Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscopul saptamanii 28–06 Martie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 27 februarie 2015 | 10:28



Horoscop Urania saptamana 28–06 Martie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28–06 Martie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

Perioada cuprinsă între 28 februarie și 6 martie a.c. se va desfășura, în linii mari, pe aceleași coordonate astrale cu ale săptămânii care tocmai se încheie. Cu excepția Lunii, nici o planetă nu schimbă lăcașul zodiacal. Luna va străbate un segment de la Rac la Fecioară și, în ziua de 5 martie, la ora 20:05, ea va forma faza de Lună Plină prin opoziția cu Soarele în Pești la 14°:50'. Planetele personale, Marte și Venus, se mișcă destul de repede prin zodia Berbec și fac, rând pe rând, conjuncții cu Nodul Sud al Lunii, cu Uranus și trigoane cu Jupiter aflat în Leu.

Între Uranus și Jupiter se menține un trigon frumos, pe semnele de Foc Berbec/Leu, după cum se menține activă și cuadratura între Uranus și Pluton pe direcția Berbec/Capricorn. Ziua de 3 martie este una binecuvântată de un complex de relații favorabile (trigoane) alcătuite de planetele Marte, Venus, Uranus cu Luna în conjuncție cu Jupiter, ceea ce poate deschide perspective interesante fie celor două zodii vizate în principal (Berbec, Leu), fie un șir întreg de evenimente cu specific personalizat în funcție de harta astrala din momentul nașterii fiecărui individ.


Horoscop Berbec pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Aceşti nativi par să fie răsfăţaţi de astre. Intensitatea fiecărei ipostaze şi locul unde se vor concretiza acestea în economia vieţii lor de fiecare zi este variabil în funcţie de vârsta şi locul lor în societate. Este vorba de energie, determinare, muncă, agitaţie, dedicare unui proiect personal. Dacă în viaţa unora s-au instaurat de aproximativ doi ani încoace o serie de disonanţe, se remarcă prin revenirea la aceleaşi ipostaze prin care s-a mai trecut o dată sau chiar de două ori sau prin reevaluarea lor, la un nivel mai intens, mai conflictual poate, decât s-au petrecut în trecut.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Săptămâna viitoare este atât de lipsită de evenimente esențiale încât nativii care au fost până mai ieri, ținuți în priză de contextul astral, își vor pune întrebarea (naivă, desigur!) dacă nu cumva au fost uitați de astre. Multe case goale de planete și implicit de tranzite cu efectele lor posibile în viața de fiecare zi. Șase dintre planete se află pe casele XI și XII de unde nu pot determina prea multe fapte de viață. Totuși, decelăm o suprasolicitare în plan fizic și fiziologic. Taurii vor fi agitați fără motiv, se vor enerva fără motiv, iar această neliniște le va lua somnul, tihna de masă, dar, poate, mai important decât toate acestea, le poate atenua obiectivitatea și luciditatea.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Săptămâna viitoare le poate aduce Gemenilor ipostaze de viață prin care nu au mai trecut. Ele ar trebui să fie agreabile, flatante sau să marcheze un spor de simpatie, de admirație pe fondul depășirii unei situații de moment confuze, dezagreabile sau încâlcite.Un vârf al acestui potențial astral se poate înregistra în ziua de 5 martie, într-o legătură strânsă cu faza de Lună Plină. Este un moment în care firile artistice, intuitive, sensibile pot „scăpa în succes”.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Felul în care vor decurge evenimentele în zilele de 28 februarie și 1 martie depinde foarte mult de harta fiecărui nativ și de probleme majore care îl înconjoară sau nu.Combinația astrală este complicată și, celor cu putere sau notorietate, ea le poate aduce controverse, dispute mai ales în legătură cu exercitarea funcției, prerogativelor puterii, a legitimității unor demersuri sau asupra felului în care gândesc și acționează atunci când este vorba de aspecte oficiale, publice.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Cu zodia Leu se petrece ceva interesant. Se realizează în perioada pe care o analizăm un carusel de relații astrale care dau vieții lor dinamica unui carusel; perioadă solicitantă de genul celor te fac să exclami „nu-mi văd capul de treabă”. Alteori, această cadență a evenimentelor care-i scot din monotonie pare să fie de bun augur pentru cei care se dedică unor activități care le plac, îi entuziasmează, sau le dau sentimentul firesc al utilității, al eficienței și al excelenței, al împlinirii și al posibilității de a se remarca.

Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Semn zodiacal implicat în alcătuirea fazei de Lună Plină din ziua de 5 martie, ceea ce înseamnă că evenimentele care se petrec în jurul acestei date au fie o vocație existențială, fie au o intensitate și o valoare simbolică ce le impune în ierarhia faptelor de viață cotidiană.Luna ne indică și o cotă parte de implicare afectivă sau de reacție emoțională la tot ceea ce se întâmplă în preajma lor. Soarele, participant al această fază, se află pe casa alianțelor, parteneriatelor și disputelor.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Săptămâna va fi intens resimțită pe întregul ei parcurs. Mistuitoare pot fi zilele de 28 februarie și 1 martie când totul pare să scrâșnească. Mecanismul astral merge dar greoi, cu riscul de a rupe toate zăgazurile.Există o categorie de nativi care percep corect stresul și apăsarea astrală, dar dezvoltă, ca o formă de apărare, un soi de indiferență, de apatie, pe ideea că, pe măsură ce se distanțează de aceste provocări, ei vor fi mai puțin răniți. Acest fel de „a nu băga în seamă evenimentele” este departe de atitudinea Zen a orientalilor.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Casa sănătății e de departe cea mai solicitată casă.. Aici se instalează o serie de condiționări astrale care pot determina alterarea stării de sănătate sau măcar de echilibru fiziologic. Solicitat (ca și săptămâna trecută), rămâne tot „capul”, ca zonă anatomică cu referire la toate organe localizate acolo și funcțiile lor.
Nota generală este de suprasolicitare a creierului prin stres, presiune psihică, tensiune nervoasă, de hiperfuncție. În opoziție aceste descărcări energetice dar și nervoase obosesc rinichii și funcțiile suprarenalelor.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ În mod normal, Săgetătorii ar trebui să fie în formă, să se simtă bine, să dea frâu liber sentimentelor, dorințelor sau intențiilor. O primă direcție (care nu e chiar nouă, s-a instalat de ceva timp), ține de sentimente. Aventuroșii sunt în plină ofensivă. Vor tot. Nu vor să „scape” nimic. Iar îndemnul prudent că viața trebuie sorbită pe-ndelete este înlocuită de ei cu epicureianul: Acum! Totul sau nimic! Mâine nu știm ce va fi. Activism, trăirism, hedonism care la tinerețe ține. De la o vârstă însă, unele escapadele pot părea ușor ridicule, o lipsă de măsură sau o exagerare. Eh, dar parcă îi mai poate controla cineva pe Săgetători, care au o asemenea provocare astrală.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Cum este şi firesc, unii nativi aparţinând acestei zodii îşi văd de viaţa lor fără prea multe griji, alţii însă intră în conul unor vibraţii astrale de o maximă intensitate care le bulversează sau le redimensionează existenţa. Acest tipar astral care s-a instalat de ceva vreme şi care acum, într-un fel, atinge apogeul unei dinamici astrale, este de natură să le jaloneze existenţa de fiecare zi sau chiar destinul. Spunem asta pentru că Sensul vieţii lor (Nodul Nord al Lunii) se află pe casa a X-a a ridicării prin miză personală, calităţi şi profesie până la un anume nivel.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Cred că, în ceea ce îi privește pe Vărsători, e vremea oratorilor. Acești nativi vor vorbi în perioada imediat următoare, chiar dacă sunt niște debutanți într-un domeniu, ca niște mari autorități. Au elocință, argumente, putere de convingere, autoritate.Tot ce fac e exemplar și admirabil. Este și unul dintre motivele pentru care se vor bucura de încredere. Vor stârni imediat valuri. Vor face impresie și vor atrage de partea lor simpatizanți, adepți, fani.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Luna Plină în Peşti este momentul unic de pe an când aceşti nativi trăiesc la apogeu. Este ziua de prea plin astral când se pot confrunta cu chestiuni ce privesc o acumulare de gânduri, fapte, evenimente de care trebuie să se ţină cont pentru a merge mai departe şi pentru care trebuie să se ia decizii iar pentru Peşti, o dată decizia luată, chiar dacă trec la treabă mai greu, ea este una definitivă şi este urmată până în pânzele albe.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 28–06 Martie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții