Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citeste Horoscopul zilei de Luni 18 Ianuarie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 17 ianuarie 2016 | 07:30


Horoscop de azi Luni 18 Ianuarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 18 Ianuarie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O binemeritata liniste se aseaza peste planurile tale, redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalti sau cu tine insuti. E un semn ca s-au reasezat toate pe un fagas normal, stabil si bun, ce iti inspira din nou incredere si securitate. Primul plan vizat pare sa fie cel financiar, unde simti ca s-au mai ridicat niste piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, deci daca banul e pe teren sigur, parca si psihicul tau se mai linisteste. Cauta in jurul tau acea zona de echilibru care iti inspira, finalmente, o stare de bine si de confort si mentine-o cat mai mult.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

In loc sa te retragi in lumea ta si sa porti o eticheta de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra in acel mediu in care nu ai fost primit asa cum ai fi dorit. Poate in sinea ta ai dori sa fii si tu ca ceilalti, unul de-al lor, dar daca te retragi cu buna stiinta si respingi orice invitatie de a te alatura, fii sigur ca vei ramane tot pe margine. Nu esti cu nimic mai deosebit de ceilalti, te poti integra perfect in acel mediu, dar momentan ai impresia ca ei sunt cei care te dau pe tine la o parte. Nici vorba de asa ceva! Exista cineva in acest spatiu care intelege prin ce treci si te-ar putea indruma sa te apropii si sa te simti printre ei ca acasa.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te-ai gandit vreodata sa scrii? Daca deja faci asta, felicitari, inseamna ca-ti urmezi pasiunea interioara si merita s-o dezvolti si mai mult, s-o duci mai departe, pentru ca ai resurse imense de creativitate si inspiratie. Dar daca nu ai avut pana acum preocupari din zona scrisului, trebuie sa incepi de undeva. De la o scrisoare pe care sa ti-o scrii tie si eventual sa ti-o trimiti tot sie, in care sa-ti exprimi dorintele, visele, scopurile, si vei avea surprize: nu numai ca ti se vor lega usor cuvintele, dar parca si transpare o scanteie de talent pe acolo. Poate fi un moment uimitor sa (re)descoperi placerea scrisului, de la cel mai mic text... pana la cea mai minunata opera. Totul e sa pui mana pe condei, cum s-ar spune.










Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Simti ca sensul in care mergi nu e cel mai corect si procesele de constiinta incep sa te cicaleasca din umbra. O voce interioara iti tot spune: nu e bine, nu e corect, desi tu mergi inca mai departe, dar ai sa vezi ca acest mesaj se va repeta atat de insistent si de obsesiv, ca intr-un final ii vei da ascultare. Ai o constiinta mult prea puternica si sobra ca sa nu-i dai atentie, deci ia vezi ce-ti spune acea soapta interioara cu privire la un plan care, desi evolueaza, nu da roadele dorite. Nu cumva trebuie sa schimbi tactica? Nu cumva te-ai abatut de la scop?




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Asculta nu numai cu urechile, ci si cu inima si mintea larg deschise, pentru ca azi vin spre tine o multime de informatii extrem de utile pe care le vei folosi intr-o zi intr-un moment capital. Orice intalnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii in patru si cu urechile palnie, atent la tot ce iti este adresat. Un cantec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversatie prinsa din zbor pe strada iti ofera un indiciu, o persoana cu care schimbi doua vorbe poate aparea exact in forma cea mai potrivita pentru o indicatie salvatoare. Pune-ti antena in functiune pe cele mai subtile vibratii ca sa captezi tot ce este in beneficiul tau, caci receptivitatea ta e maxima.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

A venit momentul sa iei o decizie majora prin care sa dai alt curs existentei tale. E un moment de renastere chiar, deoarece esti pe cale sa alegi alt drum, sa accepti alt stil de a fi sau de a actiona, si totul tine de propria ta alegere. Nimeni nu te obliga sa faci schimbarea, ci, daca e sa aiba loc, e numai creatia propriei tale vointe si a propriilor tale ganduri. Ceea ce doresti tu acum genereaza un va de schimbari benefice pentru tine de acum inainte, poate pentru cateva luni, poate pentru ani de zile in perspectiva, tocmai de aceea trebuie sa fii constient de greutatea momentului si sa iei decizia intelept, optimist, cu incredere deplina in rezultate.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Timpul este profesorul tau, este aliatul tau, dar si prietenul tau, pentru ca reusesti sa tii foarte bine sub control ritmul in care se scurge. Te afli in fata unui moment cu conotatii speciale, de aceea nici nu te grabesti sa iei decizii finale, nici sa-ti dai cu parerea inainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clara. Azi ai putea da impresia ca esti nehotarat, ca amani unele decizii, dar nu e deloc asa: stii tu mai bine cand trebuie sa spui ce gandesti, si inca nu a venit momentul potrivit pentru tine. Tergiversezi, tragi de timp, astepti, dar o faci tocmai pentru a ajunge exact la momentul cel mai bun!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le impartasi, de parca atragi alaturi de tine doar oameni comozi, lenesi, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui. Daca nu ai pe cine te baza, incearca sa faci singur tot ceea ce ai in plan pentru astazi, deoarece poti deveni un exemplu pentru cei care abia se urnesc la treaba. Vazandu-te pe tine implicat si culegand deja roadele actiunilor incepute, s-ar putea sa-i convingi si pe ei sa ti se alature. Nu insista sa chemi alaturi de tine pe cei care spun nu am chef la orice, ci apuca-te de treaba, aratandu-le concret ce anume doresti.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu ajunge doar sa astepti pasiv ca un vis sa ti se implineasca, ci sa-ti creezi o strategie, macar la nivel teoretic, prin care poti ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merita folosite, ai si relatii de care te poti folosi, ai baza acumulata in timp ce iti ofera informatia adecvata, deci ajunge doar sa sondezi un pic prin bagajul tau de cunostinte pentru a gasi calea cea mai potrivita. Vorbeste cu altii despre planurile tale, pentru ca s-ar putea sa gasesti si alte persoane care vor acelasi lucru, si v-ati putea uni fortele in acelasi scop. Comunica, asculta, impartaseste!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu incerca sa le faci pe toate singur, ci apeleaza de fiecare data la cei pregatiti special pentru a interveni in diversele situatii cu care te confrunti. S-au inventat atatea meserii la ai caror reprezentanti poti apela la nevoie, fara sa incerci tu sa le faci pe toate, mai ales daca nu ai cunostinte solide in domeniu. Profita de experienta celor care cu asta se ocupa zi de zi, fara sa incerci sa-i inlocuiesti cu propriile tale experimente. Nu le stii chiar pe toate, deci cheama expertii sa-ti rezolve problema mult mai repede si mai bine.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai acumulat multa experienta intr-un domeniu, dar pana acum ai tot tinut aceste informatii doar pentru tine. Nu din egoism, ci pentru ca aveai impresia ca sunt chestiuni personale care nu intereseaza pe nimeni. Te inseli: vine un moment in care vei descoperi ca ceea ce tu consideri a fi ceva banal, pentru altii e o mare noutate. Impartaseste ceea ce stii si altora, pentru ca multi ar avea multe de invatat din experientele tale. Nu sunt fleacuri, asa cum crezi, nu sunt chestiuni de rutina pe care orice om le cunoaste, ca atare fa un pas in fata si povesteste ceea ce stii cel mai bine.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu te crampona de o singura varianta pe care o ai deocamdata la indemana, pentru ca inca nu au aparut toate optiunile posibile. Esti inca pe drumul cel lung catre rezultatul visat, deci nu trebuie sa te grabesti nici sa extragi concluzii, nici sa-ti exprimi ultimul cuvant, nici sa iei decizii finale, de vreme ce vor mai aparea detalii importante pe parcurs. Ia-ti un ragaz suficient de timp de analiza, de studiu, de comparatie, de acumulare de informatii suplimentare, si abia la final, dupa ce vei fi adunat deja suficiente resurse, sa alegi cea mai buna idee. Esti inca la faza de adunare de informatii si nu te multumi cu una - doua. Se poate sa aduni mai multe!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții