Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Joi 25 August 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 24 august 2016 | 06:34


Horoscop de azi Joi 25 August 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 25 August 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Toate tranzactiile financiare se desfasoara intr-o maniera cat mai transparenta si mai oficiala. Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala. Emotiile sunt din ce in ce mai puternice, traiti o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastra pot decide sa-si uneasca destinul cu fiinta draga. Cei care se apuca sa faca o recapitulare a unor cunostinte de baza in domeniul in care lucreaza s-ar putea sa fie surprinsi de utilitatea acestui proces in cariera lor, impresionand pe amicii lor prin competenta.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Astazi va veti bucura de sprijinul financiar discret al unei persoane care prefera sa ramana in culise si sa urmareasca atent destinatia banilor donati. Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient. Va apuca cheful de distractie si va veti amoreza de cineva pe care l-ati cunoscut la o petrecere intre prieteni. Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret. Aparatul respirator va functione Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare. Traiti un moment prielnic pentru a va gasi un job nou, pentru a schimba orientarea profesionala spre folosul dumneavoastra.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. Perioada este promitatoare in cautarea unei relatii, intalnirile pot fi cu totul surprinzatoare sau intermediate de vreun prieten. Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Lasati-va in voia somnului, pentru ca Venus sa va armonizeze functiile endocrine si sa va dea un chip odihnit. Emotiile sunt din ce in ce mai puternice, traiti o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastra pot decide sa-si uneasca destinul cu fiinta draga. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata. Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniti la drum, carora nu le mai bate inima sa iasa din piept. Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential. Sunteti calmi, calculati, va deplasati usor, deoarece toate incheieturile sunt sanatoase si elastice. Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte. Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva. Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, se_ului, varstei si originii etnice. Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil. Pancreasul dumneavoastra va avea de castigat daca ii oferiti afine, zmeura si mure, care ii regleaza secretia de insulina, iar ficatul dumneavoastra se va bucura de aceste fructe sau de o cura cu silimarina. Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental. Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut. Surprizele din viata dumneavoastra sunt placute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirata, vioaie si eleganta cu partenerul de viata. Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte. Mancati sanatos si ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism si pentru a insanatosi articulatiile; pastrati-va o greutate corporala corespunzatoare. Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet. Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Astazi va veti bucura de sprijinul financiar discret al unei persoane care prefera sa ramana in culise si sa urmareasca atent destinatia banilor donati. Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie sa faceti miscare pentru ca enrgia sa nu stagneze. Petreceti o zi de neuitat alaturi de partenerul care are nevoie de prezenta dumneavoastra afectiva. Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții