Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 24 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 22 septembrie 2016 | 19:31


Horoscop de azi Sambata 24 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 24 Septembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi. Primiti energie buna din toate partile care va alimenteaza starea fizica, starea emotionala si starea mentala. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii. Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative. Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti. Cu o buna strategie si mult efort veti obtine rezultate remarcabile pe plan profesional, preluati initiativa in campul muncii, deveniti mai tenaci si mai harnici, mai increzatori in fortele proprii.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante. Sanatatea dumneavoastra este la cote cat se poate de bune, de aceea la tratamentele de infrumusetare reactionati mai bine ca oricand. Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru. Vi se ofera ocazia de aur de a va remarca, de a dezvolta proiecte individuale prin care sa deveniti cunoscuti si recunoscuti.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut. Va apuca cheful de distractie si va veti amoreza de cineva pe care l-ati cunoscut la o petrecere intre prieteni. Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Incercati-va norocul, caci astazi aveti spor la negociat salariul dumneavoastra care poate creste considerabil datorita rezultatelor remarcabile in plan profesional din ultimul timp. Detoxifierea va ajuta sa va restabiliti echilibrul fizic si mental si va aduce sitemul imunitar la cotele normale. Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor. Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie sa faceti miscare pentru ca enrgia sa nu stagneze. Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra. Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Puneti banii pe care ii aveti la treaba si vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare. Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale. Va apuca cheful de distractie si va veti amoreza de cineva pe care l-ati cunoscut la o petrecere intre prieteni. Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata. Partenerul de viata va apreciaza mai mult ca de obicei dovezile de afectiune si va raspunde cu aceeasi moneda. Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential. Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Cu putin efort va puteti remarca in munca pe care o prestati prin viziunea dumneavoastra generoasa ori complexitatea cunostintelor pe care le stapaniti.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei. O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta. Puteti sa infiripati o idila care, alimentata de ambii parteneri, sa se transforme intr-o mare dragoste. Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata. Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata. Va indragostiti lulea, este o zi numai buna pentru inceperea unei povesti de dragoste infiripata in timpul unei calatorii. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut. Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori. Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții