Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Urania saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 26 iunie 2015 | 06:36



Horoscop Urania saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 27 Iunie–3 Iulie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

În perioada cuprinsă între 27 iunie și 3 iulie principalul eveniment astronomic cu semnificație astrologică este faza de Lună Plină, realizată prin conjuncția Soarelui cu Luna pe direcția Rac/Capricorn la 9° 55', în ziua de 2 iulie la ora 5:19', ora legală de vară a României, respectiv ora 2:19' UT (Timp Universal). Este o ipostază astronomică ce-i va angaja, deopotrivă pe cei născuți în Rac și în Capricorn.


Pe 28 și 29 iunie, Uranus va face un dublu trigon cu Jupiter și Venus, ceea ce reprezintă o ipostază astrală intensă din punct de vedere energetic pentru toată lumea.
Cei doi Benefici se apropie unul de celălalt tot mai mult, realizând o conjuncție la grad perfect, pe 1 iulie la ora 10:34', la 21° 37' Leu. Dar această postură astrală nu este singura din această vară: ea se va repeta pe 3 iulie începând cu ora 11 dimineața la 22°/23° Leu (sub 1° diferență); Micul și Marele Benefic se vor întâlni pentru a treia oară într-o conjuncție, tot în Leu, pe 4 și 5 august, la 28°, fapt posibil prin intrarea planetei Venus în mișcare aparent retrogradă. Trebuie să precizăm că Venus va rămâne în zodia Leului, neobișnuit de mult, respectiv până pe 8 octombrie 2015, după care va face o a patra conjuncție în acest an cu Jupiter, de data asta însă la 15°38' Fecioară.


Cât privește conjuncția Venus/Jupiter în Leu, ea nu este un fapt frecvent întâlnit, așa cum afirmă unii. În acest semn zodiacal de Foc, cei doi Benefici s-au întâlnit din 1950 încoace, doar de opt ori, respectiv în 1955, 1967, 1979, 1990, 1991, 2003, 2014 și 2015, dar nu întotdeauna ei au alcătuit și o conjuncție strânsă, așa cum a fost cazul în 1990 când nu s-a petrecut această fază. Dacă în serile acestor zile va fi senin, din emisfera nordică, cei doi aștri vor putea fi admirați pe cer sub forma unui minunat spectacol luminos ce va oferi celor interesați prilejul unor splendide fotografii. Luna va străbate un sector de la Scorpion la Capricorn.


Horoscop Berbec pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Faza de Lună Plină ce se va petrece pe 2 iulie îi provoacă şi îi motivează pe cei născuţi în Berbec, pe fondul prezenţei Soarelui şi a planetei Marte în Rac, cu care Soarele lor natal face cuadraturi. Complicaţia astrologică este evidentă, pentru că, în afara acestor aspecte, se adaugă cuadraturile cu Pluton în Capricorn (axele pe care se va aşeza şi faza de Lună Plină). Casele I, IV, VII şi X sunt locuite de planete dar sunt şi suprasolicitate de aspecte dure uneori, dificile deseori.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Gânduri legate de bani, câştig, bun plasament al unei economii, obţinerea unor avantaje prin speculaţii de mai mică sau mai mare anvergură. Casa schimbului de idei, a comunicării şi şcolarităţii beneficiază de un motor puternic (Soare şi Marte) dar riscul este de funcţionare la o turaţie mare, obositoare şi costisitoare. Luna Plină accentuează această „hiperfuncţie” astrală, încărcând casa a III-a despre care vorbim cu prea multe impulsuri şi, implicit, cu prea multe dorinţe şi tendinţe care îl hărţuiesc pe nativul din Taur.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Perioadă bună prin patronajului Guvernatorului lor, Mercur, care le rafinează mijloacele de expresie, de exprimare, care îi transformă în niște persoane simpatice, agreabile, interesante în tot ce spun, care au inițiative ingenioase, care se pot descurca repede și bine din complicațiile vieții de fiecare zi. Toatele procesele de gândire, memorare, învățare, redare funcționează la cote optime pentru cei mici, adolescenți sau maturi.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Zodia Racului are parte de două tranzite puternice – Soarele și Marte – care îi dinamizează pe nativi, dându-le hărnicie, responsabilitate, implicare și răbdare. Dar, chiar dacă le dă un impuls legat de executarea unor sarcini de serviciu sau treburi de familie, totuși, epuizarea și oboseala își vor pune amprenta pe fizicul dar și pe psihicul lor. De aceea, la sfârșitul săptămânii viitoare se vor simți plictisiți, enervați, hărțuiți de soartă și totodată nemulțumiți de propria lor prestație, văzând că nu mai prididesc cu munca și, în loc, ca existența lor să fie mai simplă, ea se tot complică prin acumularea de noi evenimente cărora trebuie le dea curs și să le găsească rezolvare.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Cei născuți în zodia Leului ar trebui să o ducă, fiecare, după vârstă și destin, bine, binișor sau foarte bine. Unii „repară” câte ceva la capitolul existență cotidiană, alții doar se mai liniștesc; unii își găsesc împlinirea în ceva – meserie, familie, copii, dragoste, funcție, succes, bani, călătorii; alții dau lovitura de parcă întregul noroc al acestui moment este îndreptat spre ei.Cei doi benefici se apropie unul de altul, fac conjuncție, potențându-se reciproc. Cei maturi pot face o comparație cu perioadele anterioare, când acest aspect astral s-a mai produs (pentru detalii, citiți prezentarea generală ce precede aceste previziuni), constatând în ce loc din viața lor a operat în alte dăți perechea Jupiter/Venus în Leu.

Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Pentru cei născuți în Fecioară mai operează la începutul săptămânii opoziția Lună Neagră în Fecioară/Kiron (loc de lezare sau de suferință) în Pești, privind relațiile contractuale și parteneriale de orice tip. Acum se poate vorbi de ultimele „tresăriri astrale” ale acestei ipostaze periculoase și păguboase care poate aduce totuși un element de noutate prin intrarea în acest joc astral al planetei Mercur, guvernatorul Fecioarelor, poziționat în casa a X-a, dând un indiciu despre locul unde se vor petrece evenimentele generate de acest careu în T și despre consecințele lui în plan social, profesional, al puterii, al notorietății.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Balanța este blocată de planetele care se află în tranzit în cele patru brațe ale Crucii Cardinale realitate astrologică la care se adaugă și contribuția fazei de Lună Plină din ziua de 2 iulie care solicită din plin axa Rac/Capricorn, respectiv casele IV/X. Nativii își vor verifica (deși numai de asta nu au ei chef acum) răbdarea, rezistența la stres, capacitatea de lucra sub presiune sau de a trăi într-un permanent conflict.Dintre toate locurile care „dor”, de pe harta lor, cel al relațiilor cu familia sunt cele mai vechi, dar aici nu se petrec lucruri noi.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Între 27 şi 29 iunie se vor bucura de efectele tranzitului Lunii prin sectorul lor natal, ceea ce presupune o accentuare a tuturor trăirilor care vor fi determinate de profunzimea stărilor de spirit, de intensitatea reacţiilor şi trăirilor, precum şi de ardoarea cu care se luptă în viaţă.Deşi au destul de multe idei sau planuri A, B etc., totuşi retrogradarea saturniană, îi obligă să ţină cont de faptele petrecute în ultimii 2-3 ani, de consecinţele lor şi de nevoia de a le soluţiona.



Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Între 27 şi 29 iunie nativii din Săgetător sunt cuprinşi de bănuieli. Totul li se pare ciudat. Peste tot par să intuiască nişte gânduri sau nişte planuri ascunse ale unora şi ale altora. Panica poate pune stăpânire pe ei, cu atât mai mult cu cât, ceea ce simt sau presimt este difuz şi se lasă cu greu descifrat. Nu o dată ei înşişi amplifică această stare de nesiguranţă prin conexiunile pe care le fac în încercarea de a afla cu exactitate despre ce e vorba şi de a lua măsurile cuvenite. În cazul unora această agitaţie este nejustificată şi ea va dispărea o dată cu epuizarea influxurilor acestui tranzit.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Semn zodiacal foarte solicitat din punct de vedere astral, asemenea celorlalte trei semne ale Crucii cardinale. Între 27 şi 29 iunie, nativii din Capricorn se înstrăinează de o serie de cunoştinţe, se “răcesc” faţă de nişte prieteni. Iau distanţă faţă de o serie de persoane despre care şi-au schimbat părerea, sau care, sub presiunea evenimentelor, nu au fost la înălţime, abandonându-l pe nativ.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Săptămâna viitoare este destul de amestecată pentru acești nativ. În funcție de vârstă, de structura hărții cerului de naștere al fiecăruia, de logica plasamentului social sau profesional unii se pot lăsa cuprinși de freamătul acestor zile, de latura difuză și variată a acestor tranzite, alții însă se pot concentra pe unul dintre aspectele intense ale momentului, respectiv pe conjuncția Jupiter/Venus, în Leu, activă pe casa lor a VII-a, ceea ce le-ar aduce, printr-o inteligentă înțelegere a ei, stabilirea unor colaborări sau parteneriale profitabile (după caz, senzaționale) de a semna contracte avantajoase cu oameni, firme sau instituții de înaltă ținută profesională sau de stabilitate financiar.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Teoretic, între 27 și 29 iunie, Peștilor ar trebuie să le fie, măcar într-o direcție de viață, mai ușor datorită prezenței Lunii în Scorpion, semn de apă care lor le rafinează simțurile și le ascute percepțiile, făcându-i mai receptivi, mai sensibili, mai intuitivi, mai expresivi. Între 29 iunie seara și 1 iulie dimineața, tranzitul Lunii prin Săgetător, respectiv prin casa lor a X-a, nu este tocmai ușor de suportat dar nu este fundamental rău. Dimpotrivă, îi solicită, îi cheamă la viață publică, la afirmare, la asumare de sarcini, la decizii rapide opri la noi atribuții și meniri sociale sau profesionale.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 27 Iunie–3 Iulie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții