Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Joi 27 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 26 octombrie 2016 | 06:23


Horoscop de azi Joi 27 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 27 Octombrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Participi la o intrevedere din care ar putea iesi mai tarziu niste bani, fiind obligat sa-ti pui in joc toata puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta. Pot aparea conflicte legate de bani, neintelegeri si confruntari aprinse din aceasta cauza, de parca e timpul sa-ti ceri drepturile in cazul in care cineva uita sa te plateasca sau sa-ti returneze vreo datorie. Se simte o stare tensionata in jurul bugetului, dar vei face tot posibilul sa faci rost de banii necesari, chiar si cu riscul unor dispute aprinse in care fiecare emite opinii adverse. Nu te lua dupa nici unul, caci fiecare are modul propriu de a-si administra si castiga banii.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o placere sa te intorci acasa dupa o zi solicitanta, pentru ca stii ca acolo cei dragi te vor rasfata cu atentie, cu gesturi de afectiune, cu sprijin neconditionat. Poti fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce si cateva lacrimi, deci te poti astepta la vesti dintre cele mai speciale care vizeaza familia ta: o viitoare casatorie, mutarea in casa noua, o declaratie de dragoste unica, nasterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care va uneste pe toti laolalta pentru a va bucura la intensitate maxima.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vestile bune vin de la oamenii la care tii cel mai mult, care te rasfata cu vorbe dulci, cu incurajari si aprecieri care iti fac bine. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva drag aproape care sa-ti ridice moralul atunci cand esti mai obosit. In astfel de momente sensibile din punct de vedere emotional, poti numara cati prieteni adevarati mai ai, care sunt alaturi de tine neconditionat si cred in tine, exact atunci cand tu te indoiesti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tau, reducandu-te pe linia de plutire.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu e recomandabil azi sa lucrezi pe cont propriu, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care conteaza enorm cooperarea, lucrul in echipa, comunicarea permanenta cu tovarasii tai. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat in acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ti recapata independenta sau pentru a face opinie separata. Pune-ti si tu in joc energiile si cunostintele pentru acest scop comun, din care in final, are toata lumea de castigat. Vei fi sustinut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci dati-va mana pentru acel tel pe care il viseaza toata lumea.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu poti colabora la fel de bine cu cei care iti sunt alaturi, chiar daca unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele indoieli cu privire la capacitatea unora de a-si duce promisiunile la indeplinire, pentru ca ti-au oferit si altadata ocazia de a te indoi de calitatile lor. S-ar putea ca adevaratul ajutor sa vina din cu totul alta directie decat ai avea la indemana, deci nu te multumi cu cei pe care-i ai aproape. Treci dincolo de limitele grupului tau obisnuit de prieteni, pentru ca exista si alte persoane cu care poti lucra foarte eficient.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Iesi din mediile in care planeaza ostilitatea, agresivitatea de orice natura sau un spirit de competitie folosit gresit, pentru ca nu prea ii vei face fata! Fii cu mare bagare de seama in discutiile aprinse pe care le porti azi cu un adversar, pentru ca lucrurile ar putea ajunge intr-un punct critic, din care nu va iesi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu aceasta ocazie, cata invidie sau rautate este in celalalt, dar fa tot posibilul sa nu pici in capcana energiilor negative declansate de rivalul tau, pentru ca nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci ii vei da apa la moara acestuia.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva util de invatat din contactul cu persoanele cu functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vestile legate de viitorul profesional suna foarte serios, de aceea starea generala seamana mai degraba a deprimare si a lipsa de curaj fata de ce ar putea urma. Nu gasesti parca nici un sprijin care sa te ajute sa revii la normal. Exista chiar si riscul de a suferi o mare dezamagire legata de un colaborator cu care ai avut relatii bune inainte, auzi despre o schimbare majora la serviciu sau un esec de proportii in plan profesional, deci ai grija in ce te bagi!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Muncesti mult, cu placere si cu spor, iar roadele eforturilor tale se vad si sunt apreciate de cei carora le dedici. Sefii te lauda, clientii sunt multumiti si, cu asemenea cuvinte de incurajare care vin de pretutindeni, satisfactia muncii implinite e la cote maxime, ceea ce te motiveaza sa dai si mai mult din tine! Ai mari sperante de la ceea ce te asteapta la finalul proiectului la care iti aduci din plin contributia, convins va va iesi ceva de rasunet, cu care te vei putea mandri in fata oricui sau care va conta mult in cariera, de acum incolo.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Apare o piedica greu de trecut din cauza careia multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o lectie a rabdarii, pentru ca stai pe loc cu scopul de a mai invata ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveala. E nevoie de acest ragaz, chiar daca, pe moment, ai tendinta de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar dupa ce va trece valul cel mai dificil, vei incepe sa-i intelegi rostul. Stand un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, si la fel se va intampla si azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utila idee de a iesi din impas.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iubirea pare sa capete o tenta de superficialitate, ca si cum nu ai fi interesat de mai mult decat de un simplu flirt. Il joci pe degete pe cel drag, nu dai impresia unui om serios, de aceea l-ai putea face pe cel de langa tine sa se cam indoiasca de sentimentele tale, daca acestea exista cu adevarat. Poate fi o zi dedicata escapadelor sentimentale si nimic nu te atrage mai mult acum decat joaca incat transformi orice relatie intr-o distractie. Nu prea iei dragostea in serios, ci descoperi ca este amuzant sa te joci cu vorbele.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o zi perfecta, vestile bune si evenimentele fericite dau navala in calea ta. Ar fi culmea sa nu profiti din plin de tot ce ti se ofera pe tava, pentru ca o poti numi una dintre cele mai optimiste zile din ultima perioada. Te intalnesti cu oameni care te iubesc sincer, care te primesc cu bratele deschise, iar semnele de simpatie din partea celor care te cunosc vor veni in cantitate impresionanta si cu o energie pozitiva sporita. Se poate spune ca apare soarele pe strada ta si te invaluie intr-o caldura ce te face sa te simti bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții