Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Joi 24 Septembrie 2015

Written By NIKE B. on joi, 24 septembrie 2015 | 06:05


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 24 Septembrie 2015
ll
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 24 Septembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi visele, idealurile vor prinde mai multă amploare. Probabil te vor atrage mai mult genul de petreceri cu gașca, prietenii. De unde și posibilitatea să îți trăiești sentimentele într-o sferă mai amicală. Adică scurt pe doi, poți ieși cu ființa iubită anume, în cadrul acestor genuri de întruniri! Asta te va ajuta să savurezi din plin posibilitatea de a fi fericit/ă în relația ta de cuplu! Într-un mod mai neobișnuit! Sau cel puțin expansionist!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi cariera și lumea emoțională își vor manifesta întîietatea mînă în mînă. S-ar putea în ultima perioadă să fii pus la ați retrăi lumea vieții de cuplu într-un mediu al transformărilor sufletești. Bineînțeles materialismul poate fi cel care te ține în ați limita emoțiile. Totuși vei putea sesiza că te îndrăgostești din ce în ce mai mult. Dintr-o zi în alta mai puternic și mai puternic.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi primești vești de peste hotarele țării. De la ființa dragă, ființa iubită. Una peste alta, relația ta amoroasă, pe lîngă faptul că trece printr-o perioadă în care i se cimentează senzațiile și trăirile. Trece printr-una în care responsabilizarea și maturitatea devine premiză de urmat. Astăzi vei simți o fluctuație benefică afectivă. Iar ființa dragă îți va fi alături, mai mult ca niciodată!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi vei trece prin niște trăiri, transformări, prin care emoțiile vor deveni metodă de repoziționare a valorilor. Asta te va ajuta să îți stabilești premizele familiare, casnice. Iar domiciliul, ca în vremurile bune de altădată, îți vor fi scut de apărare și susținere. În această direcție. Cuplul tău în momentul de față trece printr-o perioadă de maximă transformare. În care sentimentele sunt reciproc surse de intensitate a spiritului. Atât a ta, cît și a ființei iubite.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi viața de cuplu, relația ta devine una dintre cele mai importante direcții, premise de urmat. În ultima perioadă probabil vei resimți mai acut necesitatea de a fi iubit sau de a iubi. Adevărul este că acum ți se așterne în față o posibilitate majoră, în care vei învăța să apreciezi mai mult. Decît să fii apreciat. În care sentimentele îți vor fi valoarea primordială de urmat. Cele adevărate!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi vei încerca să combini simplitatea cu emoțiile și lumea sentimentală. Lumea cuplului tău. Ființa iubită, probabil o vei resimți ca și fiind mai pliabilă ca altă dată. Peste p ropriile trăiri. pe motiv că a devenit de la o vreme mai volatilă, volubilă. Iar acest motiv s-ar putea să vă creeze o aură sensibilizantă. În care relația voastră să devină splendidă și mai pură ca altă dată!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi domeniul iubire, creație dar mai ales ființa iubită vor fi centrul atenției. Interesul acestei zile. Chiar dacă în același timp resimți o necesitate mai pronunțată pentru izolare, relația încă este cea care primează. Perioada asta este una care te întoarce la propriile rădăcini. La propria temelie a neamului tău. Evident te poate readuce în trecut. Către fostele tale relații. Sau către foștii tăi parteneri. Una peste alta azi vei avea parte de o conotație marcantă a unui feeling sport afectiv!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi domeniul casnic, emoțiile retrăite la un nivel intim contează. Lumea ta amoroasă de la un timp încoace prinde forme subtile. Și anume cele de origine intuitivă, dragoste platonică. Acum e momentul în care îți poți revizui valorile sufeltești, dar și materiale. Asta te va ajuta să îi o tangență mai accentuată și sigură cu ființa iubită. Astăzi recomandabil este manifestul emoțiilor trăite în interiorul tău. Și mai puțin a celor de origine publică sau fataliste.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi comunicarea cu ființa iubită prinde amploare. Și devine centru acestei zile. Mesajele curg rîu, mai ales cele de iubire sau neașteptat de deosebite și speciale. Acum e perioada în care devii mai matur, mai responsabil. Mai decis în ați efectua și realiza planurile. Relația ta va căpătă o și mai așezată temelie. Azi astfel, te vor ajuta capacitățile tale comunicative și diplomatice!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi este o zi în care valorile, chiar și cele emoționale prind formă majoră în viața ta. Acum inima ta, îți vorbește cu note clare, răspicate. Dar mai ales veridice și trecute prin ciur și timp. Nu mai e vreme cînd trebuie să lupți pentru ați crea un nume. Ci invers e vreme cînd evoluția, mai ales la nivel spiritual va prinde forme din ce în ce mai acute. Din ce în ce mai!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi ești centrul atenției, ești ceea ce se numește punct de sprijin în relația ta. Inima ta va putea fi recucerită sau a fost deja cucerită datorită pasiunii, dar mai ales teatralității și manierelor frumoase ale ființei iubite. Acum vine vremea în care visele vor prinde formă, numai datorită anumitor principii pe care ți le vei impune. Și anume, de a nu mai da apă la moară amicițiilor fără noimă. Ci sentimentelor și emoțiilor adevărate!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi nostalgia, melancolia este cea care prinde formă, capătă amploare în viața ta. Acum ești din ce în ce mai romantic/ă, mai sensibil/ă. Mai senzitivă. Asta te face bineînțeles predispus/ă la avea o relație specială cu ființa dragă. Și anume una de origine spirituală, dar mai ales sinceră. Din interiorul sufletului tău!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții