Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 24 August 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 24 august 2016 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 24 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 24 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti navalit de situatii fericite si de generozitatea celor din jur. Norocul va surade si va batatoreste calea in plan profesional.



Horoscop pentru femeia din Taur

Evitati disputele cu rudele astazi. Nici calatoriile sau cumparaturile nu sunt favorizate. Stelele nu sunt astazi prea prietenoase.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Treceti usor de la o stare de exuberanta la una de angajare serioasa in chestiuni profunde. E ca si cum ziua s-ar transforma in noapte, dar e cazul sa treceti la carma, pentru a intampina succesele viitoare.


Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa sacrificati o parte din timpul personal pentru rude si situatia nu va prea incanta. Lasati planurile pe care le aveati pentru zile in care veti fi mai liber, oricum nu puteti scapa de datoriile fata de cei dragi astazi.



Horoscop pentru femeia din Leu

E cazul sa mai renuntati la excesele alimentare din ultima vreme. Deja se simt efectele negative, atat asupra sanatatii,cat si asupra aspectului fizic. Putin auto-control nu ar strica.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se ivesc neconcordante la nivel intelectual si pareri in contradictoriu. In orice caz, mintea activa si itneligenta ascutita va scot din situatii neplacute.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi sunteti maestrul cuvintelor. Chiar daca nu obisnuiti sa fiti prea sentimental, astazi ii uimiti pe cei dragi prin cuvinte alese cu originalitate.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti aproape de a va atinge telurile, dar nu veti reusi intru totul astazi. Mai aveti inca putin efort de depus, inainte de a culege laurii. Pastrati-va ambitia si energia!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti impresia ca nu ati fost destul de afectuos cu partenerul si vreti sa recuperati acum lipsurile din trecut. Riscati sa il sufocati, asa ca mai bine o luati pas cu pas.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca va tineti de dieta actuala, sanatatea dumneavoastra va continua sa se imbunatateasca. Nu e cazul sa cadeti in excese culinare.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi veti fi dominat de dorinta de a evada din peisajul cotidian. Va atrag calatoriile, distractia si iesirile. Cautati compania celor la fel de neastamaparati ca dumneavostra.

Horoscop pentru femeia din Pești

Simtiti nevoia sa fiti cautat, de un prieten, de o ruda, de partener...Din pacate, cei din jur nu par sa empatizeze cu dumneavoastra si veti resimti sentimente negative legate de lipsa de atentie la care sunteti supus.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții