Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 25 septembrie 2016 | 06:31


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Septembrie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Exista unele contradictii in planurile de calatorie in acest moment si daca asta depinde de altcineva te simti depasit/a de situatie avand in vedere circumstantele. Va trebui doar sa te decizi si sa le dezvalui si celorlalti planurile tale in loc sa te increzi in oricine.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa faceti cateva schimbari de ultim moment in rutina familiei dumneavoastra pentru ca aceasta sa se lege cu celelalte activitati pe care le aveti programate. Din pacate, va trebui sa suportati putina presiune din partea celor care au alte planuri.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Acum incepe o noua si importanta faza in viata ta in care planetele iti dau o energie pozitiva de care dispui de ceva vreme. Tocmai acesta atitudine pozitiva te va face sa treci mai usor peste schimbarile intense din viata ta. Daca poti reaminteste-ti ca nu este o cursa pe viata si pe moarte si ca poti sa continui sa obtii rezultate pozitive chiar daca te misti mai incet.


Horoscop pentru femeia din Rac

Este posibil sa va implicati in actiunile unui club, ale unei organizatii sociale sau ale unui altui grup. Vi se cere sa fiti responsabil sau, daca nu, sa fiti lider intr-o situatie in care, mai demult, nu v-ati implicat aproape deloc.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu e nevoie sa terminati acum toata treaba, dar e nevoie sa o planuiti din timp. Pregatiti instrumentele necesare si asigurati-va ca aveti mediul propice pentru desfasurarea activitatilor viitoare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca sunteti neatent si deloc punctual, inseamna ca va va fi greu sa interactionati cu cei din jur. Fiti mai atent la detaliile fine ale vietii si tratati-i pe cei din jur asa cum ati vrea dumneavoastra sa fiti tratat.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti energic si inspirat. Fiind mai spontan, va supuneti mai usor unor riscuri. Va atrag sporturile, artele si toate celelalte forme de exprimare. S-ar putea sa incepeti o noua relatie de dragoste.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

O activitate productiva se iveste acasa. Imbunatatiri pe care le faci singur, muncind mult sa-ti aranjezi casa cum iti place, sau sa-ti faci niste proiecte ambitioase in casa sau in curte pot fi trecute in agenda ta. Tensiunile cu rude apropiate pot reprezenta o sursa de stres in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Familia si prietenii va sprijina sau va ajuta pentru a vedea o anumita situatie dintr-un alt punct de vedere. Daca au probleme, acestea urmeaza sa se rezolve. Exista trei cuvinte care va descriu starea de sanatate: imbunatatiri, sex si senzualitate.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Faci fata presiunii, indoielilor si stresului intr-un mod lin si pasiv, azi. Fii hortarit/a sa reusesti scotind idele bune din orice conflict. Invata sa faci fata extremelor emotionale, nevoilor insatiabile si cererilor nebunesti ale celor care te preseaza in acest moment. Scapa de "gunoaie" chiar daca asta inseamna sa scapi si de anumiti oameni.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Capacitatea imbunatatita de a planui si a-ti alege actiunile inseamna ca poti sa-ti maresti si eficacitatea dar in acelasi timp sa-ti conserve energiile. Gesturi de bunavointa ii fac pe ceilalti sa te sustina sis a-ti sara in ajutor, permitandu-ti sa te integrezi si sa folosesti acesta conjuncture in avantajul tau. Explica ceea ce faci si restul va veni de la sine.

Horoscop pentru femeia din Pești

O decizie a carierei, ceva bineinteles legat de interesele tale, s-ar putea sa actioneze impotriva sentimentelor si emotiilor tale. Trebuie sa-ti ignori sentimentele si sa le pui deoparte pentru a profita de aceasta perioada. Nu-ti lasa sentimentele sa-ti umbreasca ratiunea.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții