Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 28 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 27 octombrie 2016 | 05:29


Horoscop de azi Vineri 28 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 28 Octombrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vorbesti despre viitor cu mult entuziasm, convins ca totul va iesi foarte bine in ceea ce priveste planul la care iti aduci contributia. Cand esti atat de optimist, lumea chiar te crede si castigi tot mai multi adepti alaturi de tine. Daca va uniti cu totii fortele, puteti construi un proiect de succes, fie ca e vorba de o actiune comuna in familie, fie ca e un plan de anvergura care te va tine ocupat luni de zile de acum inainte. Merita tot efortul, pentru ca rezultatele vor fi foarte bune, doar ca mai e cale lunga pana la ele...



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Daca atmosfera nu e armonioasa in mediul tau intim, fa tot posibilul sa iesi din acel spatiu undeva unde sa te simti mai bine. Ai nevoie de o calatorie, de o detasare de ceea ce se petrece acasa, pentru ca acolo se discuta doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Daca poti face abstractie de tot ce se intampla in mediul tau obisnuit si sa pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar si de persoane complet straine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel incat sa te detasezi de balastul emotional de acasa.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca esti inconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plina de evenimente, deci cea mai mare grija trebuie sa o acorzi tovarasilor tai de discutie sau de aventura. Daca aduni alaturi de tine oameni obositi, plictisiti, nervosi sau stresati, isi vor elibera pe tine toate aceste defecte si nu faci decat sa transformi ceea ce ar fi trebuit sa fie o discutie interesanta intr-un razboi al nervilor. Exista riscul ca in grupul pe care il aduni alaturi de tine sa se infiltreze si o persoana care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostila si violenta. Incearca sa-l tii la distanta cu tact.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Muncesti mult, dar parca fara niciun rezultat, ca intr-o lupta cu morile de vant. Atata timp cat si tu te indoiesti de succesul eforturilor tale, aproape ca nu mai are rost sa continui. Ori vei lucra fara niciun chef, iar randamentul va fi zero, ori propriile suspiciuni se vor transmite si catre cei care iti stau alaturi si vor incepe si ei sa se indoiasca de ceea ce faci. Mai bine mai amani cateva zile, pentru ca un ragaz te va ajuta sa vezi altfel lucrurile, decat acum cand esti direct implicat.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Esti cam timid in fata persoanelor care reprezinta autoritatea si-ti gasesti cu greu argumentele de a convinge ca ai dreptate. Ti-e teama sa nu fii criticat sau respins si fiecare contact cu oficialitatile iti aduce aminte ca birocratia este cel mai mare inamic al planurilor tale. Daca reprezentantul institutiei la care apelezi azi te trimite la plimbare, esti atat de suparat incat esti gata sa renunti complet la serviciile acestuia. Raspunsul oficial care ajunge azi la tine poate suna a refuz categoric ce pune capat anumitor demersuri.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Trebuie sa iti vezi mai mult de propria persoana, chiar daca asta ar parea, in ochii altora, un semn de egoism. Nu trebuie sa te temi de parerea altora, ci sa iti iei libertatea de a te ocupa de treburile care te preocupa. Mai uita de sarcinile spre serviciu, mai lasa treburile de acasa si in grija altora, pentru ca azi tu esti in centrul atentiei. Indiferent ce ar insemna grija pentru propria persoana, te vei simti foarte bine dupa ce vei mai rezolva o parte din problemele care te privesc personal.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Participi la un razboi intre generatii si trebuie sa gasesti o cale sa faci pace. Cei tineri nu sunt de acord cu cei batrani, iar diferentele de varsta isi spun major cuvantul, incat se poate ajunge la o scindare a colectivelor in care exista reprezentanti din ambele tabere. Elevii sunt greu de potolit de profesori, copiii se ridica impotriva parintilor iar angajatii foarte tineri nu vor fi de acord cu strategiile propuse de sefii mai batrani. In asemenea atmosfera tensionata, mai e doar loc de o scanteie pentru a se ajunge la acuze dure.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, dar daca necazul lui vine ca urmare a unor fapte rau intentionate ale acestuia, nu poti sa nu jubilezi cand il vezi ca-si plateste acum propriile fapte. Chiar daca nimeni nu e corect si chiar si tu, un om cinstit prin definitie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfactie usor malitioasa ca ti-ai dat rivalul la o parte iar acesta sufera consecintele fostelor sale erori. A venit vremea ca acesta sa plateasca pentru ce ti-a facut, dar ai grija sa nu-i intorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din razbunare!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ai o ocazie unica de a te afirma, de a iesi in fata si a-ti demonstra atu-urile cu care esti inzestrat. Este sansa ta, nu o rata din cauza unor slabiciuni de moment. Ti se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu stie, pentru ca azi se remarca numai oamenii care isi cunosc cu adevarat propria valoare si unicitate. Ai un as puternic in maneca de care trebuie sa te folosesti cu maxima incredere, pentru ca o eventuala competitie te poate propulsa chiar pe tine in frunte. Fa un pas in fata si arata la ce esti tu cel mai bun!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te poti detasa de un eveniment din trecut caruia ii acorzi prea multa importanta, poate pentru ca a devenit un punct de referinta in viata ta. Nu e un reper pozitiv, mereu compari prezentul cu ceea ce a fost atunci si privesti cu ostilitate efectele. E o amintire neplacuta care ti s-a infiltrat in minte si nu te mai poti rupe de ea, pentru ca iti dai seama ca atunci a inceput totul. Etapele care au urmat acelui moment se pare ca nu au reparat efectele, de aceea, cand te gandesti la trecut, te intorci mereu in acelasi moment sensibil.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te simti foarte bine in anturajul in care intri azi, unde esti primit cu bratele deschise de parca tu ai fi personajul central al acestei adunari. Poate exista un motiv de sarbatorit, poate e un succes colectiv la care ai contribuit si tu cu un rol important, si acum e vremea sa petreceti. Si in cuplu se resimte un aer proaspat, bun pentru un dialog sincer, si daca ai ocazia de a petrece cateva ore linistite alaturi de partener, veti alunga indoiala de peste multe probleme care va preocupa. La final e loc si de putina distractie.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu esti in apele tale, dar nu pentru ca ai avea tu ceva, ci pentru ca esti impresionabil la problemele si necazurile altora. Nimeresti intr-un mediu tensionat, in care planeaza saracia, boala sau tristetea si, in loc sa le ridici tu moralul celor de fata cu o gluma, te trag ei pe tine inapoi si te fac sa te simti ciudat. Nu ai cu ce sa-i ajuti, ca atare nu-ti turna cenusa in cap si nu plange alaturi de ei, pentru ca nu sunt problemele tale si nici nu trebuie sa le pui la suflet. Sa ai spirit umanitar, da, e nobil, dar pana la o limita: binele tau!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții