Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citeste Horoscopul lunii Octombrie 2016 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on duminică, 25 septembrie 2016 | 07:27


Citeste Horoscopul lunii Octombrie 2016

Horoscopul lunii Octombrie 2016, așadar dacă vrei sa afli ce ți-au rezervat astrele în aceasta perioada, citește horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile.

Citește horoscopul lunii Octombrie 2016 toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs și la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente ați pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.




Dacă vrei sa afli ce ți-au rezervat astrele în aceasta perioada, citește horoscopul lunii Octombrie toate zodiile:


Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Berbec

În octombrie 2016, casa cuplului Berbecului este marcată de prezenţa lui Jupiter, Marele Benefic, şi de tranzitul Soarelui şi al lui Mercur. Această combinaţie îţi stimulează nevoia de afecţiune şi capacitatea de a dărui, la rândul tău, afecţiune. Mariajul, viaţa sentimentală și omul iubit constituie centrul sistemului tău de referinţă, iar toate celelalte preocupări orbitează în jurul lor. Speranţele şi aşteptările sunt mari, dar, deşi ai parte şi de bucurii, este posibil să nu fie împlinite complet. Până pe 18 octombrie 2016 Venus, stăpâna casei cuplului Berbecului, este într-o poziţie incomodă, în Scorpion, iar după 18 octombrie se îndreaptă spre conjuncţia cu Saturn.

Prin urmare, relaţiile sentimentale ale Berbecilor pot fi grevate de frustrări sau blocaje, ori pot trece printr-o încercare venită din exterior. Aflată sub semnul conjuncţiei Marte-Pluto din casa carierei Berbecului, luna octombrie 2016 îţi stimulează la maximum ambiţia, nevoia de a-ţi demonstra forţa şi de a-ţi exercita capacitatea de control asupra situaţiei profesionale. Vrei să te impui, eşti foarte competitiv(ă) şi ai nevoie de scopuri precise pentru care să lupţi. Se poate să treci printr-o perioadă critică sau foarte presantă, dar şansele de reuşită sunt foarte consistente. Ai șanse mari de izbândă în confruntări şi poţi lega alianţe avantajoase.

Parteneriatele de afaceri îţi pot aduce bani suplimentari în prima parte a lunii octombrie, când este bine să încurajezi orice formă de colaborare. După 18 octombrie 2016, demersurile financiare cer ceva mai multă răbdare şi prudenţă. Preocupările Berbecilor pentru sănătate sunt mai accentuate în prima săptămână din octombrie 2016, când Mercur, stăpânul casei bolilor Berbecului, se află chiar în casa cu pricina. Perioada cere precauţie, dar poate fi bună pentru investigaţii şi tratamente.Toată luna octombrie 2016 este însă generatoare de stres şi tensiuni, iar cel mai cuminte ar fi să eviţi excesele şi să nu-ţi asumi riscuri.

Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Taur

Venus, planeta dragostei, tranzitează casa relaţiilor Taurului până pe data de 18 octombrie 2016. Bucură-te de adierea de fericire pe care ţi-o aduce în cuplu şi caută să profiţi cât de mult de ocaziile potrivite pentru a-ţi ameliora viaţa sentimentală! Perioada este bună pentru strângerea legăturilor cu partenerul/partenera, dar şi pentru împăcări sau pentru înfiriparea unei noi relaţii de suflet. După 18 octombrie 2016, climatul devine mai sobru, mai tensionat sau chiar mai posomorât. Venus se îndreaptă către o conjuncţie cu Saturn, în timp ce Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, perfectează o conjuncţie cu Pluto.

Aşadar, luna octombrie îţi poate aduce şi momente de cumpănă, cel mai probabil în a doua jumătate. Octombrie 2016 este excelent pentru muncă, promiţând Taurilor spor în toate, avansare şi profit. Volumul de lucru este mare, dar îţi duci cu brio la bun sfârşit toate însărcinările. Eforturile tale sunt apreciate şi remunerate cum se cuvine. Au grijă de asta Jupiter, Soarele şi Mercur, care tranzitează casa muncii Taurului. În partea a doua a lunii octombrie 2016 se produce o conjuncţie între Venus, Mica Benefică, şi stăpânul casei carierei Taurului. Această conjuncție anunță o reuşită, o posibilă oportunitate de avansare, de îmbunătăţire a statutului, a vizibilităţii, a prestigiului.

Munca în echipă este pentru Tauri un element important al primei părţi a lunii octombrie 2016 şi le poate aduce câştiguri suplimentare. Finanţele trebuie însă gestionate cu atenţie. În octombrie 2016 este forfotă mare în casele medicale ale Taurului. Asta poate însemna două lucruri: fie sănătatea dă unele rateuri şi este nevoie să iei măsuri, fie hotărăşti din proprie iniţiativă să întreprinzi anumite demersuri pentru rezolvarea unor probleme mai vechi. Se mai poate să apară o creştere a interesului pentru igiena de viaţă, diete, îngrijiri cosmetice sau corporale.

Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Gemenii

La 9 septembrie, Jupiter, Marele Benefic, a păşit în casa dragostei şi a sexualităţii Gemenilor, promiţându-ţi un an de senzualitate şi pasiune. În octombrie 2016 sunt şanse mari ca soarta să-ţi ofere o mostră din ceea ce va urma. Lângă Jupiter, în casa erotismului Gemenilor ajung acum Soarele, simbol al vitalităţii şi al energiei, şi Mercur, stăpânul Gemenilor. Sub o asemenea configuraţie, sufletul ţi-e însetat de emoţii fierbinţii, iar trupul de dezmierdări senzoriale. Iubirea îţi poate răsări în cale oricând.

Iar dacă socotim şi că pe 18 octombrie 2016 Venus, planeta dragostei, întră în casa cuplului Gemenilor, tabloul perioadei următoare se conturează în culori cu mult mai puternice şi îmbietoare. Octombrie 2016 este o lună norocoasă pentru Gemeni în plan profesional. Mercur, stăpânul Gemenilor, se află împreună cu Soarele şi cu Jupiter într-o casă aducătoare de şansă, în timp ce Venus, Mica Benefică, traversează casa muncii Gemenilor. Acest complex de tranzite este menit să te plaseze la locul cuvenit în momentul cuvenit, astfel încât să beneficiezi de cele mai fericite conjuncturi profesionale. În plus, are capacitatea de a-ţi potenţa la maximum talentele, de a te ajuta să îţi etalezi aptitudinile în cea mai bună lumină.

Perioada este deosebit de fertilă pentru Gemeni, ideală pentru a crea, a exprima, a prezenta, a promova. Financiar, în octombrie 2016 eşti foarte motivat(ă) de câştig, dar este recomandat să eviţi graba, neatenţia, speculaţiile sau manevrele ilicite, fiindcă pot fi păguboase. Forma fizică a Gemenilor este excelentă în cea mai mare parte a lunii octombrie 2016. Ai un excedent de energie care se cere cheltuit în activităţi viguroase, între care sportul şi se_ul stau la loc de cinste. Ar fi bine, însă, să nu te aventurezi în situaţii riscante, fiindcă există pericolul unor accidentări sau crize neaşteptate. Este recomandat să fii cumpătat(ă) fiindcă excesele, de orice fel, te pot costa mult.

Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Rac

Octombrie 2016 este o lună pasională pentru Raci, dar plină de năbădăi. Venus, planeta iubirii, se găseşte până pe 18 octombrie în casa dragostei, a sexualităţii și a dorinţei Racului. Este o poziţie care de regulă stimulează senzualitatea şi romantismul şi scoate în cale conjuncturi favorabile declanşării unor evenimente amoroase. Pe de altă parte, Marte, planeta pasiunii, dar şi a conflictului, se află în casa cuplului Racului, unde face o conjuncţie cu intensul dar tensionatul Pluto. Această configuraţie generează o atmosferă relaţională densă, încordată, focalizată.

Sentimentele sunt pline de forţă, dar foarte instinctuale, obsesive uneori, cu atracţii şi repulsii puternice şi cu o tendinţă către relaţii de genul "love and hate". Ai grijă! În octombrie 2016, atenţia Racilor pare să se îndrepte mai degrabă către viaţa privată, decât către carieră şi lumina reflectoarelor. Cu toate astea, este o perioadă în care poţi face anumite progrese şi chiar unele schimbări sau înnoiri profesionale care, în final, se vor dovedi în avantajul tău. În acest sens, Luna Plină de la mijlocul lunii octombrie 2016 ar putea funcţiona ca un factor de conştientizare sau de declanşare.

Sectorul relaţional al Racului fiind foarte încordat, este posibil ca parteneriatele de afaceri, colaborările sau contractele să fie surse de stres şi îngrijorare. Ai însă mână bună în materie de proprietăţi imobiliare şi poți avea succes în învestiţii pe termen lung, mai ales în primele două decade din octombrie 2016. Conflictele sau stresul prelungit îţi fac mult rău: îţi şubrezesc sistemul imunitar şi lasă poarta deschisă bolilor. Încearcă să fii mai zen, să te detaşezi puţin de situaţiile prea solicitante emoţional şi, mai ales, să te relaxezi mental! O activitate creativă ţi-ar prinde foarte bine. S-ar putea chiar să ai realizări interesante.

Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Leu

Cu Soarele, stăpânul Leului, aflat în acelaşi semn cu Jupiter (Marele Benefic), octombrie 2016 este norocos pentru Lei în multe privinţe, iar şansa nu va ocoli zona relaţiilor. Comunicarea şi drumurile sunt favorabile atât consolidării vechilor legături, cât şi înfiripării unora noi. Pe 18 octombrie 2016 Leii păşesc într-o etapă specială: Venus, planeta iubirii, intră în casa dragostei şi a erotismului Leului, unde îl întâlneşte pe Saturn, care este chiar stăpânul casei cuplului Leului. Astfel, restul lunii octombrie este scăldat într-un val de armonie şi senzualitate, care îţi poate aduce dragoste, împlinire sufletească, noroc şi realizări în viaţa de cuplu.

Cuvintele, vorbite sau scrise, au asupra ta efect afrodisiac şi tot cu ele poţi seduce la rândul tău.Octombrie 2016 este pentru Lei o lună de efort intens, îndârjit, fiindcă Marte şi Pluto se află în casa muncii Leului. Ai ambiţie, energie şi iniţiativă, dar trebuie să faci faţă unor provocări, urgenţe sau situaţii de criză. Atmosfera de lucru este încordată, responsabilităţile sunt mari, subalternii îţi fac necazuri şi nu sunt excluse accidentele sau incidentele de muncă. Cu toate astea, faci progrese. Combinaţia Soare-Mercur-Jupiter în casa a treia a Leului te ajută să găseşti soluţii, unele prin propria inteligenţă şi inventivitate, altele datorate accesului la informaţii preţioase şi altele... şansei.

Ai succes în munca intelectuală, calcule, negocieri, comerţ şi deplasări. Banii nu sunt o problemă pentru Lei în octombrie 2016. Ai grijă! Marte i se alătură lui Saturn în casa bolilor Leului, iar cu o astfel de configuraţie nu este de glumit. Tratează-ţi cu atenţie afecţiunile ştiute, caută să le afli pe cele neştiute şi fereşte-te să capeţi unele noi! Nu întinde coarda şi nu te expune riscurilor! Este recomandat să te fereşti de suprasolicitare şi de excese de orice fel.

Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Fecioara

În octombrie 2016, conjuncţia Marte-Pluto din casa erotismului Fecioarei îți stârneşte şi îţi înzeceşte forţa sexualităţii, care ar vrea să se exprime la cea mai intens nivel posibil. Problema este cum gestionezi acest torent de impulsuri. A-i da frâu liber poate aduce momente unice, dar implică unele riscuri. A încerca să-l "răcoreşti", trecându-l prin filtrul raţiunii şi al prudenţei, riscă să-ţi aducă frustrări şi dezechilibre. Este drept că poţi sublima energia sexuală prin sport sau creaţie, dar... nu ar fi păcat?

Ca notă generală, zona relaţională a Fecioarei cunoaşte o perioadă de înflorire între 7 şi 24 octombrie 2016, când Mercur, stăpânul Fecioarei, se va afla în Balanţă (semnul uniunii!), împreună cu Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei.Octombrie 2016 este pentru Fecioare o lună cu potenţial de succes şi cu miză financiară importantă. Mercur, stăpânul Fecioarei, îi întâlneşte pe Soare şi pe Jupiter. Soarele îţi conferă autoritate şi prestigiu, iar Jupiter îţi deschide larg poarta către alte orizonturi şi oportunităţi. Combinaţia promite realizări profesionale, te scoate în evidenţă, te plasează sub reflector. Iar dacă mai punem la socoteală și faptul că Mercur, Soarele și Jupiter se întâlnesc în casa banilor Fecioarei, este clar că succesul va atrage după sine şi câştiguri materiale demne de luat în seamă.

În octombrie 2016 te bucuri de bunăstare cu condiţia să-ţi gestionezi înţelept şi onest finanţele. Speculaţiile, mărinimia exagerată, achiziţionarea unor obiecte nenecesare şi tentaţia câştigurilor facile sau ilicite îţi aduc pagubă. Eşti într-o formă fizică bună, ai multă energie şi nu pare să te pască vreo boală nouă sau să ți se agraveze vreuna veche. Dar aspectele distonante pe care le face Mercur, stăpânul Fecioarei, cu Marte, cu Uranus şi cu Pluto dau o tendinţă către stres, grabă, nervozitate, excese şi imprudenţă, care in extremis se pot solda cu accidentări sau alte necazuri. Atenţie!






Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Balanta

Romantismul nu este nota dominantă a lunii octombrie 2016 în viața sentimentală a Balanțelor. Fiindcă Mercur se află în Balanţă, logica este cea care predomină, iar fiindcă Venus, planeta iubirii, se află în casa banilor Balanței, sentimentele par subordonate intereselor practice. Totuși, octombrie 2016 are un potenţial destul de mare de şansă la nivel general, iar o părticică din această şansă s-ar putea îndrepta şi către viaţa intimă. Nu prea multă, însă, fiindcă Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, formează o conjuncţie cu Pluto şi se află într-o relaţie tensionată cu Uranus, care se află chiar în casa cuplului Balanței.

Combinaţia este intensă, dar disonantă, aşa că ai face bine să lași logica să triumfe şi să te ocupi de aspectele concrete ale căminului, ale familiei, financiare etc., evitând elegant situaţiile conflictuale. Cu strălucitorul Soare şi cu Jupiter, Marele Benefic, situaţi chiar în Balanță, octombrie 2016 este pentru Balanțe o lună de realizări şi succes. Beneficiezi de ocazii avantajoase, te impui, te evidenţiezi, eşti la cârmă, ai capacitatea de a-ţi gestiona excelent situaţia profesională. Asta, cu atât mai mult cu cât Soarele este indiciu de eminenţă, iar Jupiter este stăpânul casei muncii Balanței. Aflat şi el în Balanţă, Mercur te ajută în activităţile intelectuale, în comunicare, calcule, strategii şi negocieri.

Perioada implică însă destul de multe provocări, cel mai probabil legate de rivalităţi, concurenţă, colaborări sau contracte. Financiar, te descurci foarte bine, dar este recomandat să fii atent la tot ce este legat de locuinţă, sedii şi proprietăţi. Eşti în formă: ai multă energie şi stai bine cu moralul. Există însă o tendinţă către excese, care te poate pricopsi cu kilograme în plus, te predispune la imprudenţe, îţi poate accentua o eventuală afecţiune medicală de tip "hiper" sau te poate expune altor riscuri fizice. Aflându-te într-o perioadă stresantă, nu ţi-e uşor să te controlezi, dar trebuie neapărat să faci un efort.

Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Scorpion

Pentru viața sentimentală a Scorpionilor, luna octombrie 2016 se împarte în două perioade. Până la 18 octombrie, Venus, planeta dragostei (care în cazul Scorpionilor este şi stăpâna casei cuplului), se află în Scorpion. Este o perioadă fericită, în care te simţi sexy, ţi se fac complimente şi avansuri, ai o disponibilitate sentimentală mărită şi ţi se ivesc ocazii favorabile împlinirii speranţelor amoroase. Dacă ai deja o relaţie, atmosfera este caldă, veselă şi senzuală. După 18 octombrie, Venus se va afla în preajma lui Saturn, aşa că este posibil să treci prin momente mai delicate, să încerci senzaţii de singurătate, lipsă de înţelegere, blocaj sau frustrare.

Nu este exclus să apară greutăţi financiare în cuplu sau neînţelegeri din cauza banilor.Fiindcă Marte, stăpânul tradiţional al Scorpionului, se află în Capricorn, semnul său de exaltare, împreună cu Pluto, în octombrie 2016 ai o excelentă capacitate de focalizare pe scopuri, iniţiativă şi dorinţă de a întreprinde lucruri importante, care dau vieţii un sens. Ştii ce vrei, ai strategii bine puse la punct şi foarte multă voinţă. Primele două decade sunt mai discrete în manifestare şi probabil că nu te scot în luminile rampei. În acest interval poţi, însă, să construieşti din umbră şi să îţi pregăteşti terenul, cu ajutorul abilităţilor relaţionale.

Acum interacţionezi uşor cu ceilalţi şi îţi poţi face noi colaboratori sau aliaţi, alături de care vei putea face profit. Succesul se arată în ultima decadă din octombrie 2016. Ai o formidabilă putere de concentrare şi multă tărie de caracter, dar în octombrie 2016 s-ar putea să nu te afli chiar în cea mai bună condiţie fizică. Nevoia de odihnă şi de relaxare este mai mare în primele două decade, când rezistenţa organismului este diminuată. Eşti mai încordat(ă) decât de obicei, iar încordarea dăunează sănătăţii. În ultima decadă, forma se ameliorează considerabil.

Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Săgetător

Intervalul 5-24 octombrie 2016 îi aduce laolaltă pe Jupiter, stăpânul Săgetătorului, şi pe Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, în Balanţă, semnul uniunii! Alăturarea celor doi duce cu gândul la producerea unor evenimente importante pentru viaţa de cuplu. Tandemul Jupiter-Mercur primește un careu de la Marte şi Pluto şi o opoziţie de la Uranus, configurație ce nu oferă o perspectivă prea optimistă, ci anunță mai degrabă provocări, schimbări forţate sau chiar conflicte. Din fericire, Jupiter şi Mercur se află într-o casă norocoasă, deci sunt şanse ca lucrurile să se termine cu bine sau, chiar dacă par să se termine rău, acest aşa-zis rău să se dovedească a fi în cele din urmă în favoarea ta.

Partea a doua a lunii este mai fericită decât prima. Te afli într-o perioadă de şansă şi popularitate. Jupiter, stăpânul Săgetătorului, se află împreună cu Soarele şi cu stăpânul casei carierei Săgetătorului, în casa a unsprezecea solară. O astfel de configurație înseamnă că ai capul plin de proiecte măreţe şi, în plus, ai şi norocul de a găsi suporteri pentru împlinirea acestora. Fiindcă Saturn este în Săgetător, nimic nu-ţi vine pe degeaba, asta e clar. Dar dacă pui serios umărul, ceilalţi vor fi cu atât mai încântaţi să te sprijine, aşa că vei putea avansa cu paşi mari în direcţia dorită.

Socializarea și participarea la evenimente colective şi la proiecte de grup pot contribui la ascensiunea socio-profesională. Banii sunt în octombrie 2016 o sursă de motivaţie puternică, dar şi o sursă de stres. Se impune prudenţă în demersurile financiare. Starea generală a Săgetătorilor este ceva mai bună decât în lunile trecute. A mai scăzut presiunea, te-ai mai relaxat puţin, atmosfera din jur este mai veselă, mai paşnică. În linii mari, nu se întrevăd probleme. Numai că Saturn rămâne mai departe în Săgetător şi, cât timp Saturn este în semnul tău, se recomandă să îţi supraveghezi sănătatea şi să iei măsuri pentru fortificarea organismului.





Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Capricorn

Te aşteaptă o lună intensă şi pasională. Marte, planeta dorinţei, i se alătură lui Pluto, planeta adâncurilor clocotitoare, în Capricorn. Pornirile sexuale sunt năvalnice, iar atracţiile sunt foarte puternice. Reacţionezi instinctual, iar când te mână patima, nu admiţi nici refuz, nici tărăgănare. Este vremea iniţiativei, a primului pas, a cuceririi prin abordare directă. Dacă eşti bărbat, este OK, stilul acesta are toate şansele să-ţi aducă împliniri. Dacă eşti femeie, poate că ar trebui să-ţi rafinezi puţin stilul, să-l mai îndulceşti, să-l catifelezi.

Dacă ai deja o relaţie, ar fi bine să-ţi struneşti pornirile autoritare, gelozia și posesivitatea şi să aplanezi cu tact eventualele conflicte încă din faşă. Cu Marte şi Pluto în Capricorn, în octombrie 2016 eşti o adevărată forţă a naturii. Nimic nu te poate opri, nimeni nu îţi poate sta în cale atunci când îţi pui în minte ceva. Ai voinţă, ambiţie, putere. Spiritul întreprinzător este la apogeu, aşa că poţi deschide noi drumuri, poţi porni noi acţiuni. Şansele de succes sunt maxime, fiindcă în casa carierei Capricornului se află atât Jupiter, Marele Benefic, cât şi Soarele. Te impui cu uşurinţă, câştigi stimă şi aprecieri, îţi consolidezi reputaţia, brandul, imaginea.

Până pe 18 octombrie 2016 te bucuri, în plus, de o excelentă priză la public, de protecţia superiorilor şi de sprijinul suporterilor. Veniturile, chiar dacă nu sunt fabuloase, dau semne de redresare sau îmbunătăţire. Ai foarte multă energie în octombrie 2016, fiindcă Marte este cu tine. Asta nu înseamnă, însă, că trebuie să-ţi neglijezi sănătatea. Saturn se află încă în casa a douăsprezecea a Capricornului, iar bolile cronice şi cele contagioase stau la pândă. În plus, Marte îți dă energie, e drept, dar înclină către grabă, iritare, excese şi imprudenţe care se pot solda cu accidentări, infecţii, inflamaţii sau alte neplăceri.

Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Vărsător

Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, se află în cea mai mare parte a lunii octombrie 2016 împreună cu Jupiter, Marele Benefic, şi cu vioiul şi curiosul Mercur. Îţi simţi sufletul tânăr şi ai nevoie de spaţii largi, aventuri şi experimente. Este o lună grozavă pentru călătorii romantice, căutări spirituale alături de omul drag sau descoperirea unor noi faţete ale propriei sexualităţi. Dacă îți cauţi iubirea, poţi să te îndrăgosteşti în cursul unui voiaj, să-ţi întâlneşti jumătatea în mediul cultural-spiritual sau universitar, sau să te alegi cu o legătură la distanţă.

În octombrie 2016 pari să ai atracţie pentru persoane celebre, bine situate ierarhic sau social, ori care se disting prin talente sau merite deosebite. Începe să miroasă a toamnă... de succes! Jupiter, Marele Benefic, îl sprijină pe Saturn, stăpânul Vărsătorului, iar prin casa carierei Vărsătorului trec pe rând Venus, Soarele şi Mercur. Cu alte cuvinte, îţi suflă vântul în pânze. Apar noi oportunităţi, cel mai probabil legate de străinătate sau de colaborări la distanţă, înfloresc eventualele afaceri care au tangenţă cu internetul, ai parte de călătorii profitabile, ai noroc la examene şi spor în studii sau cercetări.

Se poate, chiar, să publici o lucrare sau să te remarci cumva în comunitatea culturală. În plus, te bucuri de popularitate. Financiar, te descurci foarte bine atâta timp cât ai socotelile limpezi, cinstite, la vedere. Te simţi în formă şi eşti destul de optimist(ă). Ai însă mintea cam agitată, este posibil să te simţi nelinişti(ă) sau să ai probleme cu somnul. Dacă ai o tendinţă către adicţii, ai grijă, fiindcă se poate accentua! Este recomandat să te fereşti de pericole ascunse, de contaminări sau intoxicaţii şi de accidente în deplasare (pe jos, cu maşina, cu bicicleta, cu rolele etc).





Citește horoscopul lunii Octombrie 2016: zodia Pești

Primă săptămână din octombrie 2016 decurge în acelaşi registru ca luna trecută, care ţi-a adus, probabil, întâmplări importante în viaţa relaţională. Acum se trage o tuşă finală, un fel de concluzie a ultimelor săptămâni. După 7 octombrie, emoţiile se mai domolesc, iar interesele cuplului Peștilor par a se orienta spre sfera financiară, unde sunt de aşteptat unele urgenţe sau presiuni. Mercur, stăpânul casei relaţiilor Peștilor, se află în casa a opta a Peștilor, în acelaşi semn cu Jupiter, în timp ce Venus, planeta iubirii, este în casa a noua a Peștilor. Sub o astfel de configurație, sunt posibile conexiuni între dragoste şi spiritualitate, psihologie, ştiinţe ezoterice sau cultură.

Se poate să faci o călătorie cu scop romantic sau să ai o idilă cu cineva de la distanţă. Banii sunt cu siguranţă o prioritate a lunii octombrie 2016. Viaţa profesională a Peștilor se concentrează acum asupra a tot ce înseamnă profit, socoteli şi calcule de tot felul, idei de afaceri, medii financiare. În tabloul lunii octombrie 2016, moştenirile, cadourile, fondurile nerambursabile, împrumuturile, creditele, restituirile, banii partenerului/partenerei sau ai asociaţilor pot juca un rol important pentru Pești. În octombrie există o implicare intelectuală, posibil de transmitere, prelucrare, căutare sau descoperire de informaţii, unele dintre ele secrete sau greu accesibile celor mulţi. Perioada este potrivită pentru studiu sau pentru o altă utilizare a mentalului superior.

Se întrevede şi o participare foarte activă la proiecte de grup sau evenimente colective. Partea a doua a lunii octombrie 2016 aduce Peștilor unele oportunităţi în carieră. Ar fi fost loc şi de mai bine. Cu stăpânul Peștilor aflat în casa a opta a Peștilor, împreună cu Soarele, care este stăpânul casei bolilor Peștilor, vitalitatea nu este grozavă. În plus, având în vedere aspectele adverse pe care cei doi le primesc de la Marte, Saturn şi Uranus, sunt posibile crize, accidentări şi alte inconveniente. Protejează-te, îngrijeşte-te, odihneşte-te!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții