Horoscopul săptămâna 15-21 aprilie 2024

Horoscopul săptămâna 15-21 aprilie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Iata ho...

Citeste Horoscopul lunii Martie 2015 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on miercuri, 25 februarie 2015 | 22:07


Citeste Horoscopul lunii martie 2015

Horoscopul lunii martie 2015, asadar daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii decembrie pe scurt pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii martie 2015 pe scurt toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii martie 2015 toate zodiile pe scurt:

Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Berbec,

Sub vibratiile sextilului lui Mercur cu Uranus din 1 martie 2015, mintea iti este guvernata de o rara originalitate si inventivitate, fiind in masura sa-i sochezi, mai in gluma, mai in serios, pe cei din jur cu opiniile si ideile tale trasnite. Te bucuri de tovarasia unor oameni capabili sa iti stimuleze interesele si ambitiile. Efervescenta energie care te strabate te determina sa fii mereu in miscare, sa iti gasesti cu greu locul.

Deschiderea mentala si sufleteasca fata de tot ce este nou ori neobisnuit iti rezerva placute surprize ca efect al trigonului dintre Jupiter si Uranus de pe 3 martie. Norocul te intovaraseste in aproape toate demersurile tale, in special atunci cand te ocupi de ceva iesit din tiparele cotidianului sau ale obisnuintelor. Paradoxal, uneori, cu cat te concentrezi mai putin pe o anumita activitate, cu atat ai mai mari beneficii in urma ei. Pari sa posezi darul de a te acomoda cu flexibilitate chiar si la cele mai surprinzatoare circumstante, recapatand astfel increderea in destinul tau. Desi riscurile luate acum tind sa aiba mari sorti de izbanda, poti avea sporite profituri daca te afli la locul potrivit in momentul potrivit si daca te apleci cu perseverenta asupra lucrurilor care te pasioneaza.


Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Taur,

Creativitatea iti devine frenetica sub efluviile Lunii pline rasarite pe 5 martie in Fecioara si a V-a casa a Taurului. In acest context, nu a fi rau deloc sa iti calauzesti timpul si energia spre perfectionarea talentelor tale, chiar daca acest lucru te indeparteaza nitel de cercul tau social. Pana la urma, hai sa-i dam cezaruui ce este al cezarului! Nu te lasa in voia unei autocritici exagerate si nu sovai sa-ti extinzi limitele personalitatii.

Viata sociala te prinde in mreje si este pe cale sa-ti ofere numeroase satisfactii incepand cu 13 martie, gratie tranzitului lui Mercur in Pesti si a XI-a ta casa. Ai ocazia sa iti largesti sfera de influenta, sa faci cunostiinta cu multi oameni, mai ales tineri, sa inchegi relatii de prietenie cu colegi ori persoane implicate in activitati sociale si intelectuale. Pari sa comunici cu intetire, sa te angajezi frecvent in dialoguri si dezbateri axate pe pasiunile si idealurile tale.


Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Gemenii,

Rezolvarea unor probleme de familie si reamenajarea casei, eventual o esentiala curatenie de primavara, sunt orientari majore asociate cu Luna plina ivita pe 5 martie 2015 in Fecioara si a IV-a casa a Gemenilor. Simtul practic care te guverneaza acum are capacitatea sa te reinvigoreze din punct de vedere fizic si emotional. Nu ceda tentatiei de a fi prea critic fata de tine insuti. Elibereaza-te, cu discernamant si luciditate, de balastul unor griji si circumstante care iti ingreuiaza dezvoltarea personala.

Incepand cu 17 martie, parcursul lui Venus in Taur si a XII-a ta casa te aduce in cel din urma stadiu al unui ciclu al vietii tale sentimentale. Treci printr-o perioada prielnica reconectarii cu universul tau interior. Intrucat esti focalizat asupra unor profunde nevoi si nazuinte personale, poti sa le pari altora mai retras decat de obicei. Sensibilitatea si intuitia te ajuta insa sa descifrezi pana si cele mai subtile ganduri si simtaminte ale celor din preajma ta.


Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Rac,

Comunicarea cu ceilalti castiga in expresivitate si claritate sub efluviile Lunii pline aparute pe 5 martie 2015 in Fecioara si a III-a casa a Racului. Percepi cu acuitate detaliile semnificative ale proiectelor tale, ai abilitatea de a memora cu usurinta, iar evenimentele din traiul zilnic tind sa iti confirme opiniile si simtamintele. Capacitatea de a-ti pastra sangele rece in mijlocul celor mai infocate discutii iti permite sa obtii avantaje deloc neglijabile in interactiunea cu oamenii.

Odata cu 13 martie, tranzitul lui Mercur in Pesti si a IX-a ta casa te focalizeaza si iti inlesneste oportunitati in studiu, demersuri intelectuale, calatorii si contacte cu taramuri indepartate. Poti avea ocazia sa primesti indrumari esentiale de la un profesor sau o persoana influenta, ori sa-ti impartasesti cunoasterea unor oameni care apeleaza cu incredere la tine. Pari sa-ti orientezi preocuparile spre filosofie, religie ori credinte de pe alte meridiane geografice ori spirituale. O calatorie intreprinsa in aceasta perioada are darul sa-ti stimuleze ambitiile si evolutia personala.


Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Leu

Opozitia dintre Mercur si Jupiter din 1 martie 2015 iti daruieste samanta de vorba, dar nu te ajuta intotdeauna sa iti gasesti cuvintele potrivite, capabile sa-ti creeze clare avantaje. Studiul are menirea sa-ti largeasca orizonturile, insa multitudinea de informatii care te asalteaza te poate face sa pierzi imaginea de ansamblu. Declaratiile arogante sau fatisa incredere in tine insuti par a da nastere unor conflicte. Cauta sa ajungi la un adevarat echilibru intre credintele personale si analiza riguroasa a realitatii.

Pe 3 martie, ca urmare a trigonului lui Jupiter cu Uranus, poti fi inspirat sa ocolesti cararile batatorite ale existentei. Intalnirea cu niste persoane iesite din comun tinde sa-ti extinda viziunea despre lume. Conjuncturile ori oamenii cu care ai de a face te incurajeaza sa iti scoti la iveala talente neobservate in traiul de zi cu zi. Marea flexibilitate mentala iti ingaduie sa te descurci in situatii cu totul neprevazute. De fapt, deschiderea catre nou nu poate sa-ti rezerve decat surprize placute. Desi asumarea unor riscuri pare a fie incununata de succese, iti poti maximiza beneficiile cufundandu-te cu perseverenta si entuziasm mai cu seama in activitatile care iti plac.


Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Fecioara

Luna plina rasarita pe 5 martie 2015 in Fecioara si prima ta casa iti atrage atentia asupra unui necesar echilibru in relatiile cu oamenii apropiati. Daca in ultima vreme ai fost nevoit sa iti sacrifici timpul si energia pentru altii, pari sa fii imboldit sa discuti serios cu partenerii tai din plan personal, social si profesional despre o redistribuire corecta a sarcinilor si responsabilitatilor. Optimizarea tonusului tau fizic si mental devine o prioritate, avand in vedere dezideratul de a-ti mentine vitalitatea si eficienta in viitoarele tale demersuri majore.

Din 13 martie, tranzitul lui Mercur in Pesti si a VII-a ta casa readuce in actualitate relatiile cu oamenii, parteneriatele din toate sferele existentei tale. Curiozitatea, impartasirea ideilor personale si dialogurile cu ceilalti iti prilejuiesc noi perspective despre tine si lume. Acest aspect astral promoveaza o mare disponibilitate catre schimbul de mesaje cu altii si armonizarea conexiunii cu persoanele cu care esti asociat.





Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Balanta

Daca ai fost nedreptatit in ultimul timp, daca ai daruit cu mult mai mult decat ai primit, Luna plina ivita pe 5 martie 2015 in Fecioara si a XII-a casa a Balantei te provoaca sa iti faci dreptate si sa nu iti mai neglijezi interesele in favoarea celor ale altora. Pe de alta parte, acest aspect astral este de bun augur initierii unei practici spirituale, meditatiei si purificarii tale interioare.

Mercur isi incepe pe 13 martie periplul in sectorul astrologic al Pestilor si a VI-a ta casa, intr-un tranzit de-a lungul caruia starea de sanatate poate fi schimbatoare, necesitand adaptabilitate, autoexaminare si autodisciplina in traiul cotidian. Emotivitatea iti creste vertiginos in intensitate odata cu 17 martie 2015, sub impactul parcursului lui Venus in Taur si a VIII-a casa a Balantei. Treci printr-o perioada oportuna intelegerii simtamintelor tale si a ceea ce iti doresti cu adevarat de la oamenii apropiati. Este posibil sa cladesti o promitatoare asociere in plan personal, social sau profesioal, bazata pe o reala reciprocitate.


Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Scorpion

Colegii si prietenii pusi pe harta pot reprezenta o problema pe 5 martie 2015, sub impactul Lunii pline din Fecioara si a XI-a casa a Scorpionului. Din fericire, ai capacitatea de a te ridica deasupra frictiunilor marunte si a te ocupa de ceea ce conteaza cu adevarat. Acest aspect astral iti permite, totodata, sa te incadrezi cu eficienta intr-o munca de echipa, dar si beneficiezi de sprijinul unor aliati de nadejde in materializarea ideilor tale creative.

Tranzitul lui Mercur in Pesti si a V-a ta casa da intaietate din 13 martie apropierii de latura ta copilareasca, jocului, distractiilor si fericirii personale. Mintea tinde sa iti devina inventiva, speculativa si inspirata in organizarea unor activitati sociale si profesionale. Chiar daca placerile vietii sunt prioritare, ele par sa aiba o insemnata parte educativa sau intelectuala. Discutiile cu cei din jur sunt incitante, capabile sa iti sugereze noi metode de a-ti implini idealurile.


Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Sagetator

Mercur tranziteaza, incepand cu 13 martie 2015, sectorul astrologic al Pestilor si a IV-a casa a Sagetatorului, punand accentul pe camin si viata de familie. Tinzi sa te concentrezi asupra radacinilor fiintei tale, a felului cum ai fost crescut si educat. Intuitia ti se inteteste si iti favorizeaza descifrarea unor indicii semnificative din mediul tau inconjurator. Te poti simti imboldit sa iti iei ceva de lucru acasa ori sa iesi mai putin in oras pentru a te apleca asupra studiului sau a invataturii. O eventuala schimbare a locuintei iti poate pune la incercare adaptabilitatea.

Sub impactul cuadratului dintre Mercur si Saturn din 16 martie, obstacolele si intarzierile intampinate in proiectele tale te pot face mai iritabil decat de obicei. Mintea iti este indreptata cu precadere catre detalii si esti strabatut de nazuinta de a fi cat mai corect si mai precis in tot ceea ce iti propui. Probabil ca esti cu mult mai eficient decat ti se pare, asa ca ar fi indicat sa nu-ti mai cauti, cu incapatanare, nod in papura. Desi, multe persoane tind sa fie foarte critice fata de tine, se impune sa le cerni cu obiectivitate parerile si sa-ti pastrezi credinta in fortele tale.






Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Capricorn

Cuadratul dintre Venus si Pluton din 5 martie 2015 iti ingreuneaza relatiile cu oamenii din cauza dorintei de a-i aduce de partea ta cu orice pret. Ai inclinatia sa fortezi nota, sa te impui prea navalnic altora, determinandu-i astfel sa se impotriveasca cat pot incercarii tale de a-i controla. Este posibil, de asemeni, ca altcineva sa atenteze sa te controleze. Pentru a obtine ceea ce vrei este necesar sa eviti un comportament manipulativ, ce poate genera resentimente si confruntari. Straduieste-te sa iti stapanesti pornirile unui egoism excesiv si sa iti dai seama de forta personalitatii tale din aceasta zi.

Tot pe 5 martie, Luna plina din Fecioara si a IX-a casa a Capricornului te imboldeste sa iti depasesti limitele mintii, sa iti pui intr-o sporita masura in valoare abilitatile intelectuale. In acelasi timp, acest aspect astral poate scoate la suprafata impulsuri interioare negative. Atat cuadratul de mai sus, cat si aceasta Luna plina iti recomanda sa treci dincolo de granitele credintelor personale, poate prin intermediul discutiei cu cineva capabil sa te inteleaga si sa iti inspire o atitudine mai deschisa si mai imaginativa fata de lume.


Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Varsator

Pe 1 martie 2015, ca urmare a sextilului dintre Mercur si Uranus, nativii din Varsator par sa se simta nemaipomenit de bine fiind mereu ocupati pana peste cap, pe valul unor activitati sociale si profesionale. O proaspata initiativa este binevenita astazi. Intrucat absorbi cu usurinta noi idei, ai ocazia sa pui la incercare limitele proprii gandiri, dar si pe cele ale altora. Oportunitatile iti ies la iveala pe muchie de cutit, asa ca trebuie sa fii permanent gata sa profiti de ele, fara vreo ezitare.

Lucrurile de detaliu te plictisesc si iti repugna pe aceeasi data de 1 martie, sub impactul opozitiei lui Mercur cu Jupiter. Este necesar sa iti veghezi impulsul de a trece prea repede la actiune sau a-ti extinde prea mult demersurile. Este o zi prielnica estimarii progreselor tale si ajustarii strategiilor de atingere a obiectivelor tale. Poti beneficia de o scurta calatorie, capabila sa iti dea o noua perspectiva asupra existentei.





Citeste horoscopul lunii martie 2015: zodia Pesti

Luna plina rasarita pe 5 martie 2015 in Fecioara si a VII-a casa a Pestilor poate declansa o criza sau, din contra, o oportunitate in relatiile cu ceilalti. Legaturile de parteneriate personale, profesionale sau sociale ajung la un moment al adevarului, implicand fie destramarea, fie invigorarea lor. Nu mai poti ori nu nu ti se mai permite sa tergiversezi, sa bati apa in piua in asocierile cu altii, ci sa le folosesti cat mai eficient in implinirea unor obiective comune.

Incepand cu 13 martie, Mercur tranziteaza sectorul astrologic al Pestilor si al primei tale case, calauzindu-ti mintea catre persoana sau personalitatea ta. Daca iti stapanesti excesiva nervozitatea si predispozitia de a te lasa cuprins de capricii, poti profita de aceasta perioada datorita sporitei adaptabilitati, competitivitati si comunicativitati ce te caracterizeaza. Pari sa te simti stimulat de o crescanda vitalitate, sa percepi cu acuitate ce se petrece in jurul tau si sa iti promovezi cu o mare putere de convingere telurile si opiniile.

4 comments:

Anonim spunea...

foarte interesant articolul

vbv spunea...

Interesant !

Unknown spunea...

E interesant cat de meticulos este realizat acest horoscop. E grozav!

Unknown spunea...

e bine ca pot citii horoscopul pentru luna urmatoare foarte interesant acest articol

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții