Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 23 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 22 septembrie 2016 | 19:30


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 23 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 23 Septembrie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Miscarea astrelor creaza ocazia pentru multa distractie si multe rasete. Daca te duci la o prima intalnire cu cineva s-ar putea sa te trezesti prinsa intr-o dezbatere amuzanta despre sensul vietii si al dragostei. Dar fi sigura ca il faci sa te scoata sub lumina lunii mai tarziu altfel nu va avea ocazia sa vada celelalte laturi delicioase ale naturii tale.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa iei o decizie importanta legata de cea mai intima si profunda relatie a ta. Partenerul de viata e multumit de relatia voastra, dar tu iti doresti mai mult si numai tu poti decide daca lucrurile mai pot ramane asa cum sunt acum.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aliniamentul planetelor de astazi trece peste orice idei, pareri, impresii, etc pe care le aveai despre cineva si te pune direct in contact cu persoana respectiva. Acest lucru poate lua forma unei intalniri din senin care te ia prin surprindere, mai ales ca nu vei fi pregatita pentru ce urmeaza sa se intample in continuare. Nu e cum ti-ai imaginat dar il vei gasi incredibil de atractiv, oricum. N-o scapa!


Horoscop pentru femeia din Rac

Circumstantele te fac sa dai frau liber unui lucru pe care l-ai tinut destul de bine ascuns pana acum. Un eveniment din trecut v-a afectat pe amandoi si acum reiese la iveala, pentru a va tulbura prezentul.



Horoscop pentru femeia din Leu

Vei adora ziua de azi, pentru ca lucrurile o iau razna, dar intr-un fel care e pe placul tau. Lumea e nebuna si minunata, la un loc, cu posibilitati de relatii care apar din toate colturile.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca ati planuit o iesire impreuna cu persoana iubita nu va asteptati ca lucrurile sa mearga ca pe roate, intrucat va veti confrunta cu unele evenimente neasteptate. Cu toate acestea, daca veti stii sa priviti lucrurile cu calm, situatia s-ar putea dovedi chiar benefica. E posibil ca astazi sa intalniti persoane care va vor schimba semnificativ viata.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca dragostea va va strafulgera precum sageata lui cupidon, puteti pune aceasta intamplare pe seama astrelor! Probabil vi s-ar parea mult mai plauzibil sa zboare porcii, sa faca plopul mere si rachita micsunele decat sa va indragostiti nebuneste intr-o clipa. Insa viata e plina de surprize si vi se vor oferii din plin. Fiti pregatit!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunt multe lucruri incerte si infricosatoare in lumea iubirii. Astazi ai sansa sa transformi o astfel de intamplare "infricosatoare" intr-una cu totul speciala.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi, poti sa arunci toate vitaminele si energizantele, sau sa le ascunzi intr-un sertar. Nu ai nevoie de ajutor pentru a avea energie: debordezi de vitalitate. E exact ceea ce aveai nevoie pentru a pune la cale un plan prin care sa obtii atentia persoanei pe care o admiri.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi va fi mai usor ca niciodata sa flirtezi si sa seduci o anumita persoana. Va trebui doar sa analizezi in detaliu "proiectul" tau, pentru a vedea care sunt lucrurile care impresioneaza aceasta persoana speciala.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

O schimbare nebuneasca in stilul si aspectul tau fizic atrage atentia unei persoane care gusta aceste mici nebunii in cei din jur. Se va apropia de tine si veti reusi sa va cunaoasteti mult mai bine.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ai multe pe cap si vrei sa marturisesti unei persoane dragi cat de mult admiri ceea ce face si felul in care o face. Singura problema e ca risti sa afisezi un entuziasm cam mare, care sa il indeparteze pe celalalt.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții