Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Zodiacul chinezesc saptamana 09-15 Februarie 2015

Written By NIKE B. on luni, 9 februarie 2015 | 09:30

Horoscop chinezesc saptamanal: 

Zodiacul chinezesc saptamana 09-15 Februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Zodiacul chinezesc saptamana 09-15 Februarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Zodiacul chinezesc Sobolan pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

Daca va propuneti sa faceti ceva maret in aceasta perioada, e bine sa stiti ca aveti destule sanse de reusita. Ar putea fi vorba de implicarea intr-un eveniment caritabil. Poate doriti sa faceti ceva in acest sens, pentru ca simiti ca aveti o misiune de indeplinit. Va doriti din tot sufletul sa faceti fapte bune in aceasta perioada si s-ar putea sa vi se alature si anumite persoane din anturaj, chiar cand va asteptati mai putin. Acestea va pot sprijini in demersul dumneavoastra. In aceasta saptamana, puteti incepe sa va faceti planuri pe termen lung, pentru ca exista sanse sa se concretizeze. Startul poate fi plin de avant si ar trebui sa simtiti ca nimic nu va poate sta in cale. In privinta unei dispute in familie, sunteti capabil sa analizati acum daca este cazul sa interveniti sau nu.


Zodiacul chinezesc Bivol pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

Pentru dumneavoastra, aceasta saptamana se pare ca debuteaza foarte bine, cu o posibila oportunitate de afaceri. Fie ca sunteti intreprinzator particular, fie ca sunteti angajat in cadrul unei companii, sunt sanse reale sa incheiati o intelegere ce se poate transforma intr-un contract. E posibil sa fiti felicitat de catre superiori pentru o actiune pe care ati intreprins-o, probabil pentru o performanta in activitatea profesionala. Reusiti, intr-un final, sa decideti ce este mai bine pentru dumneavoastra in legatura cu o problema financiara. Catre finalul saptamanii, probabil simtiti ca aveti sentimente pentru o persoana pe care ati cunoscut-o de curand. E posibil sa faceti anumite gesturi, de care sa va mirati chiar dumneavoastra. Acasa, s-ar putea sa incepeti o curatenie generala, pentru ca va place sa va primiti oaspetii care se anunta intr-o atmosfera calda si primitoare.


Zodiacul chinezesc Tigru pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

Nu se poate spune ca e o saptamana prea buna pentru dumneavoastra dar, din fericire, aceasta faza este pasagera. Intotdeauna dupa vremea rea vine si vreme buna! Nu prea puteti sa profitati de majoritatea oportunitatilor care vi se ivesc in aceasta perioada, poate si pentru ca va simtiti nepregatit. Financiar, aveti ceva dificultati, cauzate de o perioada in care ati facut cheltuieli mari. Daca nu mai cadeti in aceasta capcana, reusiti sa va redresati inca de pe acum. Persoane influente va pot remodela destinul, mai ales daca intervin pe langa superiorii dumneavoastra. Zilele acestea, ati putea sa va plasati intr-un nou punct de pornire spre o directie nebanuita pana acum. Poate fi vorba de o relatie sentimentala sau chiar de reevaluarea scopului vietii.




Zodiacul chinezesc Iepure pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

In aceasta saptamana, ar trebui sa cautati mereu compania persoanelor potrivite. Apropierea de acestea va poate aduce multe oportunitati de progres, in special in profesia pe care o aveti. Un vant nou se pare ca sufla inspre dumneavoastra si va ajuta sa faceti pasii inainte pe care ii doriti. Daca la urechile dumneavoastra ajung niste idei bune, sfatul nostru e sa incercati sa le puneti in aplicare in cel mai scurt timp. Sfarsitul de saptamana va poate prinde la o petrecere, pentru ca va doriti foarte mult sa va relaxati si sa va distrati. Compania prietenilor adevarati este foarte potrivita acum.



Zodiacul chinezesc Dragon pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

Perioada aceasta este mai potrivita pentru a privi viata dintr-o alta perspectiva, care sa va ajute sa faceti schimbarile necesare. E o perioada buna pentru a lua decizii sau pentru a aprecia daca sunteti pe un drum bun sau nu. In sfarsit, se pare ca reusiti sa va puneti acum gandurile in ordine, iar ceea ce ganditi sa si puneti in aplicare. Sentimentele pe care le aveti pentru o persoana sunt in perfecta armonie cu ceea ce doriti de fapt. E un moment bun pentru a schimba ceva in viata dumneavoastra, pentru a porni de la capat. Weekendul il puteti dedica activitatilor creative, fie ca e vorba de profesie, fie de gospodarie.




Zodiacul chinezesc Sarpe pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

Saptamana aceasta, se pare ca nu prea reusiti sa aveti incredere in fortele proprii, cu atat mai putin in propriile decizii. Din nefericire, parca nu mai aveti deloc siguranta de pana acum, parca ceva va tulbura gandurile si riscati sa deveniti cam pesimist. Ca sa scapati de aceasta pasa nefasta, sfatul nostru e sa ascultati ce va spune cineva din familie. In plan profesional, va ocupati probabil de desfasurarea proiectelor care au cazut in sarcina dumneavoastra, dar va ganditi si la binele personal. De aceea, s-ar putea sa fiti tentat sa luati o decizie in aceasta privinta. Nu e tocmai un moment favorabil pentru astfel de initiative, mai bine ganditi-va si asteptati putin. In plan material, puteti avea o multime de lucruri de rezolvat, iar lipsa unor resurse financiare asiguratoare poate deveni o povara. Incercati sa treceti mai usor peste astfel de momente si sa va regasiti calmul!



Zodiacul chinezesc Cal pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

In privinta profesiei, pot avea loc saptamana aceasta unele discutii mai delicate, care trebuie tratate ca atare. Trebuie sa fiti foarte atent la persoanele cu care purtati aceste discutii, putand aparea pentru dumneavoastra o ocazie de a evolua social. Aceste discutii v-ar putea permite sa puneti lucrurile la punct rapid si intr-un mod cat mai eficient cu putinta. Sunteti creativ in aceasta saptamana si prezentati planuri originale si interesante. In privinta vietii de cuplu, pot exista oarecare suspiciuni legate de partener, din cauza ca imaginatia lui o cam ia razna, ceea ce nu e bine. Se poate sa cheltuiti cam mult pentru a cumpara fel de fel de lucruri, unele nu foarte folositoare si, daca nu sunteti atent, ati putea intra in datorii.


Zodiacul chinezesc Oaie pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

In aceasta saptamana, va puteti schimba opiniile si ideile in privinta unei probleme de serviciu. Oricum, munciti plin de optimism pentru a darama orice obstacol intalnit in cale. Probabil unele persoane care nu va prea plac incearca acum sa va puna piedici. Nu-i nimic, trebuie doar sa nu le dati importanta, sa nu dati impresia ca va afecteaza, iar ele mai mult ca sigur renunta singure sa va mai sicaneze. Daca acceptati ca trebuie sa va folositi intuitia in loc sa credeti ca toate lucrurile au intotdeauna la baza rationamente bine puse la punct, puteti avea succes in orice privinta. Ar trebui sa va petreceti cat mai mult timp cu prietenii si sa iesiti des in oras, mai ales la finalul saptamanii.




Zodiacul chinezesc Maimuta pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

Intreaga saptamana puteti avea impresia ca o buna parte din nefericirea din lume s-a abatut asupra dumneavoastra. E posibil sa aveti ceva dispute la serviciu cu unii colegi, care nu inteleg ca treceti printr-o perioada mai nefasta. Si in familie ambianta trebuie schimbata pentru ca nu e foarte placuta, din pacate. De aceea, e posibil sa va lasati dominat de sentimente precum furia. Va sfatuim sa va temperati pornirile si sa va controlati, ca sa nu-i jigniti pe membrii familiei sau pe amici. Mai bine va retrageti singur intr-o alta camera si nu participati la discutii. Daca nu sunteti casatorit sau nu va aflati intr-o relatie, nu e bine sa va grabiti sau sa fiti posesiv cu persoana de care sunteti interesat. O mica exagerare ar putea strica totul, asa ca abtineti-va de la initiative negugetate !



Zodiacul chinezesc Cocos pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

Sunt semne clare ca petreceti o saptamana foarte buna, profitand de fiecare moment propice pe care il traiti. Probabil ca profesional aveti o situatie foarte buna si treceti printr-o pasa favorabila. Chiar daca sunteti cumva tentat sa cheltuiti multi bani, cineva va sfatuieste sa mai asteptati o perioada. Daca ii ascultati sfatul, situatia financiara se mentine echilibrata. In cazul in care sunteti singur, e bine sa iesiti in oras cat mai des. E posibil sa aveti norocul de a va intalni sufletul - pereche. Poate fi chiar persoana pe care v-o inchipuiati de multa vreme, fara sa fi avut ocazia sa o intalniti. In familie, ar trebui sa ocoliti orice disputa, mai ales daca ea este cauzata de cineva mai tanar.





Zodiacul chinezesc Caine pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

Saptamana aceasta poate debuta cu ceva probleme de sanatate, in marea lor majoritate cauzate de afectiuni renale si de o mobilitate scazuta. Va sfatuim sa va odihniti si sa cautati modalitati de relaxare. Poate sunteti mai mult visator si incercati sa scapati de realitate, refugiindu-va in lumea dumneavoastra. In privinta afacerilor si a situatiei financiare, puteti avea idei mai putin concrete si obisnuite decat in ultima vreme. In ciuda problemelor ce se pot ivi, ar trebui sa faceti eforturile necesare pentru a le rezolva si pentru a aborda totul intr-o maniera curajoasa. Orice problema de acest gen va intareste, va ajuta sa depasiti cu mai mare usurinta situatiile acestea, pentru ca viata e plina de astfel de momente.


Zodiacul chinezesc Porc pentru saptamana 09-15 Februarie 2015

Chiar daca sunteti printre nativii care si-au creat un univers propriu, uneori va place sa iesiti in lumina reflectoarelor. In aceasta saptamana, ati putea pune in plan secundar interesul financiar si ambitiile materiale. Aveti acum idei noi si originale, mai ales in activitatea profesionala. Sunteti intuitiv in legatura cu o actiune pe care o aveti de intreprins alaturi de colegii de munca. Daca in familie exista ceva discutii mai aprinse, incercati pe cat posibil sa-i impacati pe cei implicati! Norocul va poate surade si in gasirea partenerului de viata potrivit, daca un aveti pe nimeni. Fiind romantic din fire, ar fi un gest frumos sa invitati persoana pe care intentionati sa o cuceriti sau partenerul (daca deja exista) la o cina la restaurant ori la teatru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții