Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on joi, 23 aprilie 2015 | 19:53



Horoscop Urania saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 25 Aprilie–1 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Perioada cuprinsă între 25 aprilie şi 1 mai a.c. va decurge firesc, pe baza poziţiilor astrale deja conturate. Singurele elemente de noutate sunt cele introduse de primul Pătrar al Lunii (Luna în faza de creştere) din ziua de 26 aprilie şi schimbarea lăcaşului zodiacal de către planeta Mercur care va intra în Gemeni, adică în domiciliu, în ziua de 1 mai la ora 5 dimineaţa.

Această schimbare va aduce un beneficiu la capitolul comunicare, învăţare, circulaţie şi transporturi pentru aproape toate zodiile. În mod special, ea va aduce un capital astral semnificativ în beneficiul nativilor ce aparţin Gemenilor, care îşi vor putea etala calităţile la maximum de potenţial. Luna ce va străbate un segment de la Rac la Balanţă, aflându-se în ziua de 25 aprilie, în domiciliu. Harta astrală va primi influxuri de la planetele în tranzit distribuite în 10 din cele 12 case ale cerului, mobilizând astfel, resursele din cea mai mare parte a hărţii astrale ale acestei etape.



Horoscop Berbec pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Acești nativi sunt solicitați din plin pe aproape toate casele cerului lor, fiind obligați să facă față unei puzderii de treburi multe și mărunte. Principalele direcții de evoluție sunt cele legate de bani, drumuri și dialoguri. Din 1 mai Mercur îi va obliga să facă față unor discuții sau comentarii care le sunt adresate. Din această dată, sub influxurile aceleiași planete ei pot să facă mai muște deplasări decât în perioada anterioară,se pot „mișca” degajat, fără să fie stingheriți de alte gânduri sau probleme așa încât nu sunt excluse o serie de scurte călătorii sau deplasări cu scop recreativ, distractiv, educativ.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Nativii vor fi în continuare în formă fizică, poate chiar în mare formă , ceea ce le va permite să facă eforturi deosebite pentru a rezolva multe probleme: unele rămase nerezolvate în trecut, altele curente, ce țin de prezent, și, în sfârșit, pot aborda aspecte de viață personală ce privesc viitorul. Rezolvă, aleargă, se zbat, proiectează, plănuiesc, pregătesc este o perioadă fructuoasă, plină de eficiență care le dă satisfacție și încredere în propriile puteri. Rezistă atât la efortul fizic cât și la munca sub presiunea momentului sau a unor termene apropiate, fac față la tensiunea nervoasă, dând dovadă de calm, răbdare și metodă.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Semn care o duce binișor poate chiar bine, deși Soarele nu a intrat încă în zodia lor dar, cele două planete - cea micului noroc, Venus, și a guvernatorului lor, Mercur, din1 mai în tranzit prin semnul lor - sunt două susțineri astrale suficient de puternice pentru a putea progresa sau jubila, pentru a realiza ceva deosebit, pentru a avea protecție, pentru a se bucura de o realizare, pentru a fi în bună formă fizică sau psihică, pentru a comunia sau a se prezenta în lume ori în activitatea profesională în formă maximă.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Pe 25 aprilie acești nativi au Luna, guvernatorul lor, în tranzit, prin semnul lor natal, deci prin domiciliul ei, fiind o Lună puternică și, implicit, un bun sfetnic sau un bun doctor, pentru acești nativi. Din 1 mai Mercur, planetă a gândirii practice și speculative, va intra în casa a XII-a și, de acolo, va putea să le dea, timp de câteva săptămâni, impulsuri bune, idei interesante sau măcar soluții ingenioase pentru a rezolva o chestiune personală (de bani dar și de bun plasament personal ori profesional) în mod discret sau prin intermediul unor relații mai puțin vizibile.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Unii nativi continuă să trăiască prin prisma unor situații ce-i solicită în totalitate: carieră, familie, bani, profesie, funcție. Alții doar trec prin niște momente în care s-au conjugat o serie de ipostaze de viață ce nu-i lasă în pace. Orice ar face și oricât s-ar da peste cap să rezolve probleme cotidiene, mereu se ivesc altele noi. Uneori îi apucă exasperarea, alteori se îmbărbătează, trag aer în piept, se resemnează rostind banalități de genul „asta-i viața”, „n-am încotro” dar cu asta nu se epuizează nici miza și nici situația în sine.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Pentru acești nativi situația se complică întru-câtva din perspectiva traseului prin zodia Gemeni pe care îl va aborda planeta Mercur începând cu ziua de 1 mai. Din acel moment, acest guvernator al Fecioarelor se va afla, pentru niște săptămâni, în casa a X-a a cerului lor astral, loc de înălțare socială prin profesie dar nu numai. El el va permite deci, după 1 mai, să aibă o prestație publică credibilă, sensibilă, inteligentă. Vor putea fi convingători, simpatici, electrizând auditoriul. În cea mai proastă variantă ei vor putea fi doar convingători.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Acești nativi încep perioada pe care o analizăm (25 aprilie – 1 mai a.c.) cu o Lună puternică în casa a X-a (25 aprilie) ceea ce le poarte da fiori legați de un aspect al vieții lor publice sau profesionale și o sfârșesc între 30 aprilie seara și 2 mai, cu Luna în tranzitul prin chiar semnul lor zodiacal, ceea ce le va da disponibilități astrale spre dialog, de atenuare a conflictelor, de echilibrare personală, de împăcare cu o situație dată, de întoarcere la gânduri mai bune în ceea ce privește rolul lor într-un conflict (sau proces) aflat în plină desfășurare.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Casa a VII-a a parteneriatului cu toate ipostazele de viaţă pe care le presupune, de la căsătorie, parteneriat, contract, la duşmani şi procese este în continuare alimentată de prezenţa Soarelui şi a planetei Marte (guvernatorul lor nocturn), ceea ce nu este de loc convenabil pentru ei pentru că nu e simplu de trăit cu două opoziţii importante şi foarte active la Soarele natal. Din 1 mai, Mercur se va muta în Gemeni, în casa a VIII-a a banilor, a bunurilor şi a beneficiilor materiale de la alţii, poziţie din care va genera discuţii pe tema patrimoniului, avantajelor, câştigurilor şi demersurilor bazate pe înscrisuri oficiale.

Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Din ansamblul celor șapte zile analizate de noi (25 aprilie – 1 mai), pentru Săgetători se conturează o perioadă frumoasă de entuziasm și speranță, de încredere dar și de progres sau succes în tot ceea ce ține de o activitate intelectuală, de o postură pedagogică sau de o etapă de studiu se permite progresul profesional sau acre atestă atingerea unor competențe de speciale ce le deschid nativilor un drum frumos nu o dată legat de străinătate: drum scurt, călătorie, vizită cu un scop precis, participări la manifestări de specialitate – concursuri, simpozioane, congrese, preselecții etc., burse, stabilirea pe termen lung undeva, departe de casă, sau departe de țara de origine.

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Harta astrală a săptămânii viitoare este destul de armonioasă pentru acești nativi, ceea ce nu înseamnă că, automat, toți cei care s-au născut în acest semn zodiacal, nu vor mai avea griji. Unii au de rezolvat aspecte majore de viață care s-au conturat în ultimii 2-3 ani și care nu pot trece decât după ce se epuizează toate consecințele conturate de respectivele predispoziții astrale.Alții, mai ales cei tineri, pot să-și vadă liniștiți de evoluția lor.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Accentele grave, dramatice uneori, pentru o serie de nativi din zodia Vărsătorului, rămân active și în perioada 25 aprilie - 1 mai a.c. Rămâne activ și puternic determinant careul în T conturat cu câteva săptămâni în urmă. Un careu schimbător prin formă și conținut în funcție de planetele care au tranzitat semnul Taurului, aruncând cuadraturi la semnul Vărsătorului. Aceste modificări de statut și vibrație se mențin valabile și săptămâna viitoare când, iată, un exemplu, Mercur va păsări semnul Taurului. Asta nu înseamnă că această casă a IV-a va deveni un loc ușor și simplu de rezolvat pentru nativii noștri.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Ultimul semn al Crucii Mobile, Peștii beneficiază de o serie de tranzite care îi avantajează. Nu într-o proporție covârșitoare dar pot extrage un beneficiu din stabilitatea pe care le-o poate da binomul Soare/Marte din zodia Taurului, care-i va transforma în niște ființe ce pun mult temei și logică în tot ce spun. Învățătura (mai ales pentru ce tineri) este un sector de activitate în beneficiul acestor nativi, care pot da dovadă de multă hărnicie și dedicație ajungând,uneori, să facă adevărate minuni, învățând mult, repede, bine, sistematic și acumulând un volum mare de cunoștințe.

Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 25 Aprilie–1 Mai 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții