Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 18–24 Iulie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 iulie 2015 | 08:40



Horoscop Urania saptamana 18–24 Iulie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 18–24 Iulie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

În perioada cuprinsă între 18 și 24 iulie trei planete își vor schimba lăcașul zodiacal în care s-au aflat în tranzit:
• Venus va intra în zodia Fecioarei în ziua de 19 iulie, la ora 1:39'
• Soarele va intra în zodia Leului în ziua de 23 iulie, la ora 6:31'
• Mercur va intra în zodia Leului în ziua de 23 iulie, la ora 15:15'
Vom avea trei planete în semnul de Foc al Leului, cu un Soarele puternic, în domiciliu, care își va pune amprenta pe evenimentele acestei etape până pe 23 august a.c., ora 13.30', când acesta va intra în Fecioară.

Special va fi tranzitul planetei Venus care nu va sta decât o săptămână în Fecioară, după care, în ziua de 26 iulie, ea va intra în mers aparent retrograd, părăsind, în cele din urmă Fecioara în ziua de 31 august. Așadar, se poate vorbi doar de un intermezzo al planetei Venus în Fecioară între două șederi destul de lungi în Leu, ceea ce va fi in avantajul nativilor aparținând acestui ultim semn.

Soarele în Rac va face un ultim trigon cu Saturn în Scorpion, la 28°23' , în ziua de 21 iulie a.c., la ora 11:05', relație armonică pe care o va avea abia pe 4 iulie 2043 și apoi pe 15 iulie 2044, în ambele situații, trigoanele făcându-se la alte grade. Este un moment special, subtil, care-i privește pe cei născuți în Rac și în Scorpion, în preajma gradului 28°, respectiv pe cei născuți, cu aproximație, între 21 - 23 iulie și 20 - 22 noiembrie, indiferent de an, relație astrologică kharmică cu valoare de destin.


Horoscop Berbec pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Aceşti nativi încep perioada analizată de noi cu o cuadratură Uranus/Mercur şi o sfârşesc cu cuadratura Uranus/Marte, cea din urmă fiind mult mai puternică, aici întrând în joc guvernatorul lor, o planetă de Foc, într-un semn de Apă, ceea ce poate crea o serie de tulburări fiziologice (nervozitate, agitaţie, sterilă, nelinişte) dar şi de comportament (schimbări bruşte de stare de spirit, modificări ale atitudinii faţă de un om, un eveniment, o chestiune ce trebuie rezolvată).


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Pe 18 iulie Taurii „iau foc”. Se aprind cam tare pe chestiuni de familie (relaţii, interese, sentimente, gesturi, fapte sau cuvinte), pe care le pun la inimă. Soarele şi Mercur vor tranzita casa a IV-a şi de aici iarăşi o serie de chestiuni care apar brusc, par a fi urgente sau importante şi care îi obligă să ia decizii. Poate că felul în care văd ei lucrurile într-o chestiune de familie va aprinde spiritele pe 24 şi 25 iulie cu soţul sau soţia care va adopta o poziţie diferită de interesele sau disponibilitatea nativului.



Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Principalele schimbări care se produc în registrul astral al celor născuţi în Gemeni provine, fireşte, de la intrarea Soarelui şi a planetei Mercur (guvernatorul lor) în casa a treia în semnul de Foc al Leului, în ziua de 23 iulie, loc din care această pereche le va da, dacă tot le place să comunice, toate motivele să se exprime când şi cum e nevoie. Vor fi în formă bună mentală, vor fi motivaţi, energici, plini de spontaneitate, inventivi, dornici de afirmare dar – atenţie!- şi extrem de nerăbdători, agitaţi sau obositori.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Solicitarea astrală de până mai ieri, epuizantă şi enervată pentru Raci, se risipeşte. Din 23 iulie, atât Soarele cât şi planeta Mercur vor trece în zodia Leului, unde, aceste planete vor funcţiona mai bine decât în tranzitul lor prin semnul de apă al Racului iar nativii vor simţi imediat o modificare a stării lor de spirit. Vor fi mai liniştiţi, mai împăcaţi cu sine. Marte, care îşi continuă drumul prin semnul lor zodiacal natal, le mai dă, din când în când, un impuls, consolidând ideea că viaţa nu e uşoară, cum va fi cazul perioadei 24/25 iulie, când pot trece printr-o furtună personală.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Prima parte a perioadei analizate de noi trece oarecum obişnuit pentru nativii din Leu. Pe 18 iulie, pot să se simtă puternici şi plini de energie. Între 19 şi 21 iulie unii pot înregistra o mică ameliorare a regimului bănesc ori pot primi o promisiune de revizuire a veniturilor salariale ce li se cuvin. Contribuie la asta şi Venus care intră în casa a II-a a banilor din 19 iulie, permiţând, într-o măsură mai mică sau mai mare, în funcţie şi de configuraţia hărţii lor natale, o bună administrare a banilor şi bunurilor ce pot atrage câştiguri mici sau modeste.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Ziua de 18 iulie poate să le creeze unor nativi trecătoare stări proaste cardiace dar, pe o altă direcție de viață, în aceiași zi, ei pot primi mesaje și avertismente de la persoane importante, care nu apar în prim-plan dar a căror prezență o pot simți, lucrând în avantajul nativilor. Pe 19 iulie, Venus intră în Fecioară, dându-le o mică mână de ajutor până pe 26 iulie, când va intra în mișcare aparent retrogradă și când eficiența ei va fi mult scăzută.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Pe 11 iulie, În ziua de 18 iulie, cei care s-au născut în Balanţă, pot face impresie bună în faţa unui grup de cunoscuţi, se pot impun e într-un colectiv prin pricepere, autoritate sau spirit de dreptate.
Între 19 şi 21 iulie, tranzitele astrale privesc mai ales casa sănătăţii unde, în unele cazuri, se pot observa, discrete modificări ale fiziologiei aparatului digestiv, hepatic sau suferinţe uşoare, trecătoare ale organelor localizate în abdomen.

Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Săptămâna care urmează va fi intens resimţită de către nativii din Scorpion dar majoritatea evenimentelor semnificative se produc în relaţie cu casa a X-a, a puterii, locului în societate, a imaginii, a carierei, a succesului etc. Pe 18 iulie unii pot avea succes, pot fi admiraţi, pot primi premii, distincţii şi recompense. Pe 19 iulie îi „părăseşte” Venus; planeta va intra, în acea zi, în zodia Fecioarei, asociată cu prietenii, grupurile de interes comun, socializării.

Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Pe 18 iulie, Săgetătorii au gânduri mari, planuri înalte, au curaj nu se intimidează în faţa nici unui obstacol, au dor de ducă şi, nu o dată, proiectele lor sunt legate de un drum lung, o plecare în străinătate cu diferite scopuri, nu neapărat cele fireşti pentru această perioadă, în ipostaza de vacanţă.

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Marte din casa a VII-a le dă Capricornilor strângeri de inimă. Unele vor avea ca motivaţie preocupările legate de imagine, carieră (22 – 24 iulie), altele vor fi provocate de familia din care provin (24/25 iulie). Pe 18 iulie gândurile lor se învârt în jurul noţiunii de bani şi avere motivată de trăiri scurte dar intens resimţite, cum ar fi orgoliul, ambiţia, vanitatea; acestea îi împing să ia decizii excentrice sau exagerate legate de nivelul de trai, de confort, de etalare.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Pe 18 iulie, Luna tranzitează casa a VII-a a Vărsătorilor, ceea ce le sporeşte atitudinea orgolioasă şi impunătoare sau măcar tendinţa dominatoare în relaţiile de colaborare sau orice tip de parteneriat. În acea zi, însă ei vor fi „foarte şefi”, în ochii celor din jur, chiar dacă, în realitate, nu au nici o responsabilitate de conducere sau coordonare. Între 19 şi 21 iulie viaţa de fiecare zi îi obligă să se ocupe şi de aspectele mai puţin plăcute ale vieţii, punându-i la treabă: trebuie să-şi asume o serie de responsabilităţi cu privire la plăţi, achitarea unor taxe.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 18–24 Iulie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Pe 18 iulie, persoane care s-au născut în acest semn zodiacal vor fi mai sensibile faţă de toate activităţile sau evenimentele care se repercutează în viaţa lor în planul sănătăţii: muncă în exces, şedere prelungită în picioare, efort fizic mare, enervări, supărări, conflicte.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 11–17 Iulie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții