Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Zodiacul chinezesc saptamana 13-19 Iulie 2015

Written By NIKE B. on luni, 13 iulie 2015 | 06:03

Horoscop chinezesc saptamanal: 

Zodiacul chinezesc saptamana 13-19 Iulie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Zodiacul chinezesc saptamana 13-19 Iulie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Zodiacul chinezesc Sobolan pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Saptamana aceasta ar putea fi pentru dv una plina de provocari. Trebuie sa va temperati energia si ambitia, sa fiti mai calm decat de obicei si sa nu mai luati actiunile pe cont propriu. Ajutorul celorlalti poate fi nepretuit, de aceea ar fi bine sa-l acceptati sau sa-l cereti de fiecare data. Numai astfel veti reusi sa rezolvati problemele, fie ele ne natura profesionala sau personala. Aveti grija mai ales la sentimente, care sunt mai navalnice in aceasta perioada si va indeamna la gesturi sau vorbe necugetate. Lipsa dv de rabdare ar putea sa dauneze relatiilor afective. Nu va pripiti si acceptati ca relatiile solide au nevoie de timp.


Zodiacul chinezesc Bivol pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Saptamana aceasta va poate aduce numeroase oportunitati pe care ar fi bine sa nu le ratati. Parca Cerul raspune doleantelor dv si totul iese conform planului. Va aflati intr-o forma fizica maxima, in afaceri aveti mult noroc, iar in plan sentimental o duceti foarte bine. In aceasta perioada, calmul si rabdarea ce va caracterizeaza sunt propice unor activitati care se pot dovedi profitabile. Va recomandam sa petreceti cat mai mult timp cu prietenii sau cu persoana apropiata sufletului dv. Firea dv romantica ar putea sa se manifeste acum, de accea o calatorie in doi ar putea sa cimenteze relatia pe care o aveti. Saptamana se desfasoara sub auspicii bune, ca urmare succesul este pe urmele dv. Nu fugiti prea tare, lasati-l sa va ajunga din urma!


Zodiacul chinezesc Tigru pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

S-ar putea spune ca, in aceasta perioada, nimic nu va poate tulbura calmul si linistea. Planurile se pun cap la cap exact cum v-ati inchipuit, asa ca se subintelege buna dispozitie pe care o afisati. Aveti parte de apreciere din partea celorlalti, sunteti luat pe post de consultatnt in orice decizie majora, ceea ce va poate gadila chiar orgoliul. Aveati nevoie de asa ceva din partea prietenilor si a colegilor de serviciu si iata ca exact asta primiti din partea lor. Debordati de optimist, sunteti cald si sentimental, asa cum n-ati mai fost de mult. Secretul e sa nu incepeti mai multe activitati deodata, fiindca exista riscul sa nu le puteti duce la capat pe toate. In cazul in care incalcati aceasta interdictie, rezultatele spectaculoase au putine sanse sa apara.




Zodiacul chinezesc Iepure pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Este o saptamana in care e posibil sa nu va simtiti chiar in largul dv. Planurile dv sunt date peste cap. Parca e ceva ce nu se leaga. Dv care, de obicei, sunteti o persoana linistita, discreta, interiorizata si diplomata, sunteti amenintat acum de o dispozitie (mai bine zis, de o indispozitie) irascibila. Parca nimic nu va mai e pe plac. La serviciu, aveti pe cap niste probleme care par de nerezolvat. Pe plan financiar, norocul nu va prisoseste. Mai mult, niste speculatii neinspirate va pot provoca pierderi, de aceea mai bine va abtineti de la ele. Trebuie sa evitati sa va instrainati de cei dragi. Exista riscul sa deveniti indiferent fata de partener si de copii (daca aveti). Vi se recomanda tact si rabdare pentru a evita eventuale certuri sau conflicte.



Zodiacul chinezesc Dragon pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Afisati in aceasta perioada un aer optimism, chiar daca nu traversati una dintre cele mai bune etape ale vietii. Propriu-zis, nu se poate spune ca va merge nici rau, dar nici spectaculos. Functionati in parametri normali, ceea ce, pe alocuri, s-ar putea traduce prin monotonie. Nu trebuie sa va abateti de la linia abordata pana acum. Totusi, puteti comunica destul de mult si de eficient in aceasta perioada. In plan financiar, trebuie sa va feriti de speculatii si sa sperati numai la bani din activitati curente. In relatia cu partenerul, apele sunt linistite. O excursie la sfarsit de saptamana ar fi mai mult decat binevenita. In orice caz, compania partenerului va poate face sa gustati viata din plin.




Zodiacul chinezesc Sarpe pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Saptamana aceasta sunteti in forma maxima la toate nivelurile. Daca aveti de facut alegeri, inspiratia e de partea dv. Financiar vorbind, va merge foarte bine, chiar treceti printr-o perioada de varf. Daca faceti investitii, rezultatele nu va vor dezamagi. Ati putea fi preocupat acum de decorarea locuintei. In acest sens, ati putea achizitiona diverse obiecte de arta sau chiar de mobilier. Oricum, reusiti sa materializati proiecte importante incepute in trecut. In plan personal, puteti petrece momente extrem de placute alaturi de partenerul de viata. Aveti puterea de a-i seduce pe cei din jur cu eleganta dv obisnuita si sunteti un partener de conversatie mai mult decat agreabil. Magnetismul pe care il emanati nu-i lasa indiferenti pe cei cu care veniti in contact.



Zodiacul chinezesc Cal pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Saptamana aceasta ati putea culege multe roade. Este o perioada propice pentru a duce la capat planurile incepute mai demult. Succesul este telul dv suprem. Aveti inspiratie in tot ceea ce intreprindeti, ceea ce va bucura si va impulsioneaza in acelasi timp. Atitudinea pozitiva pe care o emanati va favorizeaza atat in plan financiar, cat si in cel social. La serviciu, va intelegeti bine cu superiorii si colegii, iar proiectele incepute se pot finaliza cu succes. Aveti sentimente sincere fata de partenerul de viata, comunicarea functioneaza la nivel optim, iar atmosfera generala in familie este foarte destinsa. O plimbare romantica sau o cina la restaurant ar putea consolida si mai mult relatia de cuplu.



Zodiacul chinezesc Oaie pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Saptamana aceasta ati putea culege multe roade. Este o perioada propice pentru a duce la capat planurile incepute mai demult. Succesul este telul dv suprem. Aveti inspiratie in tot ceea ce intreprindeti, ceea ce va bucura si va impulsioneaza in acelasi timp. Atitudinea pozitiva pe care o emanati va favorizeaza atat in plan financiar, cat si in cel social. La serviciu, va intelegeti bine cu superiorii si colegii, iar proiectele incepute se pot finaliza cu succes. Aveti sentimente sincere fata de partenerul de viata, comunicarea functioneaza la nivel optim, iar atmosfera generala in familie este foarte destinsa. O plimbare romantica sau o cina la restaurant ar putea consolida si mai mult relatia de cuplu.




Zodiacul chinezesc Maimuta pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Saptamana in curs ar trebui sa fie linistita, daca nu cumva aproape banala. La serviciu, totul se desfasoara conform planurilor stabilite impreuna cu partenerii si superiorii dv. Intuitia si flerul dv salveaza de fiecare data situatia. In plan financia, problemele ar trebui sa stea departe de dv. Sunteti foarte sociabil si va interesati de tot felul de subiecte mondene, pe care le comentati cu ironie, ca de obicei. In relatia cu partenerul se arata zile senine, sunteti mereu vesel si pus pe glume, ceea ce face ca viata de cuplu sa va umple de energie pe amandoi. Poate ar fi nimerit sa organizati o iesire in weekend impreuna cu partenerul de viata sau cu prietenii apropiati.



Zodiacul chinezesc Cocos pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Saptamana aceasta este una excelenta, poate cea mai buna din ultima vreme! Fara discutie, totul va merge din plin. Sunteti manat de intentii bune, iar proiectele la care va ganditi in aceasta perioada pornesc de la premise favorabile. Daca deja sunteti implicat in proiecte importante, e momentul sa le finalizati. Veti avea numai succese pe linie! Per total, este o saptamana in care ar trebui sa primiti numai note de 10 cu felicitari. Puteti incerca marea cu degetul, cum se spune. Investitiile financiare sau jocurile de noroc va pot aduce castiguri. Sunt sanse mari sa intrati in posesia unor sume consistente. Reusiti sa ii mobilizati prin forma dv maxima pe toti cei din anturajul dv, inclusiv pe partener. Poate organizati chiar o petrecere sau faceti o excursie in strainatate pentru cateva zile. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va simtiti extraordinar.





Zodiacul chinezesc Caine pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Saptamana aceasta pare una ca toate celelalte. Daca va asteptati la surprize, e posibil sa ramaneti dezamagit. La serviciu, totul se desfasoara sub imperiul calmului. In plan financiar nu intampinati probleme, cu mentiunea ca nu e momentul nu cheltuiti in mod exagerat. Va cunoasteti bine slabiciunea, de aceea veti sti sa o infranati la timp Spiritul critic si justitiar va pot creea unele neplaceri. De aceea, trebuie sa ramaneti rational, sa nu va infuriati degeaba si sa fiti mai maleabil. Mai bine va relaxati cu prietenii la o terasa, la un meci de fotbal sau intr-o excursie la sfarsit de saptamana. Daca sunteti reprezentanta sexului frumos, atunci terapia prin shopping ar putea sa reprezinte cel mai bun leac. Saptamana aceasta va ofera prilejul sa va reglati respiratia si pulsul cardiac, pentru ca n-ar trebui sa fiti extrem de solicitat.


Zodiacul chinezesc Porc pentru saptamana 13-19 Iulie 2015

Saptamana se anunta cel putin interesanta. Perioada pe care o traversati acum este chiar favorabila. Totul e sa abordati lucrurile cu calm si detasare. Nu va pierdeti simtul onoarei si nici spiritul de luptator! Sunteti inspirat, iar cu rabdare, veti reusi sa duceti la capat planurile incepute. Altruist cum va stiu ceilalti, s-ar putea sa cheltuiti putin cam mult pentru a veni in ajutorul cuiva, fara sa va ganditi prea mult la riscuri. Nu uitati: masurati de trei ori inainte sa taiati o data. Naivitatea dv ar putea sa-i impinga pe unii sa profite de bunatatea dv. In plan relational, aveti grija ce spuneti, pentru ca s-ar putea ca vorbele sa va fie rastalmacite. Aveti numai ganduri curate si ceea ce spuneti se doreste a fi un sfat bun, dar interlocutorul poate interpreta gresit intentiile dv. Ar trebui sa nu va neglijati infatisarea. Mergeti la un salon de infrumusetare, daca sunteti doamna, sau faceti o vizita la sala de forta, daca reprezentati sexul masculin.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții