Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citeste Horoscopul lunii Decembrie 2015 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on marți, 1 decembrie 2015 | 07:22


Citeste Horoscopul lunii Decembrie 2015

Horoscopul lunii Decembrie 2015, asadar daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii septembrie pe scurt pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015 pe scurt toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii Decembrie 2015 toate zodiile pe scurt:

Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Berbec,

Traversată de Marte, în decembrie 2015 casa cuplului Berbecului este în efervescenţă. Îţi focalizează atenţia şi energia, te îndeamnă la acţiune şi decizii. Acum poţi să-ţi uneşti forţele cu omul de alături pentru a muta împreună munţii din loc, sau poţi să-ţi manifeşti iniţiativa într-o poveste amoroasă. Spiritul de cucerire al Berbecilor este activat, nevoia de a prelua controlul asupra vieţii sentimentale este în plin avânt. Luna decembrie 2015 este foarte pasională pentru Berbeci, dar implică şi unele riscuri. Ai tendinţa să “dai năvală”, ceea ce îl poate face pe celălalt să se situeze în defensivă.

De asemenea, ai tendința de a răspunde instantaneu la provocări, fără să gândești înainte, ceea ce poate conduce la conflicte nedorite ori la implicarea în legături nesăbuite. Decembrie 2015 este pentru Berbeci o perioadă de ambiţie şi determinare, marcată de colaborări dinamice, dar şi de concurenţă sau lupte intense. Pluto, aflat în casa carierei Berbecului, este stimulat de careul cu Marte și îţi alimentează dorinţa arzătoare de a-ţi atinge ţelurile, de a avea succes, putere, glorie şi onoruri. Interacţiunile cu ceilalţi te motivează puternic pe tot parcursul lunii decembrie 2015. Din acest motiv, le cauţi – fie sub forma constructivă a cooperării, fie sub cea turbulentă a rivalităţii sau a conflictului. Ar fi bine să alegi cooperarea, fiindcă îţi poate aduce beneficii financiare apreciabile. În decembrie 2015, realizările Berbecilor pot avea legătură cu studiile, călătoriile, conexiunile la distanţă, sfera culturală sau spirituală.

De asemenea, în decembrie este rost de câştiguri suplimentare, cadouri sau achiziţii profitabile. Luna decembrie 2015 este foarte stresantă şi poate să accentueze tendinţele Berbecilor către excese şi imprudenţe. Încearcă să o iei mai uşor! Nu este recomandat să-ţi forţezi limitele, fiindcă nu sunt chiar atât de elastice pe cât crezi. Este cazul să fii prudent, fiindcă stăpânul Berbecului, Marte, se află într-o poziţie destul de fragilă, iar Mercur, guvernatorul casei bolilor Berbecului, se află într-o proastă companie.


Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Taur,

În prima decadă din decembrie 2015 Taurii nu au destulă libertate de mişcare în plan sentimental, sau se situează pe o poziţie oarecum subordonată în viața de cuplu. Şansele la fericire cresc vizibil după 11 decembrie, când Venus, planeta iubirii şi a armoniei, intră în casa cuplului Taurului. Acest tranzit îţi creşte disponibilitatea sentimentală, atrage interesul celuilalt şi creează conjuncturi relaţionale favorabile. Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, rămâne însă pe tot parcursul lunii decembrie 2015 în casa a şasea a Taurului, aşa că, într-un anume sens, se păstrează o senzaţie de îngrădire. Ea s-ar putea datora necesităţii de a face faţă anumitor obligaţii sau responsabilităţi.

Vestea bună este că între Marte şi Venus se produce o recepţie mutuală, aşa că, probabil, omul drag îţi va sta alături la nevoie. Ai un final de an aglomerat, în care parcă vrei să le pui pe toate la punct. În plus, apar diverse personaje cu propuneri sau idei care te determină să te mobilizezi. Perechea, prietenii sau colaboratorii au un impact vizibil asupra vieţii profesionale a Taurilor pe tot parcursul lunii decembrie 2015. Şi nu doar ei, ci şi adversarii sau concurenții, care pot să îi provoace pe Tauri la luptă ori la întrecere. În decembrie 2015, succesul profesional depinde mult de felul în care te pricepi să-ţi atragi cooperarea celorlalţi şi să eviţi confruntările în care nu ai şanse solide de izbândă.

Mai depinde însă şi de iscusinţa cu care foloseşti informaţiile confidenţiale la care ai acces. În a doua jumătate a lunii, este recomandat să îţi gestionezi finanţele cu înțelepciune. În decembrie 2015, Taurii nu sunt în cea mai bună formă. Asta din cauză că Venus, guvernatoarea zodiei Taurului, este într-o poziţie inconfortabilă, iar casa bolilor Taurului este străbătută de Marte, Micul Malefic. Stresul, suprasolicitarea, imprudenţa şi graba îţi sunt duşmani pe tot parcursul lunii decembrie. Există un risc de accidentări, infecţii, inflamaţii sau boli acute.


Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Gemenii,

În primele două decade din decembrie 2015 Soarele se află în casa relaţiilor Gemenilor. Din această poziție, Soarele îţi concentrează gândurile şi acţiunile în jurul omului drag și aduce viața de cuplu în prim-plan. Până pe 10 decembrie, în casa relaţiilor Gemenilor se află şi Mercur (însuși guvernatorul Gemenilor), care accentuează aceste tendinţe. În plus, casa iubirii şi a se_ului Gemenilor este impulsionată de arzătorul Marte pe tot parcursul lunii, iar Venus, planeta dragostei, petrece primele 4 zile din decembrie în casa iubirii Gemenilor şi ultimele 3 zile în casa cuplului Gemenilor. În concluzie, decembrie 2015 este foarte pasional şi promite evenimente importante, al căror impact este foarte mare în prima decadă, mare în a doua şi din nou foarte mare către finele lunii.

Seara de Revelion ar putea avea o semnificaţie specială pentru Gemeni în plan sentimental. Decembrie 2015 este destul de relaxat pentru Gemeni în plan profesional. În casa muncii Gemenilor se află Venus, care aduce cooperare, înţelegere, optimism şi o atmosferă agreabilă. De regulă, sub influenţa ei oamenii lucrează cu plăcere şi fără zor, sunt creativi, se bucură de mici ocazii favorabile, au sprijinul colegilor, iar prestaţia lor este bine remunerată. Pentru Gemeni, toate astea sunt confirmate o dată în plus în decembrie 2015 de prezenţa lui Marte, stăpânul casei muncii Gemenilor, în casa a cincea solară, o casă care are de-a face cu şansa şi plăcerile.

Perioada este excelentă pentru colaborări, pentru acţiuni de prezentare, reprezentare şi promovare şi îţi poate aduce succes în domenii care au legătură cu arta, sportul sau divertismentul. În decembrie 2015 Gemenii au foarte multă energie fizică, pe care trebuie să o consume în activităţi viguroase, dar bine controlate. Dacă este prost gestionat, excedentul energetic poate să te expună la traumatisme, infecţii, inflamaţii sau alte neplăceri cu evoluţie rapidă şi dureroasă. Noroc cu Venus, care, aflată în casa bolilor Gemenilor, îţi conferă o anumită protecţie, astfel încât poţi găsi soluţiile optime sau poţi ieşi cu bine din conjuncturile periculoase.


Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Rac,

Cu Venus în casa iubirii şi a plăcerilor Racului, luna decembrie 2015 este îmbibată de senzualitate. Disponibilitatea sentimentală şi se_uală a Racilor este amplificată, iar lucrurile se aranjează de aşa natură încât să creeze un cadru propice flirtului, îndrăgostirii şi jocurilor amoroase. În decadele a doua şi a treia din decembrie 2015, Mercur se află în casa relaţiilor Racului, stimulând comunicarea, dar şi curiozitatea pentru noutate sau diversitate. Perioada este favorabilă înfiripării unei noi legături, dar poate aduce şi un suflu proaspăt în legătura existentă, care, dacă are o bază solidă, poate să cunoască o epocă de reînflorire.

În decembrie 2015, în viața de cuplu a Racilor, timpul este împărțit armonios între distracţii şi responsabilităţile domestice.Înainte de Sărbători ai de lucru, nu glumă, aşa că te agiţi destul de mult. Asta, fiindcă Soarele se află în casa muncii Racului până pe 22 decembrie 2015, subliniind importanţa vieţii profesionale, mobilizându-te, punându-te la treabă, dar aducându-ţi în acelaşi timp şi satisfacţii. Este o perioadă în care Soarele îţi împrumută din forţa şi strălucirea lui, te ajută să te impui, să te distingi, să străluceşti la rândul tău. În decembrie 2015 Racii nu sunt scutiți de dificultăţi, dar au autonomie de lucru, pot să-si dovedească talentele, buna pregătire și aptitudinile de organizatori. În final, eforturile le sunt bine răsplătite financiar.

Marte, stăpânul casei carierei Racului, spune însă că poate apărea ceva care să te determine să-ţi reconsideri unele obiective sau să declanşeze anumite schimbări. Preocuparea pentru sănătate ar putea fi foarte prezentă în viața Racilor în decembrie 2015. Pe un fundal deja predispus în acest sens, pe termen lung, de prezența lui Saturn în casa bolilor Racului, trecerea Soarelui prin această casă astrologică se poate lăsa cu neplăceri sau cu anumite decizii ori iniţiative de natură medicală. Regimul de viaţă al Racilor ar putea fi şi el pus sub lupă.


Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Leu

Cu Soarele, stăpânul Leului, situat în casa dragostei şi a erotismului Leului, primele trei săptămâni din decembrie 2015 au un potenţial amoros accentuat. În aceeaşi casă se află deja (şi va mai rămâne timp de doi ani) Saturn, stăpânul tradiţional al casei relaţiilor Leului. Influenţele Soarelui și ale lui Saturn se cumulează în acest interval, generând o perioadă de emoţii intense şi evenimente semnificative. Firea ta, pasională din naştere, devine şi mai pasională, instinctul tău se_ual capătă şi mai mult avânt, iar scânteia iubirii se poate aprinde oricând. Sentimentele preiau controlul şi-ţi determină deciziile.

Pe 30 decembrie Venus, planeta iubirii, i se alătură lui Saturn în casa erotismului Leului, aşa că te poţi aştepta la un Revelion “fierbinte”. În linii mari, în decembrie 2015 cariera Leilor continuă să evolueze pe liniile deja trasate. Te mobilizezi însă mai bine, te mişti mai mult, iei taurul de coarne, faci tot felul de demersuri, te întâlneşti sau discuţi cu diverse persoane, argumentezi, convingi, negociezi. Ai profit din activităţi care presupun efort intelectual, care au de-a face cu informaţia, comunicarea sau mişcarea. Se poate să scrii sau să calculezi mai mult, să ţii o prelegere sau să faci deplasări în interes profesional. În decembrie 2015 Leii se pricep de minune să-și prezinte şi să-și vândă “marfa”. În unele momente, şansa i-ar putea plasa pe Lei în conjuncturi favorabile, din care se pot alege cu diferite avantaje.

Te bucuri şi de confort financiar, dar ar fi bine să te fereşti de risc şi risipă. În primele trei săptămâni din decembrie 2015 Leii se bucură de o stare generală destul de bună, atât fizic, cât şi emoţional: vigoare, vioiciune, rezistență bună la efort. Totuşi, se pare că sistemul nervos nu suportă prea bine suprasolicitarea sau stresul prelungit. Este recomandat să te odihneşti mai mult, să te relaxezi, să-ţi stăpâneşti nervozitatea şi nerăbdarea.


Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Fecioara

Decembrie 2015 promite să fie pentru Fecioare o lună cel puţin agreabilă în plan sentimental, dacă nu chiar fericită. Aflată în casa a treia a Fecioarei, Venus, planeta iubirii, îţi dă o mai mare uşurinţă în comunicarea emoţiilor şi a sentimentelor. În plus, îţi creşte receptivitatea, ceea ce-l stimulează pe celălalt să-ţi împărtăşească mai uşor gândurile şi simţămintele sale. Poziţia lui Venus scoate încă o dată în evidenţă atracţia pe care o ai pentru persoane inteligente, bine informate, agere, curioase, deschise spre nou. Totul devine şi mai vizibil după data de 10 decembrie, când Mercur, stăpânul Fecioarei, intră în casa iubirii şi a se_ualităţii Fecioarei.

Perioada are accente pasionale şi poate să aducă experienţe inedite, stimulante şi pline de savoare. Sub o opoziţie Marte-Uranus pe axa formată de casele banilor Fecioarei, decembrie 2015 este o lună care te motivează mult în plan financiar şi îţi poate aduce câştiguri frumoase, dar în care nu este bine să rişti, fiindcă te poţi trezi cu buzunarul gol. Sunt contraindicate speculaţiile, pariurile şi, în general, încercările de a obţine bani nemunciţi. În această perioadă, orice iniţiativă financiară trebuie cântărită atent şi fără grabă. Deciziile impulsive pot fi păguboase. Pentru Fecioare, cele mai profitabile activităţi în decembrie 2015 sunt cele intelectuale, cele implică oratoria, scrisul, calculele, prelucrarea sau transmiterea informaţiei, precum şi comerţul şi activitățile care fac apel la dexteritate.

Intervalul este bun pentru a-ţi expune sau promova imaginea, talentele şi creaţiile. Forma fizică a Fecioarelor este foarte bună în decembrie 2015, iar moralul este foarte sus. Totuşi, în partea a doua a lunii, Mercur, stăpânul Fecioarei, este prins într-o configuraţie distonantă (conjuncţie cu Pluto, careu cu Marte şi careu cu Uranus) care se poate solda cu conflicte, răniri, accidentări sau alte incidente. Prin urmare, se recomandă prudenţă. În orice caz, te poţi alege cu o doză mare de surescitare şi stres.







Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Balanta

Trecerea lui Marte, stăpânul casei relaţiilor Balanței, chiar prin Balanţă, aduce relaţiile în prim-plan: cele de colaborare, prietenie şi, mai ales, de cuplu. Prezența lui Marte în Balanță are darul să-i atragă pe ceilalţi spre tine şi, totodată, îţi stimulează se_ualitatea, îndrăzneala şi spiritul de cucerire. În decembrie 2015 Marte este, însă, stresat de aspectele distonante pe care le formează cu Uranus şi Pluto. Prin urmare, uneori o poate lua razna, îndemnându-te să forţezi nota, să te implici în legături riscante sau nepotrivite, să nu ai destulă răbdare şi bunăvoinţă cu celălalt, să încerci să-ţi impui punctul de vedere într-un mod lipsit de tact.

Aflată în casa banilor Balanței, Venus poate o indica o influenţă a vieţii sentimentale asupra deciziilor financiare – sau invers. Avându-l pe Marte în semnul tău natal, în decembrie 2015 te mobilizezi foarte bine. Ai forţă, curaj, iniţiativă şi, mai ales, ambiţie. Spiritul competitiv al Balanțelor se exprimă acum din plin: cauţi provocarea, îţi place să lupţi, să învingi obstacolele. Dacă sunt bine coordonate și canalizate spre scopuri precise, toate acestea îţi pot aduce realizări deosebite în decembrie 2015. Reţine, însă, că este important să nu te pripeşti! Perioada îţi stimulează interesul financiar şi poate să te împingă spre acţiuni care urmăresc creşterea câştigurilor sau găsirea unor noi surse de venit, dar şi spre achiziţii, investiţii sau alte demersuri financiare care, cel mai probabil, se vor dovedi profitabile.

În decembrie 2015 ai, însă, tendința să cheltuieşti cam mult pe lucruri drăguţe dar inutile. Situat în Balanță, Marte îţi dă multă energie şi-ţi sporeşte pofta de acţiune. În acelaşi timp, însă, Marte te agită şi te predispune la iritabilitate, nerăbdare, excese şi, prin urmare, la diverse incidente sau chiar accidentări. Pe tot parcursul lunii decembrie 2015, ai suficientă energie, dar rezistenţa nu este grozavă. Ar fi bine sa faci mai mult exerciţiu fizic, să te odihneşti suficient şi să duci o viaţă ordonată.


Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Scorpion

Venus, planeta iubirii şi, totodată, stăpâna casei cuplului Scorpionilor, se află chiar în Scorpion între 5 şi 30 decembrie 2015. Sub influenţa lui Venus, nevoia de afecţiune creşte, iar romantismul îşi ia un nou avânt. Devii mai se_y, ai mai mult farmec şi o mai mare deschidere sentimentală. Mai mult, ai şansă în relaţii. Dacă eşti single, ar fi bine să socializezi cât mai mult în această perioadă. Faci o impresie bună, oamenii te plac, poţi lega noi prietenii sau legături utile carierei şi, mai ales, ai ocazia să-ţi întâlneşti jumătatea. Dacă ai deja o relaţie, atmosfera din cuplu este marcată de tandreţe, bunăvoinţă, înţelegere şi armonie.

Luna decembrie 2015 se anunță veselă şi agreabilă, perfectă pentru distracţii, flirt şi amor. În primele trei săptămâni din decembrie 2015, Soarele – stăpânul casei carierei Scorpionului – se află în casa banilor Scorpionului, subliniind nevoia de orientare a ţelurilor către zone mai profitabile în plan financiar. Este, poate, momentul să faci o analiză a rentabilităţii şi să iei în considerare eventuale schimbări care să-ţi aducă mai mult confort material. Ai grijă, însă, să nu-ţi supraevaluezi resursele şi să nu te păcăleşti în aprecieri! Dacă nu-ţi joci cartea în mod înţelept şi realist, este posibil să pierzi.

În decembrie 2015, munca în sine este stresantă pentru Scorpioni, iar efortul intelectual, prelucrarea informaţiei, drumurile, actele sau negocierile le pot da mari bătăi de cap. Urgenţele, incidentele şi conflictele nu sunt excluse. Marte este în continuare în opoziţie cu Uranus pe axa formată de casele sănătăţii Scorpionului. Situaţia cere o atenţie mărită, cu atât mai mult cu cât Marte este şi stăpânul zodiei tale. Configuraţia poate genera accidente, crize sau afecţiuni ivite pe neaşteptate. Excesele îţi fac rău, iar tratamentele “experimentale” pot fi periculoase. În caz de probleme, du-te la un medic adevărat!


Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Sagetator

Decembrie 2015 începe promiţător pentru Săgetători. În prima decadă Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, este chiar în Săgetător, iar în primele cinci zile, Venus, planeta iubirii, este şi ea într-o poziţie avantajoasă. Ar trebui să profiţi de această “fereastră” luminoasă, fiindcă ulterior intri într-o zonă gri, unde poţi întâlni frustrarea, dezamăgirea, însingurarea sau stagnarea. Așadar, a doua jumătate a lunii decembrie 2015 nu este prea romantică dar, fiindcă ai o structură optimistă şi un fond constructiv, poţi să-ţi îndrepţi atenţia către lucruri palpitante din viaţa ta, în aşteptarea unor zile mai norocoase – care vor veni la finele lunii!

În dimineaţa zilei de 30 decembrie, Venus păşeşte în zodia Săgetătorului, zâmbindu-ţi larg şi promiţându-ţi un Revelion fericit. În decembrie 2015, Săgetătorii își continuă parcursul ascendent în plan profesional. Jupiter, Marele Benefic, tronează în casa carierei Săgetătorului pentru un timp mai îndelungat, presărându-ţi periodic în cale oportunităţi de avansare, dezvoltare, recunoaştere. În primele trei săptămâni din decembrie 2015, şansele de succes sunt mai mari, fiindcă te ajută şi Soarele, aflat în Săgetător. Soarele îţi dă siguranţă de sine, prestigiu și autoritate şi are forţa de a te scoate în faţă, de a te pune în lumină. Terenul îţi este favorabil, dar Saturn, care va mai sta încă doi ani în Săgetător, spune că pentru a reuşi este nevoie mereu şi mereu de efort şi perseverenţă.

Decadele a doua şi a treia din decembrie 2015 sunt dinamice sub aspect financiar: câştiguri bune, dar și cheltuieli mari. În primele două decade, te afli într-o formă destul de bună: tranzitul Soarelui prin Săgetător îţi dă mai multă energie, îţi creşte rezistenţa fizică şi-ţi ridică moralul. Pe de altă parte, stăpâna casei bolilor Săgetătorului este situată într-o poziție care spune că trebuie să eviţi oboseala şi excesele şi să te fereşti de substanţele care creează dependență: alcool, tutun, medicamente, droguri etc.






Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Capricorn

Pentru Capricorni, în decembrie 2015 raţiunea şi simţirea merg mână-n mână.

Pe de-o parte, Venus, planeta dragostei şi stăpâna casei erotismului Capricornului, se află într-un semn pasional şi într-o casă favorizantă; pe de altă parte, Mercur, planeta logicii, este prezent în cea mai mare parte a lunii decembrie 2015 chiar în Capricorn. Distracţiile, ieşirile în societate, curiozitatea şi noutatea sunt factori care impulsionează viaţa sentimentală a Capricornilor. Pornirile se_uale sunt puternice, dar mintea îţi rămâne lucidă, astfel încât reuşeşti să iei deciziile corecte sau să acţionezi de aşa manieră încât să-ţi fie cât mai bine în plan afectiv. Luna Plină care are loc în perioada Crăciunului îţi poate aduce o conştientizare sau un eveniment important în viața sentimentală.

Cu Marte în casa carierei Capricornului, în decembrie 2015 ai multă determinare şi simţi nevoia să te impui, să-ţi dovedeşti puterea sau valoarea. Ai simţ competitiv, iar provocările te motivează. Dacă ți-ai pus la punct o strategie bună, poţi să-ţi atingi cu brio obiectivele. Dar trebuie să ai în vedere că pot surveni situaţii neaşteptate, fiindcă Marte face opoziţie cu impredictibilul Uranus, și ar fi bine să ai la îndemână un plan de rezervă. Reţine că, la nevoie, poţi să mizezi pe sprijin! În decembrie 2015 Capricornii au succes mai ales în activităţile intelectuale şi cele care presupun un grup, un public sau o organizaţie, calcule, comunicare şi călătorii.

Financiar nu stai chiar pe roze, dar ultima decadă din decembrie îţi poate aduce cadouri sau alte avantaje prin intermediul altora. Pentru Capricorni, condiţia fizică şi starea de spirit nu sunt la un nivel prea ridicat în decembrie 2015, mai ales în primele două decade. S-ar putea să rezişti mai puţin ca altă dată la oboseala şi să ai o imunitate mai scăzută. Decadele a doua şi a treia pot fi folosite pentru investigaţii şi analize, precum şi pentru a-ţi face o analiză a stilului de viaţă şi a lua măsurile cuvenite.


Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Varsator

Soarele (stăpânul casei cuplului Vărsătorului), Venus (planeta pasiunii) şi Marte (planeta dorinţei) se află în cele trei case de miază-zi ale Vărsătorului, semn că în decembrie 2015 viaţa relaţională a Vărsătorilor este strâns conectată cu cariera, activităţile sociale sau de grup, studiile şi călătoriile. Este posibil să te angrenezi împreună cu perechea în preocupări legate de aceste domenii, sau să cunoşti pe cineva special într-un context care are legătură cu ele. Luna decembrie 2015 pare să fie o perioadă extrovertită, în care umbli cu emoţiile “la vedere”, dar asta este doar o impresie de suprafaţă. Dincolo de aparenţe, există o mulţime de frământări de natură intimă, legate, poate, de se_ualitate sau de o legătură clandestină.

Decembrie 2015 este o lună excelentă pentru cariera Vărsătorilor. Venus, Mica Benefică, este în casa carierei Vărsătorului, netezindu-ţi asperităţile din drum şi dăruindu-ţi simpatia superiorilor şi a persoanelor cu rang înalt. Aflat în casa a unsprezecea a Vărsătorului în primele două decade din decembrie 2015, Soarele îţi aduce popularitate şi îţi asigură sprijinul celorlalţi în îndeplinirea obiectivelor. Marte, stăpânul casei carierei Vărsătorului, îți impulsionează interesul pentru studii, călătorii, cultură şi spiritualitate, cu efect bun asupra carierei (fiindcă Marte şi Venus sunt în recepţie mutuală). Închei anul 2015 cu un plus la capitolul imagine, prestigiu şi putere de influenţă.

Financiar, luna decembrie este dinamică şi poate fi profitabilă, cu condiţia să-ţi păstrezi realismul şi simţul măsurii. În primele două decade din decembrie 2015 eşti în formă: ai energie fizică şi o stare de spirit destul de optimistă. Se poate, însă, să fii cam încordat(ă) şi să nu rezişti prea bine la tensiunea nervoasă. Pe tot parcursul lunii decembrie 2015 există un risc de accidentări, mai accentuat după data de 10. Există şi o predispoziţie către afecţiuni respiratorii, mai ales în ultima decadă.







Citeste horoscopul lunii Decembrie 2015: zodia Pesti

Până pe 10 decembrie 2015, Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, se află în casa carierei şi a statutului Peștilor. Într-un fel sau altul, relaţiile sentimentale au de-a face cu profesia sau cu viaţa publică, ori atracţiile amoroase se îndreaptă spre persoane cu vizibilitate mărită, cu poziţie sau notorietate. După 10 decembrie, Mercur intră în casa a unsprezecea a Peștilor, care are de-a face cu prietenii, distracţiile şi activităţile colective. Se poate să socializezi intens alături de perechea ta, sau să vă implicaţi activ într-un proiect de grup, ori să întâlneşti pe cineva la un spectacol sau la un congres etc. Lucrurile se desfăşoară intens, uneori chiar prea intens.

La un alt palier, Venus favorizează călătoriile sentimentale sau relaţiile la distanţă ale Peștilor. În primele trei săptămâni din decembrie 2015, Soarele (care este nu doar cel mai important astru, ci şi stăpânul casei muncii Peștilor) se află în casa carierei şi a statutului Peștilor. Din această poziție, Soarele îţi pune în valoare realizările și poate să-ţi aducă o recunoaştere, un premiu, o avansare, o creştere sau consolidare a prestigiului. Şi fiindcă Soarele face aspecte armonioase cu planetele de pe axa caselor financiare ale Peștilor, în decembrie 2015 nu te alegi doar cu gloria, ci şi cu o recompensă mai palpabilă: bani.

Apropo de bani: este important nu doar cât câştigi, ci şi cât cheltuiești sau cum îi administrezi. Chiar dacă este bine aspectată de Soare, opoziţia Marte-Uranus de pe axa financiară a Peștilor îţi poate aduce decizii pripite sau surprize neaşteptate. Sănătatea nu pare să pună probleme deosebite Peștilor în decembrie 2015. Există însă o tendinţă către excese şi către o igienă de viaţă defectuoasă, care în timp pot conduce la necazuri. Poate că ar fi bine să meditezi un pic asupra relaţiei tale cu odihna, mâncarea, ţigările, băutura, medicamentele inutile sau care dau dependenţă, şi să încerci să-ţi faci puţină ordine în stilul de viaţă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții