Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop Urania saptamana 3-9 Octombrie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 2 octombrie 2015 | 07:23



Horoscop Urania săptămâna 3-9 Octombrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 26 Septembrie-2 Octombrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Citește horoscopul săptămânii: pe scurt toate zodiile

În perioada 3 – 9 octombrie 2015 distribuția planetelor ne arată o dominare a zodiei Fecioară prin cele trei și, la un moment dat, patru planete aflate în tranzit în această zodie, respectiv Marte, Jupiter, Venus (din 9 octombrie) și Luna (pe 9 și 10 octombrie). În Balanță se află Soarele, Mercur și două poziții astrale – Luna Neagră și Nodul Nord al Lunii aflat la sfârșitul tranzitului prin această zodie, pe care o va părăsi pe 11 octombrie, când va intra în zodia Fecioarei (sic! -Nodurile Lunare au un mers invers acelor de ceasornic).Venus va intra în Fecioară în ziua de 8 octombrie la ora 20:30', semn în care va rămâne până pe 9 noiembrie a. c.

Mercur va reveni la mersul direct în ziua de 9 octombrie, ora 18:30', când își va relua traseul prin Balanță de la 0°53' până pe 2 noiembrie a.c. Pe 9 octombrie el va face conjuncție la 0° Balanță cu Nodul Nord al Lunii, poziție în care se va mai afla abia pe 16 septembrie 2033 (dar la 13° Balanță), ceea ce dă acestui aspect o semnificație aparte pentru nativii zodiei care vor trăi un moment de scurtă durată dar care, pentru unii, poate avea un ecou la nivelul lămuririi de sine. Neptun va face o opoziție cu Marte la 7°30' pe direcția Pești/Fecioară. Jupiter, la 12°37' în Fecioară, va face conjuncție cu Luna la sfârșitul zilei de 9 octombrie. Luna va străbate, în perioada studiată de noi, un traseu de la 14°34' Gemeni la 12°26' Fecioară.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/horoscop-urania-octombrie-benus-harnicie-astre-553274.html#ixzz3nNVMPf00


Horoscop Berbec pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ În preajma zilei de 3 octombrie o serie de impulsuri legate de dialoguri, schimburi de idei și informații, tentative de conciliere se vor lovi, mereu, fie de propriile îndoieli, fie de circumstanțele care nu le sunt favorabile Berbecilor. De aici și o serie de oscilații cu privire la utilitatea efectuării unei deplasări scurte pe care ba o iau în calcul, ba o resping, amânând-o. Alteori, veștile care vin spre ei sunt de natură să-i pună în cumpănă.Pe 4, 5 și 6 octombrie dimineața (până la ora 11:30') acești nativi au preocupări domestice sau în legătură directă cu relațiile de familie.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Ziua de 3 octombrie este dedicată banilor și preocupărilor financiare sub toate aspectele: calcule, chibzuială, demersuri, dialoguri, plăți, proiecte etc.Nota specială este dată de condițiile ridicate de „hârtii”: chitanțe, facturi, contracte, documente oficiale. Pe 4, 5 și în prima parte a zilei de 6 octombrie se poate instala, în starea de spirit și implicit în reacțiile și comportamentul nativilor, un soi de inhibiție care îi împiedică să se poarte firesc, sincer și deschis.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Pe 3 octombrie Luna își continuă traseul prin zodia Gemenilor, dându-le nativilor care aparțin acestei zodii o serie de impulsuri menite să le sporească activitatea mentală, spontaneitatea, inițiativa, imaginația și capacitatea de comunicare.Între 4 și 6 octombrie dimineața, preocupările lor ar putea să se concentreze pe una sau mai multe chestiuni ce se privesc banii, câștigurile, speculațiile etc.

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Pe 3 octombrie pe Raci îi muncesc tot felul de gânduri. Unele dintre aceste frământări își au originea în conflictele lor interioare, în procesele de conștiință sau în nevoia de a se adapta la o situație creată în viața lor care le impune limite, rigori și exigențe.Alteori, poate fi vorba de comunicarea cu cei apropiați, de școlaritate sau de educație (fapt valabil pentru cei tineri). Pentru cei maturi sau pentru cei are se află în preajma vârstei de 60 de ani, acest tumult interior este provocat de o schimbare de statut profesional care îi alarmează.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Pe 3 octombrie sunt la mare preț întâlnirile cu prietenii, schimbul de idei și informațiile, consultările, divertismentul. Uneori, tema acestor discuții o pot reprezenta chestiunile bănești, proiectele în care intră în joc un patrimoniu ce trebuie valorificat inteligent. Alteori, unor persoane născute în acest semn zodiacal, li se solicită colaborarea ori asocierea în vederea obținerii unui câștig.Dacă lor li se cere să vină cu „partea materială” în acest parteneriat, este bine să se mediteze pe îndelete, cu responsabilitate și să nu se entuziasmeze în fața oricărei propuneri.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Pe 3 octombrie, nativii aparținând acestui semn zodiacal au parte de notorietate, se pot afirma în public, pot avea un succes de imagine pe fondul unor controverse, dispute, contestări sau atacuri.Cei cu funcții, cu răspundere într-un domeniu social sau profesional vor fi obligați să facă slalom printre piedici și capcane. Indiferent cum le vor „ocoli”, important este ca ei să le acorde tuturor atenția cuvenită, reacționând adecvat.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Pe 3 octombrie Balanțele își fac planuri, se gândesc cum ar fi dacă…Mai mult lansează niște premize, se lasă duși de valul inspirației, al visării și încearcă să intuiască, în acest noian de dorințe ascunse, ceea ce s-ar putea adeveri dacă s-ar mobiliza.Între 4 și 6 octombrie dimineața, atitudinea lor se schimbă. Într-una dintre direcțiile lor importante de viață, ei refuză să facă o concesie, devenind ostili și încăpățânați, refractari la orice sfat, îndemn sau soluție alternativă.

Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Ziua de 3 octombrie ar trebui să fie una banală pentru acești nativi. Cu excepția unor preocupări firești legate de plăți, încasări, informare și consultare financiară nu se observă ceva semnificativ.Între 4 și 6 octombrie dimineața, sufletul lor se înnobilează cu o serie de preocupări și satisfacții ce pot veni în diferite moduri: prin reculegere, prin regăsirea echilibrului pierdut în vecinătatea lăcașurilor sfinte, a icoanelor sau prin intermediul rugăciunii, prin frecventarea unor locuri sau practicarea unor activități cu vocație morală, spirituală, filosofică ce le consolidează opțiunile mai vechi sau îi îndrumă spre altele noi, conforme cu realitatea în care trăiesc în prezent, prin lecturi exemplare care le pot deschide un univers de idei, sentimente, concluzii de viață, pilde și modele de care au nevoie pentru a se dezvolta moral, profesional, spiritual.

Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→ Pe 3 octombrie Luna va avea darul de a scoate la iveală tot ce e suspect, vulnerabil, alunecos și greu de ținut în frâu în toate relațiile - de familie, conjugale, parteneriale, de orice fel, de afaceri, procesuale, contractuale etc. - punând pe tapet premiza multor răsturnări de situație în viitorul an.Între 4 și 6 octombrie dimineața nativii sunt obligați să țină cont de câți bani au disponibili pentru a onora cheltuielile curente și cât le rămâne pentru alte planuri.

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Pe 3 octombrie se pot purta o serie de discuții de principiu, în mediul profesional, legat de locul de muncă curent sau de o activitate retribuită în legătură cu felul în care trebuie să se desfășoare respectiva activitate sau cu o serie de criterii de ordin organizatoric, vocațional ce trebuie avute în vedere ori care li se impun.În sinea lor, nu vor fi de acord cu aceste direcții care le sunt trasate ierarhic.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→ Pe 3 octombrie Vărsătorii se relaxează. Vor să-și umple viața cu tot felul de situații și împrejurări care să le dea satisfacții imediate (jocuri, excursii, petreceri), elevate (spectacole, activitate de creație artistică, interpretativă) sau concrete (sporturi, speculații, jocuri de noroc).Relațiile afective vor fi marcate de instabilitate, superficialitate. Jocurile aparenței, flirtul, complicitatea de moment pot fi luate, de către naivii sau naivele în ale dragostei, drept o pagină dintr-un posibil mare roman de amor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→ Pe 3 octombrie nu sunt excluse scurte schimburi de cuvinte cu unul sau mai mulți membri ai familiei din care provin. Între 4 și 6 octombrie dimineața, Luna, în tranzit prin semnul de Apă al Racului, îi va face pe Pești mai sensibili, mai emotivi, mai receptivi, mai impresionabili și, prin asta, mai ușor de manipulat.În această perioadă sunt avantajați, în prestațiilor lor artistice, toți creatorii și interpreții, indiferent de genul în care se exprimă, mulți reușind performanțe.

Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 3-9 Octombrie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții