Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citeste Horoscopul lunii Februarie 2016 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on joi, 28 ianuarie 2016 | 15:50


Citeste Horoscopul lunii Februarie 2016

Horoscopul lunii Februarie 2016, asadar daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii septembrie pe scurt pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii Februarie 2016 pe scurt toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii toate zodiile pe scurt:

Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Berbec,

Februarie 2016 este pentru Berbeci o lună activă în plan relațional, în care socializarea este la ordinea zilei. Te distrezi din plin împreună cu partenerul/partenera, alături de prieteni. Dacă ești single, poți întâlni omul visat, cu ocazia unui eveniment social: o petrecere, un spectacol, o conferință etc. Oricum, în februarie 2016 Berbecilor li se recomandă să nu stea în casă. Cu cât vor ieși mai mult, cu atât viața lor sentimentală va fi mai vie și mai bogată. Conversațiile, corespondența, drumurile, studiile sau informația au o importanță deosebită pentru viața sentimentală a Berbecilor. În prima parte a lunii februarie 2016 este posibil ca în viața de cuplu a Berbecilor să se întâmple ceva cu impact asupra muncii sau carierei. Ori invers: ceva ce se petrece în sfera profesională îți poate influența relația de cuplu.

Norocul este de partea ta în februarie 2016: Venus, Mica Benefică, tranzitează casa carierei Berbecului, de unde formează un binevoitor trigon cu Jupiter, Marele Benefic, situat în casa muncii Berbecului. Sub această configurație astrală, lucrurile evoluează în avantajul tău fără ca tu să te străduiești prea tare. Ceea ce îți propui să faci are șanse mari de a se împlini. Apar noi oportunități, ai succes, iar acțiunile tale sunt profitabile. În plus, Soarele, Mercur și Venus impulsionează pe rând casa Spiritului Bun (Agathos Daimon, cum o numeau grecii), care aduce susținere, protecție și popularitate. În plan financiar, în februarie 2016 începe un ciclu foarte activ pentru Berbeci, care se întinde pe o perioadă de câteva luni în care vei putea face bani mulți – dar numai cu calm, prudență și o bună planificare.

Dacă Berbecii au avut unele probleme de sănătate în ultima perioadă, în februarie 2016 acestea pot fi ameliorate sau chiar rezolvate cu bine. Mercur, stăpânul casei sănătății Berbecului, este bine poziționat. Prin urmare, luna februarie este bună nu doar pentru îngrijiri medicale, ci pentru tot ce are de-a face cu igiena personală, dieta sau stilul de viață.

Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Taur,

Departe de a fi pașnic și banal, februarie 2016 aduce Taurilor un aflux de energie amoroasă ce trebuie musai consumată. Cu Jupiter în casa sexualității Taurului și cu Marte, planeta pasiunii, în casa cuplului Taurului, perioada este provocatoare și plină de însuflețire. Se întâmplă tot felul de evenimente, simți nevoia să preiei inițiativa, te animă impulsul de a cuceri, de a stârni reacții, de a clarifica situații. Expansiv și vital, Jupiter îți amplifică instinctele, în timp ce Marte, arzător și demonstrativ, te face să-ți învingi reținerile, să pornești la asalt, să uiți de prudență, de diplomație și uneori chiar de decență. Iar dacă nu faci tu valuri, atunci ai talentul de a atrage personaje care fac valuri: pasionate, turbulente, poate chiar agresive.

Februarie 2016 este o perioadă foarte activă în cariera Taurilor. Soarele se află în casa carierei Taurului în primele două decade, iar Mercur și Venus în partea a doua a lunii. Aceste tranzite astrale te pun în valoare, îți aduc succes, recunoaștere și onoruri. Informația, comunicarea și relațiile joacă un rol important în reușită. De altfel, colaborările și munca de echipă sunt impulsionate nu doar de trecerea lui Venus prin casa carierei Taurului, ci și de prezența lui Marte în casa relațiilor Taurului. Se poate să intri în priză din pricina unor noi contracte sau a unui proiect care implică mai multe persoane. De asemenea, este posibil să trebuiască să faci față rivalităților, concurenței, poate chiar unor conflicte. În plan financiar, veștile sunt promițătoare: Mercur, stăpânul casei banilor Taurului, este bine poziționat și îți aduce oportunități de creștere a veniturilor. Depinde numai de tine să le fructifici!

Taurii au multă energie fizică în februarie 2016, dar stresul este destul de mare în această perioadă și apare tentația de a face excese. Este recomandat să eviți situațiile tensionate și conflictele, fiindcă au un efect negativ asupra echilibrului tău fizic și emoțional. Ar fi bine să nu te grăbești, să nu te implici în conjuncturi riscante și să fii precaut(ă) în relațiile cu persoanele necunoscute și cu cei nervoși sau lipsiți de maniere.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Gemenii,

În prima parte a lunii februarie 2016 Gemenii sunt ceva mai reticenți în relații. Au nevoie de dovezi suplimentare de dragoste și li se pare că celălalt nu este suficient de prezent, de atent, de înțelegător. Pot ajunge chiar să facă scenarii sumbre, care n-au nicio legătură cu realitatea. Pe de altă parte, aceasta perioadă analitică poate fi potrivită pentru a descifra subtilitățile psihologice ale celuilalt. De la jumătatea lunii, însă, începi să te relaxezi. Intri într-o altă etapă, mult mai cooperantă și comunicativă, favorabilă mai ales pentru relațiile bazate pe nevoia de cunoaștere, expansiune și evoluție. Pe tot parcursul lunii februarie 2016 călătoriile, studiile, cultura și spiritualitatea sunt pârghii prețioase, care stimulează viața relațională a Gemenilor.

Cu Marte în casa muncii Gemenilor, în februarie este rost de agitație și stres. Ai inițiativă și energie, te mobilizezi și reușești să dai un randament mai bun. Pe de altă parte, există posibilitatea să apară situații critice, urgențe sau complicații. În cazuri extreme, Marte poate produce conflicte sau accidente de muncă. Așadar, ia-ți măsurile de prevedere necesare! Pentru a întrebuința în mod optim energia conferită de Marte și pentru a te descurca onorabil prin noianul de responsabilități și obligații ale lunii februarie 2016, este de dorit urmezi o planificare riguroasă și să-ți impui o disciplină de fier. Colaborările și asocierile Gemenilor trec printr-o fază ușor mai relaxată decât în lunile trecute și pot aduce mai multe beneficii materiale, mai ales în prima parte a lunii.

În februarie 2016 și în lunile ce urmează, sănătatea Gemenilor este un sector delicat, care trebuie monitorizat cu atenție. Marte se află în casa bolilor Gemenilor, poziție care se poate solda cu afecțiuni acute sau dureroase, infecții, inflamații, sângerări, răniri, accidentări sau operații. Energia de tip marțian poate fi folosită, însă, și în mod constructiv, pentru investigații și intervenții medicale care cer mobilizare sau curaj.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Rac,

Venus, planeta iubirii și a armoniei, se află în casa relațiilor Racului până pe 17 februarie 2016. Este o perioadă care îți poate aduce realizări sentimentale, mai ales că Venus formează un prețios trigon cu Jupiter, Marele Benefic. Viața de cuplu a Racilor are de câștigat prin deschidere, schimbare și înnoire. Este posibil să întâlnești o nouă dragoste sau pe cineva care are o influență pozitivă asupra relației. Lectura, informarea sau schimbul de experiență cu alte persoane aflate în situații similare cu a ta pot contribui la nașterea unor noi viziuni sau strategii relaționale, mult mai eficiente și mai mulțumitoare decât cele vechi. În partea a doua a lunii februrie 2016 romantismul Racilor pălește, iar preocupările cuplului devin mult mai practice.

În prima parte a lunii colaborările sunt benefice pentru cariera Racilor. Munca în echipă merge foarte bine, clientela este mai bogată, pot apărea noi oferte de asociere, noi contracte sau, pur și simplu, persoane binevoitoare care te ajută în profesie. Luna februarie 2016 aduce Racilor o preocupare sporită pentru bani și operațiuni financiare. Se poate să apară un câștig suplimentar, să faci o mică investiție, să încerci să recuperezi un bun material sau o sumă de bani. Nu este exclus să te agiți pentru un credit, un partaj, o colectare de fonduri etc. sau să ajungi, într-un fel sau altul, în contact cu o instituție financiară (bancă, fisc, asigurări ș.a.). Toată luna februarie este propice eforturilor de creație, reprezentare sau promovare a imaginii ori a produselor.

Cu Saturn în casa bolilor Racului, în aspect distonant cu Jupiter (care este chiar stăpânul acestei case), buna funcționare a organismului trebuie supravegheată cu grijă pe tot parcursul anului 2016. În anumite perioade, sănătatea Racilor va necesita o atenție cu totul deosebită. Decada a treia a lunii februarie este o astfel de perioadă. Atenție mai ales în zilele cu Lună Plină (22-24 februarie 2016)!


Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Leu

Până la 19 februarie 2016, tranzitul Soarelui prin casa relațiilor Leului subliniază importanța celuilalt. Gândurile și acțiunile îți gravitează în jurul omului drag, iar preocupările relaționale trec înaintea tuturor celorlalte. Casa relațiilor Leului este vizitată și de Mercur, începând din 14 februarie. Mercur stimulează comunicarea în viața de cuplu a Leilor și poate aduce drumuri și noutăți semnificative pentru viața lor sentimentală. Marea bucurie este, însă, că pe 17 februarie 2016 Venus, planeta iubirii și a armoniei, pășește și ea în casa relațiilor Leului. Venus îți aduce noroc în dragoste, căldură, tandrețe, veselie și bună înțelegere. Trăgând line și adunând, luna februarie 2016 se anunță foarte favorabilă pentru viața sentimentală a Leilor. Profită!

Luna februarie subliniază relațiile care au impact asupra carierei. Soarele, Mercur și Venus stimulează munca de echipă, îți pot aduce noi contracte, reușită și profit prin colaborări, sunt benefice clientelei și te favorizează în rivalități și competiții. Fiindcă Jupiter se află în casa banilor Leului, traversezi o perioadă activă în plan financiar. În februarie 2016, deciziile și tranzacțiile cele mai importante par să se plaseze în partea a doua a lunii, când Mercur, stăpânul casei banilor Leului, ocupă o poziție mai reliefată. Preocupările materiale se accentuează în ultima decadă, când Soarele se află în cea de-a doua casă a banilor Leului. Atenție, însă: după 19 februarie 2016 trebuie să acționezi cu multă prudență și cumpătare, altfel te poți lesne păcăli.

Sănătatea pune mai puține probleme Leilor în februarie 2016 decât în luna precedentă. Mai mult decât atât, în prima parte a lunii îți poți rezolva unele probleme, fără prea mari bătăi de cap, fiindcă Venus te favorizează în contactele cu medicii și în toate demersurile medicale, ba chiar și în cele care țin de igiena personală și de îngrijirile de frumusețe, dacă te interesează acest capitol. Ultima decadă din februarie 2016 este ceva mai problematică, așa că ai grijă!


Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Fecioara

Sub o triplă conjuncție Venus-Mercur-Pluto în casa dragostei Fecioarei, prima parte a lui februarie 2016 se anunță a fi intensă și plină de senzualitate. Venus este semnificatoarea iubirii, Pluto are încărcătură emoțională și se_uală, iar Mercur e chiar stăpânul Fecioarei. Conjuncția celor trei poate trezi întreaga forță a erotismului care zace în tine. Trăirile profunde merg mână în mână cu tentația aventurii și curiozitatea noului, iar Eros are oricând pregătită o săgeată pentru tine. A doua parte a lunii februarie 2016 este oarecum mai temperată în plan sentimental, dar poate fi colorată de reverberațiile întâmplărilor din prima parte. Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, stă până în septembrie în Fecioară, așa că receptivitatea amoroasă este oricum amplificată.

Februarie 2016 este o lună productivă și cu potențial de succes. Casa muncii Fecioarei este luminată de Soare în primele două decade, iar apoi străbătută de Mercur, începând din 14 februarie, și de Venus, începând din 17. Soarele îți dă autonomie, autoritate și putere, Venus te ajută să te exprimi creativ și-ți asigură o atmosferă de lucru în care domnesc armonia și cooperarea, iar Mercur, pe lângă că-ți subliniază abilitățile intelectuale și îndemânarea, este însuși stăpânul casei carierei Fecioarei. Muncești mult, dar o faci cu plăcere. Eforturile îți sunt recompensate atât prin aprecieri și recunoaștere, cât și prin binemeritate câștiguri financiare. În februarie 2016, cheia succesului Fecioarelor în carieră este comunicarea calmă și diplomată.

Interesul pentru sănătate este subliniat în februarie de faptul că Soarele și Mercur (stăpânul Fecioarei) tranzitează casa sănătății Fecioarei. Aceste tranzite astrale ar putea indica o slăbire a tonusului și ivirea unor probleme medicale, dar la fel de bine pot fi indiciul unui interes sporit pentru tratamente, diete, îngrijiri cosmetice și corporale. Dacă apar neplăceri, poți miza pe o bună interacțiune cu doctorii și cu personalul medical.







Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Balanta

Casa iubirii și a erotismului Balanței este însuflețită în primele două decade din februarie 2016 de prezența Soarelui, iar în a doua jumătate a lunii de tranzitele lui Mercur și Venus. Luna februarie este plină de pasiune și senzualitate, un teren foarte fertil atât pentru înflorirea relației existente, cât și pentru apariția unei noi iubiri. Depinde ce vrei... Căminul și familia sunt subiecte de suflet, iar în cazul anumitor Balanțe ar putea apărea o preocupare pentru subiecte precum copii, sarcină, statutul de părinte. Pe de altă parte, prezența lui Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, în casa banilor Balanței, poate reflecta o viziune relațională destul de pragmatică sau o inițiativă comună de natură financiară sau materială.

Februarie 2016 este excelent pentru a-ți pune în valoare aptitudinile, pentru a-ți promova imaginea sau produsele ori serviciile. Ai o mare putere de expresie, captezi atenția – și te mai ajută și șansa! Soarele, Mercur și Venus îți tranzitează casa a cincea solară, o casă favorabilă, pe care vechii greci o numeau Agathe Tyche (Norocul Bun / Soarta Bună). Dacă ai calități creativ-artistice, acum este momentul potrivit ca să te desfășori. La fel, dacă vrei să prezinți o lucrare, să lansezi un site etc. Luna Plină din 22 februarie 2016 poate fi importantă pentru profesia și cariera Balanțelor. Februarie este propice eforturilor susținute pentru îmbunătățirea a situației financiare, dar poate fi păgubos pentru speculații sau pentru încercarile de a obține bani nemunciți.

Condiția fizică a Balanțelor este bună în primele două decade din februarie 2016. Ai multă energie și n-ar fi rău să faci mai multă mișcare sau să începi un program de fitness. Ultima decadă este, însă, sensibilă, așa că trebuie să fii cu multă băgare de seamă. Conjuncția Soarelui cu Neptun în casa bolilor Balanței și opoziția lui cu Jupiter, stăpânul acestei case, nu sunt de bun augur. Este de dorit să duci o viață ordonată, să ai grijă de tine și să nu tratezi niciun simptom cu superficialitate.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Scorpion

Prezența lui Neptun în casa iubirii Scorpionului creează (pe termen lung) un fundal romantic dar cam idealist, deci posibil ineficient. În februarie 2016, însă, lucrurile pot deveni concrete, dinamice, chiar fierbinți. Focul pasiunii Scorpionilor este întreținut de Marte, care rămâne în Scorpion până pe 6 martie 2016 (și va reveni în iunie și iulie, ca să ai o vară cu adevărat toridă!). Marte este planeta luptei și a acțiunii, dar și a dorinței, a sexualității și a cuceririi, așa că te va impulsiona să ieși la atac. Cât despre Venus, planeta iubirii, până pe 17 februarie 2016 aduce șansă Scorpionilor în tot ceea ce înseamnă întâlnire, comunicare sau drum cu miză sentimentală, iar după această dată, favorizează fericirea în intimitatea căminului și a familiei.

Aflat în Scorpion pe tot parcursul lunii februarie 2016, Marte îți dă energie și eficiență, spirit de inițiativă, dorință de acțiune, multă ambiție și curajul de a face lucruri la care altădată nu te-ai fi încumetat. Perioada este potrivită pentru acțiuni dinamice și pline de forță, pentru luptă și competiții, pentru a deschide noi drumuri, pentru a-i motiva și a-i conduce pe ceilalți pe aceste drumuri. Atenție, însă, fiindcă Marte poate fi și grăbit, imprudent și irascibil! Folosește-i energia cu înțelepciune și nu-l lăsa să te antreneze în conflicte sau demersuri riscante! În plan financiar, prima parte a lunii februarie 2016 este mai favorabilă Scorpionilor. Poți obține profit mai ales din activități intelectuale și comerciale, prin negocieri, drumuri sau întâlniri.

Ai energie cât cuprinde și ceva peste, iar această energie trebuie consumată. Mergi pe jos, fă sport, du-te la sală, dansează, fă s_x! Energia neîntrebuințată se poate răzbuna, cauzându-ți răniri, accidentări, infecții, inflamații, hemoragii, diverse episoade acute sau dureroase. Este de dorit să conduci cu atenție și să eviți circumstanțele cu potențial violent sau conflictual.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Sagetator

În prima parte a lunii februarie 2016 Săgetătorii au o abordare destul de pragmatică a vieții sentimentale: îi preocupă mai ales aspectele practice ale relației, stabilitatea și strategiile pe termen lung. Spiritul de aventură se domolește în favoarea nevoii de siguranță, iar banii ori alte chestiuni de natura materială sunt subiecte de mare actualitate în preocupările cuplului. În partea a doua a lunii atmosfera devine mai relaxată, mai comunicativă, mai dinamică. Poate că tu și perechea ieșiți mai des, vă vedeți cu multă lume sau faceți o scurtă călătorie în doi. Dacă ești single, e bine să știi că în februarie 2016 apariția iubirii este favorizată de schimbul de impresii și informații, de mesaje și drumuri. Șansele să îți iasă în cale cineva special sunt destul de mari în această perioadă.

Februarie 2016 este o lună bună pentru cariera și banii Săgetătorilor. Chiar foarte bună, mai ales în prima ei jumătate, când în casa banilor ai o triplă conjuncție Pluto-Mercur-Venus (bani care vin prin noroc, inteligență, colaborări și calcule inspirate), care face un trigon cu Jupiter, Marele Benefic, aflat în casa carierei Săgetătorului. Trigonul dintre Jupiter și trio-ul Pluto-Mercur-Venus poate aduce succes, expansiune și fructificare și este un aspect care îl ajută pe Jupiter să-și materializeze visele mărețe pe care le nutrește de la o vreme încoace. S-ar putea ca șansa să vină într-un mod surprinzător, în urma unui eveniment neașteptat. Toată luna februarie 2016 favorizează comunicarea, informarea, demersurile intelectuale, comerțul, drumurile și negocierile.

Dacă ai grijă de tine și nu forțezi nota, ești OK. Nu trebuie însă să uiți nicio clipă că 2016 este un an delicat pentru sănătatea Săgetătorilor, care trebuie supravegheată continuu. Saturn se află chiar în Săgetător, Jupiter (stăpânul zodiei tale) se află într-o poziție inconfortabilă, iar agresivul Marte pendulează între Săgetător și una dintre casele bolilor Sagetătorului. Prin urmare, nu îți poți permite să riști. Tot ce trebuie să faci este să te protejezi și să te îngrijești.






Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Capricorn

Cu Venus (planeta iubirii) situată în Capricorn, până pe 17 februarie ești Miss/Mister Zodiac. Venus aduce optimism și veselie, noroc și împliniri în dragoste; îi face pe ceilalți să vadă tot ce ai mai frumos și mai atrăgător și te ajută cu adevărat să arăți mai bine, să te simți grozav în pielea ta, să fii mai sexy, mai șic, mai elegant(ă). Prezența planetei dragostei în zodia ta îți amplifică senzualitatea și magnetismul și îți creează împrejurări favorabile apariției sau înfloririi dragostei. Zilele de 5 și 6 februarie 2016, când Luna i se alătură lui Venus, au o mare încărcătură emoțională și, dacă sunt bine întrebuințate, pot fi cu adevărat magice. În partea a doua a lunii, relațiile Capricornilor par să fie influențate de considerente de ordin practic, material.

Februarie 2016 este o lună norocoasă pentru Capricorni, iar norocul se răsfrânge și asupra carierei, mai ales în prima parte a lunii, când o ai alături pe Venus. Venus – Mica Benefică și, în același timp, stăpâna casei carierei Capricornului – îți aduce oportunități de avansare și succes, îți netezește drumul și te favorizează în tot ce este legat de colaborări, contracte, muncă de echipă, clientelă, popularitate, imagine. Tot în prima parte a lunii primești și sprijinul lui Mercur, care te susține în activitățile intelectuale și în cele care presupun comunicare, schimburi, calcule și deplasări. Toată luna februarie 2016 este interesantă din punct de vedere financiar și poate să-ți aducă bani frumoși, cadouri sau tranzacții avantajoase.

Nu se întrevăd probleme deosebite de sănătate. Forma fizică a Capricornilor este destul de bună, iar tonusul psihic este excelent, mai ales în prima parte a lunii. Dacă ai unele afecțiuni mai vechi, este timpul să iei măsuri pentru ameliorarea lor. Luna februarie 2016 este favorabilă demersurilor medicale.


Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Varsator

Februarie este luna ta! Mai întâi, fiindcă Soarele tranzitează Vărsătorul până pe 19, revărsând asupra ta o parte din strălucirea, căldura și vitalitatea lui, făcându-te astfel mai atractiv(ă), mai radiant(ă). Cum Soarele este și stăpânul casei cuplului Vărsătorului, omul dorit vine către tine lesne, fără a avea nevoie de invitații speciale. Apoi, în 14 februarie 2016, în Vărsător intră Mercur, care îți dă un aer tineresc și jucăuș și te ajută să găsești mai ușor cuvintele potrivite pentru a convinge și a seduce. În fine, din 17 februarie o vei avea alături pe Venus, planeta dragostei și a plăcerilor. Emani mai multă senzualitate, farmecele tale devin irezistibile, ai noroc în amor și armonie în cuplu.

Februarie 2016 este o lună favorabilă Vărsătorilor, aducătoare de succes. La ambiția, inițiativa și forța pe care le desfășoară Marte în casa carierei Vărsătorului se adaugă o pleiadă de atuuri conferite de planetele care îți tranzitează semnul natal: energie, autoritate și eminență din partea Soarelui; inteligență, elocvență și adaptabilitate din partea lui Mercur; farmec, diplomație și șansă din partea lui Venus. Așadar, în februarie 2016 dispui de toate resursele necesare pentru a reuși. Totul este să știi exact ce vrei și să acționezi. Luna februarie este interesantă pentru Vărsători și sub aspect bănesc. În afară de faptul că reușita profesională atrage automat o sporire a veniturilor, mai ai și noroc!

Vărsătorii sunt într-o formă foarte bună pe tot parcursul lunii februarie 2016. Ai vitalitate, agerime și un optimism inalterabil. Radiezi în jur tinerețe, forță și bună-dispoziție. Totul este perfect atâta timp cât ceilalți îți joacă în strună. Dar dacă cineva se încumetă să te contrazică sau să ți se pună în cale, poți deveni iritabil(ă) sau chiar războinic(ă).







Citeste horoscopul lunii Februarie 2016: zodia Pesti

Jupiter, stăpânul Peștilor, se află în casa cuplului Peștilor și formează un trigon cu Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, și un alt trigon cu Venus, planeta iubirii. Prin urmare, prima parte a lui februarie 2016 poate fi de-a dreptul fabuloasă în plan sentimental. Este timpul în care lucrurile curg de la sine armonios, trăiești în pace și bună înțelegere cu partenerul/partenera, puteți face lucruri plăcute și folositoare împreună, puteți să vă distrați minunat sau să puneți la cale lucruri grozave. Dacă te afli în căutarea iubirii, în februarie 2016 ai șanse mari să o întâlnești. Iar asta se poate întâmpla, cel mai probabil, fie prin intermediul unui prieten, fie într-un grup, fie cu ocazia participării la un eveniment care adună multă lume laolaltă. Partea a doua a lunii este mai liniștită.

Februarie 2016 este o lună cu un mare potențial de succes pentru cariera Peștilor. Colaborările, munca de echipă și efortul colectiv îți pot aduce mari satisfacții. Ai o priză excelentă la ceilalți, te bucuri de popularitate, protecție și sprijin. Dacă ai nevoie de resurse pentru a-ți îndeplini un țel, ele îți pot fi la îndemână, cu condiția să fie un țel să fie serios, cu bătaie pe termen lung. Și mai trebuie ca tu să fii gata să investești în continuare timp și efort pentru a consolida ceea ce construiești acum: o imagine, un business, o poziție. Luna februarie 2016 este dinamică și sub aspect financiar. Banii pot veni mai ales din contracte și colaborări, din activități intelectual-culturale sau din activități la distanță.

Starea de spirit este foarte bună, mai ales în prima parte a lunii, dar fizic nu te poți lăuda cu o rezistență prea grozavă. Încearcă, așadar, să nu te supraaglomerezi! Ar fi bine dacă ți-ai face o listă de priorități și te-ai concentra în special asupra lucrurilor esențiale, fără a-ți risipi forțele în chestiuni lipsite de importanță.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții