Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 29 August-4 Septembrie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 28 august 2015 | 06:51



Horoscop Urania săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 29 August-4 Septembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Citește horoscopul săptămânii: pe scurt toate zodiile

Perioada cuprinsă între 29 august și 4 septembrie a.c. este una liniștită, fără provocările unor schimbări astrale puternice. O săptămână de vară (pentru emisfera nordică), în care se va produce faza de Lună Plină, în ziua de 29 august, la ora 21:35', (ora de vară a României), pe direcția Soare în Fecioară opoziție Lună în Pești, la 6° 06, eveniment așteptat de cei născuți în Pești pentru că le mai pune câte ceva din viața lor în ordine, măcar în ideea că se încheie un ciclu de un an - cu bune și cu rele – și se deschide un ciclu nou, cu alte perspective, cu alte provocări dar și cu alte realități astrale.

Mulți nativi își pun nădejdea în acest moment special pentru că el poate scoate la iveală aspecte de viață ce lor, până acum, nu le-au fost foarte limpezi. Responsabil de această lămurire interioară este chiar Soarele din Fecioară, participant și el la acest eveniment. Și cei născuți în Fecioară vor înregistra o etapă, oricât de scurtă ar fi ea, în regula timpului resimțit aici, pe Pământ, de plasare în centrul evenimentelor.

Soarele va face o opoziție cu Neptun la 8° 24' Fecioară pe 1 septembrie. Marte va face conjuncție cu Venus la 14° 55' Fecioară pe 1 septembrie. Din 4 septembrie, Nodul Nord al Lunii va face conjuncție la1° Balanță cu Luna Neagră; aspectul va dura până în preajma datei de 15 septembrie a.c.

Horoscop Berbec pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Prima parte a zilei de 29 august trece oarecum interesant, furnizând eventual o surpriză legată de o cunoștință. Apoi, până pe 31 august dimineața, ei se vor lăsa pătrunși de dorința de a medita, de a se odihni sau de a se izola de forfota lumii. Din după-amiaza zilei de 31 august până pe 2 septembrie dimineața, vor fi din nou solicitați de evenimente. Se vor implica cu impetuozitate în tot felul de situații care îi privesc, în dorința parcă de a le rezolva pe toate, deodată.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Pe 29 august, până la prânz, toată lumea îi supără cu ceva, iar ei nu pierd ocazia să se înfurie, dar nu pe măsură, ci peste măsură. Critic i sau atacuri legate de funcție, imagine etc., inițiative ale unor membri de familie care le complică existența, parteneri incorecți de drum, de afaceri, de contact etc. care își dau în petic. Apoi se lasă liniștea. Dorința lor este „să schimbe aerul”, să intre într-o atmosferă mai relaxată. Pentru asta nu refuză întâlnirile cu persoane dragi, simpatice sau care au un rol benefic în existența lor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ În dimineața zilei de 29 august Gemenii pot fi într-o excelentă formă mentală, care să le permită să găsească o soluție, de moment, ce-i drept!, la o chestiune personală, pot comunica excelent, pot fi convingători, inventivi, simpatici și imaginativi. Din după-amiaza aceleiași zile până pe 31 august dimineața cei mai mulți caută cele mai avantajoase modalități de a se pune în evidență, de a se face prețuiți, de a câștiga simpatia sau de a avea succes (mai ales dacă desfășoară activități publice, de presă sau artistice) și, de cele mai multe ori, reușesc.

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Deși nu se poate spune că săptămâna viitoare aduce un stres real sau vreun pericol, o serie de griji tot se înregistrează în viața și activitatea acestor nativi. Mai întâi sunt gândurile amestecate, provocate de responsabilitatea față de casă, familie etc. ce le incumbă, apoi toate evenimentele ce se construiesc între 31 august după-amiaza și dimineața zilei de 2 septembrie, când, imaginea, cariera, statutul public, autoritatea lor pot trece prin momente de contestare, de conflict deschis.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Cei născuți în această zodie par a fi pe val: au parte de două planete personale ce evoluează armonic și care se vor găsi în conjuncție pe 1 septembrie, punând premizele unor reușite personale, provocând ipostaze de viață în care ei să fie în prim-plan, să se simtă bine sau care să le deschidă o perspectivă existențială frumoasă.

Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ În dimineața zilei de 29 august nu este exclusă o informație care surprinde, sau miră după caz, legată de o situație creată la locul de muncă. Pe o altă direcție de viață, sunt posibile în această zi crize cardiace sau neuro-vegetative cu impact asupra circulației periferice de scurtă durată.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Ca toate semnele Cardinale, și Balanța este supusă unor registre noi de impulsuri astrale care acționează asupra lor.Încetul cu încetul, se instalează în sinea lor nemulțumi privind felul în care trăiesc, muncesc, sunt plătiți, sunt prețuiți. Unii au probleme de sănătate, alții nu mai văd nici un liman pentru soluțiile lor.

Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Dimineața zilei de 29 august poate trece relativ banal. În schimb, perioada 29 august după-amiaza - 2 septembrie dimineața , subliniază nevoia acestor nativi de a iubi, de a fi iubiți, de a se apropia sufletește de copii, mai ales dacă, în ultimul timp pe relația părinți/copii suferă de pe urma divergențelor, înstrăinărilor sau al unui mod de viață la distanță.Luna Plină din 29 august scoate la iveală „locurile goale” din sufletul lor sau suferințele vechi și nevindecate.

Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→ În dimineața zilei de 29 august Săgetătorii pot face face unor provocări la dialog sau unor examene prin intuiție, spontaneitate, originalitate, vioiciune mentală. Alții pot în această perioadă să facă un drum neprevăzut ori să primească coordonatele unei deplasări pe care nu o estimau. Între 29 august după-amiaza și 31 august dimineața ei încearcă să facă un efort de amenajare a spațiului de viață (ordine, decorare, schimbări de mobilier prin îndepărtarea celor vechi, uzate sau demodate cu altele mai noi, mai curate, mai moderne) cu intenția vădită de a se simți mai bine în casa lor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ În dimineața zilei de 29 august, Capricornii numără banii. Poate și pentru că, dinspre casa a VIII-a a beneficilor materiale și câștigurilor dobândite prin intermediul unor persoane sau instituții le parvin sume ce trebuie administrate corect. Între 29 august după-amiaza și 31 august dimineața, acești nativi se simt cuprinși de dorința de a fi buni, cumsecade, îngăduitori. Vor să facă numai fapte bune, adoptă o atitudine creștină „activă”: ajută, împrumută cu bani, fac servicii, dau de pomană, țin slujbe, etc.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→ În prima parte a zilei de 29 august, Vărsătorii sunt veseli, inventivi și exuberanți. Din după-amiaza aceleiași zile până pe 31 august la prânz, pentru o parte dintre ei se impun problemele bănești cu fireasca tendință de ameliorare prin efort și bună administrare. Unii pot primi în această perioadă, sau în general, întreaga săptămână viitoare, bani, bunuri și servicii care să le schimbe viața.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→ În dimineața zilei de 29 august Peștii nu sunt în apele lor. Ceva difuz, neclar lor dar resimțit neplăcut în organism îi pune pe gânduri.Poate fi o stare trecătoare provocată de nesomn, de epuizare, poate fi consecința unei imprudențe fizice (antrenamente, muncă), poate fi provocată de o surescitare nervoasă ce se reflectă la nivelul presiuni arteriale, a irigării cu sânge a inimii, de o tulburare a sistemului nervos cu substrat organic neidentificat. Superficial vorbind, unii ar zice că „n-au nimic”.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 29 August-4 Septembrie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții