Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 28 octombrie 2016 | 06:04


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa nu fiti la fel de subtil ca de obicei in ceea ce priveste evitarea situatiilor dificile, in care ceilalti va prezeaza. S-ar putea sa aveti nevoie de o pauza, dar s-ar putea si sa fie greu sa iasa asa cum va doriti. Astfel, faceti-va loc in program pentru perioade de pierdere a timpului.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa fiti mai mult decat pregatit daca urmeaza sa porniti la lupta. Orice pas gresit v-ar putea arunca intr-un ocean care este prea adanc pentru dumneavoastra. Inainte de a raspunde sau de a face o afirmatie in zilele noastre, trebuie sa aveti informatii.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa te surprinda prietenii tai, gelosi sau invidiosi, acum, cand ai din ce in ce mai mult succes. Vei afla rapid cine iti este prieten si cine iti este dusman, dar vei avea si dusmani secreti. Trebuie sa mai inveti sa analizezi oamenii.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi, drumul pe care il planuiai s-ar putea sa fie deviat; totusi, nu este ceva tau, pentru ca vei afla noi moduri de a rezolva problemele si de asemenea vei cunoaste noi oameni care sa tea jute. Este momentul sa incepi sa te reinventezi pentru ca intuitia si viziunile tale sunt foarte puternice.



Horoscop pentru femeia din Leu

Poti fi rugat sa fii de o parte sau alta astazi, si nu te vei simti deloc comfortabil, mai ales ca nu ai o simpatie speciala pentru nici una dintre parti. Pe moment, cat cele doua parti sunt in conflict , s-ar putea sa fie necesar sa alegi una dintre parti. Poate cel mai bine ar fi sa refuzi cu gratie orice activitati sociale sis a eviti astfel de alegeri.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti aerian, neobosit si nerabdator astazi si va va fi greu sa stati pe loc. Daca aveti o intalnire lunga la care trebuie sa participati, rabdarea va fi dusa la extrem. Luati-va un carnetel cu dumneavoastra fiindca s-ar putea sa aveti nevoie de el pentru a desena.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Energia ta pare sa fie aproape epuizata. Trebuie sa-ti iei perioade frecvente de odihna pentru a mai ameliora aceste senzatii de letargie. Nu iti forta limitele pentru ca vei ajunge la probleme medicale legate de spate, inima sau ochi. Colegii tai te vor ajuta mai mult decat colegele.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va simtiti putin deranjat sau lenes in aceasta perioada. Aveti nevoie de un stimulent nou. S-ar putea ca aceasta problema sa atraga dificultati in relatii, daca nu exista dorinta de a schimba ceva sau de a capata un simt al aventurii. Cu toate acestea, s-ar putea sa fie momentul ideal sa va schimbati aspectul si modul in care interactionati cu alte persoane.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Tot ce este legat de calatorie, educatie si treburi legale va vor incarca agenda in aceasta perioada, asa ca negociati-va la sange orice contract si nu va fie frica sa il semnati. Planetele sunt in forma buna si va ofera beneficii pozitive. Folositi-va instinctul atunci cand discutati orice afacere, pentru a profita de orice oportunitate care se iveste.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca cineva sa-ti arate o latura personala care nu-ti convine. Daca ii faci un compliment negandit, s-ar putea sa si-o ia in cap. Stai linistit, insa: chiar si cel mai increzator personaj se dovedeste a fi om. Acestea fiind spuse, prietenia se refera la acceptarea bunelor si relelor altor persoane, nu?


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Evita argumentele azi deoarece nu ai pe cine sa convingi. Relaxeaza-te in perfecta armonie si bucura-te de prieteni. Ar trebui sa-ti alegi o functie in care sa-ti motivezi si sa-i animi pe ceilalti, lasa-i pe altii in functiile de conducere.

Horoscop pentru femeia din Pești

Vei gasi sprijin nou din partea unoror experti care vor vrea sa te integreze in grupul lor. Pari autoritar si este o buna oportunitate sa devii un fel de profesor si sa iti folosesti intelepciunea pentru a-i ajuta pe ceilalti sa faca pasi mari in viata lor. Este de asemenea vremea sa primesti bani si sa ii reivestesti cu atentie.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții