Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citeste Horoscopul lunii Noiembrie 2014 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 octombrie 2014 | 08:47


Citeste Horoscopul lunii noiembrie 2014

Horoscopul lunii noiembrie 2014 va fi publicat in curand asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii septembrie pe scurt pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii noiembrie pe scurt toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Luna octombrie ne invita sa participam la un curs intensiv de alchimie interioara. Acest pachet de studii ne propune o programa inedita, dar poate cele mai tentante deprinderi cu care ne putem alege la finalul sau sunt abilitatea de a obtine aur din piatra seaca (a se citi sa ne atingem adevaratul potential, indiferent de stadiul de evolutie personala in care ne regasim), inventarea panaceului care vindeca orice rana sufleteasca, dar si descoperirea Pietrei Filozofale, sau mai bine zis, a directiei de dezvoltare personala pe care ar trebui sa o urmam. Dar inainte de a ne inscrie la acest curs, se cade sa ne intrebam daca suntem intr-adevar suficient de determinati, astfel incat sa trecem cu brio peste examinarile pe parcurs si, mai cu seama, sa facem fata testului final.



Afla previziunile pentru zodia ta! Horoscopul lunii noiembrie pe scurt toate zodiile

Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii noiembrie 2014 pe scurt toate zodiile:

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Berbec, In prima decada a lunii, deruleaza-ti planul de recastigare a partenerului, a clientului important pe care l-ai pierdut sau a colegului de munca ori asociatului cu care ai avut ceva de impartit in septembrie sau octombrie. Incepand cu data de 9, profita de lacunele sau neregulile descoperite in inscrisurile oficiale sau in propriile proiecte si remediaza-le sau renegociaza-ti contractul.

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Taur, Daca ti-ai pus sperante prea mari in restructurarile de la munca ori in finalitatea eforturilor depuse recent in acest sector, poti descoperi candva intre 20 si 22 ca situatia sta altfel. In cuplu, pot aparea probleme de incredere si indoieli vis-a-vis de partener din 25 pana-n 27, mai ales daca initiativele de redresare din prima decada n-au dat roade. Evita cheltuielile exagerate dupa 28!

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Gemenii, In intervalul 9-13, se starnesc scantei intre tine si fratele ori sora mai mare sau un prieten apropiat, revenind in actualitate datoriile nerestituite si promisiunile nerespectate. Din 12 pana-n 14, competitia dintre tine si colegii de munca va afecteaza colaborarea. Incepand cu data de 16, se reinventeaza viata de cuplu, fie prin revitalizarea actualei relatii ori prin aparitia cuiva special.

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Rac, Cel putin in prima decada a lui noiembrie, revederile cu rudele apropiate si prietenii din copilarie raman la loc de cinste, permitandu-ti sa te pui la curent cu ce se mai intampla in viata membrilor familiei tale extinse. Pentru a le intra in gratii, risti ca, din 9 ale lunii incepand, sa-ti schimbi felul in care-ti cresti copiii ori parerea despre partenerul de viata, o decizie care nu e tocmai inteleapta.

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Leu Cauta sa ramai la fel de activ pe plan social si in primele zece zile ale lui noiembrie, intretinand legaturile stabilite la sfarsitul lunii trecute si formandu-ti altele noi pentru ca se anunta rost de comisioane cu onorarii consistente. Daca ti-ai propus sa faci reparatii domestice sau alte planuri legate de camin si nu le-ai pus in practica ori le-ai amanat, apuca-te de ele dupa data de 9.

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Fecioara Candva in intervalul 9-13 al lunii, poti intalni pe cineva care-si va lasa amprenta asupra ta, chimie careia-i vei rezista cu greu. Ia aminte insa la faptul ca risti sa dai curs unei relatii mult prea complicate. Intre 12-14, citeste cu atentie clauzele oricarui document pe care intentionezi sa-l semnezi. Se anunta vizite din partea socrilor, dar si investitii de ordin casnic dupa data de 16.



Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Balanta Linistea de dinaintea furtunii in familie inceteaza candva intre 9 si 13. In sinea ta, simteai ca urgia nu putea fi amanata la nesfarsit, dar implicatiile pot fi mai serioase decat credeai. Daca astepti sa-ti intre in cont o suma de bani intre 12 si 14, s-ar putea ca viramentul sa intarzie o perioada. Impartaseste cu cei dragi ceea ce simti din 16 incolo, daca crezi ca va face diferenta.

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Scorpion Sumele de bani care-ti intra in posesie nu sunt de colea, dar nici n-ar trebui sa te lipsesti de ele prea usor, cumparand nimicuri in nestire din 20 pana-n 22. Chiar daca ai reusit sa te remontezi cat de cat la inceputul lunii, perioada cuprinsa intre 25 si 27 iti testeaza optimismul si increderea in tine. Din 28 incolo, proiectele incep sa genereze profit ori se mareste dobanda la economii.

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Sagetator Desi ti-ai recapatat elanul la mijlocul lunii, realizezi candva in intervalul 20-22 al lunii ca atunci cand te ocupi exclusiv de tine, situatia de acasa deraiaza si invers. Esti tentat sa crezi intre 25 si 27 ca pana si partenerul sau actualul serviciu te tin in loc, dar adevarul e trebuie sa-ti reamintesti ce-ti doresti cu adevarat de la viata. Abia din 28 incolo, incepe sa se faca ordine-n gandurile tale.

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Capricorn Faptul ca ai ales sa fii rezervat in declaratii si ai disparut oarecum din peisaj ii determina pe ceilalti sa traga concluzii pripite, candva in intervalul 20-22 al lunii, crezand ca ai ceva de ascuns. Negocierile cu sponsorii ori derularea proiectelor pe rol poate fi sistata intre 25 si 27. Aceste sincope se pot datora unor blocaje recurente pe care ar trebui sa le elimini din 28 incolo.

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Varsator In cazul in care ai reusit sa obtii o functie superioara la serviciu sau lumea a inceput sa te vada cu alti ochi, nu te astepta ca, intre 20 si 22, sa ploua cu bani. Mai intai, mai exact intre 25 si 27, demonstreaza ca faci fata presiunilor noii pozitii si ca o meriti cu adevarat. Un prim pas ar fi acela ca, incepand cu 28 a lunii, sa vii cu proiectul unei initiative pe care s-o sustii cu argumente.

Citeste horoscopul lunii noiembrie: zodia Pesti Marturiseste despre o comunicare eficienta cu cei din jurul tau si o mare forta de persuasiune, capabila sa te aduca in preajma unor rare oportunitati. Intuitia, ingeniozitatea si ambitia sunt principalele tale atuuri in inaltarea prestigiului social si dezvoltarea cu succes a proiectelor tale profesionale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții