Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 26 Septembrie-2 Octombrie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 25 septembrie 2015 | 06:51



Horoscop Urania săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 26 Septembrie-2 Octombrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Citește horoscopul săptămânii: pe scurt toate zodiile

Principalul eveniment astronomic al săptămânii viitoare este Luna Plină din ziua de 28 septembrie care se va forma prin opoziția Lunii în Berbec cu Soarele în Balanță la 4°40', la ora 5:50':27", ora de vară a României, respectiv la 2:50':27" UT. Momentul este dublat de o Eclipsă totală de Lună, fenomen mult comentat în ultimul timp, vizibilă din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America.

Cei vizați din punct de vedere astrologic de această fază sunt cei născuți în Berbec și în Balanță, dar, în grade diferite, și, firește, cu implicații diferite, în funcție de casele pe care cad cele două Luminarii. Perioada cuprinsă între 26 septembrie și 2 octombrie, studiată de noi acum mai prezintă: conjuncție Soare/Lună Neagră pe 27 septembrie la 3°39' Balanță; conjuncție Soare/Mercur retrograd pe 30 septembrie la 7°07' Balanță; conjuncție Mercur retrograd/Lună Neagră la 4° Balanță în noaptea de 2 spre 3 octombrie; Luna va străbate un sector de la 0° Pești la 14°33' Gemeni.

Horoscop Berbec pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Între 26 și 27 septembrie acești nativi pot avea o permanentă stare de surescitare, ca și cum ar fi în așteptarea unui eveniment. O stare de neliniște îi poate domina, din când în când, făcându-i să intre la gânduri.Este vorba doar de stări subiective, provocate de tranzitele momentului care le răscolesc o serie de gânduri, amintiri și care exacerbează trăirile interioare. Uneori, acest impuls se poate reflecta în fiziologia sistemului neuro-vegetativ, provocând disfuncții mai mari sau mai mici, la nivelul organelor localizate în abdomen.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Între 26 și 27 septembrie, este posibil ca, o serie de persoane născute în această zodie, să facă un efort de „socializare”. Deși nu îi împinge dorința de a face noi cunoștințe, de a face vizite, de a participa la acțiuni organizate în mediul în care sunt prezenți, deseori, ca o consecință a afilierii lor la organisme, instituții sau grupuri de interes, totuși, vor ceda, acceptând să-și piardă timpul.Uneori, ei pot participa la aceste acțiuni din dorința de a observa, de a afla ceva, de a lua pulsul evenimentelor ce unește și motivează respectivul grup, în vederea unei schimbări de atitudine pe care intenționează să o afișeze.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Pe 26 și 27 septembrie, Gemenii sunt tentați să fie prezenți în viața publică. Își doresc o imagine bună și de aceea se pregătesc pentru orice apariție: aspect exterior, îmbrăcăminte, gesturi studiate, cuvinte ticluite dinainte dar care lasă impresia spontaneității.După caz, alții pot ține o alocuțiune, un discurs, o cuvântare, pot lua atitudine în media fiind simpatici, subtili, convingători. De multe ori, succesul lor se bazează pe folosirea inteligentă a factorului emoțional, ei cucerind mai mult sufletul publicului, decât mintea lor.

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Pe 26 și 27 septembrie nativi din Rac par a respira în libertate, nestingheriți de evenimentele din jur. Se simt bine într-un mediu curat din punct de vedere moral.Doresc să se cultive ori să se „hrănească” din valorile spirituale, culturale sau religioase prin lectură, frecventarea mediilor elevate, prin dialog util lor cu persoane cultivate, prin asimilarea unui volum de informații și cunoștințe care să le permită ca, și din punct de vedere profesional, să realizeze un progres.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Se manifestă în continuare, întreaga săptămână, latura pozitivă, protectivă și norocoasă a planetei Venus în sectorul lor natal. O notă dominantă a perioadei analizate o dă acumularea de probleme practice – mai mari sau mai mici – care, o dată rezolvate, îi vor permite nativului să pună ordine în regimul banilor, taxelor, plăților precum și al încasărilor.Este vremea chestiunilor administrative. În continuarea acestei tendințe generale se înscrie, în plus, perioada cuprinsă între 26 și 27 septembrie care aduce șansa unui câștigat nesperat.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Pe sectorul natal al acestor nativi, întreaga săptămână operează perechea Marte/Jupiter care le dă forță, energie, încredere, răbdare și metodă. Pe 26 și 27 septembrie tendința generală a Fecioarelor este să tempereze spiritele, să calmeze furtunile iscate în jurul lor, în familie sau cu asociații ori cu partenerii de drum, oricare ar fi ei.Dorința și efortul lor se îndreaptă spre înțelepciune și răbdare.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Cele câteva relații între planetele care tranzitează săptămâna viitoare zodia Balanței creează premizele unor confuzii, a unor situații pe muchie de cuțit.Incertitudinea aceasta enervează, obosește și, mai ales, așterne terenul prielnic intențiilor bune prost puse în aplicare, a neînțelegerii naturii reale a unor evenimente, a deciziilor neinspirate. Prin Mercur, în continuare retrograd, în Balanță, nativii rămân predispuși greșelilor dar și unei nemulțumiri care îi provoacă.

Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Pe 26 și 27 septembrie sunt momente indicate pentru a acționa în plan afectiv. Mai întâi asupra lor înșiși.Este nevoie de un strop de luciditate pentru a decela ceea ce se întâmplă cu ei. Dacă nu reușesc singuri, atunci pot primi ajutor de la prieteni care pot judeca o serie de evenimente ce-i privesc cu multă precizie. Este bine să se țină cont de punctul acelora de vedere, chiar dacă el este tăios și nu prea le convine, pentru că acea perspectivă are darul de a pune lucrurile la punct.

Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→ Cariera, viața publică, imaginea unor nativi stau sub semnul unui Careu în T care se configurează în noaptea de 26 septembrie. El anunță intense solicitări ale resurselor personale (combativitate, onestitate, energie, etc.) pentru a se face față provocărilor, pentru a se găsi soluții.Totuși, acolo unde se vor declanșa și indiferent cum vor trece, ele vor lăsa urme fie la nivelul conștiinței, fie la nivelul imaginii sau al autorității.

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Pe 26 și 27 septembrie, poate și pe fondul unei provocări, unii nativi resimt puternic dorința de a se exprima, de a conversa, context în care explică o serie de aspecte din viața lor pentru care sunt judecați sau criticați.Apărarea lor e una blândă, cu dese piruete sentimentale sau de ordin moral ori religios. Atitudinea lor nu este una combativă ci, dimpotrivă, una împăciuitoare, înțeleaptă dar cu șanse modeste de recuperare a imaginii sau a poziției șubrezite anterior.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→ Pe 26 și 27 septembrie, vechea (sau veșnica) problemă a banilor revine în actualitate. Marte, de curând intrat în casa a VIII-a, respectiv în Fecioară, semn al administrației și al „hârtiilor” oficiale, aduce o notă în plus de urgență sau de stres, unui aspect conturat cu niște săptămâni în urmă, prin intrarea în acest locaș a planetei Jupiter.Pe 28 și 29 septembrie, Luna Plină contribuie – și nu într-un mod fericit!– la amplificarea conflictelor și la izbucnirile mai puțin controlate ale acestor nativi.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→ Pe 26 și 27 septembrie, pentru Pești, se instalează o perioadă confortabilă. Se ocupă numai de ei, se concentrează pe probleme lor, se tămăduiesc sufletește, se recuperează psihic și prind chiar mai multă putere din punct de vedere fizic.Ziua de 26 septembrie poate anunța o transformare profesională care, pe fondul unor complexe relații astrale, se va contura în curând chiar dacă parteneriatele nu funcționează, acum, la mare capacitate.

Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 26 Septembrie-2 Octombrie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții