Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 20–26 August 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 19 august 2016 | 07:14



Horoscop Urania săptămâna 20–26 August 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 20–26 August 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), frământări interioare de mai mică sau mai mare intensitate în funcție de modul de viață și ipostazele particulare prin care trece fiecare Berbec. Unii vor dori să-și pună în ordine gândurile, alții, sentimentele; unii vor simți nevoia de a se desprinde de o serie de factori ai trecutului care nu le permit o evoluție pe măsura aspirațiilor lor dar, pentru care nu au suficiente resurse interioare ca să se mobilizeze în direcția acestei schimbări.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), se conturează discrepanțe între nativi și prieteni sau cunoscuți. Taurii nu se vor simți la fel de bine în preajma unor persoane de care erau apropiați mai înainte sau cu care întrețineau activități comune recreative, de compensare și de dezvoltare personală. Nici relațiile sentimentale nu vor fi mai limpezi, mai ales după 22 august, când Soarele se va alătura planetelor din casa a V-a care vor face opoziții la planetele din Pești și cuadraturi la cele aflate în tranzit prin Săgetător.

Citeste horoscopul...




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), momente în care orgoliul lor va fi satisfăcut de laudele, elogiile sau aprecierile care le sunt aduse pentru valoarea lor personală, pentru nivelul performant al activității lor. Mici bucurii și împliniri ale unor dorințe de afirmare în plan socio-profesional. Uneori, tocmai în aceste clipe plăcute, familia nu le va fi alături. Între seara zilei de 20 august și 22 august, relațiile de prietenie vor fi dinamice dar vor putea aluneca în controverse și riposte.

Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), gândurile nativilor vor zbura, frecvent, spre aspirațiile lor profesionale. Unii își vor face planuri de călătorie, alții se vor confrunta cu un mănunchi de aspecte „tehnice” care par că se înmulțesc pe măsură ce trece timpul. Vor fi și nativi norocoși care vor rezolva repede chestiunile minore dar, aceasta va fi o ipostază strict personală, justificată de felul în care vor rezona Beneficii din casa a III-a cu planetele din momentul nașterii lor.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), Leii vor discuta despre bani. Unele cheltuieli privesc eventualele investiții mici sau medii, alteori privesc schimburile de tipul bani/obiecte între ei și persoane sau instituții. Între seara zilei de 20 august și 22 august, va funcția latura frumoasă, armonică a unui Trigon regal pe semne de Foc care le va alimenta dorința de a ieși din banalitate, de a se afirma, de a se realiza. Pentru unii, „împlinirea” înseamnă, după ce au rezolvat cu studiile și cariera, cu casa și mașina, întemeierea unei familii sau nașterea unui copil.

Citeste horoscopul...







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), relațiile matrimoniale, conflictele personale, divergențele cu partenerii de afaceri, procesele sau litigiile de orice natură continuă să acapareze atenția Fecioarelor. Exasperați de prelungirea lor sine die, unii vor fi dispuși, ajunși la limita răbdării, să accepte orice soluție de compromis, „să treacă de la ei”, numai să-și găsească liniștea. Greu de pus în practică și de loc indicat, pe fondul implicațiilor conflictuale și al consecințelor acestor cedări.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), locul de muncă al unora dintre nativi este „formatat” departe de ochii lumii. De acolo, din când în când, răzbat zvonuri, informații, indiscreții care alimentează o stare de nesiguranță. Din punctul de vedere al sănătății, se pot identifica preocupările nativilor pentru tot ceea ce ține de alimentație, metabolism, digestie și fiziologie a organelor interne, localizate în abdomen. Cei doi Benefici vor colabora pentru stabilizarea organică a cuiva suferind, operat de curând sau a cărui evoluție este problematică.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), sentimentele răscolite și răzvrătite cu care Scorpionii s-au confruntat, cu o zi - două înainte, vor continua să-i tulbure și în acest răstimp. Uneori, preocupați de aspectele de viață majore, ei vor dori să nu mai fie bruiați de amintiri, chiuiți de propriile dorințe, doruri și nostalgii, rămânând surzi la chemările de sirenă ale unei persoane dragi lor. Dar, comportamentul lor indiferent, rece va tulbura temeinicia relației înseși.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), unii Săgetători pot încerca sentimente contradictorii față de rude. Ei își vor călca pe inimă și vor accepta să ajute un membru de familie și din alte motive decât cele justificate de relația de rudenie înseși (milă, solidaritate umană, dorința de a face bine, neputința de a rămâne indiferent la suferința cuiva apropiat etc.). Între seara zilei de 20 august și 22 august, este posibil ca ei să aibă surprize plăcute. Săgetătorii pot participa la evenimente sportive sau culturale în mod neprevăzut. Șansa unor aventuri galante trecătoare.

Citeste horoscopul...




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), multe convingeri personale, un șir întreg de sentimente amestecate, uneori neclare lor înșiși, îi pot face pe Capricorni să oscileze ori de câte ori vor fi somați să dea un răspuns clar, să se exprime fără echivoc. Tactica lor – nu foarte bună – va fi să ocolească răspunsul, să nu se implice direct printr-o formulare tranșantă. Această eschivă, în afara nedumeririlor firești, poate ridica semne de întrebare cu privire la justa informare sau înțelegerea corectă a situației pe fondul căreia se pronunță nativul.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), situație bănească confuză cu multe cheltuieli (majoritatea de loc urgente, utile ori inspirate) dar și cu destule șanse de a intra în posesia unor sume. Sursele pot fi diferite ca și valoarea lor. Unele persoane se pot afla în toiul unor dezbateri aprinse cu privire la moșteniri, drepturi care li se cuvin, puneri în posesie sau reglementări de acte notariale. Între seara zilei de 20 august și 22 august, felul acestor nativi de a se exprima se va caracteriza prin combativitate, intransigență, insistență, subiectivism și uneori, chiar, intoleranță față de punctul de vedere al partenerilor de dialog. A se evita intrarea în dispute cu un profesor examinator.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 20–26 August 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Pe 20 august (până la ora 21:19'), Luna își va încheia stagiul în semnul lor zodiacal. Peștii se vor simți, în acea zi, până spre seară, moleșiți și romantici. Vor fi îngăduitori sau indiferenți față de urgențele vieții de fiecare zi care le bat la ușă. Vor lăsa totul pe a doua zi. Doar că, în partea opusă semnului lor zodiacal, adică în casa a VII-a, evenimentele se precipită, se aglomerează, se acutizează. Indicat ar fi ca ei să speculeze și să valorifice ceva din latura bună a tranzitului celor doi Benefici aflați în conjuncție în Fecioară, postură care, pe această casă, în această „formulă” astrală, nu o vor mai avea decât peste 12 ani.

Citeste horoscopul...



Horoscop Urania saptamana 20–26 August 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții