Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citeste Horoscopul lunii Februarie 2015 !

Written By NIKE B. on sâmbătă, 24 ianuarie 2015 | 10:33


Citeste Horoscopul lunii Februarie 2015

Horoscopul lunii Februarie 2015, asadar daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii Februarie pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii Februarie 2015 petru toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii Februarie 2015 toate zodiile :

Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Berbec,


Pe 4 februarie, gratie Lunii pline din Leu si a V-a casa a Berbecului, ai potentialul de a comunica cu o sporita expresivitate. Poti fi mult mai ferm si mai direct in vorbe si in fapte. Cu toate acestea, daca iti armonizezi nevoia de a fi remarcat cu generozitatea fata de altii, ai prilejul sa ii inspiri pe oameni si sa-i faci sa se ralieze idealurilor tale.

Incepand cu 18 februarie, Soarele tranziteaza Pestii si a XII-a ta casa, intr-o perioada consacrata frecvent retragerii in singuratate si revitalizarii. Spiritul competitiv pare sa ti se diminueze si nu este deloc vremea oportuna initierii unor planuri de mare anvergura. Acest sfarsit al ciclului tau solar determina renuntarea voita sau nevoita la persoane si situatii de viata care si-au dovedit cu prisos inutilitatea ori chiar capacitatea de a-ti ingradi dezvoltarea. Viata personala capata intaietate in defavoarea celei profesionale si sociale.

Luna noua aparuta pe 19 februarie in Varsator si a XI-a casa a Berbecului te ajuta sa te integrezi intr-o colectivitate si/sau intr-o activitate de echipa. Poti adera la un grup de oameni asemeni tie sau la o cauza nobila ori caritabila. Idealismul specific zonei astrologice a Varsatorului te sprijina in relevarea unor noi cai de a-ti pastra individualitatea si a-ti sustine interesele fara a neglija valorile prieteniei si colegialitatii.

Sextilul lui Mercur cu Uranus din aceeasi data de 19 februarie 2015 iti stimuleaza ingeniozitatea si simtul umorului. Ai oportunitatea de a-ti face cu usurinta prieteni si a te angaja intr-o serie de activitati si discutii incitante.



Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Taur,


Esti provocat sa te dezradacinezi din vechi obisnuinte si tabieturi, iar o problema ivita in familie te poate inspira sa iti schimbi hotarator cursul vietii.

Incepand cu 18 februarie, tranzitul Soarelui in Pesti si a XI-a ta casa te determina sa te implici intr-un mod fericit, cu inima usoara si plin de volubilitate, in interactiunea cu cei din jur. Cercul tau de prieteni iti ofera mai multe satisfactii decat de obicei, dar pari a nu te multumi cu atat, vrand sa comunici si sa te conectezi cu cat mai numeroase persoane din diferite straturi ale societatii. Relatiile bine mentinute cu oameni inflenti tind sa iti aduca mult asteptate beneficii. Mintea iti este strabatuta de idei originale, uneori chiar excentrice, si ai inclinatia sa respingi cu inversunare tot ceea ce este conventional sau artificial. Este vremea sa te focalizezi asupra viselor si idealurilor tale, sa initiezi o serie de proiecte indraznete, ce-si pot pune amprenta asupra viitorului tau indepartat.

Marte poate actiona pozitiv asupra ta, indrumandu-te catre demersuri ce necesita o munca individuala sau o adanca concentrare. Daca prioritatile tale din aceasta perioada nu includ o cat de mica activitate fizica, se impune sa-ti gasesti timp pentru a-ti pune la treaba, prin exercitii in aer liber, excesul de vitalitate. Daca te soliciti prea putin din punct de vedere fizic si incerci sa te fortezi sa fii prea binevoitor cu inamici consacrati, daca iti reprimi sau iti ignori o coplesitoare agresivitate, exista posibilitatea sa acumulezi o paguboasa energie negativa!



Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Gemenii,


Forta de convingere iti ajunge la un varf, la fel ca si creativitatea si increderea in tine insuti. Chiar daca iti este usor sa spargi gheata inertiei si sa pornesti in cutezatoare demersuri, este necesar sa isi pastrezi motivarea si perseverenta pentru a le putea duce la bun sfarsit.

Extinderea lumii interioare si a celei exterioare reprezinta pe 19 februarie repere consacrate ale prezentei Lunii noi in Varsator si a IX-a ta casa. Este posibil sa te focalizezi asupra unei inedite directii a destinului ca urmare a asumarii unor noi si revolutioanare idei ori convingeri. Existenta ti se poate imbogati in semnificatii gratie studiului, unei calatorii sau comunicarii cu persoane de pe alte meridiane.

Marte isi croieste drum, incepand cu 20 februarie 2015, in Berbec si a XI-a casa a Gemenilor, intr-un tranzit ce te indruma sa iti reversi o clocotitoare energie catre activitati desfasurate intr-un grup social sau alaturi de prieteni. De fapt, unirea eforturilor tale cu cele ale altor oameni, asemeni tie, catre un scop comun, tinde sa iti daruiasca implinitoare satisfactii. Nu este exclus sa ajungi intr-o pozitie de lider, dar acest lucru nu pare sa te impiedice sa te ocupi si de punerea in practica a obiectivelor tale personale pe termen lung.

Tot pe 20 februarie, parcursul lui Venus in aceeasi zona astrologica a Berbecului are potentialul de a imblanzi agresivitatea insuflata uneori de catre Marte. Planeta dragostei este mai putin pragmatica, asa ca insista asupra placerilor si distractiilor impartasite cu amicii si a inchegarii unor noi si dezinteresate relatii de prietenie. Ai grija ce anume iti doresti intrucat generozitatea lui Venus pogoara asupra ta, netezindu-ti calea spre materializarea nazuintelor tale.



Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Rac,


Principala batalie in care trebuie sa te angajezi consta in dezvoltarea talentelor tale si indrazneala de a le demonstra altora.

Ca efect al tranzitului initiat de Soare, odata cu 18 februarie, in Pesti si a IX-a ta casa, tinzi sa te concentrezi asupra lumii exterioare si sa te debarasezi de ingrijorarile care ti-au marcat viata personala in ultima vreme. Mult mai dornic sa traiesti cu intensitate clipe deosebite, aventuri incitante, capabile sa te smulga din maracinisul inertiei zilnice, poti sa-ti neglijezi responsabilitatile si o serie de detalii notabile tinand de sfera materiala. Pari sa fii interesat, de asemeni, sa-ti dezvalui un sens mai inaltator al destinului, sa respingi cu dispret aspectele artificiale ale vietii. In acest context, ti se recomanda o vacanta, de preferat intr-o regiune cat mai indepartata si mai diferita de cea de acasa.

Marte, prezent incepand cu 20 februarie 2015 in Berbec si a X-a casa a Racului te impinge de la spate spre dezvoltarea carierei si statutului tau profesional. Aspiratiile si obiectivele tale legate de acest plan al existentei sunt neobisnuit de presante si ambitioase. Evenimentele care au loc in aceasta perioada tind sa isi propage efectele pe un lung interval de timp si sa aiba o mare importanta in modelarea viitorului tau. Ai prilejul sa te lansezi in numeroase initiative si sa faci hotaratori pasi inainte in evolutia generala a vietii. Poti fi investit cu autoritate asupra altora ori te poti confrunta cu niste sefi sau persoane sus-puse.

Odata cu aceeasi zi de 20 februarie, tranzitul lui Venus pe acelasi taramuri ale Berbecului da apa la moara orientarilor anterioare. Planeta dragostei are darul de a face ca straduintele tale profesionale sa fie observate, apreciate si recompensate. Daca esti in cautarea unui job, acest ciclu venusian iti netezeste calea spre obtinerea lui.



Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Leu


Este, in general, un aspect astral favorabil, dar, pentru a beneficia de pe urma lui, este necesar sa iti scoti la iveala calitatile si punctele forte. Pe de alta parte, nu este bine sa te lasi purtat de val si sa-i iriti pe ceilalti printr-o aroganta, prea insistenta afirmare a sinelui si a intereselor tale. Faptul ca abordezi direct viata, fara a te ascunde dupa degete, iti ofera sansa de a-ti imbunatati relatiile de parteneriat, inclusiv in dragoste.

Din 18 februarie, tranzitul Soarelui in Pesti si a VIII-a ta casa pune accentul pe viata ta personala. Felul cum te descurci zi de zi, cum iti pui la treaba inzestrarile native si atitudinea pe care ti-o asumi in relationarea cu altii capata intaietate. In aceasta perioada, poti fi insufletit de o fierbinte nazuinta de a te transforma in profunzime, dinlauntru catre in afara. Ambitia de a te debarasa de complexe si de proaste obiceiuri se impleteste cu impulsul de a da deoparte voalul aparentelor si a ajunge la miezul lucrurilor. In acest mod, poti sa castigi o perspectiva de ansamblu a trecutului si sa iti relansezi viitorul.

Marte patrunde pe 20 februarie 2015 in sectorul astrologic al Berbecului si al celei de-a IX-a case a Leului, mobilizandu-te sa faci niste pasi decisivi in relevarea credintelor si filosofiei de viata, eventual printr-o orientare spirituala sau religioasa. Crescuta aspiratie de a-ti largi cunoasterea te poate aduce aproape de un guru ori o persoana invatata, dotata cu o bogata experienta. Este posibil sa iei o hotarare majora legata de o calatorie pe meleaguri indepartate sau chiar de mutarea domiciliului pe alte meridiane.

Visarea indreptata catre zone geografice exotice ori incitante din alte parti ale lumii, dar si posibila configurare a unei plecari catre acele taramuri se intensifica sub impactul tranzitului lui Venus in aceeasi zodie a Berbecului, inceput tot pe 20 februarie. Lectura si studierea directionate spre dimensiuni ale existentei neexplorate inca au capacitatea sa-ti daruiasca mari satisfactii.



Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Fecioara


Lunii pline rasarite pe 4 februarie 2015 in Leu si a XII-a casa a Fecioarei. Cu toate ca acest lucru te poate deranja, este mai bine sa iti recunosti impulsurile interioare decat sa devii o marioneta a lor. De asemeni, aceasta Luna plina pare sa-ti starneasca nazuinta de implinire spirituala, de regasire a sinelui tau pe inalte si cuprinzatoare trepte ale existentei.

Necesitatea de a-ti armoniza interesele si telurile personale cu cele ale altora, de a ajunge la un echilibru intre ceea ce daruiesti si ceea ce primesti in viata sociala se face simtita incepand cu 18 februarie, sub impactul tranzitului Soarelui in Pesti si a VII-a ta casa. Ai nevoie de tovarasia si sprijinul altor oameni, la fel cum acestia tind sa-ti caute mai frecvent ajutorul si indrumarea. In acest ciclu solar, este indicat sa te focalizezi asupra unor initiative sau actiuni colective, in care eforturile si competenta ta se pot completa cu cele ale unor persoane de incredere. Nu trebuie sa pici insa intr-o pagubitoare extrema si sa te supui intru totul vointei si opiniilor celorlalti. Popularitatea din cadrul cercului tau social este in crestere pe masura ce dai tot mai mult dovada de diplomatie si spirit de echipa.

Pe 19 februarie, Luna noua din Varsator si a VI-a casa a Fecioarei are forta de a-ti cutremura si a-ti da peste cap rutina zilnica. Schimbarea alimentatiei si a modalitatii cum intelegi sa te intretii din punct de vedere fizic poate sa-si puna o amprenta pozitiva asupra vitalitatii si bunei dispozitii. Ca urmare a patrunderii lui Marte in Berbec si a VIII-a casa a Fecioarei, din 20 februarie 2015, te poti confrunta cu o moarte simbolica a unui aspect al existentei tale. O conjunctura care ti se parea a fi de lunga durata este pe punctul sa se incheie, fiind nevoie sa iti demonstrezi puterea de a indura o pierdere si a face fata unor situatii vitrege la prima vedere.







Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Balanta


Chiar daca simti ca ai niste puncte vulnerabile, daca iti afisezi increderea in tine insuti nu ai decat de castigat! In cazul in care esti stapanit de un inalt obiectiv, este timpul sa investesti in el cat mai multa energie si perseverenta, fara a uita sa-ti pui in valoare creativitatea!

O perioda prielnica despartirii graului de neghina traiului tau de toate zilele este inaugurata din 18 februarie de tranzitul Soarelui in Pesti si a VI-a ta casa. Ai la indemana posibilitatea sa iti organizezi viata, sa iti perfectionezi abilitatile si sa iti analizezi, cu obiectivitate, starea de sanatate. Mai mult decat atat, poti sa acorzi o deosebita atentie recastigarii armoniei dintre trup si minte.

Efluviile tale creative ajung la un varf pe 19 februarie 2015, gratie aparitiei Lunii noi in cerurile Varsatorului si a V-a casa a Balantei. Eliberarea copilului din sufletul tau pare sa te ajute sa afli noi modalitati de a fi apreciat de ceilalti si de a te distra eliberat de orice fel de complexe si retineri.

Odata cu 20 februarie, interferenta dintre tranzitului lui Marte si cel al lui Venus din sectorul astrologic al Berbecului are harul de a-ti echilibra abordarea relatiilor de parteneriat din plan social, personal si profesional. Daca Marte te imboldeste sa iti impui punctele de vedere intr-o asociere, Venus are grija sa nu mergi prea departe in acest sens si sa iti sublinieze meritele oamenilor cu care colaborezi. Ce-i drept, in unele cazuri, Venus incearca degeaba sa netezeasca asperitatile, intrucat oamenii care profita vadit de tine ori te lucreaza pe la spate nu mai pot fi tolerati si trebuie sa li spuna, fara nici un fel de ocolisuri, "Adio, si n-am cuvinte!"




Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Scorpion


Placerile vietii, distractiile si un bogat aflux creativ sunt repere de baza ale tranzitului initiat de Soare, pe 18 februarie 2015, in Pesti si a V-a casa a Scorpionului. Copilul din sufletul tau tinde sa iasa mereu la iveala, indepartandu-te de o exagerata prudenta si stimulandu-ti apetitul de a te "juca" cu viata. Hobby-urile tale, precum si alte preocupari avand darul de a-ti pune la treaba efervescenta inspiratie capata intaietate in aceasta perioada. Se pare, totusi, ca nu te simti motivat sa iti reversi ingeniozitatea in siguratate, tinand cu tot dinadinsul sa expui lumii jocurile de artificii ale creativitatii tale si sa fii pretuit de cei din jurul tau. Mai mult decat atat, spontaneitatea cu care te delectezi in minunile simple ale existentei tinde sa fie contagioasa, sa ii faca pe oameni sa se simta bine alaturi de tine.

Pe 19 februarie, Luna noua din Varsator si a IV-a ta casa iti ofera o proaspata si benefica perspectiva asupra trecutului. Vechi probleme, legate in special de familie, sunt pe cale sa fie privite cu obiectivitate si sa le fie, astfel, intrezarite rezolvarile. Poti sa iti dezvalui cu claritate sursele dependentelor si tabieturilor tale, si sa te eliberezi de ele.

Starea de sanatate iti poate fi afectata incepand cu 20 februarie 2015, in cazul in care esti nevoit sa faci fata unei mari tensiuni in sfera profesionala. Tranzitul lui Marte in Berbec si a VI-a casa a Scorpionului impune sa iti acorzi cat mai mult timp relaxarii si deconectarii, eliberarii de o paguboasa acumulare nervoasa. In aceeasi zi de 20 februarie 2015, Venus se muta in sectorul astrologic al Berbecului si al celei de-a VI-a tale case, straduindu-se sa te convinga sa iti aduci in prim plan sanatatea si sa adopti un nou stil de viata, o noua dieta. Totodata, ai la dispozitie o perioada prielnica organizarii si optimizarii rutinei zilnice. Pari sa te apleci cu placere asupra lucrurilor marunte dar necesare ale existentei, sa iti fixezi un program strict pentru a finaliza un sir de treburi amanate sau tergiversate de multa vreme.



Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Sagetator


Pe 4 februarie, sub impactul Lunii pline din Leu si a IX-a casa a Sagetatorului, tinzi sa iesi din carapacea unei excesive prudente si sa te lasi purtat de un patrunzator simt al aventurii. Studiul, calatoriile, credinta sau filosofia personala dau nastere unor idei si idealuri fierbinti. Punctele forte ale personalitatii si creativitatii te aduc sub lumina reflectoarelor si reprezinta adevarate surse de inspiratie pentru altii.

Sextilul dintre Mercur si Saturn din 5 februarie iti inzestreaza mintea cu un ascutit discernamant, minutiozitate si precautie in evaluarea noilor informatii pe care le ai la dispozitie. Mult mai serios decat de obicei, pari sa ai o perspectiva foarte practica si realista asupra lumii. Incearca, totusi, sa nu te pierzi printre numeroase detalii, sa nu dai importanta unor lucruri nesemnificative si sa iti acorzi indeajuns de mult timp pentru relaxare si odihna.

Siguranta materiala si emotionala, investigarea universului interior, redescoperirea radacinilor spirituale si mentale ale fiintei tale constitue repere de baza incepand cu 18 februarie 2015, atunci cand Soarele isi face debutul tranzitului sau in Pesti si a IV-a casa a Sagetatorului. Poti avea inclinatia sa pui piciorul in prag si sa le dictezi membrilor familiei ce si cum sa faca, provocand astfel o serie de confruntari. Nu ceda acestui impuls si foloseste-ti mai degraba energia pentru invigorarea relatiilor cu oamenii apropiati, pentru transformarea caminului tau intr-o fortareata capabila sa reziste asalturilor egoismului si ipocriziei lumii din jur.

Luna plina din Varsator si a III-a ta casa de pe 19 februarie 2015 iti da aripi ingeniozitatii si iti insamanteaza in minte noi idei de a-ti promova interesele si a-ti largi sfera de influenta. Studiul, intalnirile cu persoane asemeni te stimuleaza sa iti regasesti valorile si idealurile. Cu toate acestea, este necesar sa iti controlezi cuvintele, sa-ti strunesti puterea de convingere astfel incat sa nu ii coplesesti pe oameni cu efervescentul tau entuziasm.






Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Capricorn


Capricornului, esti gata sa iti asumi mai multe riscuri intr-o asociere profesionala sau personala prin depasirea granitelor conformismului si/sau individualismului. Sinceritatea si afectiunea pe care le dovedesti intr-o relatie cu un partener iti poate deschide mai multe oportunitati decat ai visat vreodata. Lasa-ti deoparte atitudinea rece si calculata, si nu vei avea decat de castigat!

Sextilul dintre Venus si Pluton din 8 februarie accentueza orientarile anterioare, insuflandu-ti un plus de pasiune si intensitate emotionala in interactiunea cu oamenii. Pari sa nu mai suporti superficialitatea si rigiditatea regulilor sociale, sa cauti sa te angajezi in discutii vizand aprofundarea temeinica a subiectelor care te intereseaza. Uneori, neastamparul de a pune intrebari incomode ii poate deruta si deranja pe unii, mai ales pe acele persoane care se simt bine atunci cand sunt ancorate in prejudecati si ipocrizie.

Incepand cu 18 februarie 2015, Soarele parcurge taramul Pestilor si al celei de-a III-a case a Capricornului, punandu-ti la indemana o mare energie, canalizata catre intelegerea mediului tau social si adaptarea la cerintele acestuia. Nazuinta ta de a-ti exprima si comunica cu elocventa ideile si opiniile tinde sa isi arate tot mai mult roadele si te ajuta sa iti largesti reteaua de prieteni si cunostiinte, mai ales ca esti predispus sa dai atentia oamenilor si intereselor lor, si sa ii sprijini neconditionat. Viata sociala iti este din ce in ce mai favorabila, dar te solicita mai mult decat de obicei, necesitand implicarea in numeroase obligatii, responsabilitati, intalniri si convorbiri cu ceilalti. De fapt, adeseori, poti simti ca esti hartuit de multiplele sarcini carora te-ai dedicat, nemaiputand cum sa ti le prioritizezi sau sa ti le duci pe toate pana la capat. Amicii, colegii, rudele par sa aiba un rol din ce in ce mai insemnat in viata ta.



Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Varsator


Pe 4 februarie, Luna plina din Leu si a VII-a casa a Varsatorului te incurajeaza, de asemeni, sa iti depasesti complexele, sa fii indraznet si sa iei fara nici o sovaire initiativa in a-ti impune opiniile si interesele. Comportamentul relaxat si simtul umorului tind sa-ti atraga aprecierea celorlalti.

Mercur in sextil cu Saturn pe 5 februarie 2015 iti ingaduie sa te ridici deasupra numeroaselor obligatii si sarcini care te solicita, sa le ierarhizezi si sa te concentrezi asupra celor cu adevarat importante. Niste probleme care te sacaie de mult timp par sa-si gaseasca in sfarsit rezolvarea. Comunicarea cu ceilalti este caracterizata de seriozitate, de impartasirea reciproca a unor informatii pretioase.

Limitarile generate de circumstantele exterioare sunt greu de suportat ca urmare a opozitiei dintre Soare si Jupiter de pe 6 februarie, asa ca poti avea tendinta sa iti largesti perspectiva asupra lor printr-o abordare mult mai creativa decat de obicei. Nevoia de a te bucura cat mai rapid de succese te poate imboldi sa iti amplifici peste masura proiectele si sa iti asumi mai mult decat poti face! Pari sa te focalizezi pe obiective de mare anvergura si sa fii extrem de increzator in tine insuti, sa te porti cu aroganta cu oamenii care au obiectii fata de demersurile tale. Incearca sa fii mai obiectiv, sa recurgi mai des la rabdare si disciplina in tot ceea ce intreprinzi.

Luna noua aparuta pe 19 februarie 2015 in cerurile Varsatorului are potentialul de a da curs unor schimbari la care nazuiesti de ceva vreme. Ai capacitatea de a-ti scoate la lumina originalitatea fiintei, de a descoperi o noua ipostaza a infatisarii tale exterioare si o productiva modalitate de a interactiona cu oamenii din imediata ta apropiere.

Influentele anterioare sunt intensificate pe aceeasi data de 19 februarie de sextilul lui Mercur cu Uranus. Se intrevede o reala improspatare a vietii tale, sansa integrarii unei ample perspective despre tine insuti gratie efervescentei relationarii cu ceilalti. Pari sa absorbi cu usurinta noi idei si idealuri, punand la incercare atat flexibilitatea mintii tale, cat si cea a persoanelor cu care intri in contact. Oportunitatile se pot ivi mai cu seama daca iesi de pe cararile batatorite ale rutinei sau obisnuintelor.





Citeste horoscopul lunii Februarie 2015: zodia Pesti


Ca urmare a conjunctiei dintre Venus si Neptun din 1 februarie 2015, poti fi insufletit de o sporita compasiune si grija fata de oamenii din imediata ta apropiere. Desi ai capacitatea de a-i aprecia cu acuratete pe cei din jur, nazuinta de a-i vedea pe oameni intr-o lumina pozitiva te poate face sa cazi prada cu usurinta unor manevre lipsite de onestitate sau unor indivizi fara scrupule. Pe 8 februarie, sextilul lui Venus cu Pluton te indeamna sa te focalizezi asupra lucrurilor care iti plac. Viata iti rezerva nebanuite placeri, iar oamenii tind iti ia in seama forta personalitatii. Desi pari sa nu fii dispus sa apelezi la compromisuri, optiunile tale sunt in masura sa fie pretuite de ceilalti.

Soarele parcurge meleagurile Pestilor si ale primei tale case odata cu 18 februarie 2015, marcand un varf al ciclului tau solar, ce iti ingaduie sa ajungi sub luminile reflectoarelor si sa iti extinzi sfera de influenta. Plin de incredere si optimism, esti gata sa lasi deoparte trecutul si sa te concentrezi, cu spontaneitate si un bogat aflux energetic, asupra unor noi si promitatoare obiective pe termen lung. Pari sa fii mai intreprinzator decat de obicei si sa iti creezi, cu indrazneala, propriile oportunitati, fara a mai astepta sa-ti pice ceva din cer. Individualismul care te caracterizeaza in aceasta perioada nu este potrivit unei activitati in echipa.

Pe 26 februarie, conjunctia Soarelui cu Neptun poate provoca o diminuare a potentialului tau energetic, ispitindu-te sa visezi cu ochii deschisi ori sa iti ocolesti responsabilitatile. Lipsit de apetit fata de rutina cotidiana, este posibil, daca nu esti cu ochii in patru, sa devii victima unor oameni inselatori, dornici sa profite de faptul ca esti distrat. In acelasi timp, pari sa cauti un mod relaxant de a-ti petrece timpul liber, citind o carte buna sau vizionand un film captivant. Tot din 20 februarie, prezenta lui Venus in acelasi sector astrologic al celei de-a doua case a Pestilor intensifica influentele anterioare. Acest tranzit este adeseori asociat cu primirea, neanuntata de nimic, a unor importante cadouri sau sume de bani. Nu este exclus sa te bucuri de o prima sau chiar de o marire a salariului. Daca nu esti angajat, poti avea ocazia sa faci niste bani de care ai mare nevoie pana la gasirea unui job. Norocul te insoteste si atunci cand vrei sa achizitionezi un obiect de valoare, putand profita, in acest caz, de o semnificativa reducere sau oferta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții