Horoscopul Astrologilor din Israel 2024

Horoscopul Astrologilor din Israel 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Fiecare...

Citeste Horoscopul lunii Iulie 2015 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on miercuri, 1 iulie 2015 | 08:03


Citeste Horoscopul lunii Iulie 2015

Horoscopul lunii Iulie 2015, asadar daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii Iulie pe scurt pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii Iulie 2015 pe scurt toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii Iulie 2015 toate zodiile pe scurt:

Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Berbec,

Sextilul lui Mercur cu Uranus din 2 iulie 2015 îţi împrospătează viaţa, îţi crează condiţiile iniţierii unui nou demers sau proiect. Te simţi nemaipomenit de bine dacă te canalizezi asupra unui lucru pasionant, iar interacţiunea cu oamenii te sprijină să-ţi lărgeşti orizonturile şi să îţi perfecţionezi abordarea unor ţeluri importante. Capacitatea de a izvodi cu repeziciune idei îndrăzneţe, originale, te îndeamnă să pui la încercare limitele gândirii celorlalţi.

Mintea îţi este adumbrită de emoţii puternice şi poţi lua decizii mai puţin raţionale, bazate mai degrabă pe sentimentele tale. Tranzitul lui Mercur în Rac şi a patra casă a Berbecului este asociat din 8 iulie cu o oarecare moleşeală mentală, ce poate fi depăşită prin comunicarea intensă cu familia sau cu persoanele îndrăgite, ori când eşti inaluntrul baricadelor casei tale. Dacă te afli într-un mediu străin, nefamiliar, îţi este greu să te concentrezi şi să îţi găseşti cuvintele.

Luna nouă apărută pe 16 iulie 2015 în Rac şi a IV-a ta casă accentuează influenţele anterioare, te ajută să instaurezi un echilibru stabil acasă, în familie, la muncă ori în viaţa personală. Ai prilejul să îţi regăseşti copilul din interiorul tău, să îţi îmbrăţişezi cu căldură, fără nici un fel de frustrare, aspectele principale ale existenţei tale.


Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Taur,

Luna plină ivită pe 2 iulie 2015 în Capricorn şi a nouă casă a Taurului te direcţionează către modul cum aspiraţiile tale cele mai înalte se pot înfăptui în traiul de toate zilele. Este un eveniment astrologic dedicat încununării unui plan generos legat de studii sau scriitură. Coeziunea dintre spiritul şi intelectul tău se realizează fără nici o îngrădire, şi te simţi cumva forţat să îţi depăşeşti hotarele existenţei, să ai revelaţia unei noi dimensiuni ale destinului tău.

Mintea îţi aleargă cu repeziciune de la un gând la altul, fără a avea răbdare prea mult asupra unuia şi aceluiaşi subiect. Din 8 iulie, parcursul lui Mercur în Rac şi a III-a ta casă nu îţi dăruieşte o focalizare ieşită din comun, şi nu anunţă o perioadă favorabilă aplecării asupra unor proiecte complexe, pe termen lung. Cu cât te apuci de mai multe lucruri deodată, cu atât mai puţin poţi să duci vreo unul până la capăt! Comunicarea cu cei din jur se înteţeşte şi nu îţi lasă decât arareori un scurt răgaz pentru odihnă şi relaxare. Pari să ai de spus ceva important aproape oricărui coleg sau prieten, iar oamenii, la rândul lor, nu se pot abţine să dea năvală peste tine, dornici să îţi aducă la cunoştiinţă o veste bună ori o informaţie folositoare. Vizitele, călătoriile scurte, drumurile prin oraş sunt la ordnea zilei. Te afi într-o continuă mişcare, năzuind să fii în cât mai multe locuri deodată. Ai oportunitatea de a învăţa ceva nou, de a avea o iniţiativă cu un uriaş impact asupra vieţii tale în curând.


Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Gemenii,

Gemenii au parte de un climat auspicios îmbogăţirii cunoaşterii şi extinderii sferei lor de influenţă, mai cu seama datorită originalităţii gândirii şi a comunicării cu cei din jur. Oportunitatea de a călători şi de a culege informaţii preţioase din mediul înconjurător se împleteşte cu o prudenţă uneori exagerată şi cu un echilibru stabil în legăturile familiale şi cele de cuplu. Pe 2 iulie 2015, Luna plină din Capricorn şi a opta casă a Gemenilor îţi prilejuieşte o transformare profundă din viaţă, debarasarea de un balast emoţional, şi lansarea pe o traiectorie pozitivă a destinului tău. Este cazul să te eliberezi de tabieturi şi obişnuinţe nesănătoase, să fii mai puţin egoist în relaţiile cu rudele şi mai deschis faţă de ceea ce îţi pot oferi ele.

Sextilul dintre Mercur şi Uranus din aceeaşi zi de 2 iulie îţi stimulează originalitatea şi inventivitatea. Eşti tentat să te distrezi şocandu-i pe alţii prin opiniile tale neconformiste. Îţi face plăcere să cunoşti oameni noi şi să te implici în discuţii interesante, care nu au de a face cu traiul de zi cu zi. Clocotitoarea ta energie mentală nu îţi permite să stai locului nici o clipă.

Încrederea sporită în tine însuţi te sprijină să îi aduci pe semeni de partea intereselor tale graţie sextilului lui Mercur cu Jupiter de pe 4 iulie 2015. Posezi darul să îmbogăţeşti viaţa celor cu care intri în contact. O informaţie de preţ ajunsă la urechile tale îţi dă mari sorţi de izbândă într-un demers personal. Locurile pe unde ţi se perindă paşii şi oamenii întâlniţi în drumul tău îţi rezervă avantaje ieşite din comun. Extinderea cunoaşterii tale într-un domeniu îndrăgit nu necesită aproape nici un efort.


Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Rac,

Racii beneficiază de o fericită integrare în viaţa socială, au şansa de a-şi impune cu succes personalitatea şi interesele, şi se răsfaţă într-o conjunctură sentimentală promiţătoare, dar care le impune să poarte platoşa unei minime prudenţe. Banii nu ar trebuie să reprezinte o problemă! O iluminare asupra sensului vieţii tale în interacţiunea cu ceilalţi este pe cale să aibă loc pe 2 iulie, sub influenţa Lunii pline din Capricorn şi a VII-a casă a Racului. Preocuparile ţi se focalizează pe relatiile de parteneriat din plan personal, social si profesional, care, vrand-nevrand, duc la mari impliniri sau le necesare destramari.

Soarele în trigon cu Neptun în aceeaşi zi de 2 iulie îţi stimulează creativitatea şi te ajută să te exprimi cu relevanţă mai ales pe un făgaş artistic. Visarea cu ochii deschişi şi cufundarea într-o bogată imaginaţie sunt de bun augur atâta vreme cât nu îţi neglijezi responsabilităţile zilnice. Eşti sensibil faţă de problemele altora, fiind gata să îi sprijini pe cei ajunşi intr-un impas.



Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Leu

Horoscopul Leului iulie 2015 anticipează o perioada iniţială de singurătate cu două tăişuri, benefică sau malefică în funcţie de realismul şi obiectivitatea cu care îşi estimează sinele şi îi evaluează pe cei din preajmă. Urmează un ciclu astral oportun afirmării şi promovării personalităţii şi intereselor sale, ce îi impune impune totuşi să nu pice în plasa conformismului, a unei vanităţi exagerate şi a unei încrederi oarbe în el însuşi.

Prietenia îţi rezervă mari satisfacţii pe 1 iulie 2015, atunci când Venus ajunge în conjuncţie cu Jupiter. Un amic te încurajează şi te ajută să îţi transformi în bine look-ul. Chiar dacă nu stai pe roze, fericirea nu te ocoleşte în cazul în care ştii să apreciezi aspectele pozitive ale vieţii tale. Un cadou neaşteptat te înalta în al şaptelea cer, dar ai şi posibilitatea de a face unor oameni apropiaţi o bucurie de zile mari prin ceea ce le oferi. Generozitatea este la ordinea zilei, atât către, cât şi dinspre tine. Norocul te însoţeşte în majoritatea acţiunilor tale.

Luna plină, poposită în Capricorn şi a VI-a casă a Leului pe 2 iulie, te inspiră să îţi iei joaca în serios şi să te joci cu lucrurile serioase. O preocupare asociată cu casa sau familia îţi facilitează o mare oportunitate de a obţine nişte avantaje materiale. Dacă ai copii, nu te poţi împiedica să le împărtăşeşti moştenirea ta spirituală şi simţi nevoia să te implici mai adânc în traiul lor de toate zilele. Încrederea în tine însuţi şi în capacitatea de a-ţi pune în evidenţă înzestrările personale te îndeamnă să te angajezi în iniţiative îndrăzneţe, uneori prea riscante.


Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Fecioara

Fecioarele au capacitatea de a zămisli idei şi proiecte inspirate, ingenioase, şi sunt direcţionate asupra relaţiilor de prietenie şi a avantajelor datorate popularităţii şi aprecierii de care se bucură în interacţiunea socială. Către sfârşitul lunii, se instalează o relativă izolare faţă de lume, având drept scop energizarea fizică şi mentală, purificarea de balastul psihic, ajustarea imaginii individuale şi asumarea hotărâtă a destinului lor personal.

Pe 2 iulie 2015, Luna plină din Capricorn şi a cincea casă a Fecioarei imprimă un ritm alert vieţii cotidiene. Ai o mulţime de lucruri de făcut şi, mai mult decât atât, poţi trage nişte învăţăminte relevante din sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Nu neglija oportunităţile de a-ţi pune în practică ideile ce păreau să fie sortite doar unor pure speculaţii teoretice, mai ales că ai la îndemână o intuiţie de zile mari. Este posibil să fii străfulgerat de o perspectivă promiţătoare ţinând de un nou stil de viaţă, având darul de a-ţi oferi mari delicii. O cunoştiinţă te ia prin suprindere printr-un gest extrem de generos.

Mintea îţi devine sclipitoare, inovatoare, mai cu seama atunci când eşti în mijlocul oamenilor şi te dedici unor activităţi de grup. Din 8 iulie, tranzitul lui Mercur în Rac şi a XI-a ta casă pune accentul pe cooperarea cu ceilalţi, dar şi pe descoperirea unor soluţii inedite, neconvenţionale ale problemelor cu care te confrunţi. Întâlnirile cu prietenii, cu persoanele din cercul tău social capătă întâietate, oferindu-ţi răgazuri de relaxare şi deconectare.






Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Balanta

Horoscopul Balanţei iulie 2015 are iniţial drept repere principale o intensă comuniune cu prietenii şi o integrare fericită în plan social. În ultima parte a lunii, este necesar să-şi recunoască cu realism amicii şi duşmanii, să îşi reevalueze şi reclădească relaţiile de parteneriat, să nu se lase prinsă în capcanele vanităţii, a oamenilor lipsiţi de onestitate şi a unui eventual dezechilibru din viaţă sentimentală.

Luna plină răsărită pe 2 iulie 2015 în Capricorn şi a patra casă a Balanţei anunţă o împlinire legată de casă sau familie. Cearta cu o rudă apropiată este pe cale să se aplaneze din cauza atitudinii tale binevoitoare sau a intervenţiei diplomatice a partenerului tău de viaţă.

Începând cu 23 iulie, atât Soarele, cât şi Mercur străbat tărâmurile Leului şi a XI-a ta casă, insistând asupra valorilor şi oportunităţilor prieteniei. Comunicarea cu amicii, cu membrii grupului tău social capătă un loc tot mai important în existenţa ta şi îţi furnizează satisfacţii şi avantaje deloc neglijabile. Agenda ta zilnică este încărcată cu o mulţime de petreceri, întâlniri şi evenimente sociale. Prezenţa ta de spirit, sinceritatea şi farmecul care te caracterizează îţi măresc popularitatea şi îţi permit să îţi faci noi prieteni, să îţi măreşti numărul de contacte folositoare. Străbătut de o avalanşă de idei inspirate, intuitive, eşti căutat frecvent pentru a oferi sprijin şi îndrumare.

Tranzitul retrograd în care se înscrie Venus în Fecioară din 25 iulie 2015 are forţa să îţi dea peste cap lista de priorităţi, să te aducă în pragul derutei în privinţa năzuinţelor tale autentice. Nu este o vreme potrivită pentru luarea unor decizii majore ci, mai degrabă, una prielnică introspecţiei, analizării lucrurilor şi oamenilor ce ţi-au susţinut evoluţia personală şi au potenţialul de a face asta în continuare.


Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Scorpion

Conform previziunilor astrale din iulie 2015, forţa, farmecul şi autenticitatea personalităţii nativilor din Scorpion le asigură un impact deosebit asupra lumii, iar relaţiile lor de prietenie ajung în prim plan. Viaţa profesională şi cea sentimentală le sunt, în general, favorabile, dar ajung să fie cumva contradictorii către finalul lunii.

Pe 2 iulie 2015, Luna plină din Capricorn şi a treia casă a Scorpionului îţi netezeşte calea spre realizări ţinând de demersuri intelectuale şi interacţiunea cu oamenii. Ai posibilitatea să îţi fructifici un plan mai vechi, în special prin conlucrarea cu amicii sau colegii. Contactele numeroase cu cei din jur îţi permit să întrezăreşti o oportunitate socială ori profesională.

Ca efect al tranzitului iniţiat de Mercur, din 8 iulie, în Rac şi a IX-a ta casă, te poţi stăpâni cu greu să nu îţi mărturiseşti cele mai adânci năzuinţe şi convingeri. Vorbele tale sunt înmuiate în lapte şi miere, îi captivează şi subjugă pe ceilalţi, iar acest lucru îţi poate sugera să îţi încerci norocul într-un proiect literar. Este, de asemeni, o perioada prielnică pentru a te apleca asupra unui studiu individual dintr-un domeniu pe placul inimii tale. Ai şansa să pleci într-o călătorie sau să iei legătura cu oameni de pe alte meridiane. Deşi ai tendinţa de a te juca cu viaţă, eşti în stare să faci paşi concreţi pentru materializarea idealurilor arzătoare care îţi străbat mintea.


Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Sagetator

Horoscopul Săgetătorului iulie 2015 lasă să se întrevadă asumarea unei atitudini mature, serioase în viaţa socială şi cea sentimentală, nevoia de a înţelege în profunzime lumea, perfecţionarea sinelui prin studiu, călătorii şi experienţe inedite, precum şi o implicare plină de făgăduinţe în sfera socială. Spre sfârşitul lunii, trebuie să ia mare luare aminte la demersurile principale din dragoste şi din existenţă, în general.

Luna plină din Capricorn şi a II-a ta casă te înalţă deasupra treburilor cotidiene, dându-ţi prilejul să desluşeşti în ce măsură acestea îţi merită eforturile. Aspiri să trăieşti conform valorilor tale, şi ai capacitatea să întrezăreşti noi căi de a face asta.

Spiritul iscoditor nu îţi dă pace şi ai înclinaţia să abordezi viaţa cu seriozitate şi responsabilitate începând cu 8 iulie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Rac şi a opta casă a Săgetătorului. Nu accepţi să iei realitatea de-a gata, să te mulţumeşti cu aparenţele, încercând să ajungi la miezul lucrurilor, să îţi dezvălui ce se ascunde în spatele oricărei persoane sau conjuncturi cu care ai de a face. Ocoleşti discuţiile superficiale şi îţi doreşti ca experienţele tale de viaţă să aibă adânci semnificaţii. Treci printr-o perioada oportună unei transformări mentale.






Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Capricorn

Pentru Capricorn, se prefigurează reevaluarea şi relansarea relaţiilor de parteneriat, nevoia de a se bucura de o cât mai mare libertate, o binevenită purificare interioară, o viaţă sentimentală caracterizată de o dramatică pendulare între extreme, şi un apetit crescând pentru tot ce se ridică deasupra cenuşiului traiului cotidian.

O decizie radicală, luată nu demult, privind transformarea înfăţişării tale exterioare îşi arată efectele pozitive pe 2 iulie 2015, sub efluviile Lunii pline din Capricorn şi întâia ta casă. Ţi se atrage atenţia asupra modului cum interacţionezi cu oamenii, fiind necesar să tragi concluziile de rigoare şi să iei măsuri ferme pentru promovarea cu eficienţă a ideilor şi intereselor tale.

Soarele în opoziţie cu Pluton pe 6 iulie semnalează acutizarea unei lupte pentru putere sau asumarea unui comportament manipulativ. Nemulţumit de rezultatele unei confruntări directe, eşti înclinat să apelezi la stratageme ascunse pentru a te răzbuna. Acest lucru nu duce decât la escaladarea conflictului, într-un război pe toate fronturile, ce nu îţi mai lasă nici o cale de întoarcere. Este indicat să amâni orice acţiune însemnată până mâine, atunci când vei putea judeca cu o mai mare claritate care este soluţia optimă. Ţi se recomandă să îţi stăpâneşti orice pornire violentă, dar şi să eviţi în această zi compania unor persoane agresive.


Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Varsator

Horoscopul Vărsătorului iulie 2015 scoate în evidenţă o rară agilitate a minţii, un interes sporit faţă de starea de sănătate, o serie de oportunităţi ce stau sub semnul legăturilor de parteneriat, necesitatea de a păstra valorile veritabile ale trecutului, cea de prioritizare a ţelurilor, precum şi o viaţă sentimentală cumva zbuciumată, impunând înţelegerea adevăratei împărtăşiri afective. Luna plină din Capricorn şi a XII-a casă a Vărsătorului îţi dăruieşte o intuiţie de zile mari, care te călăuzeşte dincolo de lumea aparenţelor, către o dimensiune spirituală, chiar mistică, a existenţei. Poţi astfel să te scuturi de o povară închipuită, să întrevezi ce este esenţial pentru tine, să te reînnoieşti şi revitalizezi.

Gândirea îţi este caracterizată de o logică de fier şi o mare putere de analiză din 8 iulie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Rac şi a şasea ta casă. Pe de altă parte, sănătatea te preocupă mai mult decât de obicei, fiind hotărât să ţi-o îmbunătăţeşti, să cauţi o îndrumare medicală, să îi faci, după multă vreme, o vizită doctorului de familie. Dacă ai de gând să îţi schimbi stilul de viaţă, nu o face peste noapte, apelând mai curând la strategia paşilor mărunţi dar fermi.

Starea de sănătate continuă să fie o prioritate sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 16 iulie 2015, în Rac şi a VI-a casă a Vărsătorului. Eşti extrem de sensibil, şi impactul lumii exterioare te poate afecta nu numai din punct de vedere psihic, ci şi fizic. Nu te suprasolicita, mai ales la serviciu!





Citeste horoscopul lunii Iulie 2015: zodia Pesti

Peştii au drept principale repere un sporit potenţial creativ, reestimarea oamenilor care le încurajează împlinirea idealurilor, a punctele forte dar şi a celor slabe ale relaţiilor de parteneriat, ajutorarea dezinteresată a celor din preajma lor, redescoperirea plăcerilor vieţii cu o inocenţă aproape copilărească, şi o viaţă sentimentală aflată sub semnul autenticităţii.

Idealurile împărtăşite şi încurajate de alţii capătă întâietate pe 2 iulie 2015, sub efluviile Lunii pline din Capricorn şi a unsprezecea casă a Peştilor. Te poţi întreba cât de mult eşti inspirat să evoluezi de prietenii tăi şi în ce măsură aceştia te apreciază aşa cum îţi doreşti. Această Lună plină semnalează formarea unor noi amiciţii, dar şi încheierea unora ajunse de mult în pragul letargiei. Ai şansă de a primi un sprijin important pentru materializarea viselor tale!

Trigonul dintre Soare şi Neptun din aceeaşi dată de 2 iulie te îndepărtează de stresul cotidian, te îndeamnă să crezi în tine însuţi şi îţi deschide porţi ferecate până acum. Ai capacitatea de a întrezări lucruri inaccesibile pentru alţii şi, din această cauză, poţi să înţelegi şi să apreciezi darurile pe care le poţi oferi celor din jurul tău.

Prezent în Rac şi a V-a casă a Peştilor începând cu 8 iulie 2015, Mercur continuă să îţi învigoreze creativitatea, dar ţi-o îndreaptă nu atât către zona profesională, cât spre joacă, spre descoperirea unor inedite delicii ale vieţii. Mult mai sociabil şi mai direct decât de obicei, ai harul de a străluci în societate, de a-i încânta pe oameni prin spiritul tău efervescent. Pari să fii mai deschis faţă de copiii tăi, ai unor rude sau ai prietenilor, să te simţi în largul tău alături de ei şi să le desluşeşti gândurile şi simţămintele. Poţi să te dedici unui nou hobby ori unuia mai vechi, pentru care nu ai avut timp în ultimele luni.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții