Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Marti 23 August 2016

Written By NIKE B. on marți, 23 august 2016 | 06:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 23 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 23 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti de infruntat situatii dificile la locul de munca. Veti fi frustrat, dar nu renuntati inainte de a incerca sa gasiti solutii! Incercati sa luati decizii rationale!



Horoscop pentru femeia din Taur

Sa va implicati emotional in problemele de la munca e cea mai nepotrivita abordare pe care o puteti adopta. Va trebui sa va auto-educati, pentru a pastra distanta fata de problemele in care trebuie sa ganditi obiectiv.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti atras intr-o relatie destul de vicioasa, din cauza nevoii acute de a relationa la un nivel mai profund. Pasiti cu prudenta in acest mic vartej al vietii sentimentale!

Horoscop pentru femeia din Rac

Chiar daca aveti o mare dorinta de putere, aveti grija cum o obtineti! Riscati sa va atrageti antipatii si viitoare razbunari din partea celor care isi doresc acelasi lucru.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va trebui sa va concentrati pe imbunatatirea statutului personal. Cariera e in centrul atentiei, dar nici viata domestica nu este lipsita de evenimente.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Treceti printr-o criza emotionala care va face sa va indoiti de justetea deciziilor luate. Va confruntati cu respingerea si criticile celor din jur. Cea mai potrivita atitudine e cea de "asteapta si ai sa vezi".


Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu lasati furia sa scoata ce e mai rau din dumneavoastra astazi. Daca tratati cu tacerea pe cineva antipatic, nu veti face decat sa ii accentuati aversiunile. Infruntati problema, dar pastrati-va spiritul diplomatic!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Apare un aspect stralucitor in munca dumneavoastra, care va ajuta sa va simtiti mai confortabil in mediul profesional. Daca pana acum va tenta sa schimbati putin cursul carierei, acum lucrurile par sa se aseze pentru dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Chiar daca depuneti eforturi, nu reusiti sa castigati sprijinul colegilor si al sefilor. Se pare ca astazi, ideile dumneavoastra nu sunt pe placul celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Analizat-va cu ochi obiectivi situatia de la serviciu! Daca nu sunteti multumit de ce constatati, astazi e cea mai buna zi pentru a va exprima nemultumirile, pentru ca reusiti sa empatizati cu cei din jur.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Orele de munca in plus nu va aduc familia si prietenii aproape, din contra! Chiar daca depuneti tot acest efort pentru ei, nu va veti bucura de recunostinta lor. E cazul sa va echilibrati mai eficient viata.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti intr-un stadiu de re-analizare a muncii pe care o depuneti. Va dati seama daca sunteti apreciat sau nu la adevarata valoare. Pastrati-va calmul si fiti rational! Nu ati vrea sa gresiti in fata sefilor, nu-i asa?


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții