Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 29 mai 2015 | 07:50



Horoscop Urania saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 30 Mai–5 Iunie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Săptămâna cuprinsă între 30 mai și 5 iunie 2015 ne va oferi două evenimente astronomice cu semnificație astrologică. Primul dintre ele, este legat de traseul Lunii, care, în ziua de 2 iunie, la ora 19:19' (ora legală de vară a României), va alcătui împreună cu Soarele, din opoziție, la 11° 4' Săgetător/Gemeni, faza de Lună Plină. Va fi Luna Plină a Săgetătorilor, moment de expansiune a vieții personale dar și a unui univers psihic ce poate genera schimbări de atitudine.

Pe de altă parte, acest moment îi va influența și pe cei născuți în Gemeni, care se află acum în plin tranzit al Soarelui prin semnul lor zodiacal natal, ceea ce le poate redimensiona și reașeza relațiile parteneriale și nu numai. Al doilea eveniment este legat de tranzitul planetei Venus care în ziua de 5 iunie ora 19 va intra în zodia Leu și, de acolo, va genera unde de orgoliu, vanitate sau de dilatare a personalității pentru nativii din toate semnele zodiacale, cu un accent special pentru Lei.

Dar acest aspect, pentru că se produce în ultimele ore ale segmentului de timp analizat de noi, nu va avea puterea de a crea efecte cu consecințele lor existențiale. De aceea, analiza acestui tranzit o rezervăm previziunilor pe care le vom publica săptămâna viitoare. Luna va străbate un segment astral de la Balanță la Capricorn. Pe axa Gemeni/Săgetător, începe să funcționeze, destul de activă, opoziția Mercur/Saturn, ambele planete aflându-se în mers aparent retrograd.

Horoscop Berbec pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Pe 31 mai și 1 iunie nativii trebuie să fie atenți la tot ceea ce se întâmplă în viața lor într-o relație directă sau indirectă cu banii. Este bine să-și asculte intuiția sau, dacă pentru moment acest factor subiectiv nu funcționează, să se bazeze pe obiectivitate, cunoaștere și determinare. Verifică, se consultă, învață dar nu lasă nimic de izbeliște în acest sector de viață. Pierderile mai mici se pot produce în ciuda unei atenții sporite, alteori însă, situațiile de viață sunt mai confuze și implicit mai complicate, mai dificil de sesizat în dinamica lor ascunsă.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Pe 2 iunie cumpătarea trădează un impuls astral spre o necesară „stingere ” a conflictelor în beneficiul calmării spiritului cu un rezultat imediat asupra stării de sănătate, mai ales asupra sistemului neuro-vegetativ, responsabil de o serie de tulburări de moment ale unor funcții, ceea ce nu reprezintă o boală în sine ci un disconfort interior, pe fondul exceselor de tot felul. Și munca fără noimă e un exces. Diferit ca impact asupra nativului este tranzitul Lunii din perioada 31 mai – i iunie, prin casa a VII-a, care strică tot ceea ce s-a obținut prin auto-control cu o zi-două în urmă.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Semn zodiacal intens activat în această perioadă nu numai de tranzitul Soarelui prin dreptul acestei constelații ci și prin latura incendiară a tranzitului planetei Marte care le dă nativilor o stare de permanentă surescitare. Unii o percep ca o simplă enervare, alții ca pe o sursă de anxietate; pentru alți nativi, totuși, contextul este înțeles și trăit ca un moment de expansiunea, de energie și stimulări la care aceștia răspund bine.

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Pe 30 mai continuă seria tensiunilor și discrepanțelor din mediul familial sau din mediul social (în funcție de vârstă și plasament socio - profesional). Pe 31 mai și 1 iunie, Luna, în tranzit prin Scorpion, stabilește relații armonice cu Soarele acestor nativi, cu Venus încă pe sectorul lor natal, și cu perechea Kiron/Neptun din Pești, dându-le mută sensibilitate, disponibilitate pentru a fi miloși și emotivi.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Nu este exclus ca tendința generală a Lunii ai face mai echilibrați sau mai puțin excesivi să se mențină suficient de puternică și în ziua de 30 mai, spre beneficiul Leilor care pot astfel să-i deranjeze mai puțin pe cei cu care intră în dialog sau cu care au relații de vecinătate și să-i facă, în beneficiul personal, mai puțin tentați să exagereze și să greșească. Pe 31 mai și 1 iunie tranzitul general este unul care le convine pentru că pot da frâu liber multor impulsuri interioare manifestate necenzurat în familie, în căsnicie. Dacă aceste excese se consumă în mediul privat, departe de ochii lumii, ele trec și se uită.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Pentru acești nativii, săptămâna viitoare funcționează o relația astrală particulară: opoziția Lună Neagră, în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, respectiv și prin casa I și Kiron, în casa a VII-a. De aici o serie de amenințări și lezări provenind de la tot felul de parteneriate și alianțe unele datând – unele din 1971, 1980, 1988, 1997, 2006, altele din perioada 1963-1968 (aspecte valabile pentru cei mai în vârstă) - care explică o serie de blocaje, neîmpliniri sau chiar drame mocnite legate de un regim personal de viață condiționat de o căsătorie sau de orice înțelegere și pact care numai de armonie nu a fost și care acum își atinge clipa fatală de conflict.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Pe 30 mai nativii care aparțin acestei zodii mai pot beneficia de binefacerile tranzitului Lunii prin semnul lor natal, ceea ce presupune că vor fi calmi, bine dispuși, că nu vor ceda lesne tentației de a comite excese, distanțându-se de tot ceea ce le poate provoca o suferință fizică sau psihică. Pe 31 mai și 1 iunie este posibil să intre la idei, să se alarmeze cu privire la ceva din regimul lor bănesc care se dă peste cap amenințându-le calculele, punând în pericol echilibrul financiar pe fiecare zi sau pe termen lung.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Ziua de 30 mai poate trece pe neobservate: o zi ca oricare alta. În schimb, provocarea vine în răstimpul cuprins între 31 mai și 1 iunie când, acești nativi pot să fie supărați, triști, îngrijorați. Uneori ei își pot masca această stare de spirit, alteori însă pot izbucni în forme mai mult sau mai puțin brutale, depinde de vârstă, educație și natura motivului care le provoacă reacția lor. Motivația poate să fie legată de faptele prezentului dar și de cele din trecut.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Pe 31 mai și 1 iunie Săgetătorii fac și desfac strategii uneori cu intenții nu tocmai onorabile, cum ar fi, de exemplu, dorința de răzbunare. Pe 4 și 5 iunie numără banii. Dar, principala determinare astrală, în perioada 30 mai -5 iunie, o reprezintă vibrația celor trei planete din Gemeni, respectiv Soare, Marte și Mercur retrograd, din casa a VII-a, care generează stări de conflict, tensiuni între partenerii de orice fel cu consecințe mai mult sau mai puțin importante de natură morală, legală sau juridică.



Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Pentru acești nativi rămâne valabilă determinarea astrală legată de sănătatea de fiecare zi. Unele suferințe sunt trecătoare și lipsite de risc (răceli, migrene etc.) Alteori, în funcție de vârstă și de tabloul clinic general, o serie de afecțiuni mai vechi se pot acutiza ca formă de manifestare (dureri, inflamații, limitarea mișcărilor). Locurile anatomice principale de manifestare a acestor disfuncții sunt plămâni, sistemul osos al toracelui (coaste, stern), umerii și brațele și, dinspre Săgetătorul din opoziție, picioarele; mai sunt vizate sistemul nervos care coordonează mișcările brațelor și picioarelor, circulația periferică, gândirea și exprimarea verbală.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Cele mai multe evenimente, stări de spirit, gânduri și decizii provin, în perioada 30 mai – 1 iunie, de la tranzitele planetelor prin Gemeni, respectiv prin casa a V-a a cerului astral al Vărsătorilor. Aceștia pot avea satisfacții multiple, în funcție de vârstă, pregătire profesională, talente și înzestrări personale legate de creativitate, artă, creație, comunicare. Este un moment favorabil spectacolului de sine dar și al afirmării prin intermediul unor forme organizate, elaborate de exprimare a unei însușiri, a unei concepții estetice, a unei ideologici sau fie și numai al unui crez.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Fac ce fac și depășesc o mică problemă financiară, pe 30 mai. Apoi, pe 31 mai și 1 iunie, peștii se dedică filosofie de viață, meditației, credinței, rugăciunii, muzicii, terapiilor sacre, etc., etc. Este o perioadă bună pentru refacere interioară mai ales că, pe 1 iunie Luna în tranzit prin Scorpion va alcătui cu Venus în Rac și planetele din Pești un trigon regal de care trebuie să profite. Uneori, pentru că sensibilitatea lor atinge cote „extrasenzoriale” unii, mai dotați sau deja cu experiență prin practici spirituale, pot avea parte de vise premonitorii, inspirații, presimțiri, telepatii, viziuni anticipative.

Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 30 Mai–5 Iunie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții