Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania saptamana 21–27 Noiembrie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 20 noiembrie 2015 | 07:14



Horoscop Urania săptămâna 21–27 Noiembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 21–27 Noiembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Citește horoscopul săptămânii: pe scurt toate zodiile

Zodia care va domina cerul astral al perioadei cuprinse între 21 - 27 noiembrie a.c. este Săgetătorul. Cu puţin timp înainte de 21 noiembrie, ora 00:00':01", reper de la care începe analiza noastră astrologică, adică pe 20 noiembrie, ora 21:44', Mercur a intrat în Săgetător, zodie pe care o va tranzita până pe 10 decembrie a.c. Tot în Săgetător se află şi Saturn.

În ziua de 22 noiembrie a.c., la ora 17:26', Soarele îşi va începe stagiul prin Săgetător. În ziua de 26 noiembrie, la ora 00:44', se va produce faza de Lună Plină, prin opoziţia Soarelui cu Luna, la 3° 20', pe axa Săgetător/Gemeni.

Alte evenimente astrale care marchează această perioadă mai sunt: opoziţia Uranus/Venus, la 16°, pe direcţia Berbec/Balanţă, pe 24 noiembrie conjuncţia Saturn/Mercur, la 6° Săgetător, pe 25 noiembrie cuadratură Saturn/Neptun, la 7°, pe direcţia Săgetător/Peşti între 26 – 30 noiembrie În perioada 21 noiembrie, ora 00:00':01" şi 27 noiembrie, ora 23:59':59" a.c., Luna va străbate un segment de la 19°43' Peşti la 01°29' Rac.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→1 noiembrie: o zi dedicată meditaţiei responsabile, gândurilor care au, deseori, ca punct de plecare în acest bilanţ interior, munca, banii, siguranţa profesională, plasamentul avantajos al capacităţii de muncă. Între 22 şi 23 noiembrie starea de spirit a Berbecilor se schimbă, ei dovedindu-se siguri pe sine, ambiţioşi, gata de luptă, gata de atac, gata să ia decizii rapide şi să treacă imediat la acţiune. Ei pot fi provocaţi, presaţi, constrânşi de partenerii de afaceri sau de partenerii de viaţă ori de alte persoane cu care se află în relaţii de cooperare.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Nevoia de a se întâlni cu prietenii în prezenţa cărora se simt bine, pe 21 noiembrie. Taurii doresc să primească sfaturi sau măcar să beneficieze de un dialog care să le ofere reperele necesare pentru o decizie pe care, în prezent, nu se simt pregătiţi să o ia. Zi a diplomaţiei şi cumsecădeniei faţă de apropiaţi. Pe 22 şi 23 noiembrie se anunţă schimbări într-o relaţie de muncă ceea ce-i scoate din sărite. Cineva se „suceşte” cum se zice în popor. Discuţii în contradictoriu, comportament ostil al unora faţă de nativii din Taur care îi învinuiesc sau îi critică.

Citeste horoscopul...




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Pe 21 noiembrie, nativii se pot bucura de o primire bună de către public sau cunoscuţi a iniţiativelor şi împlinirilor lor profesionale. Clipe de graţie, de satisfacţie interioară, de succes, de laudă. Între 22 şi 23 noiembrie Gemenii se pot afla în inima unor evenimente ce se desfăşoară în cercul lor de prieteni, de apropiaţi sau de persoane dragi inimii lor. Unele situaţii pot să-i deranjeze însă prin caracterul insolit, insistent sau exagerat pe care îl capătă, la un moment dat.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Pe 21 noiembrie, Racii se pot lăsa duși de fantezie, pot face planuri frumoase. Alții încearcă să rezolve un segment al vieții lor apelând la soluțiile ofertante al străinătății sau ale unei plecări pe termen lung din țară. Lucrurile se vor dovedi repede destul de greu de pus în practică ceea ce îi va obliga să-și reconfigureze proiectele și să se concentreze, în prezent, pe chestiunile concrete, practice ce presupun (dar nu în mod obligatoriu) un set de gesturi cu tentă oficială: cereri, memorii, aprobări, autentificări de acte, depuneri de dosare, înscrierea la cursuri, concursuri, vizionări etc.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Pe 21 noiembrie, se poate petrece ceva de natură să-i mai liniştească pe nativii din Leu: primesc o mică sumă de bani, intervine o relaxare într-o direcţie ce-i „costa” prea mult sau, la o analiză atentă, găsesc suficiente argumente logice pentru a nu mai intra atât de uşor în panică, când vine vorba de bani. Între 23 şi 24 noiembrie, le trec prin cap tot felul de idei. Iniţiativele lor au un soi de anvergură care presupune că, o dată puse în practică, acestea le vor schimba felul de a trăi şi felul de a reacţiona sau de a se purta.

Citeste horoscopul...







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Pe 21 noiembrie sun posibile momente de cumpănă în relaţiile parteneriale. Fecioarele sunt obligate să mediteze serios, profund şi responsabil cu privire la locul şi rolul lor într-o căsătorie, într-o alianţă, într-un colectiv de lucru sau într-un grup de afaceri. Soluţia cea mai bună, în acest moment, este să-şi asculte instinctul sau inima. Îndemnul lor interior este, cel puţin în această zi, corect şi aproape de adevăr. Între 22 şi 23 noiembrie, presiunea care se exercită asupra unora, din perspectiva problemelor băneşti poate fi mare.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Pe 21 noiembrie se pot înregistra discrete stări psihice ce indică un progres în cazul refacerii după o afecţiune sau o reechilibrare psihică. Relaţiile la locul de muncă pot suferi însă de pe urma unor măsuri care nu au fost încă instaurate dar a căror iminentă aplicare este comentată sub formă de şoapte, discuţii de taină, bârfe sau „scurgeri de informaţii” de natură să-i destabilizeze pe nativi sau să-i facă să se gândească la o formulă de a ieşi din impas ori chiar de a evada din context. Între 22 şi 23 noiembrie, relaţiile parteneriale sunt dificile, marcate de o permanentă stare de iritare, de nemulţumire, de o atitudine revendicativă, de soluţia „apărării prin atac”, aducând acuzaţii sau formulând observaţii şi critici aspre.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Pe 21 noiembrie nativii din Scorpion se pot bucura de beneficiile tranzitului Lunii prin Peşti, zodie ce controlează casa a V-a a relaţiilor lor sentimentale, a emoţiei şi a sensibilităţii. Vor fi avantajate aventurile, poveştile de dragoste, relaţiile afective dintre părinţi şi copii, creativitatea artistică. Între 22 şi 23 noiembrie, preocupările lor sunt acaparate de chestiunile legate de locul de muncă. Se conturează conflicte mocnite, se întrevede o rivalitate, se produc tot felul de atacuri la persoană care pleacă de la antipatii personale.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Pe 21 noiembrie, Săgetătorii doresc cu intensitate să se simtă bine în mediul lor familial. Doresc linişte, înţelegere, un strop de confort şi de relaxare. Între 22 şi 23 noiembrie, casa sentimentelor împărtăşite capătă importanţă în economia vieţii lor de fiecare zi. Pentru unii, totul este resimţit ca o disponibilitate crescută pentru aventură; alteori, este vorba de o adevărată stare de nelinişte care îi împinge să aibă iniţiative menite să le umple un gol sufletesc: pot face primul pas pentru a se împăca cu iubitul/iubita, pot face propuneri şi invitaţii ca să-şi consolideze o relaţie nouă.

Citeste horoscopul...




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→În ziua de 21 noiembrie se conturează premisele unei zile favorabile pentru dialog, asimilare a unor informaţii sau a unor avertismente blânde, prieteneşti cu privire la felul în care aceşti nativi ar trebui să înţeleagă misiunea lor, mecanismul de a produce progresul în viaţa şi cariera lor. Pe 22 şi 23 noiembrie se accentuează o serie de aspecte ce privesc imaginea publică, succesul sau notorietatea lor. Unele aspecte sunt stringente, altele doar deranjante. Totuşi, acest tranzit are capacitatea de a sublinia conexiunile logice cu relaţiile de familie.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Nota generală a preocupărilor legate de bani, din ziua de 21 noiembrie, o reprezintă, pentru Vărsători, dorinţa de a intra în normalitate, de a scăpa de întârzieri şi complicaţii, de a „răsufla uşuraţi”. Pe 22 şi 23 noiembrie, Vărsătorii se vor dovedi plini de iniţiativă, dornici să se implice, să discute, să propună, Este o zi a dialogurilor intense, a agitaţiei, a drumurilor scurte dar, toate acestea la un loc, utile în plan practic, nu sunt la fel de favorabile în contextul nici unui fel de examinare sau concurs ori examen.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Pe 21 noiembrie, Peştii continuă să se simtă bine, în baia astrală oferită de tranzitul Lunii prin sectorul lor natal. Vor fi simpatici, detaşaţi de mărunţişurile existenţiale, se vor dovedi companii plăcute, făcând efortul de a elimina o serie de asperităţi, mai ales în relaţiile conjugale. În schimb, pe 22 şi 23 noiembrie, vor fi obligaţi să rezolve chestiuni băneşti dar, pentru asta, ei trebuie să se poarte cu prudenţă şi diplomaţie. Demersurile lor vor fi provocate de o situaţie care li se aduce la cunoştinţă şi de care vor fi obligaţi să ţină seama.

Citeste horoscopul...



Horoscop Urania saptamana 21–27 Noiembrie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții