Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 18–24 Aprilie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 17 aprilie 2015 | 09:58



Horoscop Urania saptamana 18–24 Aprilie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 18–24 Aprilie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


O dată cu faza de Lună Nouă, produsă în ziua de 18 aprilie, la ora 21:57' (ora de vara a României), prin conjuncția dintre Soare și Lună la 28°:25' Berbec, se risipesc cele mai importante faze astrale ale ultimei perioade dominate de această zodie de Foc.
Spunem asta pentru că, la puțin timp după acest moment, aducă pe 20 aprilie, la prânz, (h 12:42') Soarele va părăsi, la rândul lui, zodia Berbecului, intrând în semnul de Pământ al Taurului, unde se va întâlni cu influxurile conjugate ale planetelor personale Mercur și Marte aflate acolo, în tranzit.


Până pe 1 mai a.c., în Taur se vor afla trei planete care vor echilibra întrucâtva tot ceea ce a fost exces dinspre tranzitele îndelungi prin semnul de Foc al Berbecului.Trei malefici (Pluton în Capricorn, Luna Neagră în Fecioară și Marte în Taur) vor sta la baza unui trigon regal la 15° (20 aprilie) și apoi la 16° (22-23 aprilie) care pot da nativilor din aceste trei semne de Pământ un factor de stres în plus.



Horoscop Berbec pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Semn zodiacal care își trăiește ultimele zile de glorie prin prezența Soarelui în acest semn. Ieșirea din zodie se face printr-un moment special, cel de Lună nouă, ceea ce le poate oferi nativilor ipostaza unui început pe care îl așteptau, îl doreau sau de care aveau nevoie. Este clipa lor de debut de peste an, momentul când ei deschid larg ușile noului în viața lor. Unele evenimente pot avea aspectul de noutate absolută, de premieră, altele pot doar sugera că ceva din viața lor apucă pe un drum nou.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Zodie ce scapă în cea mai mare parte de bombardamentul astral la care au fost supuși, multă vreme, dinspre casa a XII-a și planetele ce au tranzitat-o. Ultima încercare, Luna Nouă din ziua de 18 aprilie, pare a fi „ultimul cartuș” care se îndreaptă spre ei, dinspre acest sector. Apoi se trage cortina. Din 20 aprilie, vor avea Soarele de partea lor și vor începe să se simtă mai bine, mai în formă, chiar dacă, în mod concret, nu se schimbă ceva.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Dacă ar fi să se întâmple ca la carte, ziua de 18 aprilie ar trebui să le inducă celor născuți în zodia Gemenilor nevoia acceptării unor situații care presupun abordarea într-un chip diferit a relațiilor de prietenie, a intereselor de grup sau a relațiilor sociale bazate pe afinități. Luna Nouă poate provoca o serie de schimbări de atitudine, de intenție sau de interes și în rândul celor cu care intră în contact un nativ din Gemeni, obligându-l și pe el să se adapteze mai întâi prin identificarea acestui tip de „nou”, apoi prin recunoașterea nevoii de adaptare la noua realitate a lui însuși. Uneori, aceste transformări se fac în urma unor discuții aprinse, alteori, tensiunile alimentate de mult timp încoace, ajung la un punct care nu poate fi depășit decât prin sacrificii și reevaluare a oamenilor și relațiilor.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Aceşti nativi simt eliberarea de povara tranzitelor prin Berbec care i-au obosit de atâta vreme. Acum acest proces se intensifică prin părăsirea casei a X-a de către planetele aflate în tranzit prin acel sector astral. Ultimele mişcări se vor înregistra pe 18 aprilie, când se va produce o faza de Lună Nouă o dată cu care vor începe să se afirme noi ipostaze de viaţă, urmată de intrarea Soarelui în casa a XI-a, ceea ce le va aduce un beneficiu de stabilitate în relaţiile cu prietenii şi cunoştinţele.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Săptămâna viitoare le aduce Leilor de toate: o iluminare în casa a IX-a, ceea ce înseamnă că, măcar într-un domeniu de viață, vor începe să gândească altfel și o provocare, începând cu ziua de 20 aprilie, când Soarele va intra în cea mai înaltă poziție pentru ei, adică în casa a X-a. Se vor pune noi premize legate de carieră, imagine, autoritate. Vor fi obligați să lupte, să fie motivați, să găsească strategii, să nu cedeze, să nu abandoneze.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Luna Nouă din 18 aprilie. se aşează pe casa relaţiilor băneşti sau, în general, al avantajelor materiale, ale acestor nativi şi poate da un impuls cu privire la evoluţia unei situaţii create anterior, ori poate genera schimbări de statut, ori de raporturi între nativi şi alte persoane. Acestea pot genera beneficii, tranzacţii dar pot impune şi întocmirea actelor necesare pentru a fi sau a intra în legalitate. Un litigiu, un conflict, o divergenţă de opinii se poate manifesta cu acest prilej.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Nu chiar toate evenimentele care se vor petrece într-o directă legătură cu semnificația casei a VII-a ( a parteneriatelor) este de bun augur, dacă ne referim la ceea ce poate declanșa faza de Lună Nouă din ziua de 18 aprilie. Astfel, unele cotituri, unele modificări de ultimă oră, poartă amprenta unor evenimente-surpriză dar ele pot antrena reacții ale partenerilor mai puțin plăcute. Unii nu înțeleg despre ce e vorba, alții, luați prin surprindere, cer un timp de gândire; în sfârșit, alții se pot enerva, se pot supăra sau, vor să rupă cu orice chip respectiva relație (matrimonială, de afaceri, de colaborare).


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ După 20 aprilie, când Soarele va intra în zodia Taurului, ce susține casa a VII-a, închizând cu Jupiter din Leu și Soarele natal al Scorpionilor un careu în T extrem de dur, tabloul general de impulsuri și reacții personale al acestor nativi se complică. Soarele în tranzit, în opoziție cu Soarele lor va crea premize complicate legate de parteneriat, căsătorie, divorț, partaj, administrare a bunurilor într-un parteneriat comercial. În Taur se mai află, Mercur și Marte care pur și simplu se radicalizează și își sporesc înzecit puterea în prezența Soarelui, acutizând conflictele mai vechi, ducând vechile disensiuni în pragul unor rupturi cu consecințe grave sau în pragul unui proces.

Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Între 21 şi 23 aprilie, pe segmentul Gemeni, în opoziţie cu Soarele nativilor, se va afla, în tranzit, Luna, dând greutate, profunzime şi stârnind ecouri afective, în relaţie cu toate evenimentele care se produc prin acest angrenaj dificil astral. Nota generală a perioadei amintite o constituie obligaţia de a vorbi, de a discuta, de a răspunde unor întrebări, de a fi alături de parteneri de viaţă sau de afaceri, într-o combinaţie alunecoasă, discutabilă, versatilă de la care nu se pot eschiva.

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Săptămâna viitoare începe și sfârșește cu factori de stres diferiți ca miză, ca impact și ca durată. Astfel, pe 18 aprilie se instalează pe casa lor a IV-a, faza de Lună Nouă, care mișcă ceva din echilibrul și existența cotidiană a nativilor în raport cu aspectele domestice de viață curentă sau la nivelul relațiilor familiale care se pot contorsiona brusc, sub povara grijilor și problemelor. Între 23 și 25 aprilie, cramponarea de o relație conjugală, de afaceri, de un tip de parteneriat sau chiar de bunurile implicate de aceste relații poate ridica cota de alarmă.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Unii dintre cei care s-au născut în Vărsător pot avea pateu de o perioadă relativ banală. Alții însă, mai ales cei a căror hartă natală intră în rezonanță negativă cu tranzitele perioade cuprinse între 18 – 24 aprilie se pot confrunta cu o serie de evenimente care să le dea viața peste cap. Cel mai important dar și cel mai vulnerabil loc din harta cerului lor astral este casa a IV-a, cea legată de patrimoniu, stabilitate familială.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 18–24 Aprilie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Unele disonanțe poate că deja s-au conturat în viața nativilor din Pești fie în ceea ce privește un contract, un parteneriat, fie în relațiile cu familia din care provin. Uneori, poate că un blocaj sau o întârziere în realizarea unor proiecte profesionale a fost de natură să-i demobilizeze, să-i întristeze sau să-i mânie. Planetele responsabile pentru aceste dezavantaje sau blocaje nu se înlătură cu o stare de spirit trecătoare. Planetele aflate acum pe cele patru case ale Crucii Mobile, le marchează în fel și chip viața de fiecare zi sau proiectele pe termen lung.

Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 18–24 Aprilie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții