Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Luni 23 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 22 ianuarie 2017 | 06:30


Horoscop de azi Luni 23 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 23 Ianuarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Afacerile tale pot cunoaste acum o inflorire, ceea ce te motiveaza sa mergi mai departe. Culegi roade promitatoare, ai incredere ca te indrepti intr-o directie si mai grozava, si cu asemenea senzatie de bine in suflet, faci pasi siguri spre tinta visata. Esti pe drumul cel bun, deja incep sa se intrevada succesele pe care le-ai sperat, acele roade palpabile care iti inspira un puternic sentiment de securitate pe toate planurile. Cat timp ai convingerea ca totul va iesi bine, vei observa un progres sigur catre scopul propus. Investeste gandire pozitiva in planurile tale, caci de aici se naste si reusita!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Departarile sunt atractia ta principala, pentru ca simti tu ca acolo se va petrece ceva iesit din comun sau de acolo vine azi cea mai importanta veste. Poate pregatesti o mutare majora de domiciliu, poate te gandesti deja la o calatorie pe care o vei face curand, poate doar cauti cu infrigurare o directie noua spre care sa-ti canalizezi atentia. E schimbare de perspectiva pentru ca vrei altceva, ceva ce nu mai gasesti in mediul tau apropiat, de aceea te concentrezi si asupra altor locuri de pe aceasta planeta. Departe e fericirea ta, departe e speranta ta, deci cauta si dincolo de granitele zonei tale obisnuite.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Visai un nou inceput, ca si cum nimic din ce ai fost sau ai experimentat inainte nu ar mai conta. Iata ca sansa ti se ofera acum, si trebuie sa te folosesti de ea cu maxima incredere. Renasti ca pasarea Phoenix din propria cenusa, o iei de la capat, dar nu renuntand la tot ce ai facut anterior, ci folosind ceva din pasii deja parcursi, dar schimbandu-le rolul. E minunat sa ai acum vise noi catre care sa vaslesti cu energie maxima, pentru ca sensul in care mergeai inainte nu te mai multumeste si vrei altceva. Du la capat ceea ce acum abia incepe: va fi o victorie deplina!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Emotiile acestei zile pot fi intense, ducand spre o stare de tristete sau frica, dar pe care le poti stapani daca nu te pierzi cu firea. Oricat de urate ar fi uneori vestile, oricat de sensibil sau vulnerabil ai fi din cand in cand, detii toate instrumentele necesare pentru a invata din orice lectie a vietii exact ce iti era dedicat. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru ca nimeni nu vrea sa-ti demonstreze ceva prin aceste momente neplacute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbari urgente in viata ta. Nu e un esec, nu e o pedeapsa, ci doar o usoara zguduire pentru a te obliga sa iei masuri rapide!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Este o zi dedicata iubirii, cu marea sansa de a te indragosti din nou. Daca visai la o idila noua, ea are acum toate sansele sa se materializeze, pentru ca poti intalni o persoana care iti atrage atentia in mod deosebit. Te simti bine in aceasta postura de indragostit, pentru ca intotdeauna primii fiori ai iubirii sunt cei mai frumosi, cand iti pui tot felul de intrebari despre persoana cealalta. Da-i ocazia sa se apropie mai mult, pentru ca poate iesi ceva frumos de aici!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Parca revii brusc cu picioarele pe pamant printr-o veste bomba. Uneori e mai bine sa repari o situatie asa, brusc, fara anestezie, decat s-o tot duci dupa tine fara sa ai curajul de a lua masuri radicale. Acum dai dovada si de curaj, dar si de maturitate, pentru ca numai un om cu scaun la cap s-ar fi pliat atat de bine pe aceasta schimbare rapida de directie. Arati ca stii sa te adaptezi imediat noutatii aparute din senin si nu te pierzi cu firea, ceea ce e un atu in favoarea ta. Altii ar fi clacat si s-ar fi oprit ca sa se planga de situatia aparuta din cer, dar nu si tu. Iei repede taurul de coarne si treci mai departe cu lectia asumata din mers.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Relatia sentimentala cunoaste o schimbare de registru, de parca ati trece amandoi la un alt nivel. Ori relatia voastra cunoaste acum o evolutie, semn ca va cunoasteti deja mai bine si v-ati maturizat unul langa altul, ori se cere o schimbare radicala de atitudine unul fata de altul. Orice se poate intampla sub imperiul schimbarii: schimbi tonul in relatia cu cel drag, schimbati amandoi modul de a va comporta, sau, cine stie, schimbi chiar partenerul. La urma urmei, o astfel de modificare de sens aduce ceva mai bun, deci nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit: e vremea noului in inima ta. Nu te teme de schimbare!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Daca pleci la drum, nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna, pentru ca se vor ivi diverse situatii neasteptate care vor strica ceva din placerea calatoriei. Ori apar mici conflicte in trafic, ori te trezesti cu vreo surpriza neplacuta legata de mijloacele de locomotie pe care le folosesti, dar unele din aceste situatii pot fi cumva evitate daca te-ai informa mai atent inainte de a pleca de acasa sau daca ai aveam si un plan de rezerva in cazul in care la destinatie nu te asteapta chiar ceea ce doreai.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Vestea care soseste azi are efecte negative asupra psihicului tau, dar nu te dai batut de la atata lucru. Da, poate pe moment aluneci spre o usoara tristete sau apatie, dar reusesti sa iti aduni repede fortele si sa te apuci de treaba pentru a depasi cu brio momentul critic. Poate la originea acestei situatii neplacute se afla un esec, o greseala sau o intalnire care nu-ti face nicio placere, ceva ce iti strica ziua, dar norocul tau e o atitudine in general pozitiva ce te ajuta sa depasesti si astfel de momente. Suferi o ora, doua, dar iti trece repede!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Privesti la persoana iubita ca intr-o oglinda pentru ca el iti seamana in multe privinte. Ceea ce vezi la el, ai si tu, ce ii lipseste lui, iti lipseste si tie, pentru ca cine se aseamana se aduna. Il iubesti tocmai pentru ca are ceva din tine, si el e o proiectie a propriilor tale calitati si defecte. A-l judeca, a-l critica, a-i reprosa cine stie ce aspecte ar fi de fapt o auto-critica, pentru ca, recunoaste, si tu faci la fel in situatii similare. Fii indulgent cu jumatatea ta cand greseste, pentru ca nu merita nici ton agresiv, nici comentarii malitioase. Trateaza-l cu mai multa iubire si bunatate, pentru ca si el ar face la fel cu tine.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te ingrijora mai mult decat e cazul daca dai azi piept cu o situatie neplacuta. Pastreaza-ti calmul si nu incepe sa vezi in jur doar pericole si dusmani, pentru ca acestea sunt numai in imaginatia ta. Ai putea exagera fara motiv gravitatea unei situatii doar pentru ca lasi gandirea negativa sa te domine. Nu lua decizii transante pe care nu le vei putea schimba dupa aceea, pentru ca nimic nu e atat de grav pe cat ti se pare acum, pe moment. Lasa norul de furtuna sa treaca si dupa aceea vei lua decizii. Acum, sub socul evenimentului, ai putea face o alegere gresita, avand impresia ca totul e groaznic, desi nu e!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti pregatit pentru o provocare in plan personal. Desi nu esti, de felul tau, atat de aventuros, de data aceasta spui da chiar si unei situatii cu un oarecare grad de risc, pentru ca te-ai saturat de rutina. Vrei sa iesi din monotonie, din obisnuinta, ca atare vei spune imediat da noii situatii, chiar daca ai fi dorit sa detii controlul si sa urmezi o strategie foarte bine pusa la punct. Nu ai parte de asemenea organizare riguroasa, ci lucrurile merg un pic haotic, dupa cum bate vantul. Ai rabdare sa se mai aseze apele, sa se mai clarifice situatia, si atunci vei putea incepe sa-ti impui propriile reguli menite sa restaureze ordinea. Deocamdata te lasi dus de val.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții