Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 8 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 8 decembrie 2016 | 06:30


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 8 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 8 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va trebui sa oferiti ceva in schimb pentru ce sperati sa primiti. Oamenii nu ofera informatii fara a primi ceva in schimb. Altfel spus: asta nu este ziua in care veti primi cadouri.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Simtiti o legatura psihica puternica pe care o aveti cu o alta persoana in prezent, de tip romantic. Comunicarea este puternica, dar, din pacate, exprimarea sentimentelor va fi dificila. Va trebui sa stati pe bara ceva vreme pana veti avea incredere ca este ceva cu adevarat mai profund.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Conditiile de mediu par a va influenta foarte mult starea si capacitatea de a duce la capat sarcinile de la locul de munca. S-ar putea ca elementele stresante de la serviciu sa va distruga foarte mult sistemul nervos. Evitati situatiile neplacute pentru a fi mai linistit si mai sanatos.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu trebuie sa permiteti niciunei probleme temporare sa va deprime sau sa va deranjeze. S-ar putea sa va enerveze faptul ca trebuie sa calatoriti intr-o zi in care pur si simplu preferati sa va petreceti timpul la dumneavoastra acasa.



Horoscop pentru femeia din Leu

Profitati de ideile si hobby-urile inovatoare pe care le aveti pentru a inventa ceva. Apar noi oportunitati romantice, daca iesiti in oras sau daca va inscrieti in anumite organizatii, cluburi sau cursuri. Veti fi invitat la mai multe ceremonii si festivitati in moduri cu adevarat unice.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Din cauza ca nu intelegeti trairile partenerului, aveti tendinta sa petreceti mult timp analizand psihologic sentimentele si motivele lui ascunse. Inutitia va spune ca trebuie sa empatizati mai bine cu perechea, de aceea va pliati pe starile de spirit ale celui drag.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Axati-va pe speculatii, generalitati, ceruri senine, vise imposibile, intrebari fara raspuns si veti constanta ca ceea ce va doriti ar putea fi pus in miscare in viitor. E bine totusi ca, in aceste conditii, sa evitati specificatiile de ordin legal, deoarece le va lipsi coerenta.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi aveti parte de niste calatorii, asa ca rezervati-va mai mult timp pentru a ajunge la destinatie. S-ar putea sa aveti nsite intarzieri si niste neintelegeri legate de locul in care trebuie sa ajungeti si de scopul calatoriei dumneavoastra. Nu stiti cum sa faceti sa folositi timpul intr-un mod mai util astazi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Impulsul de a gandi sau de a va purta impetuos aduce atat riscuri, cat si beneficii. O schimbare brusca a directiei va poate pune in fruntea intrecerii sau sa va elimine total din ea. Daca nu este exagerat, lasati-l sa ia fiinta si vedeti ce se intampla.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca ideile fortate sa fie partea buna a acestei luni, dar nu uitati ca ele sunt o sabie cu doua taisuri. Opiniile argumentate cu entuziasm castiga prieteni, dar insistarea pe o anumita opinie a unei persoane face exact opusul.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Scopurile dumneavoastra trebuiesc regandite acum, fiindca circumstantele se schimba. Stabiliti-le in functie de cariera dumneavoastra, dar si de familie. De asemenea, ar fi bine sa reganditi si toata situatia financiara in care va aflati.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa finalizati niste discutii care au fost intrerupte, spre satisfactia dumneavoastra. Aveti un sef morocanos? Nu va fi usor sa rezolvati problema, dar puteti sa ii spuneti clar si concis ce doriti pentru a mai alunga din nori.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții