Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 6–12 Februarie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 5 februarie 2016 | 07:50



Horoscop Urania săptămâna 6–12 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 6–12 Februarie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Pe 6 februarie se acumulează problemele legate de carieră sau imagine publică. Nativii din Berbec vor fi puși în situația de a vorbi iar dacă își vor controla ideile, cuvintele sau intervenția lor publică, vor putea obține - cu greu! - mai mult credit moral în fața opiniei publice. Vechile disfuncții reluate cu putere, săptămânile trecute, prin intervenția drasticului Careu în T pe Berbec/Balanță/Capricorn, continuă să funcționeze.Pe 7, 8 și 9 februarie (până la ora 11), interesul lor se va îndrepta spre unele cunoștințe în speranța că vor putea obține informații sau ajutor într-o chestiune materială.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Ziua de 6 februarie le poate da unor nativi tendința de a se gândi la motivația interioară pentru faptele sau opțiunile lor din trecut care, acum, trebuie să fie corectate, prin noi decizii. Le poate trece prin minte câte o soluție interesantă, demnă de a fi pusă în practică dar, pentru care nu au energia sau convingerea necesară pentru a o pune în practică, își vor pierde timpul consultându-se cu unii și cu alții pentru a găsi argumentele necesare consolidării direcției vizate.Alte persoane pot primi vești cu caracter administrativ în legătură cu un proiect ce privește străinătatea, oameni și instituții la distanță de locul în care trăiesc.

Citeste horoscopul...




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Chestiunile materiale, pentru a căror rezolvare sunt implicate rude, persoane oficiale, instituții ori acte revin periodic, de ceva vreme, în viața celor născuți în Gemeni. Pe 6 februarie aceste probleme vor fi iar pe val. prin discuții, gânduri, sau prin simpla circulație a informațiilor care au darul de a modifica în detaliu sau chiar în pe fond, demersurile nativilor într-o chestiune de avantaj material sau financiar asupra cărora însă, atenție!, continuă să planeze riscul unor șicane și opoziții dintre cele mai ciudate dar și dintre cele acerbe, greu de rezolvat.

Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Continuă șirul zilelor în care relațiile parteneriale, afacerile, procesele sunt răscolite de tranzitele astrale. Pe 6 februarie, acest peisaj se îmbibă cu o componentă afectivă puternică care, pentru acești nativi, are o rezonanță aparte, fiind vorba de tranzitul Lunii care va intensifica contradicțiile interioare și va face pe unii nativi să ia decizii „la cald”, înfierbântați de datele conflictului sau speriați de consecințele lui, într-un chip radical, exagerat. Acolo unde există un Rac șubred în fața acestor aspecte astrale, soții se pot certa chiar fără un motiv real.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Ziua de 6 februarie, chiar dacă este o zi liberă, totuși, ridică probleme de muncă fie prin solicitările suplimentare, fie prin specificul activității care le ocup mai mult timp decât de obicei. Dar, tot atât de bine, se poate munci și în alte condiții decât cele strict legate de instituția de unde își iau salariul. Se mai identifică și mici probleme de sănătate: suferințe osoase, dermatologice, musculare legate de fiziologia membrelor inferioare. Între 7 și 9 februarie (până la ora 11) Leii se confruntă cu vibrațiile fazei de Lună Nouă din Vărsător, care le controlează casa a VII-a a relațiilor conjugale, parteneriale etc.

Citeste horoscopul...







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Ziua de 6 februarie le poate aduce unora dintre cei născuți în Fecioară un plus de interes pentru relațiile afective dar nu în sensul exuberanței sau destinderii ori ale veseliei ci, dimpotrivă, al rațiunii, al logici, al dorinței de a limpezi lucrurile. În relațiile cu copiii, Fecioarele se pot dovedi destul de categorice, reușind să-și impună autoritatea paternă sau o direcție pedagogică bazându-se pe puterea de convingere, pe puterea exemplului sau pe o logică „de fier” în fața căreia va ceda orice capriciu sau fantezie juvenilă libertină.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Înțelept ar fi ca Balanțele să abordeze perioada cuprinsă între 6 și 12 februarie, pe care o analizăm noi, cu măsură și înțelepciune. Enervările nu conduc la nici un rezultat dar, din păcatele, motivele care le generează nu pot fi evitate, ci doar evaluate rezonabil. Perioada începe cu o zi de 6 februarie care lasă loc gândurilor încărcate de resentimente față de rude și familia pe care și-au alcătuit-o prin căsătorie. Totul îi nemulțumește și, într-adevăr, cel puțin în conformitate cu harta lor astrală, destule lucruri nu evoluează normal.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→6 februarie nu îi face pe nativi comunicativi dimpotrivă, ei vor fi excesivi de circumspecți față de orice detaliu personal și, în general, vor fi ostili oricărei pierderi de timp în discuții inutile. În fapt, ei nu prea vor avea chef să asculte pe nimeni și vor fi concentrați pe chestiunile lor de viață curentă.Se mai pot concentra pe un subiect de interes personal, pentru a cărui lămurire, răscolesc arhive întregi de documentație în căutarea unui argument temeinic, legal, care le poate susține, ulterior, o argumentație.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Veșnicele probleme materiale se reafirmă pe 6 februarie sau revin în discuție în vederea găsirii unei soluții, dacă problema principală este mai veche. Între 7 și 9 februarie (până la ora 11) provocările la dialog sunt puternice și/sau susținute. Unii nativi nu pot ocoli subiectul sau situația însăși este de natură oficială cu impact asupra vieții lor personale încât trebuie să adopte o poziție publică, să dea o explicație plauzibilă. De cele mai multe ori, va fi vorba de un element-surpriză, ori de o afirmație neverosimilă, de o bârfă absurdă care generează acest conflict.

Citeste horoscopul...




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Semnul natal al Capricornilor este ocupat în perioada 6 – 12 februarie de trei planete (Pluton, Venus - Micul Benefic și Mercur) iar în perioada 6 -7 februarie (până la ora 8 dimineața), de Lună. Așa se face că, zodia lor, fiind intens solicitată, le va induce un ritm alert de viață, cu tot felul de evenimente care se succed, uneori obositor pentru ei care, fiind mai raționali și mai metodici, nu agreează acest timp de existență, în permanență în prim-plan, gata oricând de reacție sau de replică. În acest răstimp, se vor simți obosiți și vor încerca, pentru a se proteja, să elimine sau să respingă o serie de solicitări.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Pe 6 februarie, Vărsătorii le vor părea celor apropiați, mai interiorizați, mai îngândurați, cu mai puțin chef de vorbă, mai predispuși să se izoleze, să citească, să mediteze. Alții s-ar putea confrunta cu dureri osoase, cu probleme reumatismale care le iau cheful de a râde sau de a vorbi, în stilul lor extrovertit.Între 7 și 9 februarie (până la ora 11), acești nativi trăiesc un moment important pentru existența lor: faza de Lună Nouă în Vărsător, este un eveniment care are loc o dată pe an și-i transformă, atunci, în niște „eroi și soldați” ai zodiacului.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Ziua de 6 februarie nu le poate aduce acestor nativi vreun motiv de bucurie. Prietenii nu sunt, de la un timp, un motiv de jubilație pentru Pești. Distanța și tăcerea pe care și-au impus-o față de o serie de persoane, pentru că așa au găsit de cuviință, la un moment dat, după o analiză sau în funcție de o circumstanță descumpănitoare, care prin forța împrejurărilor i-a separat, i-a înstrăinat sau i-a însingurat de unele persoane se va menține ca o tendință activă din punct de vedere astral.Chiar și atunci când se întâlnesc cu cineva, constată că nu au prea multe de spus și aleg să tacă și să observe.

Citeste horoscopul...



Horoscop Urania saptamana 6–12 Februarie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții