Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul saptamanii 15-21 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 septembrie 2014 | 08:50



Horoscop Urania saptamana 15-21 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 08-14 Septembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Horoscop Berbec pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Berbec Dragoste - Miercurea aceasta se prefigureaza aparitia unor evenimente familiale care se cer abordate cu blandete, motiv pentru care ar trebui sa lasi deoparte atitudinea de sef. Altfel, s-ar putea sa interactionezi ceva mai greu cu partenerul de viata. In weekend, mai exact sambata, activitatile care te aduc aproape de partener si/sau de copii iti readuc zambetul pe buze si te binedispun.

Citeste horoscopul...

Horoscop Taur pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Taur Dragoste - Nu e exclus ca ziua de miercuri sa te surprinda intr-un conflict cu socrii sau parintii care pare sa accentueze diferentele dintre generatiile pe care le reprezentati. In schimb, de sambata incepand, se linistesc apele, iar dragostea si atentia cu care te inconjoara cei dragi te provoaca sa-ti regasesti spontaneitatea si sa faci ceva care, in mod normal, ti s-ar fi parut nebunesc.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Gemeni Dragoste - Lunea aceasta te bucuri de o popularitate neasteptata printre membrii sexului opus, astfel incat nu este exclus sa te alegi cu o invitatie la cafea, chiar daca esti implicat deja intr-o relatie. Chiar daca este departe de tine gandul de a incepe o relatie, e important sa ai mare grija cu cine esti vazut de vineri incolo pentru ca risti ca ceilalti sa-si faca o impresie gresita despre tine.

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Rac Dragoste - Atata timp cat esti dispus sa-i asculti pe cei dragi si sa fii atent la limbajul lor nonverbal, ai sansa luni de a afla lucruri care te vor ajuta sa le intelegi mai bine nevoile. Chiar si asa, iti vine greu sa rezonezi pe aceeasi unda cu partenerul miercurea aceasta, dat fiind faptul ca afiseaza o atitudine impasibila, iar tu tinzi sa te lezezi mult prea usor. Tine cont de progresul inregistrat luni!

Citeste horoscopul...



Horoscop Leu pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Leu Dragoste - Sambata aceasta te gaseste expansiv, jovial si receptiv la frumosul care te inconjoara. Tocmai din acest motiv, atragi oameni care-ti influenteaza intr-un mod pozitiv viziunea asupra lumii si care-ti propun sa vezi viata dintr-o alta perspectiva. Pe plan sentimental mai ai cate ceva de pus la punct, mai ales daca ai unele semne de intrebare sau simti ca actuala relatie nu merge nicaieri.

Citeste horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Fecioara Dragoste - Se spune ca-ti dai seama de calitatea oamenilor de langa tine atunci cand banii si interesele personale intervin, intr-un fel sau altul, in relatia voastra. Nu e exclus sa ai parte si tu de o astfel de experienta la mijlocul saptamanii. De vineri incolo, pot aparea tensiuni in familie ca urmare a nesigurantei si lipsei de incredere in cuplu. Actioneaza inainte ca situatia sa se agraveze!

Citeste horoscopul...



Horoscop Balanță pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Balanta Dragoste - Indiferent daca participi la o intalnire a asociatiei studentilor sau a sindicatului din care faci parte sau doar accepti invitatia la o sindrofie sau la aniversarea unui prieten, cert este ca te inconjori de oameni dragi weekendul acesta. Cu siguranta, prezenta ta nu va trece neobservata si descoperi ca unei anumite persoane i s-au cam aprins calcaiele dupa tine. Probabil ca sentimentul e reciproc!

Citeste horoscopul...


Horoscop Scorpion pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Scorpion Dragoste - Cel putin pana marti, te bucuri de sprijinul prietenilor care se ofera sa te ajute chiar si in momentele in care nu ai energia sa le-o ceri sau te impiedica orgoliul sa le faci cunoscuta problema ta. Asteapta-te sa nu te menajeze si sa-ti spuna verde-n fata cum vad ei situatia in care te afli. Nu reactiona impulsiv la acest gest pentru ca-ti face bine o perspectiva obiectiva!

Citeste horoscopul...



Horoscop Săgetător pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Sagetator Dragoste - Sambata aceasta poti realiza, intr-un fel sau altul, ca daca te iubesti pe tine insuti si realizezi ca meriti ca cei din jurul tau sa nutreasca acelasi sentiment pentru tine, nimic nu mai poate sta in calea fericirii tale. In cazul in care ti-ai propus o escapada romantica weekendul acesta, ai prilejul de a-ti condimenta viata conjugala si de a redescoperi scanteia de la inceput fara eforturi.

Citeste horoscopul...



Horoscop Capricorn pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Capricorn Dragoste - Nu prea reusesti miercurea aceasta sa empatizezi cu partenerul de viata care ezita sa-ti vorbeasca despre problemele sale de teama ca-l vei judeca excesiv de aspru. Daca nu reusesti sa lasi garda jos si sa te pui in situatia lui, s-ar putea sa aduci cu tine tensiunea de acasa chiar si la birou. Poate ca problemele sale iti par o joaca de copii, dar tine cont de faptul ca aceasta e o parere personala!

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Varsator Dragoste - Nu duci lipsa de afectiune din partea celui drag, iar daca nu esti implicat intr-o relatie momentan, nu-ti lipsesc petitorii, cel putin weekendul acesta. Indrazneste sa-i propui partenerului de viata sa faceti lucruri noi, surprinde-l cu subiecte de discutie pe care nu le-ati mai tratat pana acum, iar daca ai pus ochii pe cineva anume, n-ar strica sa preiei initiativa si sa-l/o inviti in oras sambata.

Citeste horoscopul...



Horoscop Pești pentru saptamana 15-21 Septembrie 2014

Horoscop Urania Pesti Dragoste - Resimti acut la mijlocul acestei saptamani anvergura investitiilor in pregatirea celor mici pentru scoala si realizezi ca, cel putin saptamana aceasta, nu-ti mai permiti sa cheltuiesti niciun banut pentru nevoile tale. Pe plan sentimental, risti sa ajungi la cheremul persoanei iubite care stie cum sa-ti atinga coarda sensibila. Totusi, este de dorit sa functionati ca o echipa si nu sa va sabotati!

Citeste horoscopul...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții