Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania Pesti anul 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 16 decembrie 2015 | 06:49

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Pesti 2016

Cu Jupiter în casa a şaptea a Peștilor, până în septembrie 2016 ai parte de o înflorire a relaţiilor. Cunoşti lume multă, persoane plăcute şi influente, te învârţi în cercuri selecte. Poţi stabili legături plăcute şi profitabile, îţi poţi face noi prieteni sau poţi câştiga noi colaboratori ori noi aliaţi. Şi în plan sentimental oferta este bogată, dar se poate să ai tendinţa de exagera, de a cere sau de a dărui prea mult.

În septembrie 2016, Jupiter intră în casa a opta a Peștilor. Apar oportunităţi de câştig suplimentar, iar relaţiile cu instituţiile financiare sunt facilitate. Ultimul trimestru din 2016 este favorabil pentru Pești în ceea ce privește investiţiile imobiliare, achiziţionarea unor obiecte de folosinţă îndelungată sau fondarea unei afaceri ce se va dezvolta bine în viitor. Banii se comportă bine când sunt folosiţi pentru scopuri practice, precise.

Ca fapt divers, în 2016 creşte interesul Peștilor pentru mistere. Te atrag ocultismul, istoriile secrete și acţiunile detectivistice, sau vrei să descifrezi enigmele psihicului uman. Poţi accede cu uşurinţă la informaţiile dorite şi chiar la unele la care ajunge doar puţină lume.



Cu Saturn în casa carierei Peștilor, în 2016 ambiţiile profesionale sunt mari dar, ca să obţii o situaţie durabilă, trebuie să acţionezi cu multă diplomaţie şi tenacitate. Ţi se cere mult şi tu însuţi/însăţi vrei mai mult de la tine. Sub acest aspect, anul 2016 poate fi dificil, împovărător, dar productiv atâta timp cât îţi dai silinţa şi munceşti cu responsabilitate.

Trigonul pe care Saturn îl face cu Uranus, aflat în casa banilor Peștilor, sugerează că este posibil să îți reorganizezi viaţa profesională astfel încât să îţi aducă satisfacţii materiale mai mari. Realizarea obiectivelor depinde de modul în care îţi pregăteşti terenul. Ca să-ţi împlineşti speranţele, ai nevoie de o strategie clară, de răbdare, insistenţă şi meticulozitate.

Retrogradarea lui Marte în casa carierei Peștilor face ca în prima parte a anului 2016 stresul să fie destul de mare pentru Pești şi este posibil să răscolească nemulţumiri sau conflicte mai vechi.

Neptun se află în continuare în Pești, cu tendinţele lui romantice şi creativ-artistice, dar şi cu vălurile de ceaţă, deruta, confuzia şi dezordinea care-i sunt specifice. Trebuie să faci un efort conştient şi constant pentru a-ţi organiza cât mai bine activităţile.



Dragoste: În august 2015 Jupiter, Marele Benefic, a intrat în casa relaţiilor Peștilor, unde va rămâne şi în 2016, până în septembrie. Jupiter este o planetă generoasă care, la trecerea prin această casă, creează de obicei condiţiile necesare pentru apariţia iubirii, dezvoltarea sau oficializarea unei legături deja existente şi pentru împliniri sentimentale, în general. Dar efectele lui Jupiter în casa relațiilor sunt diferite, în funcţie de predispoziţiile relaţionale din harta natală personală. Dacă predispoziţiile sunt pozitive, tranzitul lui Jupiter le va face să se manifeste în cea mai favorabilă formă: fericire, prosperitate şi şansă în cuplu, eventual uniune cu cineva onest, generos, optimist, bine poziţionat social şi cu dare de mână, sau cu o persoană care îţi deschide orizontul. Dacă predispoziţiile din harta natală nu sunt prea bune, Jupiter va crea totuşi conjuncturi promiţătoare pentru viaţa în doi, dar evoluţia ulterioară a situaţiei s-ar putea să nu fie prea grozavă.

Fiindcă Jupiter face opoziţie cu Neptun şi careu cu Saturn, există riscul să îţi faci speranţe prea mari sau ca lucrurile să se blocheze la un moment dat. Se mai poate să fii atras(ă) de persoane arogante, orgolioase, aventuriere, risipitoare sau care au o condiţie socială superioară, dar te privesc de sus sau încearcă să profite de avantajul poziţiei. Jupiter te poate face să pierzi măsura, să ceri prea mult de la partener(ă), să oferi prea mult, să ai aşteptări care nu corespund realităţii. Oricum, cu riscuri sau fără, Jupiter aduce momente unice, în care simţi că lumea este a ta şi că totul este posibil.

Pentru a profita de partea frumoasă a lucrurilor şi a reduce la minim inconvenientele, este bine să-ţi păstrezi luciditatea. În cazul în care te afli într-o relaţie care te sufocă sau îţi îngrădeşte libertatea, tranzitul lui Jupiter te ajută să rupi lanţurile. Aflat în ciclul retrogradării, Mercur se va găsi în casa cuplului Peștilor între 30 iulie şi 7 octombrie 2016. Aceasta este o perioadă importantă, de analiză şi reevaluare, care poate cere rezolvarea unor probleme mai vechi. Lucrurile s-ar putea complica între 30 august şi 22 septembrie 2016, când Mercur este efectiv retrograd. Eclipsa de Soare din 1 septembrie 2016 poate să aducă Peștilor o mare surpriză sau să marcheze un moment de cotitură.

Bani: 2016 este pentru Pești un an de mare importanţă în planul carierei şi al situației sociale. Saturn se află în casa carierei Peștilor, unde va rămâne inclusiv în 2017. Saturn este o planetă care îţi pune pe umeri multă responsabilitate și sarcini dificile care cer seriozitate, migală şi perseverenţă. Te încarcă şi te obligă să trudeşti, dar lucrurile trudite sub influenţa lui îţi pot aduce mari împliniri în timp. Se poate întâmpla ca uneori să simţi că baţi pasul pe loc, că lucrurile se urnesc greu, că nu ai suficientă autonomie pentru a-ţi pune proiectele în practică sau că superiorii nu te apreciază suficient. Indiferent ce se întâmplă, însă, tu trebuie să-ţi continui drumul, pas cu pas, către împlinirea ţelurilor propuse. Nu ai un an uşor, iar ca să-l străbaţi cu bine este nevoie de multă disciplină şi hotărâre.

Situaţia s-ar putea să fie mai dinamică, dar şi mai presărată cu incidente, în primele nouă luni din 2016, când Marte, aflat în ciclul retrogradării, face du-te vino între două case, dintre care una este casa carierei Peștilor (martie-mai și august-septembrie 2016), iar cealaltă este casa studiilor, a culturii, a călătoriilor şi a relaţiilor la distanţă (ianuarie-februarie și iunie-iulie 2016). Marte te bagă în viteză, îţi imprimă dorinţa de acţiune, iniţiativă şi eficienţă. Spiritul lui combativ şi competitiv îţi poate relansa cariera, dar îţi poate scoate în cale şi situaţii critice, mai ales în perioada când Marte este efectiv retrograd (17 aprilie - 30 iunie 2016).

Pe de altă parte, Marte este stăpânul tradiţional al casei banilor Peștilor, iar insistenţa cu care incită la acţiune casa carierei Peștilor poate avea ca scop obţinerea unei creşteri a veniturilor. Retrogradarea lui Marte invită la analiză, la identificarea problemelor şi la luarea unor decizii pentru soluţionare. Uneori se lasă cu revizuiri de planuri. Trigonul dintre Saturn, aflat în casa carierei Peștilor, şi Uranus, aflat în casa banilor Peștilor, favorizează şi el nişte modificări, o reorganizare probabil, menită să-ți rentabilizeze munca. Deşi parcursul va fi dificil, ai şanse mari să reuşeşti, ba chiar în ultimul trimestru din 2016 s-ar putea să vezi concret o evoluţie pozitivă, atât în privinţa statutului profesional sau social, cât şi în privința veniturilor financiare.

Sănătate: Dacă în prima jumătate a anului trecut te-ai convins că tranzitul Marelui Benefic prin casa sănătății tale vine la pachet cu dezavantaje pe măsură, în 2016 se cere să faci demersurile necesare pentru a nu mai fi nevoie să mizezi pe intervenții astrale miraculoase când sănătatea ta are de suferit. Și cum poți face asta dacă nu analizând și reconfigurând universul tău interior? De la finele lui mai până la sfârșitul lunii iunie, altfel spus cât Marte merge-ndărăt prin Scorpion, ar putea exista momente în care te vei simți neputincios, de parc-ai avea mâinile legate. E drept că din octombrie 2012 încoace ai avut parte de multe astfel de conjuncturi, dar cele din 2016 nu se compară cu cele de atunci. De asemenea, poți fi tentat să-ntorci spatele indicațiilor medicului.

Începând cu mijlocul lui iulie și până la începutul celei de-a doua decade a lunii noiembrie, adică pe tot parcursul retrogradării lui Neptun prin semnul nașterii tale, e posibil ca sistemul tău imunitar să nu funcționeze la parametri optimi, deci nu-i de mirare dacă lupți mai greu împotriva virusurilor, bacteriilor sau a altor agenți patogeni. Apelează cu încredere la curele de imunizare. Tot în acest interval, percepția confuză și schimbătoare pe care o ai despre propria persoană ar putea duce la apariția crizelor de personalitate. Deși feedback-ul pe care-l primești în prima jumătate a anului din partea celor din jur nu-i de fiecare dată pe placul tău, cert e că te poate ajuta să-ți construiești o imagine a sinelui conformă cu realitatea. Trebuie doar să accepți criticile!

Jupiter intră în Balanță căreia-i corespunde casa transformărilor din horoscopul tău general pe 9 septembrie, ceea ce înseamnă că-ncepând cu această dată s-ar cere să urmărești atingerea echității în relațiile cu ceilalți, dar îndeosebi în cea de cuplu. Până s-ajungi acolo, asumă-ți faptul că se vor duce-ndelungi tratative care-și vor pune întrucâtva amprenta pe liniștea ta interioară. Din câte se pare, urgențele medicale majore nu constituie laitmotivul acestui an. Dar așa cum am menționat în introducerea acestei secțiuni, a venit momentul să pui în aplicare lecțiile de sănătate pe care ți le-a predat Jupiter din iulie 2014 până-n august 2015. O idee bună ar fi să te privești cu un ochi critic, iar dacă nu-ți place ceea ce vezi, să-ți propui să devii cea mai bună versiune a ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții