Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscopul saptamanii 13-19 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 12 decembrie 2014 | 08:58



Horoscop Urania saptamana 13-19 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 13-19 Decembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Horoscop Berbec pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Întreaga săptămâna este încărcată de contradicții pe toate planurile și de incapacitatea de a coopera. În viziunea unui Berbec, fiecare pare să facă numai ce dorește, niciodată ceea ce trebuie și, cu atât mai puțin, să-i fie lui de ajutor. Observă și un timp rabdă, după care răbufnește, cu mai multă sau mai puțină delicatețe (în funcție de educație și natura relațiilor).

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Din 17 decembrie după-amiaza până la sfârșitul zilei de 19, relațiile parteneriale sunt răvășite de unele tranzite astrale. Cea mai dificilă perioadă pare a fi după-amiaza și seara zilei de 19, când Saturn va fi mai activ, adică mai periculos. Nu este o perioadă bună pentru întâlniri care au ca scop rezolvarea unei probleme personale, o negociere, o consfătuire, o tranzacție, un acord cu privire la o colaborare.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Mercur, guvernatorul Gemenilor, va intra pe 17 decembrie în Capricorn; nu e cea mai bună poziție pentru acest astru care va tranzita în viteză semnul zodiacal.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Cea mai solicitantă perioadă: între după-amiaza zilei de 15 și dimineața zilei de 17 decembrie, lucrurile sunt de natură să-i pună la încercare pe toate direcțiile: stare psihică, condiție fizică, relații personale sau profesionale. Atunci intră în joc și o miză socială, un statut public, o condiționare familială ori se ia în calcul o consecință cu implicare juridică.


Citeste horoscopul...




Horoscop Leu pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Ziua de 14 decembrie poate fi considerată o ușă întredeschisă norocului. Durează numai o zi, dar, în acest răstimp, se pot petrece fie mai multe lucruri agreabile în viața lor, fie unul singur, dar important. Pe 18 și 19 decembrie, o serie de ipostaze casnice sau domestice îi pot scoate din sărite sau acestea pot genera, la rândul lor, alte conflicte.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Data de 18 decembrie este o zi cu risc crescut de a face prostii, mai ales într-un plan sentimental. Multitudinea aspectelor ține de vârsta, statutul social și biografia fiecăruia în parte. Dar nota comună tuturor este o eroare de apreciere, o înțelegere greșită a cuvintelor sau faptelor, o răstălmăcire a realității ori o interpretare subiectivă bazată pe rigiditate, pe îngustarea de moment a orizontului de înțelegere.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Și nativii din Balanță intră în hora relațiilor complicate, așa cum fac și „frații” lor astrali ce aparțin Crucii Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn). De aceea, să nu se mire că vor trece prin situații demne de-a mirare începând cu după-amiaza zilei de 15 până în dimineața zilei de 17 decembrie.

Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ O situație modificată substanțial, vizibilă și de către cei din afară, se poate produce în cazul Scorpionilor, pe 18 și 19 decembrie. Pe 18 decembrie evenimentele care pot surveni prin patronaj astral privesc familia ori statutul locativ. Aici apar elemente de ultimă oră care schimbă reperele într-o chestiune ce ține de un conflict, interese personale sau ambiție.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Incepand cu ziua de 19 și, ulterior, 20 decembrie, vor fi zile bune pentru acești nativi. Jubilare și satisfacție personală, stare de spirit excelentă, chiar dacă ea se suprapune peste o etapă de viață plină de evenimente deloc confortabile.Pe 18 decembrie pot observa cum un factor pozitiv se instalează în existența lor. Pot primi un premiu, pot fi remarcați sau selectați.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/horoscop-urania-capricorn-13-19-decembrie-2014-517934.html#ixzz3Lf2lixm0



Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Planetele se strâng, tot mai mult, spre sectorul lor natal. Soarele nu a pătruns încă în zodia lor, dar aici va intra, săptămâna viitoare, Mercur. Între 17 decembrie 2014 și 4 ianuarie 2015 el le va tranzita zodia, dându-le sprijinul necesar în toate procesele de gândire, învățare, cunoaștere, comunicare.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Zilele de 18 și 19 decembrie presupun un răstimp de aproximativ 48 de ore (cu o toleranță de 12 ore în minus sau în plus) care le poate aduce tot felul de surprize. Teoretic, ca la carte, ar trebui să se producă mai multe situații, de intensitate și importanță diferită. Practic, se poate produce o singură ipostază vag destabilizatoare.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 13-19 Decembrie 2014

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Zilele de 18 și 19 decembrie sunt diferite, în funcție de specificul fiecărei zodii. De aceea, Peștii nu vor fi în formă. În aceste două zile, varianta cea mai comodă a anticipării astrologice este că vor fi triști, antipatici sau dificili, ceea ce va fi înțeles și le va fi iertat de către cei apropiați. Varianta mai neplăcută presupune ca ei să fie enervați, profund supărați de gestul sau comportamentul cuiva, să se simtă răniți, nedreptățiți, jigniți.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 13-19 Decembrie 2014 il gasiti si in LIBERTATEA.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții