Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscop Urania saptamana 10–16 Decembrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 9 decembrie 2016 | 07:05



Horoscop Urania săptămâna 10–16 Decembrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 10–16 Decembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), vor continua să se manifeste contradicțiile personale afirmate în perioada anterioară careau conturat o serie de ipostaze dificile în planul autorității profesionale și al discuțiilor parteneriale. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), preocupări legate de bani. Prietenii și cunoscuții îi pot încurca pe nativi prin neseriozitate sau inițiative păguboase.

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), comunicarea poate fi un factor important în rezolvarea chestiunilor curente de viață dar ea poate, la un moment dat, să devină obositoare, să le ocupe prea mult timp sau să le abată atenția de pe chestiunile personale mai importante, care nu se rezolvă doar pe bază de dialog. Berbecii pot primi mesaje din străinătate, pot lua legătura cu oameni și instituții care se află în afara țării sau pot efectua deplasări de scurtă durată. Unele călătorii se pot scurta sub presiunea evenimentelor de ultimă oră sau se pot desfășura în condiții de stres și disconfort.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, dorința de a ține legătura cu rudele sau obligația de a se implica în chestiuni familiale care le complică viața și aduc în actualitate ostilități și neînțelegeri mai vechi. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), unii nativi, mai ales bărbații sau cei tineri, se vor confrunta cu o stare de spirit care îi poate împinge spre aventură. Pentru unii, sportul poate fi un motiv de bucurie (dacă fac progrese sau obțin succese), pentru alții satisfacția va veni de la activitățile artistice, multe dintre ele practicate ca hobby. În sfârșit, mai este și categoria celor pentru care dragostea va fi pe primul loc în preocupările personale. De aceea, aventura poate să le coloreze intens viața în acest răstimp.


Horoscop Taur pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), nativii se vor înfuria pe cineva sau se vor enerva pentru că una ori mai multe direcții de viață merg prost. Unul dintre motive va fi cel care ține de locul de muncă. Acolo, niște restructurări, niște reorganizări ale programului și volumului de muncă ori o nouă schemă le vor leza interesele. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), natura lor interioară va fi răscolită de presiunile care se pot exercita asupra lor, dacă dețin funcții și posturi publice de autoritate ce le este puternic zguduită prin contestări, critici, acuzații și manevre destabilizatoare. Relațiile parteneriale vor cunoaște o evoluție delicată.

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), în măsura în care există o logică a lucrurilor în plan individual, se pot contura preocupări legate de o chestiune de intrare în legalitate, întocmirea unor acte oficiale. Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, Taurii nu vor avea chef de vorbă. Ei vor fi tăcuți, discreți, rezervați. Vor prefera să studieze, să se informeze, să aprofundeze o chestiune de interes personal, înainte să se pronunțe sau să ia o decizie.

Mentalul lor va fi mai puțin dispus în aceste zile să primească sugestii, Taurii arătându-se refractari la tot ceea ce nu provine dintr-o sursă oficială. Îi va speria subiectivismul și individualismul altora și vor avea impresia că se pot înșela la tot pasul dacă țin cont de părerile și informațiile vehiculate de colegi, vecini, cunoscuți ocazionali. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), starea lor generală (fizică, psihică, afectivă) se va modifica: fie tensiunile dintre ei și colaboratori, fie piedicile în calea rezolvării unor diferențe, fie solicitările profesionale intense îi vor face să reacționeze destul de brutal, arătând celor din preajmă latura dură a personalității lor.


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), se vor manifesta, în continuarea ultimelor două zile, tensiunile între nativi și persoanele de care sunt legați afectivi. Uneori, acestea pot apare (dacă nu s-au conturat până acum) din senin, lăsând impresia de capriciu, de subiectivism. Alteori, motivul nerostit pot fi banii, subiect asupra căruia Gemenii au o viziune de natură să-i nemulțumească pe prieteni, cunoscuți ori chiar copii.

Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), stare generală proastă, nemotivată de un eveniment anume. Organismul nativilor va trece printr-o perioadă în care va reține apa, toxinele, se îngrașă, respinge unele medicamente sau alimente. Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), perioadă mai bună în care spiritul independent al Gemenilor se poate desfășura nestingherit. Aceștia vor trăi momente de entuziasm, de bucurie sau de satisfacție dacă desfășoară activități libere de orice constrângere, practicate din plăcere, din vocație sau ca formă de compensare a stresului de peste zi.

Vor fi favorizați cei care lucrează în domeniul presei și al spectacolelor, scriitorii profesorii și avocați. În câmpul cunoașterii, Gemenii pot trece prin împrejurări de viață care să le permită accesul la informații speciale, de excepție ori de mare valoare în pregătirea lor profesională. O explicație ar fi și Luna Plină din Gemeni, care poate deschide porțile cunoașterii. Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, Gemenii vor face calcule bănești. Aceiași Lună Plină din 14 decembrie poate genera o scurtă criză relațională. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), vor fi posibile discuții în contradictoriu, la locul de muncă, care vor avea ca punct de plecare o chestiune de principiu, o viziune modernă, o noutate sau o schimbare ce întâmpină rezistență și opoziție în aplicare ei.





Horoscop Rac pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), dorință de emancipare, de afirmare sau de spargere a unor tipare de acțiune care să le permită să progreseze ori să se facă cunoscuți. Deși trăită intens, uneori dramatic, perioada se asociază cu ostilități, blocaje sau piedici de natură familială sau partenerială, petrecute, uneori, în ultimul moment ca o surpriză. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), tendință firavă de stabilizare a unor relații de prietenie.

Dinspre sectorul „inimă” tristeți, îndoieli, constatări nepăcute care le amărăsc sufletul. Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), instabilitate mentală. Racii cu greu se vor putea concentra asupra unui subiect. Mintea lor va fugi de colo-colo, nepermițându-le să aprofundeze o temă de viață. La această stare se poate adăuga și iritabilitatea provocată de faza Lunii Pline, de la începutul nopții de 14 decembrie, care va răscoli axa celor două case ale sănătății. În general, se vor înregistra procese inflamatorii, congestive, reacții organice însoțite de febră.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, se va instala o perioadă delicată prin lipsa de energie fizică, prin mobilizarea greoaie, prin reacțiile lente sau blocate de inhibiții interioare: unora le va fi frică sau jenă să facă anume demersuri, să ceară și să pretindă un drept de-al lor. Delicatețea lor funciară va fi dublată de o lipsă de voință temporară. Între 15 și 16 decembrie rezonanță astrală dificil de suportat de către multe persoane, indiferent de vârstă, care va introduce noțiunea de „încurcături” care se condiționează una pe alta în plan personal, familial, partenerial, procesual, social, public și profesional.În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), dorința sau nevoia imperioasă de a face o cumpărătură de lux, de reprezentare sau care intră în categoria cadou scump.


vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), zi în care nativii vor fi mânați de voință, orgoliu și ambiții, cele mai multe dintre ele pornind din dorința de a se afirma sau de a schimba situații care nu merg bine, profitabil sau corect în sectorul studiilor, al performanțelor profesionale, al originalității într-un domeniu ce ține de morală, societate, religie, drept, filozofie. Mare dorință de a călători, ceea ce îi poate determina să facă rezervări pentru excursii și vacanțe în locuri pe care demult timp doresc să le vadă.

Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), gesturile, intervențiile, comportamentul nativilor din Leu vor fi determinate de dorința de a-și consolida un statut căpătat de curând (funcție, demnitate, responsabilitate). Leii vor da dovadă de rezistență nervoasă în toate confruntările și conflictele cu partenerii de viață, de afaceri sau de proiecte. Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), sunt posibile dialoguri interesante, cunoștințe noi sau surprize de la prieteni, toate de fondul și în nota specifică din punct de vedere astrologic a fazei de Lună Plină.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, unii vor fi abătuți de peisajul financiar precar. În acest răstimp, ei vor încerca să găsească soluții pentru plățile curente, pentru achitarea unor datorii. În tot acest efort de reechilibrare financiară familia nu va fi alături de ei sau, din varii motive, nu-i va ajuta. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), Luna își va începe stagiul prin zodia lor natală ceea ce le va mai ridica moralul și îi va provoca la acțiune și implicare. Începe o perioadă bună pentru cei care practică sport sau se angajează în expediții, excursii tematice, călătorii cu scop precis (științific, documentar, etc.) altul decât simpla distracție.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), răstimp în care toate evenimentele care presupun bani și acte oficiale sunt complicate sau se lovesc de prevederi legale contrare scopului propus. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), perioadă de oarecare consolidare interioară când, unele bănuieli (sau temeri), se vor confirma, când o serie de intenții se vor materializa, când o serie de sentimente se vor stabiliza.

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), se va vorbi mai mult sau mai puțin intens, după caz și situație particulară, despre unele persoane născute în acest semn zodiacal. Luna Plină, care se va produce pe sectorul casei a X-a, a ridicării în rang sau a accederii la funcții, îi poate pune pe nativi în situația de răspunde unei propuneri, de a accepta o schimbare profesională sau de a se conforma unei realități ce este provocată și patronată de Luna Plină. Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, răstimp devavorabil evoluției unei relații de prietenie. Între soți se va strecura confuzia și, uneori, neîncrederea.

Amestecate și neclare vor fi și relațiile parteneriale drept pentru care negocierile trebuie limitate la schimbul de idei și cuvinte strict necesare momentului iar rezolvarea chestiunilor de principiu, majore să fie amânate pentru o perioadă mai bună din punct de vedere astral. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), posibilă după-amiza și noapte cu discrete și scurte tulburări de ritm cardiac. Atenție, în cazul nativilor din Leu care au antecedente vasculare sau afecțiuni cronice ale sistemului nervos. Din această după-amiază sunt posibile confruntări la locul de muncă cu persoane care se poartă excentric, nestăpânit, care sunt nervoase, lesne de iritat și care pot destabiliza relațiile umane de la serviciu prin inițiative și acțiuni nesăbuite care se pot răsfrânge asupra activității curente a nativilor.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), tranzitul Lunii poate transforma relațiile și întâlnirile cu colaboratorii, partenerii de afaceri sau partenerii de viață în conflicte deschise. Chiar dacă motivul este un fleac, situația poate scăpa de sub control evoluând dezordonat. Din cauza unor schimburi de cuvinte dure sau afirmații riscante, asupra cărora nativii nu au meditat, se poate ajunge lesne la conflict deschis, la dușmănie.

Cu atât mai puțin sunt indicate dialogurile pe subiecte delicate cu persoanele cu care nativul nu se află în cele mai bune relații. Situație stranie, evoluție neașteptată pe fondul unor procese sau anchete. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), o rezolvare parțială, o mână de ajutor, într-o chestiune bănească sau materială, primită de la o rudă. Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), perioadă bună pentru o prestație publică de ordin gazetăresc, juridic, profesoral, academic sau științific de genul conferință, luare de cuvânt la un congres, discurs la o întrunire, pledoarie la bară, lecție, curs, seminar, de multe ori, acestea desfășurându-se în străinătate prin participarea directă a nativilor la acele formuri internaționale sau indirect, prin trimiterea pe căile moderne de corespondență, a unor prelegeri, puncte de vedere, prezentări, comunicări.

Luna Plină poate atrage succesul sau onorul scontat. Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, nativii vor avea nevoie de rezistență nervoasă, calm și răbdare pentru a face față hărțuielilor cotidiene sau, de la caz la caz, mai pronunțate și mai dure, îndreptate împotriva lor. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), posibilitate de a se impune într-un grup de cunoscuți, de a fi privit și tratat ca un lider. Surprize în relațiile sentimentale, în mare parte plăcute.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), starea de sănătate va fi fluctuantă, fără a fi vorba de o boală anume. Dispoziția lor interioară va oscila în funcție de provocările care vin spre ei dar, nota generală, chiar și în absența acestor stimuli, va fi de nervozitate. O atenție sporită trebuie să manifeste cei care suferă de hipertensiune arterială. La locul de muncă se pot ivi situații neprevăzute care pot întrerupe bunul mers al activității. În cazuri particulare, unii Scorpioni pot trece prin revizuiri ale locului și rolului lor la locul de muncă.

Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), perioadă proastă pentru orice fel de discuție care vizează o împăcare, o înțelegere, o negociere, o intermediere între colaboratori, parteneri de viață sau părți implicate într-un conflict/proces. Intervențiile sau inițiativele unui membru de familie nu sunt binevenite, interesul acelora având rolul de a complica situația cu latura subiectivă a unui interes personal. Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), discuții multe dar fără prea rezultate privitoare la o reglementare financiară sau la un demers care depinde de instituțiile statului. Luna Plină care se va produce în acest răstimp nu va aduce o rezolvare ci va evidenția și mai mult discrepanțele.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, Scorpionii, deși își vor consolida o convingere, vor manifesta multă reticență în rostirea unor păreri în spațiul public. Mai degrabă poate fi vorba de o „strategie a tăcerii” în așteptarea momentului oportun. Sentimentele vor fi răscolite de amintiri neplăcute, de remușcări, de păreri de rău legate de o persoană dragă, de relația în sine sau chiar de propriul lor comportament neinspirat, la un moment dat. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), problemele legate de imagine și exercitarea unei funcții se vor pune în teremenii orgoliului, a vanității și a mândriei.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), nativii vor fi inundația de valurile de sentimente calde, entuziaste față de persoana de care se simt atrași sau alături de care trăiesc o poveste de dragoste. Etapă astrală favorabilă pentru creatorii din multe domenii ce presupun pionierat, curaj, muncă și efort de creație. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), se vor putea face o serie de demersuri discrete de stabilizare a unor nativi într-un loc de muncă invidiat de alții care se dedau, tocmai de aceea, la bârfe și intrigi. Posibile afecțiuni sezoniere legate de fiziologia nasului, a gâtului, a laringelui și a faringelui.

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), loc important în viața de fiecare zi a relațiilor parteneriale care sunt puse în discuție și îndelung comentate. O atenție sporită trebuie să acorde nativii care au procese și termene de judecată în această perioadă, indiferent de instanța la care se desfășoară ele, pentru că, faza Lunii Pline din 14 decembrie, poate conduce un conflict la apogeul desfășurării lui. Aparținând unei zodii participante la acest aspect astral, Săgetătorii ar putea fi implicați în multe alte transformări personale, familiale sau profesionale pe care, pentru moment, nu le intuiesc.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, probabil că, în cazul multora, se va pune problema economiei, a restrângerii unor cheltuieli. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), se vor declanșa mecanisme interioare legate de conștiință, convingeri puternice, aspirații și construcții personale de viitor. Nota generală a perioadei analizate stă, pentru Săgetători, sub semnul unor relații astrale (v. Prezentarea generală), care vor mobiliza în chip armonic o serie de predispoziții ale planetelor. Ele se vor reflecta favorabil în evoluția lor generală până în toamna anului 2017.

Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), se vor risipi ultimile raze ale unui tranzit care a străbătut casa a IV-a, a relațiilor cu rudele de sânge. Spre seară, posibile accidente provocate de orice formă de manifestare a căldurii (flacără deschisă, abur, apă clocotită, aparatură care folosește rezistențe electrice). Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), calm, răbdare și metodă în toate activitățile recreative, artistice unde nativii pot demonstra măiestrie, putere de concentrare, atenție la detalii, gândire tehnică, îndemânare practică.

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), posibile discuții pe teme de sănătate (consultări cu unul sau mai mulți medici, evaluarea unor terapii alternative). Organele vizate în acest răstimp marcat de Luna Plină (care poate genera o intensificare a suferinței: durere, tensiune musculară, disfuncție hepatică circulație arterială deficitară) vor fi ficatul, vezica biliară, membrele inferioare și superioare, arterele, plămânii. Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, preocupări legate de partenerul de viață, sentimente trăite cu intensitate cu privire la una sau mai multe persoane cu care nativul se găsește în relații apropiate.

Din păcate, dialogul, bazat pe sinceritate, corespondență spirituală, căldură sufletească vine doar din partea nativilor din Capricorn. Nativii ar trebui să se fie pregătiți să întâmpine refuzuri, reticențe, indiferență. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), posibile mici (mari?) furtuni în plan financiar. Unii pot primi, alții pot pierde bani sau pot face plăți substanțiale. Un univers relațional complex se derulează, fără știrea lor, până în moment când el se va revela, în două etape, în anul 2017. Acum, unii, mai sensibili, au doar presimțiri sau inuiții pe care nu trebuie să le trateze cu ușurință, de vreme ce funcționează ca niște adevărate avertismente.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), comunicare intensă pe diferite planuri, cu persoane diferite, în conjuncturi diferite. Se poate vorbi de o zi agitată în care discuțiile și drumurile i-ar putea solicita pe nativi până la epuizare. Partea bună din această tevatură este că, pe fondul acestor contacte umane, ei ar putea obține informații utile lor, interesante sau și-ar putea mări bagajul de cunoștințe. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), multe dintre întâmplările firești din familie se vor reflecta în viața lor, implicându-i personal, obligându-i să țină cont, ori de câte ori vor lua o decizie, de dorința sau interesele unei rude (în principal părinți, firește, dacă aceștia trăiesc).

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), perioadă plăcută mai ales pentru cei tineri care vor avea puterea de a se bucura de tot ceea ce le oferă modul de viață curent: o plimbare, o mâncare bună, o muzică bun, un film interesant, o petrece, o întâlnire romantică. Perioada nu este însă la fel de favorabilă acelor sportivi care vor susține concursuri și competiții și care vor da dovadă de neatenție, care se vor concentra cu greutate în timpul întrecerii și vor fi emotivi, trecând rapid de la o stare de spirit la alta și dând dovadă de o nervozitate contraproductivă. Luna Plină va genera sau le va intensifica.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, nativii își vor forma păreri greșite despre persoane, oameni, locuri, fapte legate de locul de muncă. De aici și riscul de a acționa greșit dacă se vor baza doar pe aceste impresii de meoment neverificate practic. Stare de sănătate marcată de disfuncții gastrice de scurtă durată și intensitate mică. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), începe o perioadă de posibile încercări, confruntări și conflicte în plan partenerial.

Horoscop Pești pentru săptămâna 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41'), soluții bănești care rezolvă pentru moment o încurcătură financiară. Nota generală este de improvizație, de combinație ingenioasă. Totuși, în datele astrale ale momentului există și neșansa de a primi înștiințări legate de o sumă ce trebuie plătită, care-i va pune pe foc. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42'), capacitate de a vorbi cu măsură și temei. Posibilitate de a face scurte deplasări, din categoria celor numite „în aer liber”. Comunicarea cu străinătatea rămâne deficitară sau blocată ori întreruptă din varii motive.

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09'), gândurile Peștilor zboară la carieră, la un (mai) bun plasament profesional, la un proiect care să le permită o afirmare concludentă în plan public. O serie de aspecte ale momentului par să le deschidă ușile potrivite. Faza Lunii Noi din 14 decembrie va avea menirea de a scoate în evidență drumul pe care trebuie să apuce acești nativi în dorința lor de progres sau de succes. Totuși, oricât de bine pregătiți sufletește ar fi ei, ca să înfrunte dificultățile începutului, acesta se va realiza, după o serie de meandre existențiale, în perioada uneia dintre cele două reeditări ale actualului context astral care se vor produce până la sfârșitul verii anului 2017.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, viața lor sentimentală va fi amestecată, încărcată de subiectivism și hipersensibilitate. Cu toate acestea, intuiția lor va fi la cote mari, Peștii văzând și înțelegând partea nerostită sau nedezvăluită a realității, societății sau relațiilor în mijlocul cărora trăiesc. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15'), vor începe să se resimtă influxurile unui tranzit foarte activ, în planul sănătății, care va solicita, inima, arterele, venele, sistemul nervos, activitatea cerebrală.

Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 10–16 Decembrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții