Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul saptamanii 14–20 februarie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 13 februarie 2015 | 12:54



Horoscop Urania saptamana 14–20 februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 14–20 februarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

Cel mai interesant aspect este cel de Lună Nouă care se produce în ziua de 18 februarie, la h: 23:47' UT-timp universal (respectiv, la 19 februarie h 1:47' ora României), prin conjuncţia Soarelui cu Luna la 29° 59' Vărsător. Peste numai 2 minute, Soarele, după ce a contribuit la alcătuirea acestei poziţii astrale, intră în Berbec, întâlnindu-se cu Luna la O°01' Berbec, într-o nouă conjuncţie strânsă, aproape perfectă dar nu şi suficientă pentru a alcătui o conjuncţie perfectă (grad, minut, secundă) cu Luna, pentru a alcătui o altă fază Lună Nouă şi în Berbec. Fireşte, este spectaculos să vezi cum, la distanţă de două minte „pe ceas” şi la diferenţă de doar o secundă pe cercul zodiacal se produc două conjuncţii dintre care doar una se asociază cu faza de Lună Nouă.


Horoscop Berbec pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Săptămâna viitoare le aduce acestor nativi o încărcătură destul de mare pe semnul Peștilor: pe 19 februarie vor fi aici 6 planete. Ele vor permite acumularea unor tensiuni dintre cele mai speciale la nivelul psihicului și laturii emoționale, care se poate încărca cu tot ceea ce nu este necesar în acest moment: amintiri, secvențe dureroase din existența lor care revin obsedant, preocupări colaterale care le mănâncă timpul, gânduri „negre”. Din 20 februarie, deși nu a venit încă rândul zodiei lor, se vor simți înviorați, înflăcărați chiar, plini de energie și de voință.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Tot felul de situații îl apropie pe un nativ din Taur de zona relațiilor sociale, mai degrabă utile, cultivate cu luciditate pentru un beneficiu sau o activitate liber consimțită ce o desfășoară alături de alte persoane.Întâlnirile par a fi plăcute, stând mai degrabă sub semnul petrecerii, al recreării sau al ipostazelor distractive, culturale, spirituale. Un aer de simpatie și prietenie degajată de conveniențe le permite acestora să se apropie de o serie de figuri importante cu care să intre într-un dialog sincer și firesc.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Acumularea de planete și implicit de influxuri ce țin de zodia Pești, pun într-o lumină specială casa a X-a a acestor nativi care, în ziua de 19 februarie, par a trăi zile interesante sau, după caz, memorabile.Se deschid oportunități, se discută sincer despre tot felul de proiecte și implicări. Li se pot face oferte, pot primi funcții sau însărcinări speciale, se pot face remarcați ori pot fi premiați, recompensați. După 20 februarie roata norocului le întoarce fața către prieteni mai vechi sau mai noi, mai apropiați sau mai la distanță.

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Planetele din Pești îi pun pe acești nativi să se concentreze (ca și săptămâna trecută) pe chestiune personale, sufletești, de conștiință, de direcție de viață. Analizează, cântăresc, fac speculații. Din toată această forfotă de trăiri și sentimente unele crezuri sau idealuri se confirmă, capătă mai multă forță interioară, altele sunt supuse îndoielii și revizuirii. În alte cazuri, mai ales a celor care au trecut prin momente grele ori a celor care nu au doar griji financiare sau familiare ci și de sănătate, se pune problema găsirii imediate a unui sprijin moral puternic.




Horoscop Leu pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Greutatea astrală stă, pentru acești nativi, în relația cu zodia Vărsătorului și cu casa a VII-a unde, în noaptea de 19 februarie, se va produce faza de Lună Nouă, a doua într-o lună, în același sector.
Ipostaza va permite să se ducă până la capăt ceea ce s-a declanșat în prejma datei de 20 ianuarie a.c. (când s-a produs prima fază de Lună Nouă în Vărsător): demolarea unei relații, stricarea unei colaborări, negocierea furtunoasă a unui contract.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Zodie puternic solicitată de aglomerarea planetelor în zodia Peștilor, semn aflat în opoziție cu Fecioara și care controlează casa a VII-a. Până la sfârșitul zilei de 18 februarie se pot face tot felul de negocieri, învoieli și înțelegeri bazate pe concesii, chibzuială, sau capacitate de a ceda în fața unei evidențe ori a unui pericol. Cu înțelepciune și putere de adaptare „la condițiile de mediu ambiant” se pot depăși multe momente dificile. Chiar dacă marile probleme nu se risipesc, chiar dacă un principiu nu este demolat definitiv, prin această atitudine se poate câștiga timp, se pot face din mers corecțiile necesare oricărui tip de colaborare.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Până pe 20 februarie cel mai important sector existențial, pentru cei care s-au născut în zodia Balanței, este cel care patronează munca, salarizarea și exercitarea meseriei. Patru, cinci și, la un moment dat, chiar șase planete în Pești fac din casa a VI-a un loc special pe harta cerului acestor nativi care pot să înregistreze niște schimbări semnificative: găsirea unui loc de muncă, o schimbare profitabilă a locului de muncă, o imagine bună, un succes profesional, o ameliorare a regimului salarial.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/horoscop-urania-balanta-14-20-februarie-2015-524464.html#ixzz3RcOaeiRn

Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Seara de 18 spre 19 februarie aduce, pentru a doua oară în acest an, o Lună Nouă în Vărsător, care ia din nou la ”arat” tot ce ține de casă, patrimoniu, bun de valoare al familiei, dar și relațiile de familie înseși. În opoziție cu Jupiter, acest furtunos aspect astral pune în discuție tot: imagine, nume, renume, funcția, rang, demnitate, autoritate morală sau profesională, statut juridic, chestiuni de legalitate, de normalitate, de oportunitate.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ La o primă impresie, harta cerului pentru nativii din Săgetător pare o culme a activității și intensității astrale. În acest caz putem vorbi de o bunăstare patrimonială sau, în alt registru, de un alt mod de viață casnică și domestică care aduce confort, satisfacție, echilibru și împlinire. Alteori, averea pune probleme. Zile intense, în acest caz, 18, 19 și parțial 20 februarie.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Este greu de spus care este cea mai importantă casă, în economia vieții lor de fiecare zi, împărțită astrologic în douăsprezece sectoare; banii, comunicarea, patrimoniul, familia. Cronologic, primul eveniment important care se petrece vizează axa banilor (casele II și VIII). Aici Luna nouă operează determinări și provoacă schimbări pe care le-a declanșa în preajma primei faze de Lună Nouă, produsă tot în Vărsător, pe 20 ianuarie.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ De departe zodia cea mai afectată de evenimentele astrologice ale săptămânii viitoare. Pe ei îi privește și îi „lovește” din plin, faza de Lună Nouă care se va petrece în 19 februarie.
Îi zguduia oricum, dar hazul astral este că evenimentul se petrece pentru a doua oară după 28 de zile. Pe ei se revarsă această încărcătură uriașă ce se poate valorifica în modul cel mai bizar asupra unora. În sfârșit, bizar va fi și că unii nu vor atinși nici cât o adiere de acest curent.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 14–20 februarie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Ultimele săptămâni au fost pentru nativii acestui semn zodiacal beneficie prin influxurile armonice care s-au îndreptat spre ei. Acum se atinge apogeul. Este de-a dreptul o inundație de valuri de sentimentalism și emotivitate specifice zodiei. Dar mai sunt și alte semnificații: aceste ape superioare spală ființa astrală a fiecărui nativ. Curăță și înalță spiritual. Este semn de renaștere, este semnul unei fecundități care va rodi, cândva, cumva acum sau mai târziu, după i-o fi ceasul cosmic.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 14–20 februarie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții