Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul saptamanii 24–30 ianuarie 2015

Written By NIKE B. on joi, 22 ianuarie 2015 | 22:48



Horoscop Urania saptamana 24–30 ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 24–30 ianuarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

Soarele tranzitează zodia Vărsătorului. Un mers obișnuit. În semn se mai află, în tranzit, și un Mercur slab, retrograd care va face o conjuncție, pentru doar câteva ore , la 10° Vărsător, cu Soarele, în ziua de 30 ianuarie. Cam atât ca zestre din partea acestui semn zodiacal.

În schimb, mai plină de sugestii este zodia Pești unde se vor afla, din 27 ianuarie, o dată cu intrarea planetei Venus, în acest semn, patru planete, asta după ce și ziua de 24 se va bucura de prezența Lunii. Planeta Venus va fi în exaltare și va risipi o serie de virtuți nu doar asupra Peștilor ci asupra tuturor celorlalte unsprezece zodii, fiecăreia după casa cerului locuită de acest semn.


Horoscop Berbec pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Zodie solicitată mai intens, începând cu a doua jumătate a zilei de 24 ianuarie până pe 26, spre ora 19. Luna le tranzitează zodia, face tot felul de aspecte care vor avea o anume asprime ca formă de manifestare. Fiecare dintre nativi o poate percepe diferit, în funcție de rezonanța pe care acest tranzit îl poate avea cu harta cerului nașterii lor. Nota generală va fi de enervare, de exasperare.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Pe 27 și 28 ianuarie, nativii ar trebui să se aștepte la o serie de opoziții sau situații critice născute din constrângerile care se acumulează în jurul lor și care vor fi cu atât mai vizibile cu cât aceștia au o poziție de decizie sau o funcție de conducere într-o structură socio - profesională.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Dispoziția astrală a zilelor de 29 și 30 ianuarie își va pune amprenta pe existența celor născuți în Gemeni. Vor avea planete și implicit aspecte tensionate între toate cele patru case ale Crucii Mobile, ceea ce îi va solicita. Întreaga săptămână are o rezonanță rea, dar în zilele amintite se adaugă traseul Lunii prin chiar semnul lor zodiacal natal ceea sporește efectul acestor predispoziții anterioare. Este pentru prima dată, de când a intrat în Săgetător, când Saturn se confruntă cu cuadraturi numeroase.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Săptămâna viitoare beneficiază de o distribuție a planetelor în casele cerului diferită mult de reperele care au bătut în cuie, de peste un an, predispoziția astrală a Racilor.Pentru unii, se poate vorbi de o perioadă lineară, liniștită sau, măcar, mai puțin solicitantă. Pentru alții, cel puțin după 27 ianuarie, se instalează o stare de izolare de cele lumești, pragmatice, terre- à-terre.


Citeste horoscopul...




Horoscop Leu pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Avalanșă de probleme financiare. Unele sunt reale, provocate de tot felul de situații personale sau de context general.Altele se desfășoară doar la nivelul psihicului, a stării interioare de conștiință, care reacționează disproporționat la orice informație care se apropie de cazul lor. Le tresare inima la orice buletin de știri, la orice aluzie sau zvon.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Colinde, colinde, a fost vremea colindelor. Acum e vremea conflictelor. Și dacă acestea ar fi clar argumentate, rostite direct, încă ar fi bine. Dar lupta se dă cu umbre și incertitudini. Pericolul vine din toate părțile.Ca în poemul eroic ”Cântecul lui Roland”, în timp ce înțeleptul Olivier strigă în van: „Roland, prietene, dă alarma/Charles ne va auzi chemarea/Va trebui să ne apărăm/Regele ne va ajuta cu oamenii săi”, eroul, viteazul Roland, vrea să rezolve totul bazându-se pe a sa „sabie legendară Durendal”.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Între 24 ianuarie după-amiaza și prima parte a zilei de 26 ianuarie se încing spiritele. Că este vorba de conflictele în căminul conjugal, că este vorba de parteneri de orice natură (colaborare, afaceri), că este vorba de procese sau pricini ce nu se pot reglementa prin propriile puteri și argumente, se poate înregistra, pe o paletă largă de ipostaze, un răstimp care să vă solicite din plin și să nu vă pună în cea mai bună lumină: critici, acuzații, dispute.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ În ziua de 30 ianuarie în familia unora s-ar putea produce un eveniment care poate fi catalogat drept șocant, zguduitor. Poate că nici nu se produce un fapt concret, pentru că este suficient un zvon, o afirmație, o știre, o idee, o replică pentru a produce valuri. Dar asta după ce, pe 27 și 28 ianuarie, aceiași nativi pot trece, ei înșiși, prin situații pe care, ca să fim delicați, le putem defini „stringente”.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Saturn, reordonatorul de destin pentru cei care s-au născut în Săgetător, are parte, săptămâna viitoare, de o serie de confruntări, mai acute sau mai blânde, provenind din zodia Pești, unde se vor afla, întreaga săptămână, patru planete, din Gemeni, unde între 29 și 30 ianuarie se va va afla în tranzit Luna, și din Fecioară, unde operează o Lună Neagră în război cu toate planetele mai sus amintite.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Chiar dacă nu se mai realizează la grad perfect, ci cu o marjă de toleranță de câteva minute, relațiile proaste dintre Pluton, Uranus și Nodurile Lunare sunt de natură să dezvolte ceea ce au declanșat în ultimele două săptămâni. Cei mai mulți dintre cei „încercați” de astre trăiesc aceste clipe de destin răzvrătit, cu senzația că au picat în mijlocul furtunii.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ În general, dar și în particular, săptămâna viitoare se anunță antipatică pentru nativii din Vărsător. Au parte de enervări și provocări la tot pasul, din cele mai diverse sectoare ale existenței lor. Firește, nu toate se vor manifesta. În funcție de vârstă, poziție socială, meserie, logică a lucrurilor, unora li se pot activa unele aspecte astrale mai puternic decât în cazul altora. Totuși, ziua de 30 ianuarie rămâne un domeniu al surprizelor, al blocajului în fața unor informații care îi privesc direct pe ei sau pe cei apropiați.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Zodie încărcată de planete, de aspecte, de influxuri și de porți deschise pentru a se rezolva sau măcar a se desluși o serie de enigme personale. Peștii sunt marii avantajați de tranzitele săptămânii viitoare. Din 27 ianuarie, Venus în exaltare le permite să atragă de partea lor binele de toate felurile, avantajele, mica protecție, mica șansă personală, satisfacția.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 24–30 ianuarie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții