Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania Sagetator anul 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 16 decembrie 2015 | 07:55

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Sagetator anul 2016

Cu Saturn în Săgetător, 2016 nu este un an prea uşor. Dar, fiindcă aparţii unei zodii puternice, optimiste şi norocoase, cu siguranţă că te vei descurca onorabil.

Vei resimţi însă un oarecare disconfort, fiindcă firea independentă şi dornică de libertate a Săgetătorului nu prea tolerează să-i fie restricţionate gradele de autonomie, iar Saturn aduce de obicei obligaţii, îngrădiri, întârzieri sau obstacole. Totuşi, trebuie să înţelegi că Saturn are un rol educativ şi vrea să te înveţe ce înseamnă profunzimea, rigoarea, răbdarea, disciplina şi organizarea.

Ca să ai succes, în 2016 este bine să te concentrezi pe obiective puţine şi importante, cărora ştii sigur că le poţi face faţă. Proiectele noi, pe care vrei să le derulezi în viteză, pot să meargă greu sau să te solicite excesiv. Cel mai avantajos ar fi să te implici cu bună ştiinţă într-un proiect de durată, de la care să nu aştepţi rezultate imediate. Dacă vei lucra la el cu consecvenţă şi spirit de răspundere, peste o un timp îţi va oferi mari satisfacţii.



Acelaşi Saturn poate încerca să-ţi altereze buna dispoziţie şi sănătatea. Caută să te înconjori de oameni care gândesc pozitiv şi îngrijeşte-te atent, fiindcă bolile care debutează acum se pot agrava sau croniciza! Pe de altă parte, Saturn te poate ajuta să scapi de obiceiurile rele (fumat, rosul unghiilor etc.). Cu el, poţi chiar să slăbeşti, dacă vrei, dar având grijă să-ți asiguri nutrienţii necesari şi ținând cont că o slăbire bruscă poate antrena scăderea imunităţii şi felurite dereglări.

Cu Jupiter, Marele Benefic, în casa carierei Săgetătorului, până în septembrie 2016 ai aspiraţii înalte şi planuri de anvergură. Statutul şi prestigiul se îmbunătăţesc, apar noi deschideri şi şanse mari de succes. Încearcă să fii raţional(ă), să nu-ţi supraestimezi şansele şi nu înceta să te străduieşti! Jupiter îţi dă, dar nu-ţi bagă-n sac.

Începând din septembrie 2016, Jupiter trece în casa a unsprezecea a Săgetătorului. Acum găseşti uşor susţinere şi protecţie, iar implicarea în viaţa socială, angrenarea în acţiunile colective sau în activităţile unei organizaţii (asociaţie, fundaţie, partid, club, sindicat etc.) îţi sunt benefice. Îţi lărgeşti cercul prietenilor, pătrunzi în sfere importante.



Dragoste:Bine ancorat de Saturn printr-un frumos trigon, Uranus, care se află în casa dragostei şi a se_ualităţii Săgetătorului, caută în continuare pasiunea, dar doreşte, în acelaşi timp, garanţii în privinţa siguranţei şi a duratei relaţiei. În 2016 te atrag personajele independente, pline de viaţă, originale şi chiar excentrice dar care, dincolo de aparenţa lor exotică, trebuie să conţină mai multă substanţă, profunzime şi responsabilitate. În plus, fiindcă Saturn stăpâneşte casa banilor Săgetătorului şi casa intelectului şi a comunicării Săgetătorului, evident că ai tendinţa (conştientă sau instinctivă) de a alege partenere/parteneri care au stabilitate financiară şi cu care ai afinităţi mentale şi un bun schimb de idei, impresii şi informaţii.

Pe scurt, dincolo de atracţia fizică, în 2016 relaţiile amoroase ale Săgetătorilor tind să se bazeze pe destul de multe alte considerente. Oricum, dragostea şi erotismul sunt subiecte fierbinţi pentru Săgetători, mai ales în primele nouă luni din 2016, cât timp Marte, aflat în ciclul retrogradării, face du-te-vino între Scorpion şi Săgetător. Marte este semnificatorul general al dorinţei şi al se_ualităţii, iar în cazul Săgetătorilor este şi stăpânul casei sexualității. Tranzitul prelungit al lui Marte în zona Scorpion-Săgetător, nu numai ca aduce subiectul în centrul atenţiei, dar poate scoate la suprafaţă nevoi şi dorinţe necunoscute (sau neREcunoscute), care dormitau în adâncul subconştientului, aşteptând momentul deşteptării.

Retrogradarea lui Marte ar mai putea să readucă în actualitate o iubire mai veche sau o chestiune de natură amoroasă care necesită o clarificare. Perioada în care Marte este efectiv retrograd (17 aprilie - 30 iunie 2016) poate conduce lucrurile în direcţii neaşteptate sau poate deveni chiar problematică. În cadrul acestei perioade, cel mai ciudat, derutant şi riscant interval este 28 aprilie - 22 mai, când şi Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, va fi retrograd, ba mai mult, se va afla într-o zonă defavorabilă. Cele mai romantice şi se_y perioade ale anului 2016 pentru Săgetători se situează în ianuarie, prima jumătate din aprilie, primele trei săptămâni din septembrie, a doua jumătate a lui octombrie şi prima jumătate a lui noiembrie.

Bani: 2016 este un an important pentru cariera Săgetătorilor, un an fondator. Acum poţi demara sau poţi finaliza un proiect serios, consistent, cu efecte remarcabile în timp. Până pe 9 septembrie 2016, Jupiter, Marele Benefic, se află în casa carierei Săgetătorului. Este un răstimp de şansă şi dezvoltare profesională, de ascensiune şi succes, care se repetă o dată la 12 ani şi care va dura circa un an (august 2015 - septembrie 2016). Te-ai mai întâlnit cu el între august 2003 şi septembrie 2004 şi te vei mai reîntâlni între iulie 2027 şi august 2028. Jupiter aduce deschideri şi oportunităţi, îţi dă puterea şi curajul de a ţinti sus, de a pune în aplicare acţiuni de amploare. Te ajută în relaţiile cu şefii şi autorităţile, te pune într-o lumină favorabilă şi îţi sporeşte faima.

Între septembrie 2016 şi octombrie 2017 Jupiter va fi în casa a unsprezecea a Săgetătorului, o casă norocoasă, pe care vechii greci o numeau Geniul Bun. Din această poziţie, Jupiter îți acordă protecţie din partea celor puternici, sprijin din partea prietenilor, împliniri în cadrul activităţilor colective, suporteri şi popularitate. Dar în 2016 (şi, apoi, în 2017) Saturn se află chiar în Săgetător, ponderând exuberanţa jupiteriană şi imprimând perioadei o notă de sobrietate şi înţelepciune. Saturn agreează lucrurile făcute bine, pe îndelete, cu migală, şi sancţionează deciziile hazardate, încercările de a evita responsabilităţile şi efortul. Aşadar, norocul este de partea ta, dar pentru a-l putea valorifica este nevoie de muncă, temeinicie şi stăruinţă.

Saturn este un neîntrecut strateg. Învaţă de la el să îţi fixezi obiectivele, să-ţi calculezi resursele, să-ţi planifici paşii care te vor conduce la reuşită şi să-i urmezi fără abatere! În martie-mai și august-septembrie 2016 în Săgetător se va afla şi Marte, planeta iniţiativei, a acţiunii şi a competitivităţii, care îţi dă un impuls suplimentar, dar care îţi poate crea şi neplăceri (stres, situaţii de criză, conflicte sau alte complicaţii). Aprilie şi mai 2016 sunt luni cu atât mai complicate cu cât Mercur se află în ciclul retrogradării în casa muncii Săgetătorului, iar august şi septembrie 2016 la fel, fiindcă Mercur se află în ciclul retrogradării în casa carierei Săgetătorului. Așadar, aprilie-mai și august-septembrie sunt perioade de analiză, reevaluare, clarificări şi decizii.

Sănătate:În sezonul de vară și-n prima lună de toamnă a lui 2015, la fel ca din octombrie 2012 până-n 2014, temerile și frustrările au fost cele care ți-au dat cel mai mult de furcă, măcinându-te într-atât de tare uneori încât organismul tău (aproape) c-a cedat să mai lupte cu agenții patogeni. Deși anul acesta îți rezervă alte provocări, tăria de sine dobândită se poate dovedi de un real ajutor. Curele de slăbire urmate cândva în perioada cuprinsă între finele lui martie și mijlocul lunii iulie, altfel spus cât Saturn se mișcă-ndărăt prin semnul nașterii tale, ar putea da roade, atâta timp cât aștepți răbdător să apară rezultatele scontate. Cu toate acestea, îți poate lipsi vlaga, experimentând stări recurente de apatie și chiar adoptând o mină gravă, ușor melancolică uneori.

Prima lună de retrogradare saturniană coincide cu cea marțiană care are loc tot în zodia în care te-ai născut (18 aprilie-25 mai), deci n-ar trebui să te mire dacă sistemul tău imunitar dă rateuri în unele momente, nu mai ai aceeași poftă de viață ca până atunci, obosind mai repede și simțind mai des nevoia de a lua o pauză. În acest interval, ar trebui să cauți metode de a te odihni activ. Peste perioada în care Marte se plimbă-n sens invers prin semnul nașterii tale se suprapune cea în care Mercur urmează aceeași traiectorie prin Taur căruia-i corespunde casa sănătății din horoscopul tău general (29 aprilie-23 mai). Este bine de știut faptul că-n aceste zile planează riscul pricopsirii cu o afecțiune a tractului uro-genital sau o răceală care-ți pune gâtu-n piuneze.

De la sfârșitul lui mai până la finele lunii iulie, mai exact cât Marte retrogradează prin Scorpion, pot reveni în peisaj, mai puternice și greu de stăvilit, afecțiunile care te-au urmărit nonstop din octombrie 2012 până-n vara lui 2015. Unii/ele nativi/e ale acestei zodii pot afla că suferă de malformații congenitale ale aparatului uro-genital sau au predispoziție genetică către hemoroizi. Aruncând o privire asupra predispozițiilor medicale ale lui 2016, se poate spune că spre deosebire de anul trecut, momentele de cumpănă pe plan emoțional sunt fără-ndoială mai puține și mai ușor de depășit. Totuși, provocarea majoră a acestui an este aceea de a demonstra că ceea ce nu te-a ucis din octombrie 2012 încoace, te-a făcut mai puternic. Dă dovadă de maturitate!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții