Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citeste Horoscopul lunii Septembrie 2014 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 august 2014 | 08:41


Citeste Horoscopul lunii Septembrie 2014

Horoscopul lunii Septembrie 2014 va fi publicat in curand asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii septembrie pe scurt pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: pe scurt toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Septembrie nu este doar prima luna de toamna, ci si gazda permanenta a echinoctiului care face ziua egala cu noaptea si marcheaza tranzitia dintre deschiderea spre exterior caracteristica primaverii si a verii si reintoarcerea catre sine specifica sezonului autumnal si de iarna.

In concluzie, se poate spune ca luna septembrie este un corn al abundentei astrale prin faptul ca majoritatea planetelor personale isi schimba vibratia. Mercur ne deschide apetitul pentru socializare cand poposeste in Balanta si (auto)investigatie in Scorpion, Venus ne provoaca sa transformam frivolitatile in relatii cu esenta in momentul in care trece in Fecioara si ne sfatuieste sa nu ne complicam inutil cand ajunge in Balanta, iar Marte ne indeamna la aventura prin intrarea sa in Sagetator. Fara sa exageram, putem spune ca prima luna de toamna are de toate pentru toti!



Afla previziunile pentru zodia ta! Horoscopul lunii Septembrie pe scurt toate zodiile

Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii septembrie 2014 pe scurt toate zodiile:

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Berbec, In prima decada a lui septembrie, incearca sa-ti repari relatiile cu rudele apropiate, vecinii sau prietenii din copilarie, dar si pe cea sentimentala daca in ultimul an s-a subrezit vizibil.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Taur, Prima decada a lunii este una in care abilitatile tale diplomatice pot (re)transforma atmosfera de la serviciu intr-un pasnica unde contributia tuturor se distinge cu claritate in produsul final pe care-l oferiti.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Gemenii, Toate bune si frumoase pe plan sentimental, cel putin in prima decada a lui septembrie. In cazul in care esti implicat intr-o relatie stabila, acum este momentul sa vorbesti cu cel drag despre extinderea familiei.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Rac, Sansele sunt mari sa reinnozi legaturile cu frati sau surori sori alte rude de care te-ai distantat, sa inchegi relatiile cu vecinii sau reapar in viata ta prieteni vechi, dar ai grija cine-ti intra in casa pentru ca unii pot fi lupi in piele de oaie.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Leu Daca ai planuit de ceva timp sa-ti schimbi masina sau vrei sa investesti in primul tau autovehicul, esti bine sustinut din astral in prima decada a lunii. In acest mod, iti permiti sa tii pasul cu prietenii si-ti va fi mai usor sa te ocupi de proiectele tale.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Fecioara Financiar nu-ti merge rau deloc, cel putin in prima decada a lunii. Incepe sa nu-ti para rau ca ai investit in imaginea si in reputatia ta, dat fiind faptul ca datorita acestor atuu-uri balanta va inclina mult in favoarea ta in marea parte a lui septembrie.



Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Balanta Este important sa nu actionezi in prima decada a lunii in virtutea unor convingeri gresit alese sau manat de frici si obsesii interioare.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Scorpion Se stie ca nu te avanti in relatii, indiferent de natura lor, prea usor, suspicios fiind din fire cand vine vorba de adevaratele motivatii interioare pe care le au cei care te abordeaza.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Sagetator Fie ca incepi un plan de afaceri pe cont propriu sau lucrezi la un proiect sub egida institutiei in cadrul careia lucrezi, superiorii, colaboratorii, clientii sau chiar partenerul te pot ajuta mult.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Capricorn Te bucuri de numeroase oportunitati, in prima decada a lui septembrie, de a-ti demonstra pregatirea teoretica si experienta practica in cadrul actualului loc de munca.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Varsator Poate ca problemele financiare nu dispar cu totul sau imprumutul a venit cu conditii mai mult sau mai putin evidente de care devii constient din 9 pana in 11, motiv pentru care iti doresti si mai mult sa devii independent.

Citeste horoscopul lunii Septembrie: zodia Pesti In intervalul 9-11 septembrie, e posibil ca partenerul sa cam exagereze cu criticile. Anumite acuze pot fi fondate daca ai inceput sa fii absent si distrat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții