Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Zodiacul chinezesc saptamana 18-24 Mai 2015

Written By NIKE B. on luni, 18 mai 2015 | 06:18

Horoscop chinezesc saptamanal: 

Zodiacul chinezesc saptamana 18-24 Mai 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Zodiacul chinezesc saptamana 18-24 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Zodiacul chinezesc Sobolan pentru saptamana 18-24 Mai 2015

Inceputul saptamanii poate fi dominat de o serie de frustari legate de activitatea la serviciu. In aceasta perioada, se pare ca au cazut pe umerii dv mai multe responsabilitati, de aceea ati putea fi prins pe picior gresit. Acum stiti la ce sa va asteptati. Nu e recomandat sa va enervati si nu trebuie sa va propuneti sa faceti tutror pe plac. Nu e cazul. Mai bine lucrati in ritmul dv, chiar daca nu va incadrati in timpul acordat. Daca pana acum nu v-ati dat seama, s-ar putea sa constientizati ca perfectiunea nu exista. In viata de cuplu trebuie sa fiti cu mare bagare de seama. Ati putea sa dati cu batul in balta si sa va treziti din senin ca flirtati cu altcineva. Fapta dv are toate sansele sa ajunga la urechile partenerului, asa ca cel mai bine ar fi sa iestiti invingator de la inceput in lupta cu ispita.


Zodiacul chinezesc Bivol pentru saptamana 18-24 Mai 2015

In aceste zile, exista sanse mari ca relatia cu partenerul dv sa infloreasca. Puteti avea impreuna parte de clipe placute, linistite. Tensiunea se disipeaza incetul cu incetul si ramane de domeniul trecutului. Calmul si diplomatia va ajuta sa facetin fata cu brio si unei situatii neprevazute ce se iveste la locul de munca. Aveti totusi ceva pe suflet. V-ati putea simti nedreptatit in legatura cu o rasplata pe care o meritati pe deplin, in urma eforturilor depuse. Solutia nu este insa aceea de a fi radical in exprimare. Daca ridicati vocea, mai ales in cazul in care va aflati intr-o pozitie de conducere, nu veti reusi sa va faceti decat tot mai multi inamici. In acest context, sanatatea trebuie atent supravegheata. Ar fi indicat sa va alimentati dupa un program strict si sa nu va suprasolicitati fizic.


Zodiacul chinezesc Tigru pentru saptamana 18-24 Mai 2015

S-ar putea sa simtiti ca ati ajuns intr-un impas. Daca nu va mai puteti descurca cu colegii de serviciu, cereti ajutorul familiei sa va sfatuiasca! Totusi, in aceasta perioada, ar trebui sa stati bine cu banii. O tranzactie financiara e bine dusa la capat, iar castigul nu se lasa asteptat. Ar fi bine sa va opriti o clipa din vartejul zilnic si sa va puneti ideile cap la cap. Proiectele si planurile pe care le aveti necesita o selectie mai atenta. Daca aveti proiecte pe termen scurt, nu mai e cazul sa amanati! Tot ce este conceput acum are sansa de a da roade. Relatia sentimentala ar putea, de asemenea, sa mearga asa cum va imaginati. Cele mai ascunse dorinte ale dv au acum ocazia sa se implineasca. Familia cere o anumita de flexibilitate din partea dv. Daca aveti copii aflati in pragul alegerii unei cariere sau a unor studii, ar trebui sa le lasati lor libertatea de decizie.




Zodiacul chinezesc Iepure pentru saptamana 18-24 Mai 2015

Domeniul relational este supus in aceasta perioada unor fluctuatii si incertitudini. Parca sunteti confuz, ganditi negativ si va faceti prea multe probleme in aceasta privinta. Zilele acestea, aveti darul de a amplifica lucrurile, chiar daca nu e cazul. Gustul exagerarii domina aceasta saptamana si nu va face deloc bine, asa ca ar fi cazul sa luati masuri! Daca lasati deoparte tendinta de a face din tantar armasar, ati putea trai momente de tandrete memorabile alaturi de persoana iubita. Fiind lipsit de obiectivitate, de precizie si de putere de concentrare, sunteti predispus la greseli. La serviciu, s-ar putea sa cam incurcati borcanele. Daca nu vreti sa va stricati reputatia sau sa va puneti rau cu superiorii, cel mai indicat ar fi sa va luati vacanta. Nu e recomandat sa incepetri proiecte noi si entuziaste. Mai bine va dedicati in totalitate sarcinilor de rutina. In schimb, relatiile cu ceilalti pot cunoaste o revigorare. Poate reusiti acum sa legati o cunostinta cu o persoana interesanta.



Zodiacul chinezesc Dragon pentru saptamana 18-24 Mai 2015

Parca a venit clipa sa exclamati “In sfarsit, am scapat!”. Puteti sa eliminati acum din gandurile dv nelinistea si dubiile care va dadeau tarcoale. Poate fi momentul unei adevarate relansari profesionale. Daca pana acum nu erati sigur pe dv, de data aceasta ezitarile pare ca nu mai isi au rostul. Aveti puterea de a face chiar o schimbare a locului de munca si o puteti lua de la capat cu entuziasm si dorinta de reusita. In familie, ati putea fi pus in situatia de a ajuta pe cineva. Mai mult, ati putea avea parte de o mostenire, iar asta nu suna rau deloc. Viata alaturi de partener este in continuare armonioasa, de aceea ar trebui sa speculati mai mult acest punct de echilibru. Ati putea alege, de exemplu, o statiune sau o pensiune agro-turistica. Cateva zile in aer liber v-ar incarca bateriile.




Zodiacul chinezesc Sarpe pentru saptamana 18-24 Mai 2015

Zilele acestea nu pareti tocmai productiv. Probabil sunteti prea putin motivat in activitatea profesionala. Imaginea dv ar putea avea de suferit de pe urma lipsei de decizie, a melancoliei afisate si a apatiei. Trebuie sa faceti ceva in acest sens si cat mai repede! Ati putea fi stimulat de perspectiva aparitiei unei persoane noi in viata dv. E posibil sa va intalniti intr-un mod fericit cu o cineva interesat de o relatie cu dv. O asemenea intalnire ar putea avea o influenta decisiva in viata dv. Climatul acestei saptamani este favorabil unor schimbari in domeniul profesional. Daca va cautati un alt loc de munca sau doriti sa va reorientati catre un alt domeniu, sansele sunt de partea dv. Poate astfel v-ati recapata motivatia si energia pierduta. Daca prietenii trag de dv si va solicita ajutorul, e bine sa le fiti alaturi, cu o singura conditie: macar in weekend, sa va faceti putin timp doar pentru dv.



Zodiacul chinezesc Cal pentru saptamana 18-24 Mai 2015

Situatia dv sociala s-ar putea sa faca zilele acestea un salt inainte. Ati putea avea parte de o serie de momente decisive care sa va redefineasca viitorul pe termen lung. Pare o saptamana a reusitei si a planurilor care se concretizeaza. Anturajul va poate aduce de asemenea numai bucurii. Ar fi bine sa cautati cat mai des compania prietenilor. Chiar daca nu va place sa va laudati, trebuie sa va impartasiti bucuria succesului cu cei dragi.. Situatia financiara s-ar putea reechilibra la randul ei. E posibil sa primiti niste bani, ca urmare a unei lucrari pe care ati predat-o la timp. Finalul de saptamana ar putea sa va aduca o recompensa mult dorita.. Fata de partenerul de viata va simtiti din ce in ce mai apropiat. Daca pana acum nu v-ati luat inima in dinti, s-ar putea sa va hotarati sa va oficializati in sfarsit relatia.



Zodiacul chinezesc Oaie pentru saptamana 18-24 Mai 2015

Saptamana aceasta s-ar putea sa fiti nevoit sa revizuiti o serie de promisiuni. Daca intampinati dificultati financiare, e bine sa dati uitarii anumite imprumuturi promise unor amici sau membrii ai familiei, mai ales daca nu au caracter urgent. Trebuie sa va mai ganditi si la dv. Nu va puteti permite acum sa va sacrificati prea mult pentru binele altora. Planul sentimental ar putea sa se redreseze, poate prin aparitia unei persoane noi in viata dv. Daca sunteti singur, este momentul cel mai potrivit pentru a va reface viata personala. Daca aveti deja un partener de viata si simtiti ca lucrurile nu mai merg, s-ar putea sa va ganditi serios la optimism. Chiar daca situatia pare sa fie destul de serioasa, nu pareti dispus sa renuntati la optimism. Chiar si colegii de serviciu ar putea sa se sesizeze ca nu actionati cu deplina responsabilitate. Atitudinea lor va poate irita usor, dar pana la urma veti reveni la sentimente mai bune fata de ei. Nu merita sa va sticati buna dispozitie.




Zodiacul chinezesc Maimuta pentru saptamana 18-24 Mai 2015

Se anunta o reuniune de familie. Puteti participa impreuna cu rudele si cu prietenii dv la un eveniment important. Chiar dv ati putea fi sarbatoritul. Poate fi vorba de o provocare in domeniul profesional: o promovare sau chiar un post intr-un alt oras. Nu va grabiti sa dati insa o petrecere doar in temeiul unui vis care n-a devenit inca realitate. Poate planurile nu se concretizeaza. In acest caz, frustrarea dv ar putea atinge cote maxime. Prin urmare, ar fi bine sa dati sfoara in tara si sa anuntati oaspetii abia in momentul in care sunteti absolut sigur de reusita. Viata privata este in acest moment un punct sensibil. Viata alaturi de partener parca si-a mai pierdut din entuziasm. Poate va ganditi ca, pentru o perioada de timp, sa locuiti separat. Orice decizie ati lua, trebuie sa reinviati cumva pasiunea de alta data. Situatia stragneaza si trebuie sa o readuceti pe linia de plutire. In privinta bugetului de care dispuneti, credem ca nu e bine sa exagerati cu cheltuielile. Mai bine asteptati cateva zile, pana ce astrele vor fi de partea dv.



Zodiacul chinezesc Cocos pentru saptamana 18-24 Mai 2015

Saptamana aceasta, sunteti pus la incercare. Dar, mai mult, sunteti hotarat sa reusiti. La serviciu, intampinati destule obstacole. Daca altcineva in locul dv s-ar demoraliza, dv sunteti in schimb extrem de ambitionat. Vreti sa faceti fata provocarilor si sa demonstrati de ce sunteti in stare. Cu concentrare maxima si cu devotament fata de munca prestata, veti reusi sa duceti la bun sfarsit orice incepeti. Daca intampinati dificultati cu partenerii de afaceri, incercati sa gasiti impreuna solutii! E bine ca, in aceasta perioada, sa evitati orice procedura legala, deoarece actele de justitie sau notariale nu prea va sunt favorabile. Chiar daca e vorba de ceva foarte important ce trebuie rezolvat urgent, lasati mai bine pe saptamana viitoare. In relatia de cuplu, va dedicati total partenerului dv, iar daca simtiti ca el nu va raspunde cu aceeasi intensitate, s-ar putea sa ramaneti cu o usoara dezamagire. In acest caz, ar fi bine sa va reamintiti ca, in iubire, important este sa daruiesti.





Zodiacul chinezesc Caine pentru saptamana 18-24 Mai 2015

In aceasta perioada, aveti dificila misiune de a va reorganiza bugetul. Daca nu va faceti toate calculele si cedati ispitei de a cumpara orice va face cu ochiul, se anunta vremuri grele. Aveti o placere nemasurata sa dati banii pe lucruri care nici macar nu va sunt de folos. Domeniul afacerilor va preocupa intens. Sunteti foarte entuziast in legatura cu un proiect despre care simtiti ca va poate aduce profit si recunoastere in domeniul in care lucrati. In relatia cu persoana iubita, va place sa fiti mereu sarmant si atent, iar partenerul nu poate fi decat receptiv la stimulii dv. Acasa, puteti avea insa parte de o surpriza cam neplacuta din partea vecinilor. Daca cineva uita apa deschisa si va produce pagube, ar fi indicat sa va abtineti totusi de la o cearta de proportii. Trebuie sa procedati cu calm si cu tact, pentru a nu inflama spiritele si pentru a va recupera prejudiciile, nu prea mari.


Zodiacul chinezesc Porc pentru saptamana 18-24 Mai 2015

Saptamana aceasta puteti avea impresia ca lucrati la cooperativa munca in zadar. La serviciu, parca planurile se dau peste cap si un proiect care v-a consumat timp si efort nu mai este de actualitate. Mai mult, dv trebuie sa puneti la loc cioburile pentru a forma un nou intreg. In primele zile ale saptamanii, ar fi bine sa va ocupati de plata facturilor si a impozitelor. Cand va socotiti banii, s-ar putea sa observati ca nu am mai ramas chiar atat de multi. Macar ar trebui sa stiti pe ce fonduri va puteti baza. In aceste zile, relatia cu partenerul este una destul de buna. Sunteti intr-o dispozitie romantica, extrem de benefica vietii de cuplu. Pentru a va elibera de stres, ar fi bine sa practicati regulat un sport sau sa faceti plimbari lungi in aer liber. Daca va hotarati sa schimbati ceva in viata dv, ar fi bine sa incepeti cu modul in care va petreceti timpul liber. Alegeti-va un domeniu care sa va pasioneze intr-adevar si abandonati-va !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții