Horoscop dragoste 29 martie 2024

Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 29 martie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astr...

Horoscopul saptamanii 21–27 februarie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 20 februarie 2015 | 11:15



Horoscop Urania saptamana 21–27 februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 21–27 februarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

Perioada cuprinsă între 21 şi 27 februarie este caracterizată printr-un tranzit intens, semnificativ şi foarte activ al planetelor personale Marte şi Venus, aflate în conjuncţie întreaga săptămână: tranzitul lor va fi intensificat prin intervenţia Nodului Sud al Lunii şi al Plantei Uranus, fie şi numai prin patronajul astral.


Horoscop Berbec pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Nativii aparţinând acestei zodii au pentru câteva săptămâni sprijinul planetei Marte, aflată în tranzitul prin semnul lor, deci în domiciliu. Această poziţie le conferă forţă fizică, energie, curaj, determinare şi putere de decizie rapidă. Uneori însă, prin exces, îi poate transforma în nişte persoane agitate, nervoase (sau enervante), insistente, obositoare, care nu-şi găsesc locul, se reped la orice şi din ortice motiv, imprudente şi superficiale.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Între 23 şi 24 februarie, nativii aparţinând acestui semn beneficiază de tranzitul Lunii prin Taur. Avantajate pot fi femeile care vor manifesta tendinţe îndreptate spre propria persoană (preocupare pentru aspectul exterior, cosmetică, estetică, vestimentaţie, îngrijire corporală). Seara zilei de 23 le poate aduce mici contradicţii, dispute sau posturi jenante în familie, într-o relaţie ce evoluează anevoios şi în care nimeni nu-l ascultă pe celălalt; în planul carierei sau în dimensiunea publică se pot înregistra reacţii ciudate ale anturajului ori ale unor oficiali. Ceva sună drastic, ca o punere la punct sau ca un avertisment.



Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Între 25 şi 27 februarie dimineaţa se întrevede o perioadă plăcută în plan personal, dar condimentată cu mult activism şi solicitări care vin dinspre sectorul funcţiei, al imaginii publice, al carierei. 26 februarie poate fi o zi de succes sau care, fie şi într-un chip mai discret, poate fi momentul prielnic pentru a se marca ceva în activitatea unui nativ care aparţine acestei zodii. Soluţia va fi, pe fondul unei contradicţii sau al unei dispute, una “alunecoasă”, cu dublă deschidere, mai mult diplomatică decât eficientă, dar simpatică şi avantajoasă.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Nu toată lumea trăieşte în planul ideilor filosofice sau al credinţelor religioase, al preocupărilor superioare legate de lume viaţă de genul sociologie sau psihologie, dar, evident, sunt şi dintre aceştia. În această ultimă situaţie, ziua de 26 februarie poate fi una salutară pentru cristalizarea unor idei care nu se “legau” coerent, într-un flux de argumente care să dea coerenţă unui demers sau motivaţie unei decizii.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Cei care s-au născut în zodia Leu se pot confrunta cu tot felul de situaţii în care chiar dacă nu sunt obligaţi să vorbească mult, să se exprime verbal, ideea de comunicare şi semnificaţia unor decizii tot pe baza unor schimburi de impresii şi informaţii se justifică. Alteori, unii nativi se pot referi, în condiţii particulare, ce ţin de biografia fiecăruia dintre ei, la o serie de aspecte de viaţă şi activitate personală într-un cadru relativ restrâns chiar dacă e oficial (depoziţii, mărturii, declaraţii, răspunsuri sau precizări).


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Simpla trece a Soarelui prin Peşti, în opoziţie cu zodia lor natală, este un argument suficient, dar este şi un prilej suficient pentru apariţia unor dizarmonii. Multe dintre ele pot proveni de la relaţia cu soţul/soţia, cu partenerii de afaceri, cu colegii dintr-un proiect sau cu duşmanii.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ În casa a VII-a, locuită de Berbec, se vor afla întreaga săptămână trei şi la un moment dat patru corpuri cereşti, care, împreună cu Nodul Sud al Lunii, funcţionează ca o piatră de moară în sacul acestui loc de pe harta lor astrală. Forma pe care o poate îmbrăca, pentru unii nativi, acest context astral poate fi dramatică, spectaculoasă. Cu un Marte puternic, în domiciliu, în conjuncţie cu Venus, nu putem să facem abstracţie de interpretarea clasică, din manualele de astrologie, care vorbeşte despre certuri conjugale, despărţiri furtunoase, conflicte aprinse între parteneri.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Casa muncii îi solicită din plin pe aceşti nativi. Teoretic, ar trebui să aibă energie, să se poată mobiliza pentru a rezolva o cantitate mare de activităţi profesionale. Relaţiile de la locul de muncă iau foc. Toată lumea parcă are ceva împotriva unui Scorpion, toţi emit pretenţii, fac observaţii, formulează nemulţumiri (sau reclamaţii). Discuţiile aprinse sunt fireşti pe fondul unui asemenea context astral. Zilele cele mai proaste, în ansamblul unei săptămâni, obositoare şi solicitate, 21 şi 22 februarie.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Zodie care continuă să trăiască intens, dar nici pe departe atât de neplăcut, de solicitant sau de periculos cum li se întâmplă nativilor aparţinând altor semne, pe acelaşi context astral. Casa plăcerilor este de-a dreptul invadată de influxurile unor planete care Săgetătorilor le sunt avantajoase.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Casa a IV-a a relaţiilor cu familia din care provin este intens solicitată, de acum în acolo, pentru nişte săptămâni. Zilele de 21 şi 22 sunt cel mai greu de administrat, pentru că acolo un fel de tornadă pune la încercare rezistenţa unităţii de familie. Fie problemele lor se reflectă asupra întregii familii, fie, invers, cineva apropiat trece prin clipe de încercare. În unele ipostaze nu se întâmplă nimic concret, dar membrii de familie se iau la ceartă pentru ceva (interese, sentimente etc.) şi comit gesturi radicale provocând replici pe măsură.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Mercur zburdă prin semnul Vărsătorului pe care l-a abordat cu multe săptămâni în urmă şi pe care îl străbate acum, la pas, dândule acestor nativi oportunitatea de a se bucura de vibraţia lui şi de a folosi acest tranzit pentru a-şi rezolva chestiunile personale. Vărsătorii dau acum dovadă de multă tinereţe spirituală, de o mentalitate aerisită, lipsită de prejudecăţi. Mintea lor lucrează intens, activitatea intelectuală e în plină expansiune. Unii învaţă, alţii experimentează, unii observă, alţii construiesc.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Perioada analizată începe cu un răstimp 21-21 februarie dedicat (măcar la nivelul frământărilor interioare) banilor. Nativii caută resurse băneşti dintr- o activitate (sau din mai multe). Încă nu e momentul soluţiilor concrete. Pe 23 şi 24 ei pot vorbi cumpătat, pot da dovadă de spirit practic, de logică şi de bun simţ, nelăsându-se duşi de elanul efluviilor afective care îi inundă la tot pasul, chiar dinspre zodia lor.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 14–20 februarie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții