Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 23–29 Mai 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 22 mai 2015 | 06:26



Horoscop Urania saptamana 23–29 Mai 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 23–29 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Perioada cuprinsă între 23 şi 29 mai a.c. nu ridică probleme speciale din punct de vedere astrologic. Nu se produc fenomene ieşite din comun, nu se realizează posturi astrale care să marcheze în vreun fel special anume zodii. Se poate anticipa că evenimentele vieţii cotidiene care se vor desfăşura în acest răstimp nu vor aduce contradicţii.

Zilele vor curge firesc şi, de multe ori, într-un chip plăcut pentru multă lume. Fireşte, există şi persoane care se confruntă cu tot felul de probleme personale dar aceste ipostaze vor fi tratate în analizele particularizate pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Cel mai important marcaj rămâne cel legat de tranzitele Soarelui şi al planetelor Mercur şi Marte prin semnul Gemenilor. Luna va străbate un sector de la Leu la Balanţă. Pe 25 mai, la ora 21 (ora legală de vară a României) va avea loc Primul Pătrar al Lunii (Lună Crescătoare, în Fecioară).

Horoscop Berbec pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Berbec

Pe 25 și 26 mai, Venus face o cuadratură cu Uranus în Berbec, dându-le nativilor care aparțin acestei zodii un disconfort provocat cel mai adesea din stricarea chefului de viață, prin nașterea unor discuții modeste ca fond dar enervante, în contradictoriu cu părinții sau membrii de familie mai în vârstă pe chestiuni domestice. Cel mai semnificativ sector pare a fi cel dedicat relațiilor afective, poveștilor de amor și aventurilor pătimașe care, cel puțin între 23 și 25 mai, par a reprezenta cheia existenței unora, mai ales a celor tineri.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Pentru mulți dintre cei născuți în zodia Taurului se desfășoară tot felul de gânduri, intenții și evenimente în jurul problemelor puse de bani, datorii, taxe, eventuale câștiguri. Atenție: nu toate soluțiile la care se ajunge sub imperiul presiunii timpului sau al unor constrângeri exterioare sunt cele indicate ori suficiente pentru a rezolva problema în sine. De multe ori se poate acționa sub imperiul nervilor, al discuțiilor în contradictoriu, al exagerărilor de ambele părți. Unora li se pot cere înapoi sumele de bani acordate cu ceva timp în urmă de către reprezentanții unor instituții; alteori, intrarea în posesia banilor promiși se va după tergiversări, explicații, insistențe.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Destul de frumoasă pentru moment zestrea astrală a celor care s-au născut în zodia Gemenilor. Au parteneri pentru săptămâna viitoare trei planete care le pot oferi energie, susținere, sănătate și o destul de bună condiție mentală. Spunem destul de bună pentru că Mercur retrograd le poate induce momente de regret pentru ceea ce au făcut sau au gândit la un moment dat și care acum le par fie nejustificate, fie de îndoială cu privire la o serie de decizii pe care erau hotărâți să le ia dar pe care, informațiile ce ajung la ei schimbă natura lucrurilor, așa încât nu le mai rămâne decât să se gândească la o altă soluție.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Tripleta astrală din Gemeni ( casa a XII-a) îi face pe cei născuți în Rac să aibă o bogată viață interioară împinsă uneori până la agitație. Îi frământă tot felul de gânduri, le trec tot felul de idei prin cap, trebuie să ia niște decizii și, în acest carusel de trăiri, nu găsesc nici un element sigur pe care să se sprijine în proiectele lor. Totul se dă peste cap, n-au încredere în nimeni și nimic, resping orice soluție venită din afară. Această instabilitate va înceta peste aproximativ trei săptămâni. Deocamdată sunt ca un depozit aflat în inventar: totul e verificat, cântărit și numerotat. Motive de mulțumire pentru că au rezolvat o secvență financiară sau pentru că au primit o recompensă bănească.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Între 23 și 25 mai dimineața Leii pot trăi câteva zile frumoase pline de succes. Ei vor fi în formă atât fizică cât și psihică, pot depune efort în orice domeniu, își pot vedea rezultatele repede, pot fi apreciați. Din după-amiaza zilei de 25 mai până pe 27 mai ei se vor dedica unor chestiuni materiale financiare ori administrative dar care implică o serie de cheltuieli. Unele situații dezavantajante pot fi legate de locul unde sunt salarizați. Perioada 28-29 mai este un bun prilej de a stabili sau restabili o serie de relații cu persoane apropiate sau de curând intrate în cercul lor de interes.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ În afara tranzitelor firești ale planetelor rapide precum și cel al Lunii, contextul astral al săptămânii viitoare este alcătuit, pentru acești nativi, din opozițiile și cuadraturile realizate de planetele care locuiesc cele patru brațe ale Crucii Mobile și care își pun amprenta în mod categoric pe evoluția Fecioarelor în direcțiile principale de viață.Perioada pe care o analizăm începe cu tranzitul Lunii prin Leu, respectiv prin casa a XII-a a cerului lor de naștere, între 23 și 25 mai dimineața și acolo răscolește, mai ales unde găsește un teren sensibil, o serie de funcții organice legate de fiziologia inimii și a coloanei vertebrale.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Decelăm în tranzitele săptămânii viitoare, pentru Balanțe, o notă dominantă de responsabilitate dar și obligativitatea de a rezolva destul de repede o serie de chestiuni care s-au ivit de curând ori care trenează de luni, poate chiar de un an-doi. Partea bună a acestei perioade este dată de poziția celor trei planete personale aflate în tranzit prin casa a IX-a, care determină o serie de atitudini și hotărâri motivate de conștiință, luate cu luciditate și spirit practic. Intuiția lor este într-o formă destul de bună precum și determinarea de a se impune acolo unde ei au convingerea bazată pe argumente reale că au dreptate.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Planetele aflate acum în casa a VIII-a a banilor îi leagă pe Scorpioni de o serie de persoane care stau la baza unor acte, gesturi, decizii ce le-au fost adresate și care le-au permis să intre în posesia unor bani cash sau a unor bunuri, servicii, avantaje la un moment dat. Acum nota generală este de discuție în jurul acelor evenimente trecute precum și analiza respectivelor acte. Pe fondul unor complicații de moment, unii nativi vor avea tendința de a retracta ce au spus.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Casa a VII-a a relațiilor parteneriale este cea mai bogată în semnificații astrologice din ansamblul lăcașurilor hărții astrale pentru perioada 23 – 29 mai. Acolo, Soarele ridică semne majore ce indică nevoia de repoziționare a nativilor față de toate relațiile pe care le au mai semnificative în viața lor: cu soțul sau soția, cu partenerii de afaceri, cu cei cu care se află în relații contractuale, cu colaboratorii și mai ales cu rivalii sau dușmanii care au în prezent destul sprijin astral în detrimentul Săgetătorilor.



Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Zonele anatomice vizate sunt brațele, umerii, coastele, sternul, musculatura și sistemul nervos de la nivelul brațelor și mâinilor, plămânii dar și, din punct de vedere psihic, capacitatea de a vorbi, de a gândi.Totuși, aspectul nu e fundamental rău, mai de grabă se poate vorbi de o intrare în panică sau de o preocupare excesivă, concentrată pe o chestiune de sănătate.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Ar face orice să se plimbe, să vorbească, să călătorească, să facă fotografii sau filmulețe cu al căror meșteșug să se laude apoi. Vor să se ducă la spectacole, să se joace în parc, să facă sport, să se țină de glume. Nici să învețe nu prea le arde celor tineri care au impresia că sunt pedepsiți să stea în casă și să citească, drept care se enervează din orice și caută, la tot pasul, o soluție „inteligentă” să evadeze.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Perioadă complicată, stresantă, cu probleme mari şi mici, personale sau de familie, sau oficiale care îi solicită şi îi provoacă din toate părţile.Unii, mai slabi ca rezistenţă psihică, se vor simţi depăşiţi de situaţie şi, exasperaţi, vor abandona toate activităţile. Pauză. Alţii, vor trage aer în piept, îşi vor face curaj şi-şi vor spune „hai!”, încercând să se înarmeze cu răbdare sau resemnându-se că, nefiind nimeni care să le ia vreo povară de pe umeri, tot lor le va reveni, mai devreme sau mai târziu, sarcina de a le duce la bun sfârşit.

Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 23–29 Mai 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții