Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 9 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 8 decembrie 2016 | 06:36


Horoscop de azi Vineri 9 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 9 Decembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu ai incredere in colaboratorii pe care-i ai alaturi, poate unii chiar iti dau motive clare de suspiciune si preferi sa-i tii la distanta, ca sa nu depinzi cumva de interventia lor. Presimti ca in anturajul tau s-a infiltrat un fals prieten care priveste cu invidie si un dram de rautate ceea ce faci, deci, daca intuitia te trage de maneca, ar fi bine sa tii cont de ea si sa reduci la minimum confidentele sau dialogul cu un astfel de om. Primesti suficiente avertismente asupra adevaratului caracter al acelei persoane ca sa poti lua masuri din timp ca sa-l scoti, incetul cu incetul, din zona ta intima. Nu ai nevoie de asemenea prieteni!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu pune la suflet replicile dure pe care ti le mai arunca unii in fata. Ei nu stiu sa se comporte, asta e tot, dar s-ar putea ca mesajul lor sa aiba sens si chiar sa-ti fie de folos, daca treci peste tonul agresiv cu care ti se adreseaza. O discutie in contradictoriu inceputa azi, desi poate atinge si cote alarmante, se va dovedi a fi scanteia perfecta pentru a lua masuri mai drastice in viata ta: sa renunti la un obicei, sa opresti un drum care nu-si mai are rostul sau sa accepti din mers o alta opinie decat cea proprie. Chiar daca ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu inseamna ca trebuie sa le ignori.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astepti de undeva scanteia care sa-ti dea impulsul sa pornesti o actiune noua, de la care ai mari sperante. Doar de atat mai ai nevoie: de start, pentru a construi apoi totul cu succes, etapa cu etapa. Vestea poate sosi chiar acum, dupa care lucrurile vor evolua ca la carte, cu sansa de a ajunge la roadele visate mult mai repede decat ai fi sperat, semn ca prinzi un vant bun la pupa care te propulseaza direct la tinta finala. Uneori ai nevoie de atat de putin pentru a schimba macazul! De o idee, ca atare aici trebuie sa depui cele mai mari eforturi: in gasirea solutiei cele mai bune pentru tine.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ai pus punct unei actiuni, dar te indoiesti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poti schimba, nu mai are rost sa analizezi retroactiv totul, ci sa-ti asumi decizia luata. E un final de drum care te face acum sa regandesti totul, sa privesti inapoi, sa regreti alegerile facute, dar, pentru ca decizia e deja luata si nu mai poate fi schimbata, ar fi bine sa o accepti ca atare si sa accepti drumul ales. Ai mereu senzatia ca ar mai fi existat si alte solutii, ca se putea face si altfel, dar e prea tarziu sa mai schimbi ceva, deci mergi mai departe in sensul ales de tine, fara a mai privi inapoi!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Spui prea repede imposibil, chiar si fara a incerca sa faci acel lucru care ti se cere acum. Esti intr-un moment ceva mai comod in care nu ai chef de nimic obositor, de aceea refuzi orice invitatie de a participa la o activitate solicitanta. Pacat, ratezi niste rezultate demne de lauda! Ba chiar atunci cand ai mai putina tragere de inima catre ceva, roadele pot fi si mai bune, tocmai pentru ca ti-ai pus ambitia la contributie si ai depasit lenea initiala. Orice ti s-ar cere si, din lene, spui nu, s-ar putea sa fie exact ceea ce ti-ar fi oferit cele mai mari motive de satisfactie, deci ce-ar fi sa lupti cu aceasta confortabila comoditate care te copleseste? Ridica-te si lupta!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Esti obosit si, pentru ca iti lipseste energia, ai tendinta de a la vedea pe toate ca pe niste poveri imposibil de dus in spate. Nu lua decizii cand esti intr-o astfel de stare, pentru ca ar gravita in jurul ideii de abandon sau de esec, or tu esti un luptator prin definitie. Mai bine iei o pauza pana-ti reincarci bateriile si apoi esti pregatit sa faci schimbarile care se cer. Daca le-ai face acum, nu ar iesi la nivelul asteptarilor tale sau ale celor din jur, ca atare amana si tu cumva eventualele confruntari dificile sau importante pentru reputatia ta. Azi esti prea negativist, prea pesimist, si il iei pe nu pot in brate.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Stii sa scoti bani si din piatra seaca, incat i-ai putea uimi pe toti cum, dintr-o situatie financiara nu tocmai fericita, ai ajuns dintr-o data la prosperitate. E talentul tau de afacerist la mijloc, flerul tau de a investi in cel mai profitabil sens, deci foloseste-te de acest atu pe care il ai la tine pentru a-ti regla conturile. Atat de mari pot fi diferentele incat de la zero te trezesti la sume cu mai multi de zero… in coada! Pune-ti mintea la contributie, gandeste-te ce mai poti sa vinzi, ce mai poti sa oferi, ce servicii mai poti presta pentru a urca mai repede spre profit. Dar atentie, roata se poate invarti si invers... spre zero absolut, daca sari calul!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu esti singur in lupta ta cu problemele, deci nu-ti mai turna cenusa in cap! Priveste un pic in jur sa vezi cati prieteni adevarati apar la nevoie, totul e sa-i lasi tu sa se apropie si sa faca ceva pentru tine. Esti intr-o pasa atat de proasta incat ai tendinta de a spune ca nimeni nu te iubeste, nimeni nu face nimic pentru tine, ca tu ai facut totul pentru altii iar acum ei au uitat de tine. Te inseli: exista un grup de suport care poate face enorm pentru tine, iti poate ridica moralul, poate chiar iti poate rezolva tie problema, dar, marcat de pesimism si emotii negative, nu prea il vezi!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor de la colegi, se va dovedi a fi mai degraba o mare complicatie, ceea ce te face sa spui ca era mai bine daca nu cereai ajutor de la nimeni. Unii mai mult incurca lucrurile, decat sa-ti fie tie de ajutor, pentru ca nu puteti fi compatibili perfect cand vine vorba de idei si solutii. Tu ai avea nevoie de o interventie complet diferita decat ceea ce pot ei sa ofere realmente, de aceea ar fi bine sa te consulti cu ei inainte sa se implice mai mult in treburile tale. Vei descoperi ca nu esti de acord cu parerile lor, si, decat asa, mai bine fara!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Esti obosit si aceasta stare de epuizare fizica reduce sensibil randamentul la serviciu. Sa nu te mire ca apar critici, ca ti se reproseaza o oarecare indiferenta sau neimplicare, dar nimeni nu vede de fapt cat de stresat esti. Ti-ai luat prea multe sarcini pe umeri si esti coplesit de gravitatea lor. Invata sa mai refuzi unele misiuni pe care nu le poti duce acum la indeplinire, mai spune si nu la nevoie, pentru ca unul esti si ai si asa destule pe cap. Nu vei gasi cele mai bune solutii si nici proiectele la care iti aduci contributia nu inainteaza prea repede, pentru ca om esti si tu si ai limitele tale fizice.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viitorul suna bine atunci cand ai alaturi de tine oameni optimisti care te stimuleaza in mod constructiv spre implinirea unui vis. E o placere sa descoperi ca nu esti singur, ca nu te lasa cei dragi sa te lupti pe cont propriu cu greutatile vietii, ci ai oricand la cine apela la nevoie. Ajunge doar sa ceri cuiva un sfat, ca deja s-a creat alaturi de tine un grup de suport entuziast si dinamic ce te va ajuta sa depasesti cu brio orice hop. Nimic nu mai pare complicat avand aproape prieteni care cred in tine si te imping de la spate ca sa mergi mai departe cu capul sus si plin de incredere!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Stii sa scoti bani si din piatra seaca, incat i-ai putea uimi pe toti cum, dintr-o situatie financiara nu tocmai fericita, ai ajuns dintr-o data la prosperitate. E talentul tau de afacerist la mijloc, flerul tau de a investi in cel mai profitabil sens, deci foloseste-te de acest atu pe care il ai la tine pentru a-ti regla conturile. Atat de mari pot fi diferentele incat de la zero te trezesti la sume cu mai multi de zero… in coada! Pune-ti mintea la contributie, gandeste-te ce mai poti sa vinzi, ce mai poti sa oferi, ce servicii mai poti presta pentru a urca mai repede spre profit. Dar atentie, roata se poate invarti si invers... spre zero absolut, daca sari calul!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții