Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 7 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 7 decembrie 2016 | 06:16


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 7 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 7 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va apropiati de scopul dumneavoastra, dar nu s-a rezolvat, inca, tot. Nu mai fiti nelinistit cand vine vorba de afaceri. Universul stie de ce aveti nevoie. S-a stabilit ce veti primi, doar mai ramane sa asteptati.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu aveti voie sa va ganditi la infrangere, ci trebuie sa persistati! Este important sa nu va neglijati sanatatea si vitalitatea astazi, pentru a preveni complicatiile ulterioare. Veti simti ca mandria si respectul de sine s-au diminuat, asa ca trebuie sa faceti ceva pentru a le aduce la nivelul anterior.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Asteptati o decizie, vesti sau un verdict, iar daca va faceti griji, nu accelerati cu nimic procesul. In astfel de momente, trebuie sa va gasiti o ocupatie pentru a scapa de griji.


Horoscop pentru femeia din Rac

Pare usor sa spuneti tot ce aveti pe suflet luna aceasta, dar nu este si intelept. Aveti o putere a exemplului mare, asa ca ar fi bine sa profitati de ea in cazul celor care necesita motivare si sfaturi.



Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea ca cele mai profunde vise pe care le aveti despre dragoste si implinire sa se realizeze in curand, dar nu intindeti coarda. Daca sunteti disperat sa apara ceva la orizont, nu va aparea. Va aparea doar atunci cand nu va asteptati, iar acest lucru va starni reactii pozitive in dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Exploziile emotionale se pot produce asupra cuiva pe care incercati sa dominati sau pe care incercati sa schimbati. Chiar daca aceste schimbari sunt necesare, s-ar putea sa va fie greu sa va obisnuiti cu ele.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Grabiti putin pasul saptamana urmatoare si terminati tot ce aveti de facut, inca inainte de termenul limita. Veti avea nevoie de timp suplimentar la sfarsitul lunii, atunci cand veti capata niste responsabilitati neprevazute.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Momentele de relaxare ale zilei va vor aduce cele mai bune sclipiri de inspiratie din partea muzelor. Luati lucrurile ca pe o joaca, nu le duceti in sfera prea serioasa. Daca le priviti in esenta, si nu in detaliu, veti avea mai multe sanse de reusita. Indiferent de cat de depasita ar putea parea pentru dumneavoastra, abordarea proprie si originala e mai eficienta decat oricare alta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Pregatiti-va sa va razganditi sau sa intoarceti spatele unei intelegeri nesatisfacatoare. Este usor sa promiteti, este mai greu sa va tineti de ele, asa ca permiteti-va cateva vise, dar nu va ingropati in ele, pana nu devin realitate. S-ar putea sa cadeti intr-o lume ireala.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va surveni o situatie dificila, care va va face sa va aparati. Veti fi atat de prins in apararea pozitiei dumneavoastra, incat nu veti vedea ce simt cei din jur. De-abia dupa ce va veti da seama, vi se va face rusine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Concentrati-va pe aspect si sarm luna aceasta. Veti fi mult mai atragator si mai interesant pentru sexul opus, iar acest lucru va va avantaja in aproape toate conversatiile dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Pești

In curand, veti lua parte la foarte multe evenimente sociale, care va vor lumina calea. Atentia spirituala de care dati dovada va fi trezita de noul dumneavoastra program, care este mai putin rigid. S-ar putea sa luati parte la unele petreceri sau aniversari in aceasta perioada.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții