Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania Fecioara anul 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 16 decembrie 2015 | 08:12

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Fecioara anul 2016

Până în septembrie 2016, prezența lui Jupiter în Fecioară îţi face viaţa mai plină, mai optimistă, mai prosperă. Magnetismul personal creşte, iar ceilalţi te privesc tot mai mult ca pe un personaj unic, special şi fascinant. Ai energie şi autoritate, te concentrezi mai bine asupra obiectivelor. Urmăreşti avansarea, onorurile şi câștigurile financiare, dar te atrag deopotrivă călătoriile, explorarea, aventura. Străinătatea şi străinii îţi sunt favorabile. Orizontul cultural şi intelectual se lărgeşte.

Starea de spirit a Fecioarelor este excelentă în primele nouă luni din 2016. Ai multă încredere în forţele proprii, priveşti lucrurile cu mai multă relaxare, ai simţul umorului, îţi place să te amuzi şi să-i faci şi pe ceilalţi să râdă.

Eşti în formă și din punct de vedere fizic. Ești plin(ă) de vitalitate şi amator/amatoare de mişcare: plimbări, expediţii, sport etc. Se_ualitatea este debordantă şi parcă-parcă ţi-ar da inima ghes la ceva mai multă acţiune amoroasă.



În septembrie 2016, Jupiter intră în casa banilor Fecioarei, unde va rămâne pentru un an de zile. Capacitatea de a-ţi gestiona şi spori resursele materiale este în creştere. Te tentează să încerci lucruri mai îndrăzneţe, cum ar fi investiţiile, cumpărarea de acţiuni (bineînţeles, cu condiţia să studiezi piaţa şi să ai consilieri de nădejde!) sau adoptarea unor metode inovative ori a unor tehnologii moderne, care să-ţi eficientizeze munca şi să-ţi aducă bani mai mulţi.

Cu Saturn în casa a patra a Fecioarei, căminul, familia sau proprietăţile te solicită cel mai mult. În varianta negativă (care se poate manifesta mai ales până în toamna 2016), aceste domenii îţi consumă timp, resurse şi pot fi un motiv de îngrijorare sau întristare: un părinte bolnav, o casă a cărei construcţie sau renovare merge greu, un partaj de durată, complicaţii pentru intrarea în proprietatea unui teren, etc.

In varianta pozitivă, poate pui piatra de temelie pentru o casă, îţi cumperi un apartament, consolidezi, renovezi, redecorezi, îţi iei mobilă sau aparatură casnică de folosinţă îndelungată etc. (valabil tot anul, dar mai probabil în ultimul trimestru). Sentimental, auspiciile îţi sunt favorabile mai ales până în septembrie.



Dragoste:Datorită prezenţei lui Jupiter în zodia Fecioarei, primele trei trimestre ale lui 2016 au o însemnată miză relaţională. Jupiter este o planetă care aduce multă energie, stimulează instinctul sexual, conferă încredere în farmecul personal şi îndrăzneală. În plus, în cazul Fecioarelor, Jupiter este extrem de relevant pentru viaţa în doi, fiindcă este chiar stăpânul casei relaţiilor Fecioarei. Aşadar, tot ce este legat de cuplu capătă prioritate şi foarte multe gânduri, iniţiative sau acţiuni ale Fecioarelor sunt motivate de sentimente, dragoste, mariaj.

La modul general, prezența lui Jupiter în Fecioară în primele nouă luni din 2016 este norocoasă şi promite să lucreze în favoarea ta. Îţi scoate în cale conjuncturi care conduc la apariţia iubirii, îţi dă curaj să faci primul pas sau să iei taurul de corne într-o situaţie care cere clarificări, contribuie pozitiv la realizările cuplului şi la o viaţă inimă relaxată şi constructivă. În altă ordine de idei, Saturn, care este stăpânul casei amorului şi a erotismului Fecioarei, se află pe tot parcursul anului 2016 în casa a patra a Fecioarei, care are de-a face cu familia, căminul, rădăcinile. Există deci o tendinţă de stabilizare. Îţi doreşti o relaţie de durată, eventual agreată de părinţi şi de apropiaţi, care să se încadreze pe cât posibil în tiparele tradiţionale: locuit împreună, asumarea unor responsabilităţi comune, tendinţa de a construi în vederea întemeierii unei familii sau a consolidării acesteia.

Până aici toate bune şi frumoase. Există însă şi un revers al medaliei. În casa cuplului Fecioarei se află pe termen lung Neptun, care este foarte romantic dar dezorganizat, confuz şi nebulos. Iar impulsivul Marte, aflat în ciclul retrogradării, îl cam „înghionteşte” pe Saturn, stăpânul casei cuplului Fecioarei. Vor exista, aşadar, şi unele încurcături, momente de nesiguranţă, de stres sau de dezacord, ori piedici care trebuie depăşite. Ele tind să se concentreze mai ales în martie-mai și august-septembrie 2016. Totuşi, per ansamblu, anul 2016 este bun pentru Fecioare. Iar dacă ştii să comunici calm şi diplomat, poţi evita majoritatea problemelor. Cele mai romantice luni din 2016 sunt februarie şi noiembrie. Cele mai intense, dar şi contradictorii, sunt martie şi august.

Bani:Cu Jupiter în Fecioară, succesul îţi este mai la îndemână. Supranumit Marele Benefic, Jupiter este planeta şansei şi a expansiunii. Deschizător de noi drumuri, iţi oferă o altă perspectivă, mai amplă, mai cutezătoare. Îţi deşteaptă spiritul de iniţiativă şi-ţi întăreşte aptitudinile pentru organizare, administrare şi conducere. Cu Jupiter alături, vrei să te dezvolţi, îţi făureşti planuri de anvergură, cauţi să depăşeşti graniţele în cadrul cărora ai evoluat până acum, încerci să ajungi mai sus, mai departe. Poţi profita de sprijinul lui Jupiter până în septembrie 2016, pentru a-ţi pune în aplicare proiectele şi pentru a face demersuri pe care altădată n-ai fi îndrăznit să le faci. Acţionează, şi te va ajuta!

Jupiter este atotputernic, dar are competenţe speciale în ceea ce privește învățământul superior, cultura şi spiritualitatea, sportul, dreptul şi legislaţia, afacerile externe, activităţile de import-export, turismul, multinaţionalele, munca în străinătate, relaţiile de lucru la distanţă. Acum îţi poţi definitiva studiile, te poţi înscrie la un masterat, un doctorat sau un curs de specializare, poţi cere o bursă peste hotare, poţi publica o lucrare etc. Pentru a reuşi, ai nevoie de un scop clar, un plan de bătaie şi o analiză a raportului dintre necesarul de resurse şi resursele disponibile. Te poţi avânta departe, dar nu este cazul să te arunci în gol fără plasă de siguranţă.

În ceea ce priveşte finanţele Fecioarelor, Jupiter îşi manifestă latura generoasă pe tot parcursul anului 2016. Până în septembrie se află în Fecioară, iar acest tranzit creează premise de bunăstare; începând din septembrie 2016, Jupiter se va afla în casa banilor Fecioarei, energia lui concentrându-se în mod special către acţiuni menite să sporească beneficiile de natură materială. În plus, de câțiva ani încoace, Uranus freamătă de dorinţă de acţiune în cealaltă casă a banilor Fecioarei. Acum, Jupiter și Uranus îşi unesc eforturile cu cele ale lui Saturn, pentru a le ajuta pe Fecioare în investiţiile imobiliare şi în alte operaţiuni fondate pe seriozitate, efort şi strategie pe termen lung. Dar Jupiter, Saturn și Uranus acţionează distonant când îşi ciocnesc energiile de cele ale lui Pluto, iar combinaţia poate fi păguboasă în cazul speculaţiilor, al încercării de a câştiga bani nemunciţi şi al cheltuielilor exagerate pentru plăceri, eleganţă, fiţe şi alte lucruri efemere.

Sănătate:Probabil că-n prima jumătate a anului trecut ai fost suspectat de afecțiune cardiovasculară serioasă sau poate partenerul tău a fost cel care a fost bănuite de o boală de inimă. În orice caz, cert este că se prea poate să se fi dovedit o alarmă falsă. În 2016, se răresc urgențele de ordin medical, dar acest lucru nu-nseamnă că ești la adăpost cu totul de orice neplăcere pe acest plan. Tranzitul ușor prelungit al lui Mercur în Vărsător căruia-i corespunde casa sănătății din horoscopul tău general, cu tot cu preambulul său prin această zodie (3-8 ianuarie), ți-ar putea aduce la cunoștință faptul că există tratamente nou patentate sau alternative care ar putea potența efectul celor pe care le urmezi sau care dau rezultate mai bune decât cele încercate până acum.

De la începutul lunii ianuarie și până la sfârșitul primei decade a lunii mai, altfel spus cât Jupiter se mișcă-ndărăt prin semnul nașterii tale, crește rata de succes a curelor de slăbire și detoxifiere urmate în acest interval. Tonicele precum biterul suedez, dar și condimentele ca ghimbirul, piperul negru și cel roșu îți accelerează metabolismul și te sprijină în lupta dusă contra apatiei. Începând cu finele lui aprilie și până la sfârșitul lunii mai, mai exact pe tot parcursul deplasării inverse a lui Mercur prin Taur, ar putea avea loc evenimente care indică faptul că se cere reconsiderată perspectiva asupra vieții și lumii înconjurătoare. Mai mult, contractarea, recidiva sau agravarea unei afecțiuni te pot determina să renunți la încăpățânare și să mergi la un control.

Retrogradarea lui Mercur prin zodia în care te-ai născut se-ntinde de la finele lui septembrie până la sfârșitul lunii octombrie și indică faptul că s-ar putea să-ți creezi o imagine greșită despre felul în care arăți, probabil pe fondul remarcilor răutăcioase ale celor din jur. Dacă nu-ți corectezi urgent percepția despre sine, ajungi să dezvolți pe nesimțite boli precum anorexia sau bulimia. Deși te numeri printre zodiile care nu figurează pe lista neagră a astrelor din punct de vedere medical, poți aduce ajustări pe ici, pe colo, prin părțile (mai puțin) esențiale concepțiilor proprii despre sănătate și vindecare. Însă pentru ca acest deziderat să devină realitate, trebuie să forezi adânc în subconștientul tău, ajungând până la rădăcina acestor credințe (Saturn în Săgetător).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții