Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 24 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 06:21


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 24 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 24 Septembrie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Veti fi suparat, agitat sau „iesit de sub control” din cauza unor probleme ce par a fi insurmontabile, cauzate de ceilalti si/sau de o convorbire telefonica. Acest lucru indica si ca exista cativa vandali sau raufacatori in jurul casei dumneavoastra.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Veti primi ce ati cerut sau ceva ce ati pierdut, iar acest lucru va face sa va linistiti si sa ii multumiti binefacatorului. V-ati concentrat la locul gresit, in momentul gresit. Nu va mai stresati – acest obiect va aparea cand va asteptati mai putin.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti mai energic si energia va vine din o serie de intalniri, atat legate de munca, dar si sociale. Nu uitati sa recurgeti la cateva exercitii fizice, pentru a pastra aceasta energie intacta.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca aveti o stare de nervozitate sau de ostilitate, este pentru ca nu sunteti sincer cu dumneavoastra (sau cu altcineva) sau pentru ca ceva ce incercati sa faceti merge spre rau, si nu spre bine. De-abia cand va veti da seama ca de asta sunteti suparat, veti putea sa va reveniti mental.



Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti diverse probleme legate de niste afaceri, asa ca ar fi bine sa stabiliti clar care sunt asteptarile fiecarei parti, astfel incat sa nu existe neintelegeri. La nivel personal, simtiti nevoia de intimitate si onestie in relatiile personale.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Scopul zilei de astazi il reprezinta afacerile si dragostea; s-ar putea sa apara conflicte interioare cauzate de dorinte neexprimate, de integritatea personala sau de alti factori. Incercati sa nu ganditi, ci sa simtiti ce urmeaza sa faceti.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi dispui de multa motivatie si energie si ai capacitate de a gasi cai spre un progress remarcabil prin diplomatie si canale bine determinate ce se vor deschide spre a-ti fi de folos. Abilitatea de a gasi punctele vulnerabile si de a acumula victorie dupa victorie fara sa dai din coate si sa ataci, iti permite sa avansezi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca vrei sa-ti atingi telul, cea mai buna abordare este sa nu iesi in fata si sa stai departe de linia intai. Beneficiile tale vin din preocuparea pentru viata ta personala si un din incercarea de a influenza viata celorlalti. Placerea si implinirea vin atunci cand te scufunzi in propriul suflet si scoti la iveala vechea si prafuita scoica, care de fapt contine o perla de mare valoare.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa fii atras/a de o persoana foarte puternica in aceasta perioada, sau poate veri doar sa obtii acea putere in loc sa o imparti. In orice caz trebuie sa iei in considerare principiile si sa un incerci sa-ti atingi scopul prin orice mijloace in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

In acesta perioada ai tendinta sa te supraestimezi si te vei angaja sa faci mai multe proiecte decat poti sa duci. Prin urmare nu iti duci datoriile la bun sfarsit si nu te vei putea tine de promisiuni, ducandu-se vorba ca nu esti de incredere. Ai mare grija la prietenii falsi- cei care incearca sa te foloseasca in avantajul lor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sentimentele si actiunile sunt complet sincronizate astazi, iar asta te ajuta sa nu mai fii distras si, implicit, sa iti economisesti energia. Trebuie sa o consumi in mod constructiv, si nu aiurea. Este indicat sa stai cu alte persoane foarte motivate ca sa iti mentii aceasta stare de spirit.

Horoscop pentru femeia din Pești

Este o zi ideala pentru a-ti atinge obiectivele la munca. Poti da dovada de multa determinare si insistenta in felul in care iti duci la bun sfarsit indatoririle dar si in felul in care iti impartasesti ideile cu ceilati. Nu te misca pera brusc totusi pentru ca asta ii poate face pe ceilalti sa se opuna si te poate face sa gresesti.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții