Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul saptamanii 22-28 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on vineri, 19 septembrie 2014 | 08:25



Horoscop Urania saptamana 22-28 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 22-28 Septembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Horoscop Berbec pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Berbec Dragoste - Luna Noua de miercuri din casa mariajului te provoaca sa incepi un nou capitol sentimental. Daca esti implicat intr-o relatie, sterge cu buretele ce a fost pana acum si luati-o de la inceput. Dar in cazul in care esti in cautarea marii iubiri, ai mai multe sanse s-o gasesti in zilele care vor urma. Vinerea aceasta, comunica productiv cu cel drag, astfel incat sa realizezi unde ati gresit.

Citeste horoscopul...

Horoscop Taur pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Taur Dragoste - Te straduiesti vizibil luni ca momentele petrecute cu partenerul sau copiii sa fie de calitate, dar uiti de prieteni, fapt care ar trebui sa te puna pe ganduri. Poate ca nu-ti investesti energia si timpul in cel mai eficient mod. Realizezi vineri ca cei dragi chiar inteleg si te sustin sa-ti vezi si de viata ta sociala. Totusi, pot reveni in actualitate duminica neintelegeri de cuplu recurente.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Gemeni Dragoste - Treburile casnice care se ivesc luni necesita atentia ta, dar nu-ti ocupa mintea cu ele la munca, pentru ca se pot starni scantei intre tine si sefi ori colegi. Efectul Lunii Noi se resimte si in casa iubirii, atat pentru copii, cat si partener. Te simti in largul tau cu ei, dar nici nu ai anula planurile cu prietenii. Asigura-te ca nu alergi dupa doi iepuri pentru ca s-ar putea sa nu prinzi niciunul.

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Rac Dragoste - Luna Noua de miercuri cauta sa-ti arate beneficiile echilibrului in relatie cu rudele. Asadar, ti-e mai mare dragul sa stai pe-acasa, alaturi de familie, dar datoria te cheama degraba la serviciu joia aceasta. Oricat de bine te-ai simti in propriul camin, inconjurat de cei dragi, este important sa te-mparti intelept intre cele doua tabere. Se cer facute unele destainuiri vinerea aceasta, deci curaj!

Citeste horoscopul...



Horoscop Leu pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Leu Dragoste - Luna Noua de miercuri isi face simtita prezenta in casa comunicarii, dar si a fratilor, surorilor si prietenilor din copilarie. In urmatoarele zile, cauta ca te regasesti in relatii bune cu acestia si desi se evidentiaza joia aceasta diferentele de mentalitate dintre voi, nu inseamna ca n-aveti nicio sansa de a va intelege de minune. Unele probleme familiale iti rapesc buna dispozitie duminica.

Citeste horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Fecioara Dragoste - Se vede mai mult ca niciodata lunea aceasta ca, in cuplul pe care-l formezi cu partenerul, tu esti cel rational, iar el/ea este visatorul/visatoarea. Daca nu reusiti sa va completati si sa va folositi productiv de diferentele dintre voi, s-ar putea ca atmosfera din familie sa patimeasca mult de pe urma micilor voastre nepotriviri de caracter. Se poate lasa cu victime colaterale nevinovate!

Citeste horoscopul...



Horoscop Balanță pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Balanta Dragoste - Luna Noua de miercuri indeamna la abordarea conflictelor cu duhul blandetii si cu diplomatie, dar parca este imposibil sa faci acest lucru joi, cand partenerului ii sare tandara din orice si este complet imprevizibil. Pastreaza-te ferm pe pozitie, mai ales pentru ca riscati sa atrageti si restul familiei in acest joc, silindu-i sa se decida caruia dintre voi ar trebui sa-i ia partea. Fii conciliant!

Citeste horoscopul...


Horoscop Scorpion pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Scorpion Dragoste - Nu mai stii cui sa-i dai crezare lunea aceasta. Nu poti sa-ti ignori prietenii care pretind ca partenerul iti pune coarne sau ca cei mici au luat-o pe un drum indoielnic, dat fiind ca va cunoasteti de-o viata, dar nu-ti vine a crede cele auzite, alta fiind parerea ta despre cei dragi. Cauta-ti in suflet raspunsul acestor intrebari, pentru ca ai omis, cu siguranta, unele semnale clare.

Citeste horoscopul...



Horoscop Săgetător pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Sagetator Dragoste - Luna Noua de miercuri iti anima viata sociala, deci n-ar trebui sa te mire faptul ca, in zilele ce urmeaza, vei fi inconjurat de oameni si vei lega prietenii noi. S-ar putea insa ca partenerul sau copiii sa nu vada cu ochi buni faptul ca-ti petreci atat mult timp departe de ei. Avand in vedere ca ai inceput de luni sa stai mai mult plecat decat pe-acasa, e cazul sa-ti schimbi atitudinea.

Citeste horoscopul...



Horoscop Capricorn pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Capricorn Dragoste - Probabil ca, inconstient, vei alege joi compania superiorilor in defavoarea familiei care are mereu ceva sa-ti reproseze. Desi asa stau lucrurile acasa, nu rezolvi problemele ignorandu-le. Faptul ca prietenii dispar duminica din peisaj, atunci cand ai fi avut nevoia cea mai mare de un imprumut, iti spune multe despre caracterul lor. Depinde de tine cum ii vei trata pe viitor!

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Varsator Dragoste - Luna Noua de miercuri se perfecteaza in casa filozofiei tale de viata, semn ca zilele urmatoare iti rezerva evenimente care te ajuta sa intelegi ca nu este suficient sa-ti doresti sa fie armonie in jurul tau, ci trebuie sa fii tu insuti schimbarea pe care ti-o doresti in jurul tau si in ceilalti. Incearca sa vizualizezi cum ar arata viata ta daca ai gandi mai mult inainte sa vorbesti.

Citeste horoscopul...



Horoscop Pești pentru saptamana 22-28 Septembrie 2014

Horoscop Urania Pesti Dragoste - Partenerul nu mai inceteaza cu reprosurile joi, acuzandu-te mereu ca esti cu mintea pe coclauri si ca nu dai deloc dovada de simt practic. Poate ca, intr-o anumita masura, are dreptate, dar cu siguranta, n-ar fi rau sa-si revizuiasca si el comportamentul, lasand-o mai moale cu exagerarile. Oricare ar fi insa discutiile voastre in contradictoriu, asigura-te ca nu va spalati rufele in public.

Citeste horoscopul...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții